54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • czky
    "Ne győzködjétek magatokat hogy a gépetek a kevés értsétek már meg--- y EZ EGY SZAR.:)"

Akárhogy próbáltam ezt a játékot, de sehogy nem akar normálisan futni. Csont minimumon 1280*800-ban is lemegy 30fps alá, és akkor azt meg se említem, hogy ilyen beállítások mellett mennyire gané a kinézete!

Jó lenne ez a játék, ha nem lenne EKKORA SZAR!!!
  • n3whous3
    Engem el kezdtek verni egyik nap a játékban és a rendőrök segítettek, én is verekedtem, de nem engem kezdtek el üldözni :)
  • Freddycom
    Akkor is szép

Bazzeg, igazoltatás, vagy olyasmi...
  • Gibor
    Akkor én számoltam félre magamat. Mert guglival számolgattam a CDT t Budapesthez képest viszonyítva meg hogy nálunk a CDT 10:30 mikor lesz stb.... és sok eredményem lett de mind 16:00 elött volt :D nah mind1 most már tudom hogy még 3 óra :S:S:S:S bár feleslegesen várom mert x1600 os kártyám van.
  • Attelee
    én is azt hitem mire ide ülök már tölthetem!Két oka lehet!
  • FZoleee
    nyugati parton 07.10 van még csak
  • n3whous3
    Szerintem pár sorral lejjebb említettem, hogy bugok miatt...
  • kingpython
    És ezt honnan veszed hogy lassabb lesz vele???
  • Gibor
    Vagy én vagyok a balfasz vagy nemtom de akárhogy számolom már kikellet volna hogy adják a 8.12t.
  • BIZ0906
    Szerintem kidobnak megy egy hotfixet. Vagyis jó lenne
  • Skyline
    Teh szerinted azért futtatom ilyen felbontáson mert olyanhülyevagyok hogy azthidjem ennyiben fut valósan a kozolokon?:)
    Vagy azért mert ez a kijelzőm optimális felbontása és mindennel ebben a feolbontásban játszom a gépemmel szaggatásmentesen?:)
    Nem a felbontás miatt lesz szebb/rondább a konzolváltozahthoz képest...
    Medium+high--> rondább akármilyen felbontásban
    High+highest--> jóindulattal szebb akármilyen felbontásban
    Összehasonlítás:
    1280*720/high+veryhigh,árnyék 12,látótáv/rendertáv 60,autók mondjuk 40 (nemúgytünt hogy számítana:D)
    /Xbogz 360

Kb ugyanaz a látvány,bogzon nincs ennyi rece...Pc-n több mint 700 mega kell neki videómemóriából és popupol mint a barom...
    Optimalizálatlan? Otpimalizlatlan...Ne győzködjétek magatokat hogy a gépetek a kevés értsétek már meg--- y EZ EGY SZAR.:)

• BiG G
    grafikai vagy sebesség-problémád van a 8.12 rc3 bétával? mert ha mondjuk bebuggol nálad, akkor várd ki a véglegeset, de ha csak sebesség miatt várod akkor pofára fogsz esni, mert lassabb lesz vele.
  • gadamka
    core 2 duo 2.20GHz
    8800GT 1gigás
    2GB RAM
    hogyan fogezzel a géppel müködni a játék?
  • MerlinW
    Oké már tiszta:)
  • MerlinW
    Azt nem is figyeltem. Akkor tárgytalan.

Egyébként mindkét gyártó kártyáin ugyanolyan problémák vannak, ha vannak.
  • Borg
    Tökre nem erről beszéltem.
  • BIZ0906
    Hát akkor tévedtem :( pedig általában megszívják az ATi-sok az Nvida által szponzorált gamékat bár ott nem kell sok csak új driver. Akkor tévedtem sry.
  • Snexi
    a borítón viszont ott figyel az nvidia logo
  • MerlinW
    Olvass:

