Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd rájössz te is 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én meg dolgozok, meg még továbbtanulás is van, szóval + ZH, meg vizsga, meg beadandó feladatok meg anyámkínja is van. Nagyon király.
Ti meg pihengettek! 😊
(Amúgy én intéztem hogy eltolják jövõ hétre <#hehe>#hehe> )
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
1
2
3
4
5
<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-gta 1
-gta london
-gta 2
-gta 3
-gta vice city
-gta san andreas
-gta 4
más nem jutott eszembe
Tehát baromi szimpla: ha 1600*1200-ban játszol max beállításokkal, kilépsz a menübe, leveszed a minõséget alacsonyra és a felbontást 320*240-re, ugyanúgy le fogja neked játszani azt a megtörtént 30 másodpercet.
Nem akarok amúgy okostojást játszani csak ez a kérdés már nekem is megfordult a fejemben <#idiota>#idiota>.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-CD Galaxis
-576.hu
-Leugrok egy számtekboltba a környéken, ott is kapható lesz.
-Még nem tudom, majd elválik.
-Nem fogom megvenni.
-Csak az eredmény érdekel😊
vagy
HA kiadnának egy kalóz verziót, pl most: letöltenéd, mielõtt megvennéd eredetiben?
-igen
-nem
vagy
Meg fogod venni a játékot?😊
-igen
-nem.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mindegy, a lényeg hogy most jó \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(vagy elõbb várd meg a játékot, és nézd meg hogy elfogadja-e a gamertaget)
azt mindet lehetne törölni...
peace
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.
valamit rosszul csináltam Live regisztrációnál? :S
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"mivel Magyarországon hivatalosan még nem támogatott a Live, a regisztráció 3. oldalán olyan országot kell választani, ahol támogatott. Fontos, hogy a kiválasztott országhoz tartozó irányítószámot és telefonszámot adjunk meg, mert ezeket ellenõrzi a rendszer."
Érdekes dolog, hogy a megvett progival is csak feketén lehet neten játszani. SZÁNALMAS!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy van egy kva nagy bug a konzolos verzióban :|
Ha megállsz a piros lámpánál, és mögötted áll valaki, akkor ki akar kerülni, és általában beléd megy :| Persze másnál ezt nem csinálja, csak nálad...
MITTOMÉN?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!