54919
-
#23652 Na kipróbáltam a cpu controlt. Lasított 2 fps-t...
Szóval sztem csak annak használ, akinek valamiért a windows alapból nem jól kezeli a prociját... -
vasziszdasz #23651 Spy versus Spy ^^ -
steve89 #23650 hi bucser! melyik driverre gondolsz? nekem is X2 4200+om van és sztem nincs fent nekem a driver -
#23649 nem lehet sajna:/ ha 0-ra teszed csak kevesebb van, bár nemsokkal -
jocco #23648 Az árnyékokat el lehet tüntettni vhogy, mert hiába van a shadows 0-án még mindig kirajzolja az árnyékokat? -
BAk3R #23647 nekem tetszik :) amúgy meg sokkal ocsmányadékabb ez a receficés fos árnyékos dolog, blurral kellemesebb. -
#23646 oké értem bocsi nem kötekedésnek szántam csak én még ezt nem hallottam hogy procihoz is kell -
#23645 jókis 20 éves katódcsöves TV-ben van hardware-es blur :) -
#23644 Az AMD procijaihoz adtak ki drivert amivel rendesen használja a 2 magot. A 939-es lapokhoz még kellett. -
BAk3R #23643 figyelj high high többi 50-en meg rányomod a blurt és teljesen jó. blurral tök jól néz ki, megszokod aztán jó, nem ilyen receficés szarság, úgy konzolosabban néz ki. -
#23642 Gondoltam, de azért 20fps-t nem ér meg nekem percenként 3db fa :D -
#23641 Na visszaalt+tabolva ugyanúgy később rajzolja a textúrát. -
#23640 Most nézem hogy a -noprecache rengeteget javít, így nem töltöget elő, lehet, hogy emiatt késnek a textúrák, viszont nélküle 21 fpsem van benchmarkban... -
#23639 "néha kicsit késik 1-2 objektum"
Az a noprecache opció miatt van. Mármint, ha nem a háttérre gondolsz. -
#23638 Én ezeket a beállításokat használom és semmi probléma a játékkal, kivéve hogy néha kicsit késik 1-2 objektum meg a textúrák, de nem veszées, főleg menetközben:
-norestrictions -nomemrestrict -noprecache -texturequality 2 -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 31 -novblank -detailquality 100 -
#23637 Hát most már vagy 2 hete nem játszottam, de egyébként igen. Nem vagyok valami erős, egy hét alatt 600 000.-ről csak a 80k körülire sikerült, onnan már lassú lett volna az előrelépés meg picit félretettem mert meguntam, majd úgyis elő fogom szedni még :) -
#23636 Neem kötekszik!:) -
#23635 Procihoz is kell külön driver? ezt még nem hallottam... -
#23634 XP64.. nem használok vistát. és már nem is fogok windows 7-ig... -
#23633 Te is TMU-zol? -
#23632 hát igen :( -
#23631 Biztos hogy maga a játék meg a sztori jó csak engem idegesitenek ezek a grafikai dolgok most már csak a patchban bizok de szerintem abban is hiába:) -
#23630 Vicces, de a majd 2,5 éves gépemen jobban fut ezekkel a beállításokkal mint bármely autosettingel...
CPU control gyorsít rajta számomra bebizonyosodott.
Ja 64 bites XP 2GB DDR400-as ram egy AMD4200 X2 (939-es lapban) és egy 8800 GT
(természetesen mindhez legújabb driver (alaplaphoz, VGA-hoz procihoz is)) -
#23629 biztos? nem akarok itt szarakodni vele :D
na majd leszedem, előbb még nem akarta leszedni, terhelt a szerver -
#23628 Hihi:)
-
BAk3R #23627 hogy a játékról is legyen szó. rohadt jó a sztori, néha tök vicces meg minden, nem birom abbahagyni. -
#23626 Oké köszike a válaszokat csak mert ha már 64bites 4 magos prockom van azt is ki kellene probálnom hogy ugy gyorsabbak lesznek e a dolgok:) -
acélszív #23625 Igen megy 64 bites vistán is csak az amelyik támogatja a 64 bitet amelyik nem azt 32 biten futtatja ja nekem van egy eredeti GTA 4-em de nem tudom miért a 64 bites vistám sehogysem akarja futtatni 64 biten a Gta-t csak 32-ön SEGÍTSETEK LÉCCI
-
#23624 Amit használok igen. De játékból én nem sokkal játszom. CS1.6, UT99, Trackmania United, TDU, World Racing 2 és GTA4. GTA3 óta minden gta megy próbáltam őket, más gameval mostanában nem játszottam. Crysist, FC2-t és warheadet néztem meg 10 percekre, azok is mentek. -
#23623 Dehogy szivatósabb. Sőt...
Töltsd csak le a véglegeset, jó az. -
Spice1 #23622 Nah kipróbáltam a multit is:eszméletlenül jó lett ez a game,bármennyire is sir egyesek szája!:D TeamDeatmetcheltem:loptam gyorsan egy sportkocsit,látom radaron az egyik csapatársam,befarolok elé,hirtelen megtorpan a forma,elkezdek dudálni neki,egyből bepattant mellém,és indult is a hent:D -
#23621 bétát keresek, mivel ahogy nézem a teljes verzió szívatósabb -
#23620 Többnyire igen. -
#23619 Bocsi lehet hogy láma kérdés de a 64bites vistán is megy minden játék meg program? -
#23618 nekem még soha egy játékban sem hozott gyorsulást ez a cpuc. -
#23617 Gyengébb kétmagos configokon lehet h segít. Nekem max a videókaricsere segítene. Bár én leszarom, ezt csak a porszívó hangja miatt cserélném le maximum xD De eddig minden játék normálisan ment amivel játszottam, kivéve a crysis féle techdemot. De még idén egy normális játék sem jött ki ezen kívül, ami érdekelt volna. Jöttek nagy címek, meg biztos jók is, csak engem nem érdekelnek annyira. -
#23616 Lökedék, nézz a banner- fele:)
Innen http://ati.amd.com/support/driver.HTML -
#23615 Mondjam, hogy én megmondtam?:)
Ettől függetlenül, aki azt mondja hogy neki segített, elhiszem. Végül is részletkérdés. Lényeg, hogy jó neki. -
#23614 ez a béta driver jó nekem? Win XP Professional 32bit SP3 van nekem
csak azé kérdem mer fura a neve :D -
n3whous3 #23613 Akinél alapból jól megy, lehet, hogy nem gyorsít, de nálam is meg haveromnál is egy bő 20%...