54919
-
Farbiter #23410 hi!melyiket vegyem meg inkább?
E5200 vagy E4500? -
Skyline #23409 Röviden ennyi,még lehet motyulni ez kb 2 ujraindítás,5 perc,a vista marad teljes pompájában oldalsáv nélkül.
Ajánlom EZT a vistások figyelmébe,így mindenki megtalál mindent és megérti.
-
poweradi #23408 hát "az ATI december 10-re jelentette be az új Catalyst, amely nem bétaként fog funkcionálni, s kimondottan a GTA IV-hez készül." ezért ez meg egy games oldalrol való
hamár ahhoz készült akkor vmi változást is jó lett vna látni:S -
#23407 nem tom nálam jármű forgalom fullra van téve így mindig van egy taxi a környéken -
#23406 Microsoft.com, vagy windows update -
Jeppe #23405 Helló!
Nálam a játék folyamatos 22FPS-el megy sok beállítás mellett(alacsonyan és közepesen is, ha nagyobbra teszem persze leesik 20 alá).800X600-on minden low és 1-es ugyse megy 22 fps fölé.Mi lehet a gond? A gépem: AMD 5000+ (2X2.6Ghz), HD 3850 és 2 giga ram. Tudom a proci nem a legjobb de az nem lehet gond mert 30-40 - es car density(vagy nemtom miaz most hirtelen nem jut eszembe xD)-nél is 22, szal az nem lehet gond! -
#23404 de telefonon nem lehet hivni mert sokszor a közelbe egyáltalán nincs taxi:S -
skygt90 #23403 hi! tudnátok adni egy linket ahol letudom tölteni a Vista Service pack 1-et ? -
Skyline #23402 Windows Search,Superfetch, ki,automata törmentesítés ki,hibernálás ki,partíciókon indexelés ki,UAC ki (engem idegesít nemtom ez gyorsít lassít-e...de akkoris idegesít), oldalsáv ki, vinyóteljesítmény extraopció be, SP1 FEL! Esetleg egyéb frissítések fel.
Mértem régebbi systemmel egy két játék fut kb 1-2 fp-el lasabban xphez képest,de cserébe stabilabb gyorsabb a rendszer.
-
poweradi #23401
Tessék ien a rece plusz a pöttyös sz@ar remélem jól láccik:S :@ -
#23400 E utána nyomva tartva F -
#23399 hogy hivtok taxit?? -
#23398 egy drivertől miért múlna el a rece?? nem értem ezt az összefüggédt -
Pokerface86 #23397
Sziasztok!!!
Az mitől van hogy a játék teljesen kifagy+ a windows is? Vista 64-bites és radeon 4870-em van!
Volt mát másnak is ilyen???Ja és ugyan ezt tapasztaltam a FAllout 3-nál! -
poweradi #23396
Hát ennyi az új Catalyst-al (8.12 végleges) sem lett jobb a grafika (ati 4870 1gb) recés minden, már csak a patch-ben bízok...:S amugy a view distance 50 a többi maxon és az fps 31 a cpu 85% E6750, a memória 2gb 96%, a videokari memória 54% kihasználtságú. -
BAk3R #23395 NA. 8.12 catalyst fennt, 4870. SEMMI nem változott, sebesség ugyanolyan, árnyékok falevelek stb. ulyanolyan fosadványok. -
EK1TEP #23394 Oké mi az a 3 opció?
Nekem Vista 64bitem van mit kapcsoljak ki hogy 1fps különbség legyen mert már gondolkodom egy XP felrakáson... -
#23393 Semmi baj a vistaval.
Más:
1. Még egy hete sem jelent meg a játék, már javában folyt a catalyst 8.12 fejlesztése, szerintem már nem is módosítottak rajta. Mit vártok? Majd talán a 9.1 de ezen az optimalizálatlan szaron nem fognak segíteni a driverek max pár százalékot.
2. Senki nem mondta hogy a 8.12 a GTAhoz lesz optimalizálva, valamelyik idióta weboldal találta ezt ki.
3. Inkább a patchet várjátok, annak több az esélye hogy javít a progin. -
-
Skyline #23391 Szeretem amikor a hulladék vista jelzőkkel dobálóznak...Stabilitás szempontjából a vista jócskán übereli az xp-t a két 64bites rendszerről nemis beszélve,az meg hogy a vista elvesz a játékokból amatőr hozzánemértés kérdése,kb 3 opciót kell kikapcsolni a vistában ahhoz hogy maxium 1 fps előnye legyen az xp-nek vele szemben,de cserébe megmarad a vista teljes látványvilága aero-stul (nem,az aero nem zabálja a gépet),mindenestül.
