Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átlagon aluli 150 ezer ??? tévedsz... 150 ért olyan pc-t összeraknék neked,hogy véleltenül sem átlagon aluliznád le

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Pepsi Twist
átlagon aluli pc a 150eFT környéke... és 150eFT-os gép ezeket vígan teljesíti 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

FZoleee
ok, bocs. én se akartam flame-t szítani, csak azért mégse kéne ilyen baromságokat állítani.
bertino
nem beszolni akarok, vagy ilyesmi, de ezt ne itt, mennyetek át valamelyik pc vs. konzol topikba, köszi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FZoleee
ok, melyik átlagon aluli gép tudja ezeket?
# CPU Matematikai sebesség:
# 9 billió pont kiszámítása másodpercenként
# 3 db 3.2 GHz-en mûködõ mag
# 2 szál/mag, 6 szálas feladat-végrehajtó
# Polygon teljesítmény:
# 500 millió háromszög másodpercenként
Képpont kitöltési teljesítmény (Pixel fill rate):
# 16 gigasamples/sec fillrate 4X MSAA-val
Shader teljesítmény:
# 48 billió shader mûvelet másodpercenként
FlyHigh
mondjuk úgy 32"-on, hogy romás legyen tényleg.<#nyes>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
1366X768-as felbontáson a kettõvel ezelõtti gépem is elég lett volna szaggatni a GTA4-et.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

ja csak lassan átlag aluli gép is erõsebb az xboxnál xP

Depridol
gyerákik májusba' kint volt boxon így pc-re van idõ optimizálni... PC 4eva (ugye tudjuk h a box i gykorlatilag pc 😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Pepsi Twist
lehet, sok shitboxos haverom azt mondja hogy most sem fog siekrülni 😊

Kit--Kat
De az új motorral talán már sikerülhet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SötétBarom
A minap nyomtam Pure-t az SCS-ben, és randább volt mint gépen. Nem is kicsit..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pepsi Twist
amúgy elvileg ebben már meg akarják oldani ezeket az auto bugokat de ezt már az SA-ba is meg akarták de nem jött össze 😄

Nathan66
Nekem a változatosság tetszik benne. Mindig másképp esnek el vagy halnak meg az emberek stb... Röviden, pörgõs, nincs tele scripttel, ebbõl kifolyólag többször vigigjátszható, élvezetes, grafikailag/fizikailag szép játék . Ezek az én benyomásaim az ingame-ek alapján.

zaki
Iszonyat hangulatos ez a trailer, 2x volt eddig PS2-m, azért, hogy tudjak a Vice Cityvel, és a San Andreassal játszani... <#buck>
Õsszel majdnem vettem egy ikszdobozt, de inkább vártam, és most végre mindjárt itt van... :o

bertino
csak aztán haszna is legyen.

Balumann
Sztem a látótávolság állítható lesz... ahogy eddig is állítható volt az összes részben.

FZoleee
ez nem kérdés, neked mindig igazad van
bár ilyen kis területre nem is kell több
szerintem az a látótáv még kevés is (az igazihoz képest legalábbis)
Pepsi Twist
sztem a PC tutira szebb lesz mint az XBOX...

1600x1200 high 16xAA -val tuti szebb lesz 😊

ProGabe
mozgásban kell majd látni. nem mindegy, hogy az eleve homályos valami mosódik el a motion blurtõl, vagy egy szép, éles textúra 😊 szóval, majd ha mozgásban látjuk hozhatunk igazi döntést!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

legjobb*

igaz igaz, a 2. kép télleg nem a legjob... de ezt max a View Distance-szel állítod, vagy nem tom

BiG G
egy szavam nem lesz ha be lehet állítani ugyanolyan szépre mint konzolon.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pepsi Twist
ja meg xboxon nem lehet olyan jó a graf mert az mégiscsak 1 "kötött" gépezet nem olyan hogy van jobb meg rosszabb teljesítményû 😊

BiG G
gecihomány és hdr ide vagy oda, de reálisabb a "két kilométerre ellátok szabad semmel" típusú második pc-s képnél.

Pepsi Twist
Pc sokkal jobban néz ki de tudod miért? mert lehet állítani a grafot... xboxon meg gondolom nem lehet (legalábbis szerintem)

hát ha neked attól szép egy játék hogy minden gecihomály a távolban, meg olyan HDR hogy majd kisül a szemed... omg

FZoleee
szerintem is, de van xboxom is 😄
red bull
egyetértek pedig nincs konzolom (mondjuk lehet neked sincs 😄)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

BiG G
kövezzetek, de szerintem szebb a konzolos. igaz, hogy élesebb és élénkebb a pc-s, de rosszabbul néz ki akkor is. csak az effekteket spórolták le, vagy a kezdeti verzióból képek, de sehol sincs a konzoloshoz képest (a képek alapján szigorúan)

Nohab
Innen a szavazásból: Warez(76) = elõrendeltem(23) + a megjelenés utána veszem meg(50) és még majd ide jön akik késõbb veszik meg.
Balumann
Najah meg ki tudja milyen gépigénnyel jön :I

bertino
kicsit milliószor élénkebb és élesebb a PC képe, én még mindig azt mondom várjunk megjelenést, ki tudja mit PSeltek a képeken <#banplz>

[HUN]FaTaL
Így van a Mafia sokkal komolyabb volt, picit más stílus. A True Crimeal meg a többi fossal nem is játszottam így azokról nem tudok semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
A Konzol kicsit homályosabb hatást kelt a PC pedig letisztult😊
PC vs. Console

BiG G
stílusában épphogy teljesen más szerintem. eleve más milyen korszakot ölel fel, és egyébként is sokkal komolyabb szerintem. némely tekintetben jobb is mint a GTA, én speciel várom annak is a folytatását.

