Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
zeus89
Na akkor egy kis aktuális hirek, ha nem bánjátok!

Info from German Gamestar review:

- It needs 14,9 GB on HDD.
- With a High-End-PC (Core Quad, 4 GB RAM and GeForce GTX280) you can play it on 1680x1050 and maximum details solid, but some drops in FPS are present
- With a Low-PC (AMD X2 4000+, 1 GB RAM and GeForce 8600 GT) you can play it on 1024x728 and low details without hiccups.
- Using a Pentium D or an other Single-Core-CPU the Game crashed..
- ATI Radeon Cards have a lot problems with the performance. It will be fixed soon, Take2 said.
- Also with Geforce 7series Cards there are problems.. it will be fixed, too.

Advantages:
- very good draw distance
- good controls with keyboard and mouse..

Disadvantages
- ... but maybe it's too fungous (if u walk on foot)
- small aberrations
- some stupid AI

It received 93% with the following conclusion: "Half action, half satire, complete masterpiece"

szóval az optimizálás úgy látszik nem a legjobb 😞

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

ÁHHH Valszeg csak januárban veszek procit meg videokártyát :S
addig low-on játsszak ? XD

Máté94
Ne az a baj, a játékot megveszem csak a gép nem jön Karácsonyig😞
kifli
jajj bazd nem azt írtam hogy 4. vagy 3. hanem azt hogy hány nap van hátra de akk 7 😄
kifli
nekem itt azt írja hogy már csak 7 nap mivel hittem a visszaszámlálónak azt hittem hogy 7 nap...
ProGabe
ott is 7? sehol sem 7. amcsiban vagy 2-a, vagy 3-a

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kifli
hááát ha megveszed akk nem bûn a warez....
amcsiba mikor lesz a megjelenés? 4 nap vagy 3 vagy ott is 7?
Máté94
Mondtam már,hogy utállak titeket?<#wink>
Ti már javába játszotok amíg én karácsonyra várok😊
Pókmalac
áááá ha ismernéd...mama2 nek külön története van

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Stefibaba
Jahát 14 alatt akk ne csodálkozzunk -.-

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
Ennek a mama2-nek hobbija az hogy mindenkire/mindenre azt mondja hogy szar, hagyjátok, pénzkidobás stb.?

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Balazs15
bye

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

"olyan csönd lesz a fórumban hogy csak na. Mindenki megy GTA4-et játszani"?

Nagy túrót. Pont akkor fog majd úgy pörögni mint a villanyóra mikor benyomod a betonkeverõt!

Snexi
akkora gyökérség ez az "elfog e menni a gépemen"
mi sem tudunk semmivel sem többet mint aki megkérdezi

köszi a választ

Elsõt jelöltem be, de amúgy multit+100%-ot egyaránt akarom majd <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

pc-n ingyenes és ugyanúgy nincs Magyarországon :\ fakelni kell
Magiszter
Úgy tudom PC-n ingyenes.

#14429?

ProGabe
a hg nem fõállásban az 😊

mennyire jó látni, hogy már csak 7. a "már csak" kifejezésért óriási jó pont jár! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

milk41
Rávetem magam a multiplayerre.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Magiszter
Akkor nem szóltam <#worship>

Nem súrol semmit itt szintiszta off megy mióta meg nyilt a topik max minden 100-ik üzi fûzõdik a játékhoz. Ennyi

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Magiszter
Nem vagyok egy zseni, de ez már szerintem súrolja a flood kategóriát (mindenki ugyanaztat írja beléje ide.) <#fejvakaras>

Szóval akkor menni fog a gépemen? (Electrolux ERC24002W8, 237 literes, A+ energiaosztályú, üvegpolcokkal, fagyasztórekesszel)<#idiota> <#idiota> <#idiota>

Már csak 1 hét van hátra és olyan csönd lesz a fórumban hogy csak na. Mindenki megy GTA4-et játszani.

császtok, már elég régóta figyelemmel követem a fórumot, de egy dolog nem tiszta. Ez a live multi-s rendszer pc-n is havidíjas, mint konzolon? Remélem nem

tobias88
itt is a multi lesz a lényeg, hogy az milyen, mint a pro evolution soccer-nél, hiába jó játék, a multi gyenge és ezért nem veszi meg senki
Prince23
nem hinném, mert ez csak nem lesz ratyigém. nfsuc az az. az meg is érdemli h senki se vegye meg

tuti mindenki ide fogja írni az warezal kapcsolatos dolgokat mint az nfsu topicba

DöflingR
Nyugalom, nem fogod megunni egyhamar. Én anno az SA-t végigvittem és arrébbraktam, de ezzel nem így vagyok 😊

REPS0L
bye

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Bil Ur Sag
Persze azért a SA-é jóval nagyobb. Azzal a 3/4-el is tudnék vitatkozni. De mindent összevetve nem kicsi. Pont elég. Megvan minden benne ami kell. Az utcák faszán kidolgozottak, a házak koszosak ahol kellenek és csillognak ott ahol van pénz. A metrovonalak logikusan felépítettek stb...

