54919
-
#23370 Igen? az komoly na most én is felrakom a játékot azt majd este megnézem -
#23369 jo ez a catalyst 8.12 en mondom...hogy a kurva anyjukba!!!!!!!!!!!elobb volt kemeny 2FPS-m a jatekba!!!...nehol 1:@ -
Seten #23368
http://www.youtube.com/watch?v=E65jPb7VuIw
Backflip? Ezzel a motorral, ennyivel? :) :)
-
n3whous3 #23367 A recés dologra mutass már screenshotot
arról beszélsz, hogy "pöttyös" a széle az árnyékoknak? MERT AZ OLYAN... -
n3whous3 #23366 Az árnyék az olyan bazz, nem hibás :SSSS Hányszor mondjuk még? -
globalsidius #23365 mostmár csak a patch segíthet, ha akkor sem fog megjavulni ez a recés dolog, akkor uninstall, csak a helyet foglalja. mérges vagyok a rockstarra, mert ilyen állapotban még bétaként sem adtam volna ki a játékot... -
#23364 Mi most Ati Driverröl beszélünk! -
#23363 Na akkor kezd beigazolodni sajnos amire számitottam -
#23362 Hali!
Nálam 18fps-el fut a game. Ha felteszem az nvidia drivert amit kiadtak lényegesen jobban fog futni? Tehát megéri felrakni? -
globalsidius #23361 feltettem a 8.12-t és nem tudom miért de nálam talán még rosszabb is lett...:Saz árnyékok még recések, + később tölti be a textúrákat... -
Rainbow15 #23360 nálam semmi javulás, 1fps sem. -
EK1TEP #23359 Te milyen beállításon tolod hogy ilyen szép és jól is fut?? -
n3whous3 #23357 nálam is ez a recés dolog van... :( -
#23356 Na valaki kiprobálta az uj driverrel?:D -
#23354 Valami változás észrevehető az új ATI driverrel?
Sajnos és csak este tudom kipróbálni mert akkor leszek otthon :-/ (meló suxx)
Amúgy nekem bejön nagyon a játék. Bugok ide vagyok oda. A FAQ -ban adott tippel megszűntek egyenlőre a textúrázási bugok. Mostmár nem tűnnek a textúrák csak szűrke 'recék' vibrálnak rajtuk néha-néha ami eléggé idegesítő és ronda lesz tőle a grafika.
CPU Controll -t is használom, de az max. pár fps -t ad a game -nek, a bugokat nem fogja kijavítani :D
Remélem az új ATI driver meg a közelgő patch valamicskét javítani fog. Kár, hogy ennyire bagóztak ránk PCsekre, pedig PCn vát híresség a GTA úgyhogy tehet egy szivességet a R* -
n3whous3 #23353 én se :D de még nem vok otthon, szal várhatok még bőven a tesztre :D -
#23352 igen tudok segiteni...jatek konyvtaraban (grand theft auto IV mappa)nyiss egy commandline.txt-t es ird bele ezt
-nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 512 -novblank -
BAk3R #23351 érzem h nem fog változni semmi :D nem merem feltenni:P -
n3whous3 #23350 aki felrakta és fekete csíkos meg rossz (villogós) árnyékai voltak, szóljon már, hogy javult-e!!!!!! :) -
ibiza87 #23349 Hello!
megvettem végre, feltettem, elindul. de nem látok mást csak fényeket, s kocsik fényszóróját s a lámpákat.
leszedtem a Nvidia drive-ot, de igy sem változik. valaki tudna segíteni? -
janika15 #23348 ez tuti az a 8.12??? :O ez tuti az ami fenn van az ati oldalán ? XD nem hiszek a szememnek:D -
#23347 na vegre itt a 8.12:P -
BAk3R #23346 gyááááááááááá -
#23345 hát a 4870-es kártyában nem fogsz csalodni az biztos!! csak ne ehhez a játékhoz akard mérni mert ez egy optimalizálatlan vacak sajnos:( -
#23344 Na megjött a 8.12 az Ati oldlán!! -
#23343 Hmm. Pedig pont emiatt gondolkodtam el 4magos cpu vásárlásán, meg egy hd4870-en. Most elment a kedvem. :( -
#23342 Nekem is 4 magos proci van és nem megy jól!
Mondjuk attol függ mihez képest mert pl a Crysys 1-2 minden fullra állítva hibátlanul fut és az nem kicsit szebb grafikára mint ez! -
#23341 asasssd
-
#23340 Aha. Amióta megjelent ez a progi, folyamatosan megy. -
n3whous3 #23339 A cpu controllal próbálkoztál? Kókány megoldás egyelőre, de gyorsít, nálam meg havernál tuti. -
Borg #23338 Nem mert a forgásirányos gumi fordítva van rajta. -
#23337 commandline.txt-be mindenki ezt irja be..nekem igy lett a legjobb:
-nomemrestrict -norestrictions -availablevidmem 512 -novblank -
#23336 Spanomnak majd ilyen gépe van mint nekem, csak q6600-al és csak 2giga rammal. Na neki jól megy, és ez szinte biztos, hogy a 4mag miatt van. -
n3whous3 #23335 De ha részegen vezetsz, tuti elkezdenek a rendőrök üldözni és kurva nehéz elmenekülni, szóval rendelj taxit XDD -
RedRiot #23334 Ilyen velem is történt. Elmentem piálni Romannal, és utána részegen nekisétáltam egy járókelőnek. Az egy kicsit bepöccent, és elkezdett verni. Err jött a police, és elvitte! Én reflexből menekülni akartam, de nekimentem egy szemetesnek, és elestem. :) Botányos részegségért engem is elvihetett volna. :) -
#23333 "Jó lenne ez a játék, ha nem lenne EKKORA SZAR!!!"
nagyon nagy igazság:D -
#23332 Hova lejjebb? 800*600-ba? 22-es monitoron az annyira faszán néz ki...
Amúgy meg ugyanolyan grafikai beállítások mellett alacsonyabb felbontáson szarabbul megy mint 1680-ban. Erről ennyit. -
#23331 Rohadtul zabálja a memóriát. Más bajom nincs vele, pedig nincs "túl friss" gépem. :( -
n3whous3 #23330 Nem mintha azon a gépen nem kéne jól futnia mondjuk :S -
n3whous3 #23329 Talán vedd kevesebbre a felbontást :-| Az eszi a gépet és nem az árnyék látótáv meg az anizotróp szűrés...