Superfetch..... -
#23390 Nálam is volt ilyen,de ez nem driverfüggő sztem...
Eleinte ment "normálisan,aztán pár nap múlva elkezdtett 2-3perc után belassulni...
Nálam a háttéralkalmazások teljes leállítása oldotta meg a hibát. -
#23389 hogy állítottad be? -
#23388 Hulladék Vista... -
#23387 hát na most nagyon felb@szott a játék, játszok kb folyamatosan 3 óra hosszát , jo mondom folytatom kűldetéseket. Jó jáccok vele, lefagy teljesen, bejön az asztal valami 16 bit 800x600 -ba és kiirja hogy a képernyőillesztő meghibásodott, inditsa újra. Jó újralövöm a gépet fatal error a windows meghibásodott stb stb... Ja és amugy a barny féle parancssorral már csak 399 mb-t lát megint. -
#23386 van -
Pokerface86 #23385 Sziasztok! Az mitől van hogy a játék teljesen kifagy+ a windows is? Vista 64-bites és radeon 4870-em van!
Volt mát másnak is ilyen? -
Matte #23384 ömmm egyetértek..
egy valami miatt hőzöngnek itt, amit szintén megértek.. 12k-t kiadtak a játékra.
Nagyon jó játék lett ez (nem jól optimalizált, hanem jó JÁTÉK) és őszintén szólva én teszek rá hogy 18-20 FPS-em van, a GTA a hangulata miatt jó.
Az már egy más kérdés, hogy ebben a formában ez a gamma nem ér egy fillért se. Mert nem ér.
Szerencsére képes vagyok örülni a "hangulatának" és tenni arra hogy néz ki és mennyire akad.
X2 3600+ / 2 gb ddr2 dual 800 / 2600XT
-
#23383 És tényleg :) -
heringer #23382 Üdv
Van már magyar multi szeró.?
Hamachison kivül.? -
#23381 Szerintem a FAQ-ba is bele lehetne tenni, ha nincs menü meg felirat a játékban, akkor frissítsd a Flash Playert.
Én amúgy megtettem, de mivel nekem nem C-n van a Windowsom a frissítés nem mennt fel, de aztán meg sikerült oldani a frissítést 10-esre és már ok.
Bár azért az nem semmi, hogy egy játék futtatásához friss FlashPlayer kell.... ph. -
ibiza87 #23380 amit leírtál megcsináltam. de semmi. ugyanolyan.
GtaIV mappába csináltam egy commandline.txt-t, beleirtam amit írtál. -
Adam19 #23379 nem tudom minek rinyál mindenki hogy így szar meg úgy szar a játék, szerintem a sok telepítési idegeskedés és grafikai hibáktól eltekintve maga a játék nagyon jó lett! aki a grafika miatt szeret játszani, az viszont -reméljük csak egyenlőre- elfelejtheti ezt a játékot!
Vegyétek már észre, a gta sosem a grafikája miatt volt szerethető!
Amúgy ha a körülményekhez képest jól beállítod, élvezhetően fog menni. Nekem a 8600gt 256mb-os vga-val 22fps-sel megy 1024-en, és így még el tudok játszani vele. -
janika15 #23378 persze, én is írok majd ha kész vok h mi a szitu 4870-el! -
janika15 #23377 én teljsen újból kezdtem, először új ati driver, most meg települ a gém: a ZLIB20-as fatális hiba jóvoltából:D remélem így jobb lesz :) -
#23376 hali!
kis segítséget kérnék.
meg csináltam a commandline txt-t de nem változott semmi, ugyanazok a beállítások vannak
aki tud segítsen köszi -
#23375 Na majd este megmondom hogy 4870en mi a helyzet vele -
#23374 mire átmegy a microsoft minőségellenőrzésén addig rendszerint belekontárkodnak annyira, hogy veszítsen 5-15 százaléknyi sebességet (persze esete és videókártyája válogatja). -
#23373 hat nagyon szar!..HD3850-en legalabbis...megy vissza a 8.11:S..csalodtam benne ATI!!hogy dogolne meg:@
eleinte jobban ment kb az elso percben aztan 2-3 FPS majd egyre kevesebb:S -
#23372 jaja, -
CUCLI #23371 Öltönyt merre lehet venni?
más: néha "rendesen" fut a játék, 25-30fps. viszont ha kilépek, aztán vissza akkor már csak 23fps max. mintha limiter lenne. ilyenkor mivan? :D