54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Barny
    Na csao all....felraktam a windows vista SP2 64 bit homepremium-ot:)))....eppen instalalom a GTA-t aztan nyomok par tesztet,kepet:)))
  • Atika :o)
    FAQ
  • farad66
    Sziasztok!

Mit kell csinálni,hogy a grafikai beállításokat szabadon lehessen állítani?( vagy hányas hozászolásban van leírva?)

Köszi!
  • AleXXXXX
    Jeee! Ez a Soundtrack ez nagyon jó:D
    This stuff rocks!!!
    Kedvenc számíim a Soviet Connectionon kívül:) :
    Munga - No Afraid A
    The Rapture - No Sex 4 Ben
  • kingpython
    Na kiváncsi leszek hogy ma kijön e az a várva várt Patch vagy még mindig ül rajta kicsit a mikrofos
  • Newyorker
    megvan, nem írtam semmit

sry
  • Newyorker
    valaki írja le neked, hogy hogyan tudok saját zenéket bele nyomatni?

köszönöm
  • Dzsabba
    én ezt nem értem vettem plussz egy giga ramot és hogy kettő helyett 3 giga legyen benne erre fel gondolom a vramból elvett 50megát, eddig a beállításokban 210/256 volt most meg 3giga rammal 210/209. van valakinek valami ötlete hogy mitörtént?
  • Kimi23
    Innen töltheted le amennyiben Athlon X2-es procid van. AMD Dual-Core Optimizer Version 1.1.4 ez kell neked.
  •  Evil
    Nemtudom feltűnt-e de különböznek a beállítások, összességében nemsokat dob vagy csak minimálisan az új Catalyst, amikor fejlesztették még nemjött ki a GTA arról nemis beszélve hogy nem a driver a vacak hanem a játék van rosszul optimalizálva, azon meg csak a patch segíthet.
  • Skyline
    Ezoké...
    De texture quality-t hogy a viharba kell veryhigh-ra tenni?:)
    Menüben bármit csinálok csak High-ot enged....
    Próbáltam a -texturequality 2 -t is....Úgyis high....
    Nemhinném hogy a vidkari nemtudja...:D
  • PLaci #23681
    Nah, hazaértem, és telepítettem a 8.12-t ...

ATI Catalist 8.11:
    Statistics
    Average FPS: 23.22
    Duration: 36.96 sec
    CPU Usage: 100%
    System memory usage: 70%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Very High
    View Distance: 10
    Detail Distance: 83

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6879
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+

File ID: benchmark.cli

ATI Catalist 8.12:
    Statistics
    Average FPS: 25.93
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 100%
    System memory usage: 75%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: High
    View Distance: 10
    Detail Distance: 85

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6891
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+

File ID: benchmark.cli
  • Skyline
    Hogy a viharvert kutylőcsbe hoztatok elő Very high beállítást?:)
    Nállam high a max,beállítottam ezt a -renderquality 4 -texturequality 2 -t is ígysem lesz veryhigh az első opció....
  • hamedyyyy
    Köszi de megadnád a pontos linket amit le kéne töltenem az AMD procimhoz?

Tényleg köszi.

Zoli
  • Wanted
    És gyorsabb is mint a pucoló.
    [
    Megyek telepítek, még egyszer kösz!
    #integet2]
  • rage
    :-)

Igen, ugyanis a Windows mindig innen szedi ki, hogy fent van-e a program, vagy sem
    Így most azt látta, nincsen

Ez minden registry-pucolónál többet ér
    S még ingyen is van:)
    Win reinstall helyett :)
  • bertino
    amd.com
  • Wanted
    Huhh! Már kezdtem beszarni. A leírtakat megcsinálva működik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Örök hála!!!!
  • hamedyyyy
    Bucser ezt írta.

"Az AMD procijaihoz adtak ki drivert amivel rendesen használja a 2 magot. A 939-es lapokhoz még kellett."

Nekem AMD procim van és letölteném a drivert hozzá, de hol keressem?

Segítsetek.

