Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szavazás -> Fail xD
Ennyi sok lusta ember van itt, vagy csak kétszinûek vagytok? Vagy mindkettõ? xD
Én csak lusta 😄
"Szerintem mi már rég játszani fogunk a törtel, amikor te még csak az erdetit regisztrálgatod a neten xDD"
Ezek után még csodálkozol, hogy neked esnek ?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nem, nem érdekel, hogy ki nem veszi meg. ez nem név szerinti szavazás, csak egy egyszerû kis kimutatás
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
más: ha hétvégén elõrendelem a gamet a cdgalaxistól és meg is erõsítem, de nem kapok olyan mailt h szerdán hozzák ki, az azért lehet mert ugyebár hétvégén nincs bent senki?csak mert már elfelejtettem h megerõsítettem-e mert még szállítási mailt nem kaptam...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
mennyetek az off/spam/warez topikba. :-c
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Why so serious?
A játék meg lesz-e magyarul valamilyen formátumban vagy csak a kézikönyv lesz magyar nyelvû?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ha meg azt elhiszitek, hogy a gamestarban (<#banplz>#banplz>) leírták, hogy Ati- vga-kon rosszabbul futott, akkor azt is higyjétek el nekik, hogy megjelenésig javítva lesz...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
biztosan csak Ati kártyákon fog szarul futni egy olyan game, amit a fél játékostársadalom ugy vár, mint a messiást

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szavazás -> Fail xD
Ennyi sok lusta ember van itt, vagy csak kétszinûek vagytok? Vagy mindkettõ? xD
Én csak lusta 😄
Mivel úgyis nagy multi-mókák lesznek, kéne venni ts szervert.
Nos én lehet bérlek egyet (1 hónap/25 slot=6$=kb 1230ft.
De mivel közösen használnánk, így nem lenne e kedvetek beszállni a bérlésbe?
H mindenki csak 50-100ft-al támogatná, az is jó lenne...
A pénzeteket nem nyúlom le, nem vagyok olyan fajta😊
A szervert mindenki használhatá, persze csak gta-sok, tehát codosok ne jöjjenek😊
A szervert megveném akár most is, aki támogat, természetesen ch jogot kap, és egy másik SA is lesz.
Aki nem adott bele semmit, természetesen az is feljöhet, nem sajnáljuk senkitöl😊
Aki benne lenne: PayPal:[email protected]. (ha lehetséges forintba küldjétek) aki küldött, írjon pm-et, vagy fórumba.
Vélemények is jöhetnek
üdv.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Megveszed a GTA IV-et?
Nem tudom még....- 96
Biztos hogy nem! - 48
Hol veszed meg a játékot?
Nem fogom megvenni. - 81
http://www.tenke.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD