54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Kit--Kat
    Na igen, azon én is elgondolkoztam, hogy mondjuk egy Jacob nem tudja kiejteni rendesen a Bellicet, az rendben van, de hogy az unokatesók, meg az oroszok miért ilyen angolosan ejtik, az furcsa, de azért nem ront bele az összképbe^^
  • BiG G
    :DDD
  • barmi
    A CacheBoost professional program hoz némi javulást a játékban? Egyáltalán mit csinál ez az okosság?
  • Evoluti0N
    Hú de megy ám az off 2 napja játszom a gémmel és nagyon tetszik, de Niko-val (és Roman-nal) kapcsolatban elb.sztak pár dolgot Rockstarék. Először is a szerbek soha de soha nem használnak betűkettőzést, szal a Bellic név hibázik (Belic-nek kéne lennie). Másodszor az ic-re (szerb helyesírásban iæ-re) végződő nevekenél az ic-et ity-nek kell ejteni (magyarán mondva nem "Belik"-nek, hanem "Belity"-nek kéne ejteni). Mondjuk meg lehet érteni, h a játékban lévő nem-szerbek rosszul ejtik, de hogy Niko és Roman rosszul ejtik saját vezetéknevüket az elég fura Harmadik pedig, h a szerbek egyáltalán nem ilyen oroszos akcentussal beszélnek, mint a játékban.
  • w77d
    mert hülye vagy XD
  • Neoncsoves
    kinek a pap kinek a papné
  • ronso
    nálam sokkal jobb teljesitményt hozott..
  • mazola
    a kamera remegést
    mégis mozog a kamera
  • mazola
    Eredetiben van meg a játék mégis csinálja
  • w77d
    én is GTX-ről váltottam és a driverek miatt visszasírom... van egy keci erős kártyám most rohadt szar driverekkel......
  • gio1969
    Üdv.
    Én is GTX-et cserélek le mostanában.Mennyi plusz teljesítményt hozott a 4870?
  • deicide
    23070...?? ebben tud valaki segíteni..??
  • Spice1
    jowan ügyes vagy...
  • Zetorg
    "Average FPS: 82.13
    Duration: 1.12 sec
    CPU Usage: 5%
    System memory usage: 3%
    Video memory usage: 10%

Graphics Settings
    Video Mode: 1600 x 1200 (100 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Highest
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100

Hardware
    S3 Trio 64 1M
    486 DX-100 @ 5.2 PetaHz
    8 MB EDO ram
    Gravis Ultrasound

Néha ha kanyarodok belassul 75fps-re, de nem vészes, játszható marad. Bár lehet az a baj, hogy a háttérben közben BRD-t rippelek..."

betonon elvannak az emberek :)
  • Carlos
    Time magazin?
    Sok köze van ám a számítógépes játékokhoz...
  • Barny
    Emberek elmeletileg legkesobb holnap ki kell jonnie a PATCH-nak:D:))))
  • Barny
    A Time magazin a Grand Theft Auto IV-et találta méltónak a 2008-as év játéka címre. A magazin "Top 10 Akármi" listája minden évben megjelenik, és nem túl meglepő módon a GTA 4 végzett a videójátékos lista élén. Íme a teljes lista:

1. Grand Theft Auto IV
    2. Braid
    3. LittleBigPlanet
    4. Rock Band 2
    5. Gears of War 2
    6. Dead Space
    7. Star Wars: The Force Unleashed
    8. Hunted Forever
    9. Fieldrunners
    10. Spore
    :D:D:D
  • Neoncsoves
    Nem tom én már sztem 30 óránál járok :D
  • deicide
    Sziasztok...

Ott tartok éppen hogy egy dealert kell követnem de megint nem értem mit kell vele csinálni..
    ha rá lövök a kocsibol vége..ha neki megyek vége..ha végig követem az uton amit ki is ir hogy kövessem a dealert akkor meg ahol megál ott van vége!

mit kell itt pontosan csinálni...???
  • Barny
    ATI has also agreed to officially release Catalyst 8.12 which will release on Dec 10th from http://game.amd.com. Expect significant performance improvements when using this new driver.
  • Barny
    En most nemnagyon jatszok a GTA4-el mert 1024x768ban LOW-on eleg szar 19-es monitor mellett:S....Majd ha meglesz az uj VGA-m:D:D:D
  • davech
    mennyi a játékideje a GTA4nek? sztem olyan nincs :)
  • Neoncsoves
    Én kiváncsi voltam, mennyi kimenetele lehet egy bunyónak :D aztán rájöttem, hogy van amikor be ad egy "criticalhit"-et:D
  • Carlos
    én gránátot dobok közélyük.
    Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés. :)
  • Neoncsoves
    Asszem ja
  • Neoncsoves
    tök bírom ezt a gamet :D most jutott eszembe... tegnap játszottam, elkezdtem ütni egy négert, rámjött még 3... puff bevittem egy könyököst, kifröccsent a vér a szájából és elterült... jött a másik azt tököntérdeltem és egy jól irányzott jobb felütéssel kiterítettem... a másikat megfejeltem, kiterült. az uccsóval jó ideig elbunyózgattam :D
  • davech
    Milyen oprendszeren? XP-n? :)
  • Neoncsoves
    nem tudom, youtube-n van video, gyerek 4GHz-s procival meg 6GB rammal high grafon játszott akadás nékül :\
  • Neoncsoves
    Ja velem is volt ilyen :D lopom a csávóka kocsiját, de ő nem az ajtóba kapaszkodott mert elütöttem és a kocsi elejébe kapaszkodott :D húztam legalább 30 méteren keresztül aztán lerepült xD
  • Neoncsoves
    nem tudom, haveromnak is ment rendesen 9800GX2-vel a játék, 25 óra játékidő megvan neki, de tegnap elkezdett bugzani... azt mondta elállított valamit :)

egyébként nálam nincs textúraeltünés. mind1
  • davech
    Visszatérve a GTA4-re.
    Sztem az év játéka. Nagyon meg van csinálva. A fizikája az nagyon megfogott.
    Igaz graffal van némi gond de nem vészes.
    Mikor lenyúltam a verdát és a csávó ki akart pakolni a kocsiból és elindultam az meg fogja az ajtót húzom kocsi mellett, hát az kész. :D nagyon ott van.
  • Barny
    hehe..vicces....ATI kartyakon tenyleg van GTA4 alatt texturahiba:D....NV kartyain meg textura sincs legtobb embernek!!:)))
  • davech
    esetleg valami baj van az offal? kedves BROG?
  • davech
    de jól jönne most az a 768mb ram :DDD
  • Borg
    Nem lehetne az IQ bajnokokat legalább törölni innen, ha már olyan liberális a mod szabályzat, hogy bant nem adhatnak érte?
  • ronso
    ez baromság én most a 768 megás GTX et cseréltem le a 4870 re és szerintem ez jobb..azon nem futottak igy a játékok
  • davech
    commandline.txt hozz létre főkönyvtárba.
    írd bele a következőket:

-norestrictions
    -availablevidmem
    -nomemrestrict

és mentsd el.
    Így a játékba húzhatod feljebb is a megengedettnél!

Nekem műxik. :)
  • davech
    Vista nekem atomstabil. egyszer nem fagyott meg.
  • ronso
    én 1280x1024 feljebb nem engedi..medium,high,
  • Barny
    mert nagyon szar lassu jatekok alatt...nekem megvan es fujjj:S....Vista 32/64 sokkal gyorsabb tole!!!!!es stabilabb is...fujj