ProGabe szerintem a GTA-koppintásokra gondolt. pl. True Crime, meg még volt egy pár, de nem nagyon emlékszem már rájuk (annyira jók voltak 😊)

[HUN]FaTaL
"nem csak a GTA-k voltak olyanok, hogy "hihi, agyonvertem valakit egy mûpélóval", hanem az összes klón is."

Azért ez nem teljesen igaz. Vagy csak nem játszottál a Mafiaval. Bár nem igazán a GTAra hajaz, de azért stílusban nagyon hasonló.

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino

Snexi
kva sok videó van (nem csak youtuben)

RoyalPredator
Valaki készítsen konzoljáról videót a GTA IV-rõl, elfogadható minõségben, és mutasson új, izgi dolgokat benne😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

BiG G
na ez elég meggyõzõ volt, illetve Bil Ur Sag hsz-e is, megint kezdem nagyon várni 😊)

Bil Ur Sag
Pontosan! Ugyanígy látom. Erre is írtam hogy sokkal komolyabb az egész. Szinte érzed a bûnös világot magad körül. Igen a helikopterezés nagyon klassz dolog. 😊 de tényleg a 18-as karika szerintem most minden eddiginél erõsebb. Egyetértek.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ProGabe
és én mióta vártam már ezt. nem csak a GTA-k voltak olyanok, hogy "hihi, agyonvertem valakit egy mûpélóval", hanem az összes klón is.

ezt szerintem már leírtam itt egyszer: én úgy voltam az eddigi GTA-kal, hogy végigvittem õket, 100%-ig a küldetésekre összpontosítottam, és eszembe sem jutott, hogy csak úgy hülyéskedjek a városban. én nagyon nehezen élem bele magam a játékokba (és ez jó, mert így 30 percnél többet egyhuzamban nem is tudok játszani semmivel, mert ráunok egy kis idõre, aztán egyik napról a másikra meg végleg, akár évekre).

viszont a GTA IV, óóóóó a GTA IV 😄 kb. fél éve játszottam vele haver PS3-ján (kiment külföldre, persze hogy pont a megjelenéskor jön vissza 😊 és akkor nem tudtam megunni, hogy "csak úgy" voltam a városban. persze megcsináltam egy küldetést, csak azért, hogy lássam milyen. de itt már annyira élethû az egész, hogy az, amikor elkötsz egy helit nem úgy szórakoztat, mint az eddigi részekben, hogy csak vihogsz, hanem, ááá nem is tudom megfogalmazni igazán hogyan, de szórakoztat

itt már nem csak olyan dolgokat lehet csinálni, amiket a való életben soha a büdös életben nem tudnál megvalósítani (jetpack, sugárhajtású repülõ, stb), hanem azt érzed, hogy te is megtehetnéd, csak ugye kattanna a bilincs, fröccsenne a véred. feszültséglevezetés a legfelsõbb szinteken 😊

és ezért kell szigorúan venni azt a bizonyos 18-s karikát, mert tényleg annyira élethû, hogy sok - alapvetõen aberrált hülyegyerek - nem fog tudni különbséget tenni a játék és valóság között

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FZoleee
mindjárt megjelenik, nem kéne már valamiféle gépigényt kiadnia a rockstarnak?
Bil Ur Sag
Valóban. Nem rossz amit mondasz. Egy barátom pont ezzel jött egyszer oda hozzám. Pisti ez a Gta már nem az a gta. Kérdem miért nem? És felsorakoztatta az érveket. Valahogy a humor nem jön át. Túlontúl komoly az korábbi részekhez képest. Mondom okés már értem. Igen ilyen téren már nem az a GTA. Ha a régebbi részeken idõnként jókat nevettünk, itt lehet hogy egyszer sem derül mosolyra a szánk. És igen valóban. Itt a humor már nem az ami régen, de sokkal több annál. Maga a játék nem is kívánja meg hogy olyan legyen mint régen. Amíg a korábi részek egy feelinges akció-vígjátékra emlékeztettek leginkább amolyan Tarantino stílusban, addig ez az új rész inkább egy akció-thriller, nem kevés dráma elemmel fûszerezve. Gta-k esetében sosem volt még példa arra hogy elszomorodjak most sikerült. Tehát valóban ez a Gta már nem az a gta. Egy új "születés" kezdete, ami én!!! szerintem jót tett a sorozatnak. Ne is keresse benne senki a régi érzésvilágot mert hamar csalódhat. Fényéveket komolyodott a game korábbi önmagához képest, a story mélysége pedig még a morbid humort is maga alá temeti. De most volt elõször az az érzésem a sorozat történetében hogy ez bármikor megtörténhet az emberrel. Kemény világban élünk, és a Gta 4 az egyik ilyen kemény világ alternatív megtestesítõje.

Bil Ur Sag
Bõven megéri a pénzét. Mióta boxom van sokkal jobban odafigyelek arra hogy mire adok ki pénzt. Nem chip-eltetett. Nem is szándékozom. De a GTA 4 nagyszerû vétel volt. A rockstart neve szerintem garancia a vételre. A játék pedig überjó. Bár ízlések és pofonok, ez csak az én véleményem. Elnézve a pc graf-ról kiadott képeket, hát mit ne mondjak. Le a kalappal. Senki sem mondhatja rá hogy egy egyszerû port az egész, hiszen rátettek egy lapáttal a srácok. Szerintem az egyike azon csapatoknak akik megérdemlik hogy megvegyék a remekeiket 😊