54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • raziel71
    A vista alatti mentéseket hogyan lehet életre kelteni xp alatt. hiába másolom be a helyére, nem tudja betölteni. Valami megoldást tud valaki. Nem akarom xp alatt ujrakezdeni elölröl:-(
  • [HUN]FaTaL
    Akinek eltűnnek a textúrái az próbálja ki a -noprecache paramétert, így nem töltöget elő a játék, nálam valamivel gyorsabb lett
  • n3whous3
    köszi
  • mike01010101
    Keves szo esik a JATEKROL, tobb a technikai dolgokrol (valahol ertheto) de azert en segitsegkeppen azoknak akik most kezdik elmondom azt amire nem kaptam valaszt regota: taxizni csak egy bizonyos kuldetes megcsinalasa utan lehet! Tobben leirtak nekem hogy E-vel hivom es F-et hosszan nyomva beulok csak azt nem hogy ez nem él a jatek elejetol automatikusan. Aki az elejen nem tud taxit fogni az nem bena fasz es ez nem bug hanem epp ugy ahogy a boltok is kesobb nyilnak meg, ugy ez is kicsit kesobb elerheto feature.
  • blade177
    Megpróbáltam megcsinálni ezt a graf átírósdit csak nemigazán jött össze ....:S:S:S
    Megkérhetek vkit hogy aki megcsinálta az linkelje már be vagy küldje már el e-mail-be....
    [email protected]
  • Verseghy
    Azok a munkák, amit a Romantól vagy a Little Jacobtól kapunk, ha felhívjuk, azok végtelen, vagy egy idő után azt fogja mondani, hogy most nincs, mint Brucie a racenél?
  • n3whous3
    Akinek leesik az FPS 1-2-re pár perc után:

Nálam az volt gyógyír erre, hogy kikapcsoltam a windows automatikus frissítését + a netes mókánál egyből volt ilyen gond, lehet, hogy amit most írok majd az javította a dolgot. Szóval nforceos lapkás alaplapom van, a hálózati driver mellé felrakott a rendszer egy nvidia network control dolgot és azon belül beállítottam a FirstPacket nevű dolgot a netsebességemhez.

+ ha még mindig gond van, nézzetek szét a rendszereteken, hogy milyen háttérfolyamat lenne még, ami esetleg mókázni akarna néha (pl. vírusírtó frissítést keres, stb.)
  • timantes
    Aki a gyilkolás művészetét szeretné elsajátítani a játékban! :D
  • DJ Skyline
    én azzal szívtam vagy fél órát mire meglett minden híd :D átrepültem minden szar alatt, aztán idővel realizáltam hogy csak a víz felettiek számítanak.
  • Kandurex
    van egy jópofa acsi, már ha PC van ilyen, minden híd alatt át kell kopáterrel tépni ::)
  • DJ Skyline
    azok reptéri taxik az alsó képen? sosem láttam még ilyet. :D mondjuk jó ha 2x elrepültem a repülőtér felett
  • gduck
    #22336-ra valaki?
  • Cat 02 #22369
    Nem, csak sztem fasza az öltöny azt vettem. Azt néztem h öltönybe mentem egyik küldihez az meg mondta h csípjem ki magam. ... xp
  • Palesz2

• Maxtreme
    Nem csak a warezos dolgoknál.
    Sajnos a PC-s port iszonyatosan el lett b*szva,
  • rev7
    Vicc az egész. Megvettem pénteken, egész hétvégén várhattam hétfőig, hogy gépközelbe lehessek, erre megaláz egy kormány/gázberagadós körmondattal. Ahogy elnézem ilyen csak a warezos dolgoknál van, bár lehet nem olvastam eleget. Egy darabig minden jó, aztán jön 1-2 fps drop, és akkor semmilyen gombot sem vesz be. És minél több ideig megy a game, anál gyakrabban jön az fps elvonás, és vele az irányíthatatlanság. Ez odáig fajult, hogy fél óra játék után az állított meg, hogy felborult a kocsi, még kiszállni sem tudtam, elcsaptam menet közben vagy 30 embert. Egyszer vicces, de már unom.
  • MerlinW
    Úgy, hogy ő olvassa a FAQ-t...
  • blade177
    REDBULL....
    Hogyan tudtad felhúzni max-ra a grafot...kb nekemis ien gépem van csak nekem Gainward vga-val amit kicsim meghúztam(meg E8200-as proci)
    Mert elvileg nekemis bírnia kéne de nemengedi felvenni a grafot...
    Előre is thx..
  • PunkZoli
    hát én ma megvettem a játékot, és az ég világon semmi buggal nem találkoztam még... igaz csak egy órát játszottam vele csak :)

elég szép, bár az árnyékok valóban elég furák
  • red bull

MInden full beállításokkal, sajnos a textúrák még mindig eltűnnek, de próbáltam azt a pillanatot elkapni amikor mindent betöltött. Azért csináltam ha még valaki nem látta volna mien full high beállításokkal a játék, igy egész jó lenne sztem.
  • Prince23
    A részletességet csak 35-ig tudom felhúzni. ez mé van? shader model 4.0-ás a vga-m... és nem engedi.
  • Clava
    akkor holnap veszek még egy kis ramot ...
  • Kukipapa
    Igen, mekkora szar játék, nem tölti a kibaszott várost nekem sem, pedig 386-os processzorom van, 4 MB RAM-mal, és SVGA kártyával!