Video Mode
    Resolution scaling effects water, reflections, shadows, mirrors and the visible viewable distance. The resolution settings relate to the amount of available video memory. At 2560*1600 the game will require 320MB of video memory in addition to all the memory required for content. At 800*600 the game will require 32MB of video memory in addition to the content. Medium resolution settings are recommended for most users as higher settings are only usable if there is available video memory.
  • Borg
    Nem alkatrészt. Konzolt. Pont.
  • BIZ0906
    Miért ez most nem Nvidiás?
  • n3whous3
    Nagyon sokan hőzöngenek és az a véleményem, hogy arra megy ki a játék még a M$ részéről is (mégmindig nincs kint ugye a patch..), hogy menjünk és vegyünk alkatrészt. Kibaszott rohadt szemetek, összeesküvéses hülyeség a zegész, de sztem van benne igazság...
  • Borg
    Azon ESETLEG gondolkodtál már, hogy mi a rákért futtatod 1920*1080-ban, amikor konzolon is csak a feléről van felinterpolálva?
    Elég nagy tévedésben élsz, ha azt hiszed hogy akár PS3-on akár XBOX-on natív 1080p-s lenne a játék...
  • MerlinW
    Láttál Te Nvidia logo-t a játék elején? GTA4-et egyik Grafikus kártyát gyártó cég sem szponzorálja.
  • MerlinW
    magyarosítás
  • BIZ0906
    Hát rendesen benne van az Nvidia keze a dologban :S
  • Skyline
    Ezt értem,de parasztvakítás az egész,ha beállítom hogy az 512-t használja ki (medium /high/minden közép/1680*1050) a konzolverzióhoz képest fostömlő ahogy kinéz.
    Ha felteszek mindent maxra 19XX*1080-ban 1200mb videómemória kell neki, jóindulattal szebb a konzolverziónál,és a medium/high-hoz képest kb 2-3 fps a különbség...:D
    Nagy kamu az egész amivel jólellehet tusolni egy optimalizálatlan fos terméket..:)
  • kingpython
    A lényeg az, hogy igaz hogy várom az új drivert meg a Patchot hogy mi fog változni, de az igazság az, hogy alapjában tényleg egy összecsapott valami, ami a lényegen sajnos nem fog segíteni semmi ez az én véleményem.
  • MerlinW
    Video Editor Tutorial
  • n3whous3
    Az, de én most arról beszéltem, hogy nem értetted miért inkább a vga ramot eszi... Adtam magyarázatot, ennyi.
  • Skyline
    Nemnyomorgok röhögök,kb fél éve még a rengeteg konzolhater ment a konzoltopicba hogy MAAAAJD A GTA 4...Most egyincs ott,nemértem,MIÉRT?:D
  • n3whous3
    Te beszélsz a gef gtx260-addal?...
  • Skyline
    Jól magyarázd meg miért kell ennek ennyire izomgép....Megismétlem--> Optimalizálatlan szar,fulllon jóindulattal szebb a konzolos társainál....:)
  • elite
    Látom nyomorogsz...
  • Skyline
    Főleg hogy medium beállítások mellett messze nem konzolszintü a látvány--> high/highest-en meg jóindulattal szebb de annyi videómemória kell neki amennyi a két fő konzolban (ps3,.bogz) nincs egyszerre....:D
  • n3whous3
    1. A boxon és a ps3-on kurvagyors a rendszermemória meg az összeköttetés, gépeken nem
    2. nagyobb felbontású textúrák vannak a pc-s verzióban, legalább 2x több mem kéne neki, tehát ha teljesen kihasználta mondjuk a boxon a rendszert a game, akkor az úgy 512 mega meg a 10 mega.
    3. A modellek alig foglalnak valamit a memóriában meg a program is, a lényeg a sok hang meg a textúra, aminek eredményeképp a memfoglalás nagy része tényleg a videóban lesz (hangot persze leszámítva).
  • Skyline
    Efektíve annyira nemizgat a dolog,bogzon ano hármnegyedig végigvittem csak amikor unatkozás /pangás van eltlogatom ezzel....Megy fullon minden maxracsapva 1080p-ben ha baxottsokan a képenvannak lemegy kb 25fps-re de ahoz sokankellenek,amúgy minden oké,csak popupol,eltünnek textúrák...És qrvára nemhasználja a gép a 4gb memót a játék közben....Miafrancért mindent videómemóriából akar megoldani...
    Azt amúgy ne magyarázza el senki hogy ehhez hudekell az 1gb videómemória (ahogy szinte semmimáshoz sem) ezen a felbontáson:D
    Optimalizálatlan szarhegy ez az egész....
  • n3whous3
    legalább a warez problémákkal menjetek a warez topikba, ha hardver topik nincs is erre.
  • n3whous3
    jaja
  • ReWGeT
    már tegnap is probáltam akkor se volt jo ma se volt jo beraktam egy másik cracket de igy sem jo... mondjuk a másik cracknél nem loadingot irt ki hanem a küldetés nevét...