Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
-Hosszú lenne kifejteni, bárhol olvashatsz róla
-Igen
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
multi része milyen lesz?
- agyatlan hentelés lesz?
- ha nem akkor mi lesz ,mit lehet tudni?
- csak eredeti játékkal lehet majd multizni?
<#wave>#wave>
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
egy hét alatt 198 szavazat érkezett, ebbõl a szavazók
38%-a (76) nem szándékozik pénzt kiadni érte, és inkább más forrásból szerzi be
25%-a (50) a megjelenést követõ napokban tervezi a vásárlást
17%-a (33) voksolt a késõbbiekben, egy árcsökkentés után történõ vásárlásra
13%-a (26) már elõrendelte a játékot, vagy elõ fogja
7%-a (13) pedig csak véletlenül keveredett ide, és erõs késztetést érzett a szavazásra
BattleTag: zydar#2910
GPS annyiban lesz több, hogy - értelemszerûen - egérrel könnyedén lehet megjelölni amit akarsz és majd lehet jegyzeteket, képeket hozzáadni!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kibõvített multi mit takar?
Esetleg GPS-t nem fejlesztik tovább?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ZÓÓÓcsi: A barátom arra gondolt, hogy továbbfejlesztett a multiplayer és a "same car syndrome" probléma orvosolva lesz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Végigtoltam a game-t box-on és szerintem a pc-s verzió graf-ja jobb lesz (a trailer alapján).
Valami újítás lesz a konzolos verzióhoz képest?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vesd össze a San Andreas-sal, ne a crysis-hez hasonlítsd, mert akkor még a nasa-nál se játszanak vele.
Þór vígi þessi rúnar
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"irányíthatatlan mini repcsik"?
Olyanok soha nem is voltak.
Viszont akik nem tudták irányítani õket, na olyanok igen. 😊
és ott a GfW logó a végén
Fákkinkrézi!!!😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...