54919
-
#21823 Burice-es küldetéseknél az átvezetők általában mind humorosak. Majd nézd meg őket mind ha oda jutsz. :-) -
#21822 Magyarositásról tud valaki valamit hogy mikor várható? amúgy a Patch állitolag már kész. -
#21821 Épp most akarom betenni rádióba a maffiózók zenéjét, mekkora feeling lesz mikor átmegyek, a hídon és bedobom a fémpénzt :D Nekem is ilyen apróságok jönnek be a legjobban. De van úgy hogy csak kocsikázok, vagy állok a dugóban és hallgatom a zenét :D -
#21820 Pont ennél a résznél tartok, nekem is nagyon tetszett. -
#21819 nanebassz -
#21818 Erről van szó kérem szépen. Erről! Ettől a kismillió apróságtól annyira életszagú ez a játék! Ez az! És ha ezek a dolgok, a meglepetések, az apró nüanszok, reklámok, showk, véletlen poénos esetek kitartanak hetekig, hónapokig ... És ha a várost kihasználó Online módok tényleg olyan eszelős szórakoztatóak és letehetetlenek, mint ahogy olvasom mindenhol ... És ha jönnek DLC-k amikben még fokozhatják is ezeket a dolgokat! ... Na akkor NEKEM mindegy is, maradhat a graphics settings -ben Low textúrázás és1280-as felbontás, nem izgat, ha nem villant 35-40 fps-t, mert az élmény totál feledteti velem, hogy 2 órája kockásra vasaltam a seggem a székbe szegezve és húsz perce kell szarnom, de dúrván ...
Aztán meg úgyis jön a patch (patchek), új hardvert is veszek talán pár hónap múlva, és még jó esetben akkor is ezen a játékon fogok kattogni esténként munka után. Hhhhh ... Kivéve ha a csajom nem önti rám a vacsorát vagy nem bilincsel a karfához a szőrbilinccsel, mert akkor az esti játék felfüggesztve -
Szabyka #21817 options/controls/custom mapping -
Petys #21816 Én is csak ámulok a játékon! Marhára nagy, ha tehetném egész nap játszanám!!!
Az első spolierhez annyit, hogy nézz utána TV-t is , ott még videót is mutogatnak a tűzijátékról!] -
eddie #21815 Elárulnád nekem is?Előre is köszi! -
#21814 ÁÁÁáááá!! Az elmúlt 1-2 órában megint megborultam ezen a játékon ... Nagyon jóóó!! Két apró sztorit engedjetek meg:
1. Kicsit SPOILER leszek egyeseknek. Felrobbantottam egy szervízt fenn északon. Kúrvanagy tüzijáték volt, de ami utána jött azon nagyobbat ámultam mint egy öt éves gyerek július 4.-én. Már majdnem hazaértem Brooklyn-ba, hallgatom az IF99 rádiót, épp elkezdődnek a hírek. Azt mondja: "Newsflash! Valaki felrobbantott egy műhelyt Liberty City Island északi részén. A robbanásban többen megsérültek. Számos szemtanú látott egy férfit a helyszínről elfutni, az LCPD most őt keresi." Na mondom ez kész! Benne vagyok a hírekben!
2. Le kellett vadásszak egy tagot, valami Rivas, egy piti kis senki. Egy járőrkocsi számítógépén kellett megkeressem. (próbáljátok ki, ha nem úgy írjátok be ahogy súgja a tip, hanem vezetéknév-keresztnév, mint a filmeken, akkor is megtalálja, sőt, van más is ilyen vezetéknévvel !! apróság, de nekem kúrvára tetszett) Szóval lenyomoztam, üldöznöm kellett több kilométert, a pályán értem utól, rálőttem vagy két tárat, kigyulladt az ócska szedán amivel gurult. Az ipse kiugrott menet közben, rendesen lezúzhatta magát, de talán jobban járt mint aztán én ... Lefékeztem a járőrkocsit 20 méterrel távolabb, majd kipattantam a betonkorlát mellett. Épp akkor kelt fel a tag és elkezdett futni előlem, szembe a forgalommal. Megkerültem a kocsit, léptem néhányat, majd felemeltem a pisztolyt és .... SLAAMM! .... A következő amit láttam, hogy egy anyuka néz velem farkasszemet 50 centiről, egy kombi szélvédője mögül. A ribancnak nem tűnt fel időben, hogy épp a gyorsforgalmi kellős közepén vadászom ... Rendesen lezúzott és repültem vagy 10 métert, de szakadtam a röhögéstől. Ez kúúúúrvanagy volt!
