Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Mi vagyunk az élet császárai. Amúgymeg betegszabi FTW. 😄
Majd rájössz te is 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kirol
Bakker mire vagytok képesek! 😄

Én meg dolgozok, meg még továbbtanulás is van, szóval + ZH, meg vizsga, meg beadandó feladatok meg anyámkínja is van. Nagyon király.

Ti meg pihengettek! 😊

Magiszter
Én amúgy is szabin lettem volna (már eltolás elõtt is jövõ hétre voltam kiírva.), úgyhogy én duplán örülök. <#idiota>

(Amúgy én intéztem hogy eltolják jövõ hétre <#hehe> )

atila4
Gondolom most GTA4 betegség terjeng a világon 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

RiCSi1234
Én is mától azon vagyok.. GTA 4-et, meg a mikulást otthon töltöm 😊

GTA V (*.*)

atila4
de jó neked<#beka2>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Snexi
na szerdáig betegállományban itthon,lesz idõ gta4-ezni =P

Synit HUN
4 nap.... Wááá!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

BiG G
5*

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

öö...10?<#hehe>
Kit--Kat
^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
Osztályozd látatlanba ajátékot 1-5ig!
1
2
3
4
5
<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

HKS
vagy mennyire várod a játékot vagy mennyi idõt szánsz a küldetésekre napi hány órát fogsz játszani vagy mennyi idõ után fogod megunni vagy nem tom

DJ Skyline
nem rossz, de ezt is csak megjelenés utánra lehet tenni, mivel a GTA 4-gyel nem sokan játszottak még azért. persze lehet már valakinek most a kedvenc része a GTA 4, de ez a kérdés jobb lesz majd megjelenés után valamikor. 😊 de mindenképp lesz az biztos.

HKS
meik a kedvenc gta részed ?
-gta 1
-gta london
-gta 2
-gta 3
-gta vice city
-gta san andreas
-gta 4

más nem jutott eszembe

Oks köszi😄

Nos "tánulmányáim" alapján és véleményem szerint lementeni kódban azt, hogy a játékos lõ, beszáll egy autóba, vagy a mozgásának lekövetése nem egy számottevõ munka. Amikor megnyomod a gombot, ezeket a kódokat olvassa be, és a jelenlegi beállításaid szerint lejátssza azt.
Tehát baromi szimpla: ha 1600*1200-ban játszol max beállításokkal, kilépsz a menübe, leveszed a minõséget alacsonyra és a felbontást 320*240-re, ugyanúgy le fogja neked játszani azt a megtörtént 30 másodpercet.
Nem akarok amúgy okostojást játszani csak ez a kérdés már nekem is megfordult a fejemben <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ProGabe
ezt ne úgy képzeld el, hogy filmként menti. egyszerûen csak scripteket tárol. tehát mindent, ami történik számszerûsít. minden játék-replay így mûködik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kifli
annyit szerintem nem zabál az más játékokban is van ilyen sõt autós játékok nagyrésze menti az egészet és a végén megnézheted a replayt
Máté94
Vagy milyen autókat részesítesz elõnyben?😊
DJ Skyline
elõzõ GTA epizódokban is folyamatosan vette fel a a játékot ha úgy vesszük, mert ugye visszatudtuk játszani bármikor az utolsó fél percet.

DJ Skyline
az alsó volt már, a többi kettõ az nem rossz, Máté kérdésében is látok lehetõségeket. 😊 bár az nem tudom mennyire mozgatja meg az embereket, de majd olyanná formáljuk hogy mindenkit megmozgasson. 😊 viszont már csak 1-2 ilyen jellegû szavazás lesz a megjelenésig, utánna már keményen a játékkal kapcsolatban lesznek kérdések, na nem mintha eddig nem, csak sokkal jobban beletúrunk a játékba. pl: "Az alábbiak közül hova szoktad vinni a játékbeli barátnõd?", vagy "Melyik a kedvenc fegyvered?", stb stb stb.

Vajh, majd kikapcsolható lesz-e a felvevõ mód? Mert elég sokat zabál, hogy folyamatosan menti el a jáõték utsó 30 mp-jét.... Legalábbis sztem...

AleXXXXX
Honnan veszed a játékot majd?
-CD Galaxis
-576.hu
-Leugrok egy számtekboltba a környéken, ott is kapható lesz.
-Még nem tudom, majd elválik.
-Nem fogom megvenni.
-Csak az eredmény érdekel😊

vagy

HA kiadnának egy kalóz verziót, pl most: letöltenéd, mielõtt megvennéd eredetiben?
-igen
-nem

vagy

Meg fogod venni a játékot?😊
-igen
-nem.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Máté94
Aha.Hát majd meglátjuk.Lehetne kérdés,hogy mit fogsz kipróbálni az autókkal?Drift,Törés,Gyorsulás,vagy csak járni a várost vele?
DJ Skyline
hidd el megoldja ezt a problémát a kedves GTA scene. 😊 sok mindent láttam a San Andreas alatt, amire azt hittem hogy lehetetlen. hip hop megjelentek a konvertálások a SA megjelenése után nem sokkal, pedig voltak változtatások a Vice City-hez képest.

