54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommyg
    komolyan idegesítő már hogy minden belépésnél elállítódik a grafika, valami megoldás van rá? :S
  • ChuckyHUN
    Elvittem Michellet bowlingozni:)
    kezdem érezni a játék hangulatát
  • Barny
    az attol van,hogy megkell varni a PATCH-ot:D!!!
  • Viktorr

• Viktorr
    Az mitől van,hogy a játék nem menti el a grafikai beállításaimat,és ha elindítom a játékot,mindig a régi beállításokat hozza be?
  • gabesz752
    "az alt+tab tisztított egyet a memórián és máris jobban fut a program" azért hülyének ne nézz.
    Nem placebo, aki akarja használja, aki akarja nem. Nekem bejött, gondoltam megosztom mással is. Ugyanez volt a clar skynál is, meg az undercoverrel is.
  • Carlos
    hagyjad, csak találgatnak...
  • Kandurex
    Kb. így kezdődik a hülyeség terjedése, arra nem gondoltál esetleg, hogy az alt+tab tisztított egyet a memórián és máris jobban fut a program? Annyi minden lehet...gondolj bele, ha érne is valamit, nem azonnal kötelező lenne használni mindenhol? Nem azonnal licencelnék a fejlesztők - kiadók...dollár milliókat érne egy ilyen program....
  • REPS0L
    ez egy jó kérdés
  • Kashim5 #21428
    Nemtom milyen procid van, de nekem, és kb. mindenki másnak alapból mindkét magot leizzasztja, sőt végre egy játék ami a 4 magosakat is kihasználja. Bizonyított teszttel. Szóval pont ebben a játékban felesleges szórakozni cpu controllal, mivel default 1+2, 1+2+3+4.
  • Banano
    Jah valaki tényleg leírhatná végre hogy mire jó és hogy kell beállítani:///
  • gabesz752
    A cpu control egy különálló program. Google ba beírod letöltöd. Elindítod a játékot, alt+tab megnyitod a cpu controlt kikeresed a gtaIV fájlt jobb klikk CPU 1+2 és már megy is minkét magon a játék. Nem azt mondom, hogy megduplázza(de jó is lenne), hanem mikor álltam a lakásomban volt 24pfs beállítottam a cpu controlt és lett ugyanott 40fps egérmozgatás nélkül. Lényeg, hogy jobban megy nekem!!!
  • cs31
    Az lenne a kérdésem, hogyan tudom az irányítást átállítani más billentyűkre. Nagyon rossz bal kézzel irányítani az autót. Ha megyek egy autóval és befordulok valamerre, a kamera nézet késik kicsit. Az egérrel tudom korigálni, de vezetés közben ez kellemetlen. Az angol nyelv területén "kihívásokkal küzdök", ezért tudna valaki segíteni, hogy hol és mit állítsak!
  • Kukipapa
    OK, CPU Control 2.1-ben GTAIV.exe és LaunchGTAIV.exe-t is 1+2-re állítottam a játék indítása után, de én nem nagyon látok különbséget.

Neked a játékban jelentkezik, vagy benchmarkban?
  • mikiking
    clear sky-nál elég nagy változást hozott egyébként
  • RZoli89
    Eza cpu control egy program, vagy a window-s ba lehet állítani? :)
  • Kandurex
    elég nobel díjas alkotás lenne, ha hirtelen megtudná duplázni a teljesítményt....mondom, kamu, van értelme, de nem lesz látványos javulás
  • w77d
    én játszok sokat, de mellette osztom az észrevételeket is XD
  • TaRka0107
    Most kiirta h töltsek le egy friss games for windowst. Akkor el fog indulni?:D:D
  • lg01
    Helo
    segítsetek nekem milyen vga-t vegyek melyik a jobb szerintetek
    his radeon 4850
    xfx 9800 gtx+
    vagy máisk kategória
    4870
    gtx 260
    mindkét kategóriából írjátok le melyik jobb szerintetek gta mellé mer általába 1 szinten vannak ahonnan szerzem árba is
  • TottiZsolt
    Van egyáltalán valaki (rajtam kívül) aki játszik is vele? Amióta megjelent, mást sem olvasok, csak a gondokat. Jó kis off-topic lett ebből...
  • gematta
    haja de sokat dob rajta a cpu kontrol
    hiába dupla magra tervezték a játékot de optmalizálatlanság miatt lehet nem nyul hozzá a második maghoz
    a progi meg azért van hogy segitsen és te eldöntöd melyik program használjon 2 vagy 1 magot
  • tommyg
    másikfajta mobiltelefont lehet valahol venni? :D
  • TaRka0107
    Megcsináltam azt a SP2 ről átirást de most meg nem csinál semmit nem ir ki fatal errort csak az az ablak ott van:D
  • Palesz2
    Videó editorba nem lehet vágni valahogy??? mer nekem egy jelentből csak az utols 10 mp kell de fingom nincs hogy kell vágni.. meg mndjuk ugy nem istok semmit szerkeszteni benne Xd
  • w77d
    nekem csak nagyon ritkán az átvezető videókban eltűnik az emberek feje és csak egy fogsor tátog.. nagyon fain XD
  • Kukipapa
    Nekem nem teljesen érthető ez a CPU-Control dolog.

Az rendben, hogy a process-t ki lehet osztani valamelyik magra, de ha a szerencsétlen programot egy folyamatra tervezték, akkor nehezen képzelhető el, hogy pl. egy WinRAR hirtelen dupla sebességgel fog tömöríteni, ha két magot irányítok rá, de ki fogom próbálni.

A GTA-t meg - elvileg - több processzorra tervezték, oda minek a CPU-Control?
  • mikiking
    Azt nem értem,hogy akármienre teszem a grafikát ,akkor sem tölti be a textúrákat vagy mi... pedig lowon is próbáltam és nincs út,meg sok minden.
  • at16
    köszi
  • Viktorr
    :) lol! azért kössz
  • Kandurex
    nem mennek jobban, nem kell a placebo hatásnak bedőlni, egy több szálas utasítás megírása egy programban alapvetően optimalizálás kérdése és marha bonyolult, nem fog semmilyen különálló program gyorsítani rajta, ha csak nem része, de ez itt szinte kizárt
  • Banano
    Valaki erre?
  • Kukipapa
    Persze, Steamen kell megvenni.
  • at16
    mert irta valaki hogy ha be van állítva jobban mennek a game-k.

csak fogalmam sincs hogy mi az.
  • heringer
    Nállam nem csinál semmit se hiába állitottam be.
  • Kandurex
    minek az neked?
  • at16
    Mi az a cpu controll , hol lehet beállítani?

ez sokmindenkit érdekel légyszi valaki válaszoljon
  • vasziszdasz
    Ennek mi értelme? Állítólag az SP3 még gyorsít is az XP-n, akkor meg minek ellenkezni?
  • heringer
    Ez engem is érdekelne magyar szeró van-e.
  • vasziszdasz
    Az x360 viszont nem kezeli a bill + egeret (legalábbis GTA4-ben), szarakodhatsz a kontrollerrel, kell az neked? ^^