Apró részletek: figyeljétek, amit már más is mondott, a kocsi motorja mikor forró és leállítod, el kezd kattogni ahogy hűl a fém ... a rozsdás rugói a legtöbb Ford vagy Chevi szedánnak (pl. taxi, járőrkocsi) nyikorog, ahogy leng a nagy vas! Áhh egyszóval szerintem ez a játék könnyedén az év játéka, számomra mindenképp !! -
Szabyka #21813 Közben megtaláltam :) -
#21812 Az egész térképen, mindenhol. Reptéren a hirdetőtáblákon, A házak tetején, Time Square-en is van vagy 30 különböző, stb. El vannak szórva. TV adásból is van vagy 10 -
#21811 Ja, ok :))
Most így windows alól nézem, megy a háttérben, több mint egy órája már...
A reklámok kurva jók, most épp Liberty City története megy az 1600-as évekből :) -
#21810 ahol mentesz, saját lakásodba, ott a tv, odamész és E betű, leül fotelba és nézed:D -
#21809 én már repültem át kocsistul manhattanbe :D -
n3whous3 #21808 Valakinek van megoldása azóta a "black strip texture" bugra? -
#21807 Csak érdekel, hogy a játékon belól hol érhető el, ha már 2 GB-nyi bik filet felpakolt :) -
Szabyka #21806 Sziasztok!
A billenyűzetet valahogy be lehet konfigurálni egyedire,vagy csak a megadott xbox kontrollerest lehet használni ? -
#21805 de sztem is többnek kellene lennie azért, na mindegy várunk hátha orvosolják... -
Borg #21804 :D
(amúgy szarfos, 800x600 low-low, és igy van 30fps-em...összevissza villognak textúrák.. kalap szar konzol port az egész) -
#21803 medium
Highest
23
100
100
100
ezek a beállítások, aránylag a 20as fps-el is élvezhető! -
#21802 én nem szoktma
tvzni benne:D -
n3whous3 #21801 Hát azért egy olyan 25-30 sztem, -
#21800 ajjaj köszönöm
és srry :S -
#21799 Nemtudom milyen beállításokkal, de az anyit bír, amíg nemjön valami normális javítás ne várj sok fpst.. -
#21798 FAQ:
Hol találom a mentéseket?
Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.
Ahhoz, hogy bejelentkezés nélkül is tudj menteni, egy offline profilt kell létrehoznod, ehhez nyomd meg a Home billentyűt játék közben. -
#21797 megmondaná valaki, hova teszi a mentéseket a játék? -
#21796 menyinek kellene lenni? gondolom jobban kellene mennie... -
#21795 Senki sem találkozott még a CNT tv reklámjaival a játékban ? -
n3whous3 #21794 Hát nem. -
#21793 a lent írt konfiggal normális a 18-22 fps? -
n3whous3 #21792 ha megnyomod a map zoomot, kiírja a jobb alsó sarokban -.- meg ha rámész egy új utcára, akkor is -.- -
jocco #21791 köszi, kipróbáljuk :) -
Andris22 #21790 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valahol be lehet állítani azt, hogy a térkép mutassa az utcaneveket? (elsősorban valamilyen játékon kívüli tweakelésre gondolok) Elég idegesítő, hogy mindenki folyton hivatkozik rájuk, de csak a papírtérképen tudom megnézni, hogy mire gondolnak.
-
Charx #21789 Hali, lenne egy olyan kérdésem hogy a ( Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.10.6891) ez pontosan mit takar, és hogy lehet fríssíteni?
Mert felraktam az új Catalyst, meg az új Directx-t, és az nem változott semmit!
Valaki HELP légyszi!!! -
#21788 Nos, ma megvettem a játékot. 1152*864-es képponton medium és high között 27 FPS átlaggal fut. Kellemesen csalódtam :) Nem látok textúra gondokat, minden a helyén van. (gépem: 8800 GT 512 Ram, c2d E4500 @ 2,20 Ghz , 2* 1gb ram 800 Hz, XP SP3) Persze lesz ez még jobb is.
Multi is megy, csak az a baj, hogy a sok hülye nem tudja hogy a Free play nem egyenlő a Deathmatch-csel... -
#21787 Köszi a fájlt! Nálam müxik faxán! Milyenhasznos parancsok vannak még? -
hakagyi #21786 köszi a commad linket működik jól de maxra állitva minden nincs látható különbség a grafikán !
a jó hír viszont hogy így is tartja a 40fpst
gépem Quad 6600 2gb ati 4850 -
#21784 görgővel elteszed az összes fegyvert. -
UnConnecteD #21783 "Intel p4 es- 3.2 es procim meg pl egy 9800 GT 1GB videokártya meg 3-4 GB ram"
az amugy milyen alaplap, amibe ez mind belemegy egyszerre ?