54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommyg
    NEKEM SE ÉS MÁR FELIDEGESÍT!!!!!!!!!
  • tommyg
    felülírja a motor a beállításokat akármit csinálsz
  • BAk3R
    nem értem ezt a ccc-zést, ati tray tools kevesebbet eszik és sokkal faszább.
  • MerlinW
    Radeont nem lehet égetni, van benne VPU Recovery, mint a BIOS-ban. Ha problémát észlel visszaáll gyári órajelre. Feltéve persze, ha CCC-ből tuningolja az ember és nem külső alkalmazással.
  • Lazarus
    keress szoftvert ami ellenőrzi a vga hőmérsékletét és jelez ha gáz van, tudd meg mennyi az a hőmérséklet amit a kari még elbír. Ha teheted vegyél rá spéci hűtőt. Én égettem már el kártyát, mert nem voltam elég óvatos. Ha grafikai hibát észlelsz azonnal "tuningold vissza" mert huzamosabb használat után permanensé válhat. btw szerintem nem éri meg VGA-t húzni, bár ez típustól függ.

Amúgy inkább itt kérdezd :)
  • MerlinW
    - vagy 10-esével teszteled (ha túlhajtod vagy nem engedi a CCC, vagy megfagy a kép és visszaáll eredeti állapotba)
    - vagy bekukkantasz a Readeon HD series topikba és megkérdezed ott.

Sapphire 4850 simán megy 650/1050-en jobb hűtéses illetve OC kártyák 700/1100-on is mennek

Szívesen segítek, de ez ne legyen már ennyire hardvertopik:)
  • BAk3R
    milyen kártya?
  • Endiman
    mennyire gázos ha tuningolni szeretném a Radeon karimat? a Catalyst-ban GPU clock-ot és Memory Clock-ot lehet tologatni.
  • rage

Gondolom, ez nem dísznek van benne a driverben.
  • rage
    Indítsd el a játékot, tedd le tálcára
    GTAIV.exe-n jobb klikk, CPU 1+2

Aztán állítsd manualra, s add hozzá a profilodhoz, hogy legközelebb ne kelljen letenni tálcára a játékot, csak elindítani a cpu control-t.
  • bazza
    Nektek enged feltölteni videókat? Nekem nem! Pedig eredetim van, be vagyok jelentkezve, és mégis azt írja ki videó feltöltésnél, hogy UPLOAD FAILED

Esetleg okozhatja ezt router/tűzfal? Esetleg a vista?

A másik pedig: Nem enged saját zenéket betenni! Nem szkenneli be őket. Valakinek volt már ilyen gondja?
  • steve89
    na leszedtem a cpu controlt h kell beállítani h mind2 magot használja??? mert csak iylet látok h automatic manual cpu 1 cpu 2 meg h off
  • rage
    Valaki olyannak kéne, akinek nem 7600-as kártyája van, hanem fokkal jobb, mert ennek más se hiányzk GTA alatt, csak még egy kis AA :)
  • MerlinW
    Izé, Radeonom van:) De ha Nvidia beletette, biztos jó valamire. Próbáld ki és oszd meg velünk:)
  • tommyg
    hát vagy 30x rányomtam, csak azt írja hogy failed :S
  • rage

Az Nvidia 180.84-es driveren belül a 3D beállításoknál, az alkalmazások alatt kiválasztható gyárilag a GTAIV és ott hozzárendelhető AA. Valaki nem próbálta ki, hogy így működik-e ?
    A 180.70-ben még nem volt benne.
  • Proview
    Kétszer nekem is ezt írta , harmadjára meg már láttam alul az upload csíkját...szóval megy az ha próbálod
  • tommyg
    nekem mindig azt írja a játék hogy Upload Failed amikor tölteném fel social klubbra...neked hogy sikerült?
  • MerlinW
    Edit - és a timeline-ba behuzott videot kiválasztva enter
  • Carlos
    Jaja! Imádom! "Üss meg, gyerünk üss meg". Aztán nemgyőzi magát kikúrálni utánna.
    "Ice cold, man, ICE COLD!"
  • steve89
    a cpu controlt hol találom ??
  • Mr_no_NaMe
    Ez a Brucie marha nagy forma xDD
    Beszarok a szövegein, ez egy vadállat :D Ő a nagy kan, ő a námbör ván, ő az alfa, de bazmeg ha felhívom 11kor, hogy menjünk strip bárba, akkor álmos hangon belehorkan a telóba, hogy haggyámá majd hívjam reggel 8kor...pöööcs xD
  • Proview
    Első videóm - Balesetek sorozatban
    Kameranézetet hogyan lehet változtatni/rögzíteni a már meglévő klipen?
  • Kandurex
    nem lehet Box Vs PC. játékot indítani, sehol, semmivel és még sok generáción (értsd: évtizedek múlva) se lehet lesz
  • ldavid
    épp ez az, hogy nem volt róla szó
    itt megtalálod a crossplatform címeket
  • [HUN]FaTaL
    Alapból be van kapcsolva vistan, csak azoknál segíthet akik kikapcsolták.
  • BIZ0906
    Nem fog menni így van mególdva.
  • guruzone
    Sziasztok. Lehetséges valahogy ezt a teliberakott pc-s verziót összehozni az xbox360-as multiplayerrel????