Máté94
Rájöttem miért nem lesz modolható az autók mert a multi nem fogadná el😊
De majd meglátjuk.
DJ Skyline
várok ötleteket szavazással kapcsolatban, én kifogytam most. lenne még egy, de azt nem akarom betenni, mert érzem hogy iszonyatos témázás lenne róla, mégpedig errõl: "Megvan az ajánlott konfiguráció a játékhoz?" így is eléggé uncsi, ez csak a lovat adná a hardver kedvelõk alá. 😄 tehát, a lényeg hogy ne lõjjön le semmilyen poént a kérdés a játékkal kapcsolatban, ne legyen 30 féle választási lehetõség, de ne is egy igen / nem lehetõséggel legyen elintézve a dolog. az archív szavazások-ra kattintva látható hogy mik voltak eddig. gondoltam még olyanra, hogy "Mivel fogod játszani a játékot? billentyû + egér, kontroller, stb". de ez megint csak a lovat adná az offoláshoz, hogy ki mit venne, kinek mi van, hány elem kell bele, stb.

Istencsászár
Nincs semmi gáz, tökéletesen 100%osan fog menni a multi, csak regisztrálásnál angol adatokat kell megadni, ennyi az egész.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ProGabe
xbox.com-on regeltem mellé egy gamertaget. socialt a boxhoz linkeltem, ez után azt hozzáadtam a games for windowshoz. vagy a gfw-t adtam hozzá ehhez? vagy hívjam keresztbe linkelésnek? 😊

mindegy, a lényeg hogy most jó \o/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

esetleg csinálj egy másikat és próbáld azzal
(vagy elõbb várd meg a játékot, és nézd meg hogy elfogadja-e a gamertaget)
Frank99
igazad van, de ha visszaolvasok, akkor a játékról nem sok szó esik...
azt mindet lehetne törölni...

peace

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Banano
Sok siket a vizsgádhoz!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ProGabe
nekem social clubban nem engedi összekötni a live accommal az ottanit. ezt írja ki:

A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.

valamit rosszul csináltam Live regisztrációnál? :S

Banano
Már csak 5-öt kell aludni..😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

gduck
Hát a multi miatt venném meg, de ez elég gáz 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mama 2
A telefonszámot amit én/mi megadtam /tunkazt ugye nem hívják föl csak ellenörzik?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Istencsászár
Szánalmas, és ez egyik fõ oka a warez., de ez téged semmiben sem fog korlátozni, ne aggódj.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gduck
Részlet a FAQ-ból:
"mivel Magyarországon hivatalosan még nem támogatott a Live, a regisztráció 3. oldalán olyan országot kell választani, ahol támogatott. Fontos, hogy a kiválasztott országhoz tartozó irányítószámot és telefonszámot adjunk meg, mert ezeket ellenõrzi a rendszer."

Érdekes dolog, hogy a megvett progival is csak feketén lehet neten játszani. SZÁNALMAS!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

n3whous3
és ha totál rpg beleélést akar az ember, akkor kezdi elölrõl a játékot :ASD:AS😄AS

púúúúú

HKS
ma probáltam ki a game-t havernál ps3-on nagyon jó játék lett egyszerûen annyi mindent lehet benne csinálni és még az apró részletek is rendesen megvannak csinálva nagyon jó volt de pc-n sokkal élvezetesebb lesz 😄

SötétBarom
Vagy végignyomod, vagy lelõnek valahol félúton. Non-linear gameplay 😄DDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Ezt nem tudtam 😄

FZoleee
Fail, két befejezése van <#idiota>
Amúgy van egy kva nagy bug a konzolos verzióban :|
Ha megállsz a piros lámpánál, és mögötted áll valaki, akkor ki akar kerülni, és általában beléd megy :| Persze másnál ezt nem csinálja, csak nálad...
milk41
Mivel fogod kezdeni a játékot?

MITTOMÉN?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Hosszú még ez az 5 nap:/ elõttem áll egy holnapi forgalmi vizsga, egy szombati szülinapi rendezvény szervezés😞

Szegény szerencsétlen láma.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
ok, csak valamikor jelzik külön ezt, hogy "már arany" és GTA4 esetében ez elmaradt tudtommal, de végülis teljesen mind1, tényleg jönnie kell.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Ha 5 nap múlva tényleg jön, akkor legalább 2 hete arany. De inkább több. Márpedig, miért ne jönne?

http://www.freetvmaci.info/