Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Videó editort kontrollõrrel? Eh, az azért már durva dolog, mivel úgy tudom ott egerészni kell (kurzor), és azt analóg karral....Eddig csak a Dead Space-t próbáltam mint olyat, de a célzást nem egyszerû megszokni... Szóval lehet hogy lehet, de a videó editálás kedvéért félre tudom tenni a kütyüt.
Másrészrõl még Vice Cityben is van automata célzás, ha beállítod a classicra a billentyûzetkiosztást.
ÉS igen nagyon finoman lehet vele adagolni a gázt, fékezni és kanyarodni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Olvasott valaki errõl valamit valamelyik tesztben?"*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tehát ugyanúgy mûködik PC-n mint Xboxon és az elõttem szólót megcáfolnám, semmi wireless átfordítós, vagy egyéb kütyü nem kell.
Ja és még annyi, hogy a középsõ Xbox gombnak értelemszerûen nincs funkciója, összességében féltem az ergonómiája miatt, de most már úgy tartom jobban sikerült mint a PS controlleré.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Magiszter, kétszer írtad hogy rezeg, de gondolom azért mert annyira jó 😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
kivéve avval nem megy ami x360 adaptácio
pl juiced 2 höz is csak a chilli jo
vankét fokozatú hûtés rajta amit ki is lehet kapcsolna szal ha nem kell akkor nem hût
Mindjárt itt a dec. 3, meg a dec. 5-ös elsõ vizsga is. 😞
Jó ez a rumblepad 2?
Én is nézegettem már. De használható ez az összes PC-s játék alatt?
nagyon ott van
ne is add alább nekem is van kettõ
és minden megy vele szépen
Boxon engem nem gyõzött meg a rezgés. És sztem a Logitech-el a kompatibilitási problémám is kevesebb lesz. Majd ha használnám máshoz is.
De ezzel nem azt akarom mondani hogy a boxossal lesz. Valszeg azzal sem lesz 😄 De nekem a Logitech a szimpi.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Jimi Hendrix
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bár nem hinném h bárki lemaradna valami életbevágo hozzászólásról a feles képek miatt!
Aki még nem látta!:Mozgásban a PC-s GTA IV videószerkesztõje
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Jövöhét kedd!😊