Elmondom meddig jutottunk. Live-on keresztül tudunk beszélgetni SZÓBAN, tudunk egymásnak Game Invite-ot (meghivót) küldeni, fogadni is lehet, de csatlakozni természetesen már nem. Ha én hivom meg őt és csatlakozni próbál azt irja ki a box hogy kérem tegye be a GTA IV PC DVD-t

LOL!!!!!!

Ha én akarok csatlakozni akkor pc-n az az üzi jön ki hogy előbb el kéne inditani a gta-t. Ami mókás mert ugye már fut.

SZóval nézem a Live-on haverom játékait, no ugye ott GTA IV van irva. De nekem GTA IV PC-m van!!! hihetetlen... Ez lenne a gond hogy a rendszer két külön játéknak észleli a két GTA-t??

Hülyézzetek le nyugodtan de nem volt arról szó hogy pc-sek és boxosok össze lesznek engedve?????

Válaszotokat előre is köszi
  • I.C.ram
    Idojarast nem lehet valahogy kiloni? Baromira idegesit az eso :(
  • Borg
    Bullshit, csak úgy mint az eddigi "csodaszerek".
  • Lazarus
    Ez némiképp magyarázatot ad a felbolbontással járó egyenesen arányos vram igényre, én azért örülnék ha külön lehetne állítgatni. Így a 22 colos wide monitoromon kénytelen vagyok egy nyulfaszni 800x600-as ablakban játszani, mert csak 256 vram-om van :(
  • Endiman
    oké
  • ldavid
    ezt a superfetch-et próbálta már valaki Vistán?
    mert ha tényleg jó textúra eltűnésre, akkor berakom azt is a FAQ-ba
  • RZoli89
    core2dou-t vegyél, ne dual core-t, a másik meg ezeknél az, hogy ne költs olyanra többet ami csak sebességben nagyobb másban ugyanaz, pl én a 6550-et(2.33ghz) 32 ért megvettem annó másfél éve, a 6750(2,66ghz) az 41-lett volna, de a 6550-et már több mint egy éve stabilan 2,8Ghz-en üzemeltetem, szoval jobb mint a nagyobb testvére így, 10k-val olcsóbban. Amúgy 3,2ghz-ig néztem, de még ugyse volt vele semmi baj.
  • hiba
    Kevin Hoare: Már korán eldöntöttük, hogy nem akarunk DirectX 10 támogatást. Inkább a DirectX 9-ből akartuk a maximális vizuális minőséget kisajtolni. Ha DirectX 10-et is használtunk volna, akkor benne lett volna az AA támogatás a játékban. Az árnyékok tekintetében úgy veszem észre a fórumos bejegyzések alapján, hogy egy csomó ember fel sem fogja miről van szó: az árnyékok sűrűsége különböző fényviszonyoktól függ a játék során. Nappal van egy általános árnyék ami az egész világban megjelenik. Ez pedig pontosan a videó módhoz van csatolva: a felbontással együtt változik. Tehát ha magasabb felbontást állítasz be a játéknak, akkor az árnyékok, a tükröződő felületek, és a víz részletessége is ezzel együtt nő majd. Korábban az összes ilyen lehetőséget külön be lehetett állítani, de úgy éreztük, hogy az embereket csak összezavarta a sok különböző opció így fogtuk és beolvasztottuk őket a videó mód alá.
    (ez mintha valami kamu duma lenne mert altalaban a konzolok alatt ugye nem lehet semmit allitani, igy nekik sem kell kulon konfiggal bibelődni...eleg elszomorító...)

told föl a felbontast
    aztan told le a gatyadat
    ennyi

És miert van az hogy a regebbi egyket jatek ami nem dx10es es megis van AA tamogatas?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem grafikában semmilyen, az első patch után sebességben sem lesz semmilyen sem, szvsz.
  • 0Fritz0
  • kingpython
    Hát én nagyon kíváncsi leszek, hogy a Patch és az új video Driverek után milyen változások lesznek mind grafikában mind sebességben
  • [HUN]FaTaL
    #22937: AA nem lesz, konzolon sincs
    #22933: Ilyen alaplap csak 1-2 fajta van és mindegyik borzalmas, inkább cserélj vga-t is
    #22932: Nem túl erős proci GTAhoz sajna, kivéve ha tuningolod
  • csoola
    AGP KUKA HA JÁTSZANI AKARSZ PC-VEL!
    aki meg a Dual Core Intel procit linkelte elötted, annak annyit, h Core 2 Duo-t vegyen, amekkorát megtehet, a kettö NEM ugyanaz!