54919
-
#23150 Jó hogy mára igérték az uj Ati drivert azt sehol semmi -
#23149 Ice Cold, man! ICE COLD! -
RedRiot #23148 "brucie mekkora arc már :D"
Hogy-hogy mekkora? A LEGNAGYOBB! :DD -
TomBond #23147 Valaki leírná a hülye fejemnek, hogy hogyan kell a Games for Windows-ba belépni? Egyszerűen nem megy. Csináltam már hotmail-es címet is, meg próbáltam a saját címemmel is sehogy sem sikerül belépni. Lehet emiatt nem fogok játszani. -
deicide #23146 Picit pontotsiítok..
Amikor Romannak mindenét felgyújták és újhelyre költözünk ez a küldetés ott van.
Nagy "M" jelöli Monny ha jól emléxem jön velem egy másik csóka is és a dealert elöször kocsival kell követni de nem kerek mit is kell itt csinálni mina ahogy lentebb irtam:( -
BAk3R #23145 brucie mekkora arc már :D nagyon nagy a sztori. -
RedRiot #23144 Ez az, mikor Mannyvel követed az autóban ülő dealert Bohanban? Akkor kövesd végig lassan, ne menj hozzá túl közel, a radaron úgy is látszik hogy merre megy. Én akkor sem mentem közel hozzá, ha megállt a pirosnál. Előbb-utóbb megáll egy raktárnál, kiszáll a kocsiból, bemegy. Menj utána, az ajtón lődd szét a zárat. -
#23143 hallod alap grafikán akad mint az állat max szentem 3 fps van :S -
BAk3R #23142 hát ha ott vagy amikor gyalog kell követni egy dealert egy ház legfelső szinjéig akkor semmi különös, gyalog követed szépen a céljáig míg egy szobába nem ér, 2 csávóhoz, ők az elosztók. szal az embereddel együtt 3-an lesznek bennt, bemész és kinyírod mindet, ennyi. de amúgy írja végig kis üzenetben ahogy szokta h mit kell csinálni. -
#23141 Sorry , de az a lényege hogy NE vegye észre hogy követed -
#23140 Maradj tőle meszebb, mert az a lényege hogy kövesd, de vegyen észre -
BAk3R #23139 én nem tettem le, nem történt semmi, ugyanúgy beengedtek. -
deicide #23138 Üdv..
Ott tartok éppen hogy egy dealert kell követnem de megint nem értem mit kell vele csinálni..
ha rá lövök a kocsibol vége..ha neki megyek vége..ha végig követem az uton amit ki is ir hogy kövessem a dealert akkor meg ahol megál ott van vége!
mit kell itt pontosan csinálni...??? -
crossy104 #23137 A géped biztosan jó.Valamit rosszul állitottál be szerintem.Automatára állitottad a graf . beállitásokat? Ha nem, akkor tedd arra és jó lesz. -
#23136 Hali
Már bőgök idegeségemben :@ le van irva a gépem adatai (még jobb is talán mint ami kel a game hoz) de MÉGIS el kezdem a játékot megyek kocsival ugy akad mint a k........va isten :@ a házak falait egyszerüen nem látom ha csak nem megyek a falhoz kb1cm re :@ a házakban világitanak a lámpák és csak anyit látok tiszta köd szerű az egész:@ de hiába irok majd dobok képet....HIHETETLEN:@ de viszont jól mozok a karakter meg minden..
de a graf nálam atom foss....:@ -
giczinger #23135 help
romannal sztriptízre mennék de mikor odaérek azt írja fegyverrel nem szívesen látnak
le tudom tenni a fegyvert valahogy? -
BAk3R #23134 előbb írtam h hozott pár fps-t. tulajdonképpen egy defregmentáló, kicsit rendberakja a játékhoz a vinyót így növeli a teljesítményt. -
#23133 Még szép hogy xp-t :) -
#23132 igen gyorsit:)felteve ha Vista-t hasznalsz.....de XP alatt is valamit -
#23131 A 4GB memória mennyire gyorsítja meg a játékot? Jelenleg 2GB van. -
#23130 Nem akarja vki a 23122-ben leírtat kipróbálni? :) -
Deajka #23129 Egyébként nagy kib..ás ez az egész. Mivel én hiszek az összeesküvés elméletekben így sztem jó kis karácsonyi boost volt ez most a hardware cégek felé, ebben a gazdi válságban. nem tudom elhinni, hogy egy ilyen nagy tapasztalattal rendelkező cég "véletlenül" ilyen cuccot ad ki. Szal kapják be. Ezzel is azt mondják- Vegyé konzolt.
