Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õszintén szólva nem tudom mennyi igaz belõle, illetve hát ez mindenki saját megítélésén múlik, hogy õ mit tart izgalmasnak, és mivel fog jól szórakozni, annyit mondok csak, hogy nem árt minimális fenntartásokkal kezelni a dolgot, hiába a nagynevû elõdök.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Egyébként elég sokan írták, hogy nem lett olyan jó ez a rész, többen azt is írták hogy a legrosszabb rész. Remélem csak azért, mert túl sokat vártak, vagy más ok miatt. Videók meg képek alapján nem tûnik rossznak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
én megvárom az elsõ beszámolókat és ha úgy ítélem meg, hogy nincs gond, akkor már rendelem is. pont jól jön az a +3 nap, így legalább nem érzem majd, hogy késlekedek :)
két dolgot remélek: brutál védelem, ck-kulcs függõ multi. na jó, azért legyen benne LAN
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Más résztõl meg dupla biztosítás, hogy már másik platformokra megjelent és ódákat zengenek róla.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
azért érdekes, hogy több mint 3 nap után lett téma a szavazás eredménye
Thrash \'Till Death
FlyHigh: még annál is többen :)))
Lásd a számláló feletti piros írás.
Þór vígi þessi rúnar
2. aki nem milliomos és akar egy Porschet az lopja el?
na ugye! és a lényeg: ezzel kapcsolatban ITT A TOPIKBAN nem az a lényeg , hogy megveszed-e vagy sem, hanem az, hogy ne hangoztasd, hogy letöltöd! warezolj, rendben, de NE verd a mellkasod, hogy ezt teszed!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én is erre szavaztam
miért?
mert lehet nem szándékozok pénzt kiadni érte! de perszte attól sztem pont meglesz eredetibe:)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
és ezaz info honnan van ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
márcsak 39 nap
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
én is letöltöm az biztos<#nevetes1>#nevetes1>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Aztán majd sír mindenki, hogy a következõ GTA miért nem lesz PC-re.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
amerikában már 3 nappal korábban kapható lesz
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi a vállaszokat!
Idioták kiméljenek!!! :)
megtdjátok nekem mindani hogy elõreláthatólag milyen lessz majd a gépigénye???
ja és hogy egy ijen gépen elnegy-e majd:
CPU intel celeron 3.2
VGA Nvidia GeeForce 6200 turbo force
RAM 2GB
ALAPLAP MSI 915p neo2 v2.0
Kiváncsi vagyok hogy egy ilyen gépen elmegy-e
és ha nem megy el akkor mit kell benne kicserélnem vagy még vennem bele
BIG THX
Ez is egy off hozzászólás úgyhogy folytassuk az off topikba, vagyis inkább hagyjuk :)
eddig más dolgom volt, de mindjárt befejezem és takarítok
Sky: még kérned sem kell, csak kimásolni a forrásból :)
Next PC upgrade: 2022
mondjuk ez tök érdekes, az adott topikban tök jó offolgatni, de ha már valaki benyomja az aktuális topikot, akkor hirtelen abba marad az egész :D úgylátszik az off topikban már nem kihívás a dolog, vagy ott már valahogy nem olyan érdekes ugyanarról beszélni mint itt. de ezen lehet változtatni, elkérem ldavidtól a komplett kódot, és ugyanúgy fog kinézni az off topik mint ez, és nem lesz új a környezet :DD