54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Endiman
    geforce-od van igaz?
  • skate00
    Nekem eddig MINDEN JÓL MENT DE MOST BELÉPEK ÉS EZ FOGADOTT

• Endiman
    mit kell csinálni Ivánnal? kinyírni v megmenteni?
  • BiG G
    +P gomb benyomva az enyhe blur-ért! Anélkül elég csúnyán tud festeni sajnos a játék, azzal viszont tényleg ez-az-egyben a boxos verzió.
  • Viktor9202
    Jaja
  • Endiman
    hali!

mit kellene cserélnem a gépemen, hogy a GTA szaggatásmentes legyen?

gépem:
    celeron 3ghz
    Radeon HD3650 512mb DDR4
    2,5GB Ram

dual proci mindenképp kellene, mit javasoltok mekkora dual-on megy már rendesen a game?
  • ldavid
    igen, de a loadingnál egy remix hallható
  • Viktor9202
    A teljes számnak a címe:

Michael Hunter - Soviet Connection
  • ldavid
    loading_theme.mp3 - ha kell valakinek
    a FAQ-t nem sokára frissítem
  • [HUN]FaTaL
    Az út elég mosott:

• Freddycom
    Én csináltam a képet az alábbi beállítások mellett

Szted ez ronda? 1680x1050-ben játszom.
  • [HUN]FaTaL
    LOL

Felbontás 1280x720, de ilyen ronda lenne boxon? Mert mediumban bizony az.
  • Freddycom
    Állítólag ezek azok a beállítások, amelyek megfelelnek az X360-as verzió grafikájának:

Texture quality: Medium
    Render quality: Medium
    View distance: 22
    Detail distance: 12
    Car density: 25
    Shadow density: 0
  • [HUN]FaTaL
    p5k, e7300 (majd túlhúzod) + cooler master hypertx2, hd4850 (lehetőleg sapphire dual slot) és 4G ram szerintem kijön 100ból. Ha több pénzed van nézzél E8400 procit, vagy E8500at.
  • rs1989
    100-150et szánok rá. Haveromnak p5k alaplap, 512es vidkártya ( nem tudom milyen fajta ) 2 magos proci ( ezt se tudom hanyas ) 2 G ram, és neki tökéletesen megy, nem szaggat, nála játszok, na akkor most hogy van ez?
  • Chees
    ezt nem hiszem el! elolvastam a faq-t, hogy nem lehet magyar emaillel blabla, mert nem engedélyezett!
    nektek hogy sikerült átvágni a live id-t?!?!?! csináltam egy külön hotmail fiókot és egyesült államokat adtam meg!
    De a windows for live az felismeri hogy magyarország és nem birom átállítani!!! áruljátok már el ti hogyan csináltátok?!?!?!?!?!
  • CamelX
    Főmenü -> Controller Options -> Configure Controls/Key Mapping
  • Sponnyabob
    Szép estét mindenkinek! Le ne egy kérdésem az hogy a GTA IV-ben lehet más billentyű beállításokat csinálni. Mert nekem elég szokatlan ez a gomb kiosztás és nem találtam a játékban se meg a FAQ ban sem választ. Köszi előre is a válaszokat
  • CamelX
    Na tessék csak kirakni FAQ-ba azt a CacheBoost progit :) megoldotta a rövid távú textúraeltűnések gondjait, már csak éjszaka a fények töltődnek be néha kicsit később. Memory leak-ek megszüntetését tökéletesen elvégzi, bár ez 5-10 FPS visszaesést is okozhat, de szerintem bőven megéri. High-Highest-ben játszom, lehet azért akad be néha rendesen :)

Köszi a linket még1x! :)

Ja, és teszem hozzá csak 30 napos próbaverzió, de majdcsak megoldja mindenki maga.
  • MerlinW
    [facepalm]
  • bertino
    először is meg kell tanulni értelmesen beszélni.
    kezd ezzel, aztán jöhet a többi.
  • quados19
    Ez a grafikai feloldás nem megy nekem beraktam amit a FAQ de azzal nem megy anélkül indul akkor most ilyenkor mit kell csinálni
  • jana4
    Várok a patchre,várok a patchre!
    Mi az a teamspeak?
    Köszönöm a választ,üdv.
  • tommyg
    jobb felső sarok LOG OUT
  • quados19
    Hogy tudok kijelentkezni a social club alkalmazásbol mert ezt a hibaüzenetet írja ki RMN10
  • [HUN]FaTaL
    Még SLI sincs nemhogy physix
  • MerlinW
    Nem lehet. GTA nem használ Physx-et. Euphoria-t használ fizikához.
  • quados19
    commandline.txt létre kell hozni és a két -norestrictions -nomemrestrict fájlt kell bemásolni az előbb létrehozott könyvtárba csak azt nem tudom hogy kell bemásolni ez nagyon nem megy
  • tobias88
    Valahogy be lehet kapcsolni a Physx-et a játéknál? mert 3ghz-s intel 1magos mellé van egy 8600gt-m, de nem bírja el a proci
  • MerlinW
    menj ide írd be mennyi pénzt szánsz rá, és a srácok összerakják neked a leghatékonyabb vasat.
  • MerlinW
    FAQ
  • norbi56
    Már le is töltöttem:D
  • rs1989
    Hy. Olvasom folyamatosan a fórumot. Hát alap hogy megveszem a gamet de valaki LÉGYSZÍVES írja le hogy milyen gépet rakjak össze, mert hát karácsony van... :D Olyanra gondolok hogy milyen alaplap,vidkártya,ram,proci és hogy ez így mennyibe van. KÖszi!
  • Chees
    sziasztoK!
    segitsetek légyszi!
    mi a retkes ló***é nem lép be ez a szutyok live id a játékon belül! má egy orája szenvedek!
    megvan a live id, meg van a social klubos, a social klubon liking eltem a live id-t mutatja hogy minden rendben!
    de amikor tölt a táték és be akarok jelentkezni azt irja EZ A FOS hogy nincs ilyen...
    pls segitsetek!!!!!!!!!!!
  • Snexi
    michael hunter - soviet connection

legalábbis annak egy összevágott változata
  • HeadHunter86
    Rockstars logo mikor bejön a játék elején, na az alatt szóló zene nincs meg valakinek? honnan tudnám leszedni. Kellene csengőhangnnak :D
  • norbi56
    Igen az youtube-n rákerestem erre köszi a gyors választ:)
  • quados19
    -norestrictions -nomemrestrict ezeket hol találom meg vagy hogy kell bemásolni
  • Sordoran
    Michael Hunter - Soviet Connection?
  • Máté94
    FAQ-ba benne van szerintem:)