http://letmegooglethatforyou.com/?q=gta+4+gepigeny

:)
  • xido
    A tűz,a robbanás nagyon szép benne,az AI is..messze lepipálja az eddigi részeket..találtam 3 molotov koktélt az elején,le kellett vadásznom valakit..bent várt egy raktárban...ajtóból kapott egyet,ott visított meg fentrengett,miközben szénné égett..
    Odébb meg egy kútra dobtam rá,jött vagy 5 civil meglincselni,hogy mit művelek:)
  • n3whous3
    Gondoltam erre, pont most kérdezni is akartam, kösz, hogy mondod, há baz másnak nem jutott az eszébe említeni? :S :D
  • Kukipapa
    Newhouse, a játék kezdetén még nem lehet taxizni, lehet, hogy ez a gondod.

Amikor végre lehet, kapsz egy tutorial-t, hogyan kell. Onnan működik.
  • red bull
    nem tudjátok mért van az hogyha ati tool al húzom a VGA mat akkor a jétékba kevsebb VRAM-ot ir ki mint amennyi szokott? ( bár az már mellékes hogy 320 as a VRAM-om és ebből csak 252 t lát). ha meg nem húzok semmit, tehát visszaállítom az eredetibe akkor meg jó. pedig elvileg felfelé húzom nem lefelé :D HELP PLS
  • MerlinW
    RAM miatt igen. Kell hozzá még 2GB és jó lesz. ~7-8k
  • MerlinW
    Szerintem az F az Action. De ez is benne van a játék kézikönyvében.
    Illetve a beállításokban is meg tudod nézni melyik gomb mihez van rendelve...

Használjuk már picit a fejünket..:)
  • tommyg
    no akkor, NÁTOM
  • Clava
    biztos volt már szó róla meg olvastami is de a faszom kivan ezzel a játékkal mostmár
    nem tölti be a kibaszott várost csak vagy 8 felbontás állítás után meg félóra hol látok hol nem látok szenvedés után
    leszedtem a drivert mindent letöröltem csökkentett módba is felraktam regcleenerel is kitisztítottam mindent mi kell még neki hogy jó legyen

amd 5,2+
    GF8600GTA 512 ddr3
    1 giga ram

vagy a ram miatt baszkódna?

köcce a válaaszt.
  • n3whous3
    Nehéz lenne megmondani melyik kontroll tartozik az E gombhoz? :D Mert teljesen át vagyok konfigolva. Egyébként ha jól tudom az Action az E. És bármikor megnyomom semmi... Ha a közelemben van taxi, akkor se fütyül.
  • Kit--Kat
    Nekem az tett be, amikor mentem fel a Platypusra és egy csávó szorgalmasan mosta fel a fedélzetet.
    A másik kedvencem a szaxofonos bácsi a parkban:)
  • tommyg
    pedig egyszerű

E-vel fütyülsz félreáll a taxi
    F hosszan és beülsz hátra
  • n3whous3
    szintúgy a beszállás se megy a taxiba, ezt nem vágom
  • n3whous3
    Bazmeg hiába nyomom az Action gombot, ez a buzi csak nem fütyül...
  • Prince23
    No utána néztem, nem kell ide sp 3. hanem az ikonját a futtatásánál át kell állítani win95-ról win2000-re és elindul.
  • n3whous3
    Valaki emlékszik még a verekedés 'tutorialbol' arra, hogy miként lehet fegyverzett embertől elvenni a fegyvert? A blokkolás gomb kell hozzá, de már nem emlékszem rá és azóta se sikerült.
  • berlinboy6329
    Jah él a város.De ha már ennyi mindenre figyeltek,hogy csinálhattak ilyen hatalmas bakikat bele.

Pár példa
    -Duda hat a gyalogosra,de a kocsisokra dudálva nem nagyon csinál semmit..Legalábbis nekem.
    -Ami naaagyon zavar.Megyek át a hídon,és index NÉLKÜL(!!!),hisz minek az elé kanyarban használni,látom,ameddig ellátok,hogy mindenki belső sávból,kintről,és csodálkozik ha belemegyek 200zal...
    -Ha vki nekimegy a rendőrnek nem száll ki :(
  • tommyg
    tedd fel az sp3-mat