Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fel lehet rakni, de nem érdemes, mert úgyis kell az egyik dvd az elindításához
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
a gamet 1 gépre lehet csak felrakni
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Igen, nem olvasta, utána mert marhára lusta vagyok, kényelmesebb itt megkérdezni. (ezt a bevauzó embereknek) :)
[/cserf][/fülünyúl]
Aki szeretne ilyen fake névcím generátort, az sasolja meg a GÉPIGÉNY ITT feliratot. Ott talál.
Þór vígi þessi rúnar
Miért kell SP3? Még nem raktam fel, parázom is kicsit, hogy összekutyulja az oprenceremet. Anélkül nem is megy a játék?
Þór vígi þessi rúnar
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
akyyy adott linket a google-ról ahonnan ha rákeres letöltheti.
Ennyi!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Pl elindítod és hírtelen ricklolling videóba vált át 5 perc után. <#idiota>#idiota>
Azért szomorú látni, hogy az emberek majdnem fele warezolni fog..:S
Meg ha belegondoltok, fenn kell lennie a social club-nak, games for windows live-nak, securomnak, meg még valaminek.. ha ezt fel fogják törni.. (nem állítom hogy nem, de remélem beletelik vagy 1 hónap<#zavart1>#zavart1><#mf2>#mf2>)
Meg kíváncsi vagyok mivel kedveskedik a rockstar a kalózmásolat-használóknak..
egyébként itt érdemes preorderben vásárolni.(3 font a szállítás)
elvileg 8-17 óráig küldhetik,erre este 7kor hívtak hogy mért nem megyek ki a ház elé érte
délelött meg ugye senki sincs itthon
De lehet, hogy az amazon a drága.
Þór vígi þessi rúnar
Szép nap lesz a szerdai:)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"