54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Banano
    Hol lehet beállítani a cpu controlt?
  • heringer
    Üdv
    nvidia drivert érdemes feltenni nem vagy várjam meg a végleges verziót,mert ugye ez béta
  • ldavid
    SP2 átírása SP3-ra [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=18696]#18696[/URL]
  • SkylineGTR
    nekem 32bites van. azt a drivert raktam fel. és elrontotta a játékot. vki azt mondja meg hogy, a driver törlös progiba , úgy az nvidia displayt- kell törölnöm igaz?
  • Banano
    Nem fogja.
  • ProGabe #21388
    én kipróbáltam. olyan szintű pop-up lett az eredménye, hogy csak néztem

mentem az autópályán, nekiütköztem a semminek. elfordítottam a kamerát - tehát még erre is volt idő - és 1-2 mp-n belül végre megjelent a földrakás :S ráadásul nem is lett gyorsabb

van magyar szerver? külföldiken elég nagy a lag. az előbb is ledobta a fél társaságot
  • at16
    cpu contorllt?
    azt hol találom?

AMD X2 6000+-om van
  • Shevchenko
    A patch szerintetek orvosolja majd ezt a brutális gépigényt?60000 inkább vaszek egy XBOX360-ast
  • Kandurex
    mese meg a tejszínhab, ha ez kis programocska 50% -okkat dobálna a teljesítményen,..nem is tudom,
  • Viktorr
    Hali!
    Eredeti játkot meglehert oldani valahogy,hogy ne kelljen hozzá a dvd?
  • Lacee
    a nap eddigi legjobb kérdése szerintem. bár erős a mezőny :)
  • TaRka0107
    Windows XP SP2 de azt nem tom h hol kell megnézni h milyen bites
  • SkylineGTR
    na leszedtem a driver sweeper, ott az nvidia chipsetet, vagy a display-t töröljem? de gondolom a displayt kell igaz?
  • w77d
    nem te...
  • TaRka0107
    Én fejezzem be?
  • w77d
    mondtam már, hogy amilyen Win-ed van.... ha meg nem tudod hogy milyen win-ed van akkor magadra vess...
  • gabesz752
    Akinek 2magos procija van az mindenképpen állítsa be a cpu controlt. Nekem ugyanazon a helyen 24-ből 40fps lett!!!
  • bertino
    fejezd már be.
  • TaRka0107
    Regedtiben vok, megkerestem a rockstar games mappát de ott mit bkell átirni és mire?:D PLS segítsetek
  • SkylineGTR
    nekem a 64bites vagy a 32bites driver kell? azt honnan tudom? sp3 van a gépen
  • TaRka0107
    Pls segítsetek h hol kell átirni valamit és mit:D
  • w77d
    esélytelen... minimum környékére tippelek..
  • szuku
    Hali!
    Esetleg tudja valaki, hogy a megváltoztatott controll beállításokat hogyan lehet elmenteni, mert kissé idegesítő, h minden játékindításnál állítgathatom újra.(wasd helyett kurzort szoktam meg) Ja, a játék eredeti.

elite: átállítás után nyomsz egy apply-t (asszem space), ha rákérdez entör...

Multi leírást (módok, ilyesmi) nem tud valaki?
  • heringer
    Belemész mondjuk a windows intéző be megkeresed a játék könyvtárát ott van ahova telepitetted,aztán jobb gomb új és szöveges dokumentum,az legyen a neve hogy commandline,aztán megnyitod és belemásolod ezeket a cuccokat amiket akarsz.Utánna elmented.
  • Bendsy004
    csá mindenki lenne egy kérdésem a gammel kapcsolatosan ! szerintetek elfuta maxon?? (a gépem: memória:3gb ram, vidikártya: ati x1650 512 mb , proci:amd athlon x2 5000????) jah és akadás nélkül ???
  • Stefibaba
    GTA IV menübe: ÚJ -> txt dokumentum ->beírod: commandline.txt ->megnyitod ->beírod ezt: -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -> elmented ->örülsz -.-
  • w77d
    a txt az nem mappa, hanem szövegfájl... egyszerűen új szövegfájl-ként létrehozod és beleírsz...
  • SkylineGTR
    vki küldje el azt amivel a drivert le lehet törölni. felraktam az új nvidiát. és elcseszte a gamet. kidob hibaüzivel.
  • hamedyyyy
    De hogy kell létrehozni a A commandline.txt mappát?

Légy oly szíves segítsél vagy írd le hol találhatom meg.

Sokat segítenél.

Köszi

Zoli
  • REPS0L
    most olvastam ^^

"> A játék képfrissítési sebessége (FPS) nem függ a körülményektől, hogy üres e az utca vagy tele van kocsikkal és gyalogosokkal, és nem függ a képi effektektől sem: állandó 30 fps-en fut."
  • vasziszdasz
    Vagy fordítva. ~~
  • vasziszdasz
    LOÁL!

Olvasni luxus? Szted miért alapkövetelmény az sp3?
  • SkylineGTR
    vki írja LE, hogy hogyan lehet játszani sp2vel. azt a hosszú parancssort pls!
  • Forcee
    nemtalálom hol van a regediten beül a regitry? xD
  • Adam19
    #21333 - az előző hozzászólásom erre válaszolt, ezt kifelejtettem :)
  • Adam19
    www.gta4iv.com -itt meg tudod nézni a küldetések menüpont alatt. még csak az első két rész van lefordítva, én is innnen néztem segítséget, remélem neked is menni fog :)
    üdv
  • MerlinW
    Semmit sem ront:) Az SP2 óta megjelent hotfixek, pár új javítás és 1-2 új fícsört rak bele.
  • TaRka0107
    jajj télleg... .kössz:D Regeditbe szoktam COD5be is átirni a cuccokat:D
  • Zsoberpapa
    Akkor ez egy teljesen természetes tapasztalat? Csak most tűnt fel. :S
  • w77d
    nem igaz hogy nem tudod... eddig hogy szereztél hozzá frissítéseket??