Azt ha sokan vesznek akkor Nvidia-ati bezár? Persze, pityu, persze... -
BAk3R #23128 1280x1024, sajnos ennyi a max az lcd monitoromnak
Deajka: nekem szerintem hozott pár darab fps-t még pluszba -
sickb #23127 Monitorfelbontás? -
BAk3R #23126 na nekem mostmár nem megy 30fps alá szinte sehol
hd4870, E8400, 4GB ram, vista sp1
high
high
50,50,50,1 +blur
aztán még jön a patch meg az új catalyst aztán jó lesz ez -
#23125 ez tényleg így van :p -
RedRiot #23124 Ártani nem használ. -
RedRiot #23123 Az amcsik mindig vmi gyenge orosz akcentust "adnak" az összes kelet-európai szereplőnek, legyen szó filmről vagy videojátékról. Leggázabb eddig a magyar mafia a Bérgyilkos a szomszédomból.
Jó, hogy a GTA IV-ben kamuszerbek vannak, és nem magyarok. :) -
Deajka #23122 Szasztok!
Nem tudom volt-e már. Hátha valakinek jól jön :)
Extra FPS:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=381536
Kiváncsi lennék. Én sajnos a melóhelyen ülök... -
RedRiot #23121 ". A fizikája az nagyon megfogott."
A fizika tényleg nagyon jó, és az animációk is tökéletesek. Tegnap este azon a hídon menekültem, ahol fizetőkapuk vannak. Mindkettőben állt egy-egy autó, de gondoltam hogy megcentizem és elférek. Hát nem jött össze, betonoszlopnak neki, Niko a szélvédőn keresztül ordítva kirepül, és pont a fülkéből kirohanó rendőr lába előtt landol. :)))
Nagyon jók a küldik, de a cél nélküli állatkodást sem lehet megunni. Egy valamit unok már: a bohani lakásból mikor kijövök, mindig van egy csöves a járdán, aki állandóan összeesküvés elméleteket ordibál. No, őt már pl. kurvára unom, mindig mikor kilépek az utcára az első dolgom hogy pisztoly elővesz és precízen fejbelövöm. Ez már része a napi rutinnak. :) -
#23120 amcsik azt sem tudják kik a szerbek, bonyolult lett volna nekik...:) amúgy nekem is fura volt a saját nevük kiejtése, most már értem miért. -
#23119 haat nekem annyi tortent,h a texturakat valamivel mintha gyorsabban toltotte volna be:))) -
barmi #23118 A CacheBoost professional program hoz valami javulást a játékban? 1általán mit csinál ez az okosság? -
#23117 Te szerb vagy, vagy honnan tudod ezt? :) -
Spice1 #23116 nekem sincs semmi gondom vele,ha kimegyek a partra,vagy kicsit a külvárosba,máris egekben van az fpsde amúgysem vészes, ha nyüzsgés van az utcákon,akkor sem...nah mentem vmit csinálni bye -
#23115 jaja:)...nekem 2 maggal tokeletesen fut(3,4GHZ E2180)..mar csak grafkartya lesz uj es aztan mar tenyleg joo lesz:D -
Spice1 #23114 ma még biztosan nem...majd jövőre talán,a gta 4 nek se kellett volna 4 mag ha normálisan átirják... -
#23113 szerintem nemeri meg venni 4 magos procikat:D -
tmisi #23111 Asszem ez a cucc kiválóan alkalmas lesz majd az elkövetkező pár évben a procitesztekhez. -
Spice1 #23110 XP alatt kell játszani,ennyi:) ott az átlag 37 fps garantált egy e8400 nél ebben a felbontásban(persze egy jobb vga-val),de ez csak az én tapasztalatom:D