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

FZoleee
az egyik autós üldözõs küldetésben script szerint borultak le a teherautóról vagy nem tom mirõl a hordók, egyszer véletlenül elcsesztem, aztán másodszorra is ugyanúgy borultak <#idiota> szóval van script is benne, de nagyrészt véletlenszerû <#smile>

Mivel mértem le?
Nagyon egyszerûen: egy new game-t kezdve kerestem egy motorcsónakot és körülhajóztam a szigetet.
Aztán az opciókban megnéztem a hajóval megtett távot. Onnan meg csak a láb-ot kellett méterbe átszámolni. 😊

Morphin
és mivel mérted le?<#idiota>
ha azt nézzük SA vidékét SENKI nem járta be, hisz minek, a pusztába semmi nincs, ehelyett megannyi parkoló,bolt,ellopható autó,bandák kerületei...hát igen kicsit izgalmasabb mint a szántóföld^^ így legyen !<#eplus2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

San Andreas-nál nem nagyobb, idézem:

"A város teljes területe körülbelül a San Andreas 3/4-ének felel meg"

Viszont mivel nincs benne "vidék", így bazi nagy lesz! 😊

Amúgy egyszer körülhajóztam SA-t és kb valami 20 km2 jött ki. 😊

RiCSi1234
A Mitulátbáti hozza majd 😊

GTA V (*.*)

Morphin
na igen...san andreas-é sem kicsi...és megkell mondjam ismerem a legtöbb utcát mind3 városban. de felraktam most 1hete, és isten bizony volt h eltévedtem...(map nélkül)
szal ha SAnál nagyobb akkor nemfogunk csalódni az tuti...

Bil Ur Sag
A mafia-játékterénél nagyobb, még akkor is ha idevesszük annak "vidéki" területeit is. De így is kényelmesen bejárható. Mondjuk olvastam véleményt ahol a map területét kritizálták, túl kicsi, hamar bejárható...stb...de vannak emberek akiknek ha egész Tokyo-t beraknád az is kevés lenne szal...

Morphin
akkor remélem jó lesz a "játéktér" ilyen szempontból, a maffia-ban pont jó volt sztem, az emberhez képest pont jó volt a bejárhatóság.meg + vidéki része is volt

eszembe ötlött hogy tuti van kirakva vmelyik mediamarktban vagy saturn meg ilyen helyeken, konzol,amin kilehet próbálni. de csak azértsem megyek már el ^^ tegnap is voltam media-ban de direkt nem mentem arrafelé<#nyes> jajjjjjjjmár miez az 1 hét még...ha kibírtunk 1xx napot v többet már ezt is kifogjuk (talán<#hehe>)

Bil Ur Sag
Nem kicsi, és szerencsére nem is sematikus. Két hasonló utcával nem fogsz találkozni benne 😊 Amúgy kellemesen bekocsikázható. Azt mondom pont jó a játéktér mérete.

Bil Ur Sag
Nem kell aggódnod mert nincsen scriptelve. A legváratlanabb helyeken, a legváratlanabb szituációk fordulnak elõ. Sokszor a rádióban hallod hogy xy-on helyen "bankrablás" történt. Ha nem mész el arra az ég világon sosem tudod meg hogy valóban megtörtént-e, de ha veszed a fáradtságot és utánajársz, persze nem két hét múlva, akkor még láthatod a rendõrautókat a bank elõtt. Egy ilyen esetet visszatöltöttem egyszer. És lám nem következett be. Sõt utána asszem az egész játékban nem is találkoztam vele. Ez hatalmas pozitívum.

Morphin
hmm beszart a san andreas vmiért, sebaj ma megyek a TF2ért, azzal kihuzom ezt az 1 hetet, bár az a game is elég megunhatatlan állítólag...
kíváncsi leszek mostmár a gameben a tényleges méretekre...csak ne legyen kicsi a pálya,térkép v tudomisén h lehet ezt itt nevezni (world)
az a tokyo drift video nálam még mindig pownol...remélem majd haverokkal mi is tudunk összehozni hasonló vidiket!!!

akyyy
bye

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Link?

Sehol sem látok ilyesféle hírt, durva is lenne 1 héttel elõtte. 😊
csak vicc volt sry

olvastam külföldi forumon áttoljaák janurra a megjelenést
😞

atila4
ahogy mondod 😛

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

HKS
már csak egy hét gyerekek ezt már fél lábon is kíbirjuk<#idiota>

mama 2
Én úgy vettem észre amikor az X360-on játszottam vele, hogy NEM, nincs elõre szkriptelve, szóval ezért nem kell aggódni😊.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!