54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Farbiter
    Soviet Connection sztem
  • ZFD
    Hívd a ZiT-et XD Sajnos nem :(
  • globalsidius
    értem köszi! remélem a patchben kijavítják ezeket a recés árnyékokat, mert nagyon idegesítenek...
  • norbi56
    Tudja valaki mi a címe annak a számnak ami a betöltés alatt megy?:)
  • MerlinW
    Azoknak segíthet akiknek nincsenek texturáik.

Ott a link, letöltöd a Cacheboost-ot, telepíted, elindítod, elindítod a játékot is, és elvileg utána lesznek texturák.
  • globalsidius
    jó tudom webfordítás.hu...de az hülyén fordít..:D csak kíváncsi volnék, hogy mit ír a srác, mert a hozzászólásokban eléggé dícsérik.
  • MerlinW
    www.webforditas.hu

Egyébként ha minden ilyen szart (mint ami az általad linkelt hozzászólásban szerepel) kipróbálsz, attól fog gallyra menni az rendszered.

Amit most kinéztél magadnak egy RAM illetve Cache defragmentáló cucc
  • Tormiee17
    Vkinek van vmi ötlete h mitől lehet az h felvan minden jól rakva indítanám a játékot bejön egy kis fekete ablak egy idő után eltünik de a játék nem indul :S mi lehet a gond?
  • MerlinW
    SF egy szerviz ami azt figyeli melyik alkalmazás mikor, milyen sűrűn van elindítva. Ezután prioritási sorrendbe teszi a legaktívabbakat ezáltal gyorsabban tölti be őket a win.
    Kb ennyit csinál, kétlem, hogy bármi köze lenne a játékhoz.
  • globalsidius
    http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=381648&st=0&#entry1058731052

ezt letudná fordítani nekem valaki? előre is kössz:)
  • janika15
    valaki le tudná magyarul is írni h mi az a superfetch és h hogyan kell előhozni?
  • MerlinW
    Van hozzá, ezért kell az SP3.
  • Chees
    TE BAZMEG TÉNYLEG!:D
    KÖSZ
  • solikka
    HELP!
  • heringer
    Majd hátha vki rájön.
  • [HUN]FaTaL
    Állítgattam, p4em is húzva volt, 400 felé akkor nem megyek majd csak hűtőcsere után.
  • BiG G
    a kis kézikönyv hátulján.
  • grebber
    Ez a bizonyos Superfetch XP-s előcsalása
  • solikka
    Helló!

Amikor beszállok a kocsiban és rázoomolok a szivargyújtóra 16x-os zoommal akkor kiírja hogy "Not enogh memory" ez miért lehet? 4 GB ramom van
  • Chees
    na sziasztok! én is megvettem!
    DE HOL TALÁLOM A SERIALT?!?! futárszolgálat hozta ki... HOL TALÁLOM A SERIALT?!?!? NEM TUDJA VALAKI?!
  • grebber
    Start->Futtatás ide beirod services.msc és itt ki kell keresni a Superfetchet sajnos ez nemtudom micsoda mert magyar a windowson.

Meg ezt sem értem:( it's on Auto instead of disabled.

Tehát énse tudom lényegében.
  • Firerock
    és ez Xp-re nem rakható át valahogy?
  • MerlinW
    Ahogy írtam volt, mindegyik ugyanaz. Csak te is azok közé tartozol akik nem olvassák a FAQ-t.
    Különben is, nyomás a Warez topikba:)
  • heringer
    Ehhez mit kell csinálni annyira nem vágom az angolt.
  • heringer
    Nekem most 9*400 és a ramok 2,5 ös szórzóval 1000-en mennek,a cpu fesz meg 1,2250 ami az alap.
  • quados19
    midegyikbe nem lehet grafikát állítani vagy egy pár verzióra jellemző ez nekem edition van nem tudom mi az ez töltöttem le
  • MerlinW
    400 fölött már feszültséggel is játszani kell, s akkor sok mindent kell állítgatni.
  • Lazarus
    Firefox fícsör, minden szövegdobozban aláhúzgálja a hibás szavakat ;)
  • [HUN]FaTaL
    Így jár aki agyontweakli a windowst, a superfetch egyébként is hasznos. Ja elfelejtetted írni hogy ezek csak a vistas userekre vonatkoznak, és csak azokra akik letiltották az előtöltő szolgáltatást.
  • Lazarus
    Akinek pedig fekete az egész mindenség és Ati kártyája van, tologassa meg az ati control centerben a 3D/Mipmap Detail csúszkát.
  • MerlinW
    Esc, Brief, és elolvasod mi a feladatod.
    Egyébként automatával nem lehet csinálni semmit, csak megmondja mennyi pénzed van.
  • [HUN]FaTaL
    Kösz a tippet, eddig úgy néz ki stabil a proci 9x400on. Eddig csak az FSB-t emeltem úgy értem el a 3,6ghz-t de TDU alatt nem volt stabil, remélem most már az lesz :) Azt olvastam hogy az egész szorzókat (az alap az 9,5 ugye) jobban kedveli a proci. Megpróbálom majd feljebb az FSB-t, bár szegény gyári hűtővel lehet hogy nem kéne:D Ha lesz pénzem veszek egy zalman 7700at:)
  • Morfi
    Járt már valaki úgy hogy neki állt multizni és a single részt elhanyagolta rajtam kívül? :)
  • SötétBarom
    Ez a Mandy gyerek nagyon kész van.. :DD Bár kicsit fárasztó.. Amúgy mi a tököm ez a helyesírásellenőrző a szövegdobozban???
  • Lazarus
    Textúra eltűnős bug - volume 2
  • MerlinW
    Egy társunkat már banollták emiatt...
  • MerlinW
    Mindegyik ugyanaz.
  • Borg
    Hm mondom 1.01 patch letölthető 26MB... de sehol egy hozzászólás róla... aztán rájöttem hogy a FarCry2 topikban vagyok :D
    Rohatt sablonos fejlécek...
  • heringer
    Eredetit:D
  • deicide
    22739...?

erre van valakinek valami ötlete...???