54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • kingpython
    Igen? az komoly na most én is felrakom a játékot azt majd este megnézem
  • Barny
    jo ez a catalyst 8.12 en mondom...hogy a kurva anyjukba!!!!!!!!!!!elobb volt kemeny 2FPS-m a jatekba!!!...nehol 1:@
  • Seten

http://www.youtube.com/watch?v=E65jPb7VuIw

Backflip? Ezzel a motorral, ennyivel? :) :)

• n3whous3
    A recés dologra mutass már screenshotot

arról beszélsz, hogy "pöttyös" a széle az árnyékoknak? MERT AZ OLYAN...
  • n3whous3
    Az árnyék az olyan bazz, nem hibás :SSSS Hányszor mondjuk még?
  • globalsidius
    mostmár csak a patch segíthet, ha akkor sem fog megjavulni ez a recés dolog, akkor uninstall, csak a helyet foglalja. mérges vagyok a rockstarra, mert ilyen állapotban még bétaként sem adtam volna ki a játékot...
  • kingpython
    Mi most Ati Driverröl beszélünk!
  • kingpython
    Na akkor kezd beigazolodni sajnos amire számitottam
  • GX25
    Hali!

Nálam 18fps-el fut a game. Ha felteszem az nvidia drivert amit kiadtak lényegesen jobban fog futni? Tehát megéri felrakni?
  • globalsidius
    feltettem a 8.12-t és nem tudom miért de nálam talán még rosszabb is lett...:Saz árnyékok még recések, + később tölti be a textúrákat...
  • Rainbow15
    nálam semmi javulás, 1fps sem.
  • EK1TEP
    Te milyen beállításon tolod hogy ilyen szép és jól is fut??
  • n3whous3
    nálam is ez a recés dolog van... :(
  • kingpython
    Na valaki kiprobálta az uj driverrel?:D
  • InfectedMann
    Valami változás észrevehető az új ATI driverrel?
    Sajnos és csak este tudom kipróbálni mert akkor leszek otthon :-/ (meló suxx)

Amúgy nekem bejön nagyon a játék. Bugok ide vagyok oda. A FAQ -ban adott tippel megszűntek egyenlőre a textúrázási bugok. Mostmár nem tűnnek a textúrák csak szűrke 'recék' vibrálnak rajtuk néha-néha ami eléggé idegesítő és ronda lesz tőle a grafika.

CPU Controll -t is használom, de az max. pár fps -t ad a game -nek, a bugokat nem fogja kijavítani :D

Remélem az új ATI driver meg a közelgő patch valamicskét javítani fog. Kár, hogy ennyire bagóztak ránk PCsekre, pedig PCn vát híresség a GTA úgyhogy tehet egy szivességet a R*
  • n3whous3
    én se :D de még nem vok otthon, szal várhatok még bőven a tesztre :D
  • Barny
    igen tudok segiteni...jatek konyvtaraban (grand theft auto IV mappa)nyiss egy commandline.txt-t es ird bele ezt
    -nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 512 -novblank
  • BAk3R
    érzem h nem fog változni semmi :D nem merem feltenni:P
  • n3whous3
    aki felrakta és fekete csíkos meg rossz (villogós) árnyékai voltak, szóljon már, hogy javult-e!!!!!! :)
  • ibiza87
    Hello!
    megvettem végre, feltettem, elindul. de nem látok mást csak fényeket, s kocsik fényszóróját s a lámpákat.
    leszedtem a Nvidia drive-ot, de igy sem változik. valaki tudna segíteni?
  • janika15
    ez tuti az a 8.12??? :O ez tuti az ami fenn van az ati oldalán ? XD nem hiszek a szememnek:D
  • Barny
    na vegre itt a 8.12:P
  • BAk3R
    gyááááááááááá
  • kingpython
    hát a 4870-es kártyában nem fogsz csalodni az biztos!! csak ne ehhez a játékhoz akard mérni mert ez egy optimalizálatlan vacak sajnos:(
  • kingpython
    Na megjött a 8.12 az Ati oldlán!!
  • czky
    Hmm. Pedig pont emiatt gondolkodtam el 4magos cpu vásárlásán, meg egy hd4870-en. Most elment a kedvem. :(
  • kingpython
    Nekem is 4 magos proci van és nem megy jól!
    Mondjuk attol függ mihez képest mert pl a Crysys 1-2 minden fullra állítva hibátlanul fut és az nem kicsit szebb grafikára mint ez!
  • MaxiMixi
    asasssd
  • czky
    Aha. Amióta megjelent ez a progi, folyamatosan megy.
  • n3whous3
    A cpu controllal próbálkoztál? Kókány megoldás egyelőre, de gyorsít, nálam meg havernál tuti.
  • Borg
    Nem mert a forgásirányos gumi fordítva van rajta.
  • Barny
    commandline.txt-be mindenki ezt irja be..nekem igy lett a legjobb:
    -nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 512 -novblank
  • czky
    Spanomnak majd ilyen gépe van mint nekem, csak q6600-al és csak 2giga rammal. Na neki jól megy, és ez szinte biztos, hogy a 4mag miatt van.
  • n3whous3
    De ha részegen vezetsz, tuti elkezdenek a rendőrök üldözni és kurva nehéz elmenekülni, szóval rendelj taxit XDD
  • RedRiot
    Ilyen velem is történt. Elmentem piálni Romannal, és utána részegen nekisétáltam egy járókelőnek. Az egy kicsit bepöccent, és elkezdett verni. Err jött a police, és elvitte! Én reflexből menekülni akartam, de nekimentem egy szemetesnek, és elestem. :) Botányos részegségért engem is elvihetett volna. :)
  • Firerock
    "Jó lenne ez a játék, ha nem lenne EKKORA SZAR!!!"

nagyon nagy igazság:D
  • czky
    Hova lejjebb? 800*600-ba? 22-es monitoron az annyira faszán néz ki...
    Amúgy meg ugyanolyan grafikai beállítások mellett alacsonyabb felbontáson szarabbul megy mint 1680-ban. Erről ennyit.
  • a.carkey
    Rohadtul zabálja a memóriát. Más bajom nincs vele, pedig nincs "túl friss" gépem. :(
  • n3whous3
    Nem mintha azon a gépen nem kéne jól futnia mondjuk :S
  • n3whous3
    Talán vedd kevesebbre a felbontást :-| Az eszi a gépet és nem az árnyék látótáv meg az anizotróp szűrés...