54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • elite
    Na kipróbáltam a cpu controlt. Lasított 2 fps-t...
    Szóval sztem csak annak használ, akinek valamiért a windows alapból nem jól kezeli a prociját...
  • vasziszdasz
    Spy versus Spy ^^
  • steve89
    hi bucser! melyik driverre gondolsz? nekem is X2 4200+om van és sztem nincs fent nekem a driver
  • [HUN]FaTaL
    nem lehet sajna:/ ha 0-ra teszed csak kevesebb van, bár nemsokkal
  • jocco
    Az árnyékokat el lehet tüntettni vhogy, mert hiába van a shadows 0-án még mindig kirajzolja az árnyékokat?
  • BAk3R
    nekem tetszik :) amúgy meg sokkal ocsmányadékabb ez a receficés fos árnyékos dolog, blurral kellemesebb.
  • kingpython
    oké értem bocsi nem kötekedésnek szántam csak én még ezt nem hallottam hogy procihoz is kell
  • Lazarus
    jókis 20 éves katódcsöves TV-ben van hardware-es blur :)
  • Bucser
    Az AMD procijaihoz adtak ki drivert amivel rendesen használja a 2 magot. A 939-es lapokhoz még kellett.
  • BAk3R
    figyelj high high többi 50-en meg rányomod a blurt és teljesen jó. blurral tök jól néz ki, megszokod aztán jó, nem ilyen receficés szarság, úgy konzolosabban néz ki.
  • [HUN]FaTaL
    Gondoltam, de azért 20fps-t nem ér meg nekem percenként 3db fa :D
  • [HUN]FaTaL
    Na visszaalt+tabolva ugyanúgy később rajzolja a textúrát.
  • [HUN]FaTaL
    Most nézem hogy a -noprecache rengeteget javít, így nem töltöget elő, lehet, hogy emiatt késnek a textúrák, viszont nélküle 21 fpsem van benchmarkban...
  • MerlinW
    "néha kicsit késik 1-2 objektum"
    Az a noprecache opció miatt van. Mármint, ha nem a háttérre gondolsz.
  • [HUN]FaTaL
    Én ezeket a beállításokat használom és semmi probléma a játékkal, kivéve hogy néha kicsit késik 1-2 objektum meg a textúrák, de nem veszées, főleg menetközben:

-norestrictions -nomemrestrict -noprecache -texturequality 2 -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 31 -novblank -detailquality 100
  • [HUN]FaTaL
    Hát most már vagy 2 hete nem játszottam, de egyébként igen. Nem vagyok valami erős, egy hét alatt 600 000.-ről csak a 80k körülire sikerült, onnan már lassú lett volna az előrelépés meg picit félretettem mert meguntam, majd úgyis elő fogom szedni még :)
  • MerlinW
    Neem kötekszik!:)
  • kingpython
    Procihoz is kell külön driver? ezt még nem hallottam...
  • Bucser
    XP64.. nem használok vistát. és már nem is fogok windows 7-ig...
  • MerlinW
    Te is TMU-zol?
  • bertino
    hát igen :(
  • kingpython
    Biztos hogy maga a játék meg a sztori jó csak engem idegesitenek ezek a grafikai dolgok most már csak a patchban bizok de szerintem abban is hiába:)
  • Bucser
    Vicces, de a majd 2,5 éves gépemen jobban fut ezekkel a beállításokkal mint bármely autosettingel...

CPU control gyorsít rajta számomra bebizonyosodott.

Ja 64 bites XP 2GB DDR400-as ram egy AMD4200 X2 (939-es lapban) és egy 8800 GT

(természetesen mindhez legújabb driver (alaplaphoz, VGA-hoz procihoz is))
  • Sordoran
    biztos? nem akarok itt szarakodni vele :D
    na majd leszedem, előbb még nem akarta leszedni, terhelt a szerver
  • MerlinW
    Hihi:)

• BAk3R
    hogy a játékról is legyen szó. rohadt jó a sztori, néha tök vicces meg minden, nem birom abbahagyni.
  • kingpython
    Oké köszike a válaszokat csak mert ha már 64bites 4 magos prockom van azt is ki kellene probálnom hogy ugy gyorsabbak lesznek e a dolgok:)
  • acélszív
    Igen megy 64 bites vistán is csak az amelyik támogatja a 64 bitet amelyik nem azt 32 biten futtatja ja nekem van egy eredeti GTA 4-em de nem tudom miért a 64 bites vistám sehogysem akarja futtatni 64 biten a Gta-t csak 32-ön SEGÍTSETEK LÉCCI
  • [HUN]FaTaL
    Amit használok igen. De játékból én nem sokkal játszom. CS1.6, UT99, Trackmania United, TDU, World Racing 2 és GTA4. GTA3 óta minden gta megy próbáltam őket, más gameval mostanában nem játszottam. Crysist, FC2-t és warheadet néztem meg 10 percekre, azok is mentek.
  • MerlinW
    Dehogy szivatósabb. Sőt...
    Töltsd csak le a véglegeset, jó az.
  • Spice1
    Nah kipróbáltam a multit is:eszméletlenül jó lett ez a game,bármennyire is sir egyesek szája!:D TeamDeatmetcheltem:loptam gyorsan egy sportkocsit,látom radaron az egyik csapatársam,befarolok elé,hirtelen megtorpan a forma,elkezdek dudálni neki,egyből bepattant mellém,és indult is a hent:D
  • Sordoran
    bétát keresek, mivel ahogy nézem a teljes verzió szívatósabb
  • MerlinW
    Többnyire igen.
  • kingpython
    Bocsi lehet hogy láma kérdés de a 64bites vistán is megy minden játék meg program?
  • bordy
    nekem még soha egy játékban sem hozott gyorsulást ez a cpuc.
  • [HUN]FaTaL
    Gyengébb kétmagos configokon lehet h segít. Nekem max a videókaricsere segítene. Bár én leszarom, ezt csak a porszívó hangja miatt cserélném le maximum xD De eddig minden játék normálisan ment amivel játszottam, kivéve a crysis féle techdemot. De még idén egy normális játék sem jött ki ezen kívül, ami érdekelt volna. Jöttek nagy címek, meg biztos jók is, csak engem nem érdekelnek annyira.
  • MerlinW
    Lökedék, nézz a banner- fele:)

Innen http://ati.amd.com/support/driver.HTML
  • MerlinW
    Mondjam, hogy én megmondtam?:)
    Ettől függetlenül, aki azt mondja hogy neki segített, elhiszem. Végül is részletkérdés. Lényeg, hogy jó neki.
  • Sordoran
    ez a béta driver jó nekem? Win XP Professional 32bit SP3 van nekem
    csak azé kérdem mer fura a neve :D
  • n3whous3
    Akinél alapból jól megy, lehet, hogy nem gyorsít, de nálam is meg haveromnál is egy bő 20%...