Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
<#vigyor3>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

GTA PC elõzetes:

GTA PC Trailer

10

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lenne helyette 100!

<#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Synit HUN
A 44 is szép szám. Csak tûnne már el! <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

The Protector
Elírtam.FAIL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
Akkor csak nem vagyok annyira hülye. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Snexi
brothers in arms

BiG G
a te megoldásod sem helyes.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

The Protector
Hiba!!!Az nem brother in arms hanem brothers in arm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bil Ur Sag
Igen ez meg a másik ok. És szerintem ez a GTA, így komolyabb formában sokkal ütõsebb mint elõdei. Valahogy végig megvan az érzésed hogy egy kemény sztori közepébe csöppentél.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Snexi
én is örülök hogy kikerültek belõle ezek a dolgok,így némileg megkomolyodott a játék

Bil Ur Sag
Szerencsére a távirányítós marhaságok kikerültek már belõle. Emlékszem hogy a Vice City-ben a helikopteres balf@szoskodás annyira felhúzott, hogy még szegény párommal is összekaptam. Ugye ott ült mellettem én meg "nem fértem el a kezétõl, meg miért beszél közben hozzám, meg nem látom rendesen a monitort..." 😊 Persze a harag tartott kb utána 2 percig. Mindenesetre emlékek. De ez is jelzi hogy bizony ezeknek a feature-oknak ha annak lehet õket nevezni eléggé idegromboló hatásuk volt.

Bil Ur Sag
Igen írtam hogy, lehet én nem vettem észre. Na majd én is meglesem akkor jobban 😊

bertino
egy GT-s összeállításban láttam belassításos résznél, hogy valamelyik sarokba a képernyõn ki volt téve, hogy ezzel és ezzel lehet állítani a lassítás mértékét, emlékeim szerint.
majd otthon meglesem. 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bil Ur Sag
Ugratóknál, csak azután miután elhagytad az ugratót van belassulás. Arra hogy közben lehet-e állítani a lassulás mértékét nem jöttem rá. Igazából nem is figyeltem. Annyit ide még, hogy a kameranézeteket faszán eltalálták ugratáskor. Ez a konzol verziónál van így hangsúlyozom.

ProGabe
nincsenek benne távirányítós dolgok

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
fú de beteg!
Nagyon jóóó...

Þór vígi þessi rúnar

Snexi
tudom hogy máshogy van,a képpel csak azt akartam megmutatni hogy tényleg eredetileg úgy volt hogy kinn lesz

bertino

kirol
De távirányítós, vagy benne ülsz?

BiG G
miért, azok voltak a legfánibb részek ^_^

bertino
csak helikopter van.

kirol
Ebben van még ilyen f@szság, hogy irányíthatatlan mini repcsikkel kell szerencsétlenkedni?

Ugye nincs?

bertino
konzolon hogy van:
bármikor repülés közben tolok egy gombot és belassítja a jármûvel való mozgást, vagy megint minden olyan helyen, ahol ugrató van, ott automatikusan belassítja és a joy valamely gombja segítségével lehet állítani a lassítás mértékét ?

DJ Skyline
szerk.: *BGS

DJ Skyline
topik találkozó BSG-n? <#idiota>

BiG G
remek kérdés, szerintem az újságban megjelent elõbb lehetett. aztán módosították, és letörölték a webes plakátról, hogy majd ott mekkora meglepetés lesz. vagy nem is lesz.

Synit HUN
És melyik volt elõbb?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

BiG G
ezen már máshogy van...

Snexi

Snexi
igen,én is a gamestarban láttam ahol tényleg ott van a listán a gta4 pc

remény😄DDDDD .... ez szóban kurvajólhangzott : volna
bertino

BiG G
fohászkodjunk hogy úgy legyen.

Mondjuk jó lenne ha saját multija lenne független a Micrtol 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jó kérdés 😮
Hogy hogy levették a Win Live-os logot? és PC DVD van kint?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Carlos
<#nezze>

Þór vígi þessi rúnar

nem tudjátok ti a népet megvezetni <#ejnye1>
Pepsi Twist
ja... tápigot lehetne close-olni

Carlos
Le kéne venni a számlálót meg a kiírásokat.
Kár érte... <#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Pepsi Twist
ja sajna nekem is

Carlos
Ja énis hallottam!
Elég gáz, hogy nem jelenik meg PC-re. Kell vennem egy xboxot!

Þór vígi þessi rúnar

Pepsi Twist
igen, mert leálltak a fejlesztéssel és törölték az egész cuccost

Sziasztok.utoóbbi idõben semmi új hiiiiiiiiiir ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fery02
Ugyanezt a plakátot láttam pedig, és tényleg nincs rajta a GTA 4. Mit láttam én akkor? 😞 Bocsi akkor a téves infóért.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ezen se nincsen

Synit HUN
ITT nem szerepel a GTA4. Bár sok más jóság igen, meg az hogy ingyenes. Meg a premier elõtti játékok 😊

Kit--Kat
Nem is hallottam még ilyen kiállításról:o
Van ennek valami honlapja?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"