Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ha felborulnak az autók felrobbannak egybõl? O.o
ettõl függ hogy megveszem-e <#idiota>#idiota>
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
nekem memóriát kéne venni, 4 gigát, de ehez be kéne váltani azt a kurvasok aprót a szekrény mélyérõl😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Arra gondolok, hogy ott ugye éjfélkor jelent meg, esetleg nincs vmi informésön, hogy a pc-s-nél is így lesz?
14nap...nem lesz addigra új gépem😞
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
meg van sok gamestaros játék is, pl syberia megmitomén még mik😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem az SA is eredetiben van meg, de alap hogy egybõl felraktam hozzá a cracket, mert idegesít ha lassú lemez pörgetésre kényszerítenek, meg 3-ból 2x közli hogy nem eredeti a cd. Ha már ennyi pénzt kiadok érte legalább ne szopassanak. De ha már crackelésre kényszerítenek, már csak 1 lépés hogy feltegye magának mindenki a kérdést: minek fizetni ha ingyen jobbat kapsz?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
GTA IV EGYRE JOBBAN VÁROM!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de ez lesz a 2.
MERT MEGÉRDEMLI
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Úgy, hogy zavarná is a szem konzolon, legalább PC-n már reális lesz a helyzet.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Még egy késés lesz bíróságra meg az ügy <#boxer>#boxer>.
Rohadás ölné meg az összes konzolost, egyik csapattársam is mondja jajj olyan jót gtaztam ma fejbe is húztam kis rohadék<#falbav>#falbav>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ezért érdemes megvenni azokat amiknek jó a multija. (Nálam a BF2 a favorit)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Azt nem tudom ennek milyen lesz a multiplayer felépítése de pl a Battlefield 2-t azt érdemes volt eredetiben megvenni mert anélkül nem tudtál ranked szervereken játszani.
Tényleg nem sokat érnek el ezzel, de ha nekik ez így jó akkor legyen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ahh...vajh miért érzem úgy, hogy a meló helyi gépen rosszul van beállítva a dátum? <#ravasz1>#ravasz1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#banplz>#banplz>
"Sub Genre: Driving"
még jobban <#banplz>#banplz>
Nemtudom mit feszülnek a baromok, aki ezt nem veszi meg az nem vesz meg semmit úgyse..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