Köszönöm.
  • rage
    A C:\Program Files\Installshield Installation Information mappában keresd meg ezt a mappát :
    {579BA58C-F33D-4970-9953-B94B43768AC3}

Úgy ahogy van, töröld ki

Aztán lépj be a registrybe
    Ott a HKEY LOCAL MACHINE - Software - Microsoft - Windows - Current Version - Uninstall elérési utat követve, az Uninstall-t nyisd ki, s itt keresd meg a {579BA58C-F33D-4970-9953-B94B43768AC3} kulcsot
    Jelöld ki,s töröld úgy ahogy van

S most próbáld meg újra felinstallálni.
  • Wanted
    Nem szívesen tenném újra az xp-t. Elég régóta tökéletesen működik.
  • n3whous3
    hát akkor win reinstall...

azért még nézz körül, keress másik progit, pl van egy Tuneup Utilities 2008 nevű progi, tele van tweak cuccokkal meg repair cuccokkal, próbáld helyrehozni...
  • Wanted
    Registry repair pro után ugyanez a helyzet.
  • n3whous3
    Pop uppolás ott a warez progiknál volt talán, meg némely eredetin, de asszem a hdd-s telepítősek mind jók voltak + talán volt egy kis javítás is rájuk
  • akyyy
    Tiszta csit most igy,hogy ha feljebb veszem a vehicle density-t, akkor ugye sok kocsi lesz kint városba, de ha a küdletés alatt menekülni kell zsaruk elől, vagy üldözök valakit, leviszem 1-re, és igy könnyű lesz:D

csak ugy meg kihalt az egész nagyváros. sokkal élethűbb, ha be van dugulva én meg kétszázzal beléjük csúszok essőbe:D
  • bertino
    X360on is voltak ilyen utólagosan textúra betöltődési problémák ?
  • n3whous3
    Hát ez kb. windows reinstall, vagy rakj fel egy registry cleaner progit és futtasd.
  • n3whous3
    De bazzz, tod milyen undorító ahogy ott vagy a vasút alatt és ahogy megfordulsz, akkor az összes vasláb újra kirajzolódik meg stb? :SSSSSSS Hogy lehet így játszani? Alig fordítom el a fejemet és egy halom épületet lowpolyba rak vissza alacsony felbontással... Egyszerűen játszhatatlanul rondaság + még az részlegesen kirajzolt textúra bug is nálam, hát ez így hányás

btw valahol a gtaforumson felvetette valaki, hogy rakjuk fel a .net 3.5 service pack 1-et, hátha valamit javít, nem értettem pontosan nála mit csinált, de elvileg valami jobb lett tőle...
  • Wanted
    Hi!
    Újra akartam telepíteni a játékot.
    Az uninstallnál a következőt írta ki:
    Failed to release securom licence.
    Természetesen nem szedett le semmit Manuálisan törtöltem a telepített könytárat.
    Amikor fel próbáltam tenni újra a gammát, csak a Modify, Repair, Remove opciókat tartalmazó ablak jön fel.
    Egyik sem szedi le a játékot, vagy telepíti újra.
    Külföldi fórumokat olvasva ezt kellett volna beírnom az uninstall előtt:
    Install Drive:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" /revoke
    Visszatettem csak az eredeti exe-t, de azt írja ki, hogy This application not activated on your machine, the revocation can not be performed.

Hogyan tudom újratenni a gammát??
  • solo
    Bakker, én megcsináltam ezt a feloldós akármit, de Így se engedi :(
    Olyan mintha semmit ye érne a feloldás: S
  • bordy
    Arthur Chiang: Nos, mi terveztünk egy automata konfigurációs lehetőséget számukra… rengeteget teszteltük ezt a rendszert és nem akadtak gondok a gyengébb gépeken. Azt hiszem amikor elkezdesz ügyeskedni és megpróbálod kijátszani azokat a korlátozásokat amiket a te érdekedben hoztunk, problémába fogsz ütközni. Be fog töltődni a játék, de 10 perccel később kezdenek majd elromlani a dolgok, ahogy elkezded felemészteni a memóriaforrásokat.
  • RZoli89
    Ugyanez van nálam is, ez azért van, mert ha nincs bent eza parancs akkor a program csak a vram-ba beférő mennyiségű textúrát tölt be, ha becsapod a gépet, akkor befog tölteni mindent, de egy idő után sajnos bekavarodik és "textúra dugó" lessz:) , mivel nem fér bele. Ezért kezd el szaggatni. Nemhiszem, hogy ez a patch után jó lesz, az egész grafikai motor van rosszul megírva. Ezen már nemhiszem, hogy sokat javítanak, max finomítanak.
  • davech
    live-ra meg social clubon is benntvagyok. bemegyek a gémbe teló elöl multi és azt írja you must be loggen ....
  • n3whous3
    Ej basszus, a -nomemrestrict miatt szépen kirajzolt mindent távol és nem töltötte be újra ez a fos mikor megfordultam, de 1 perc játék után kibaszottul elkezdett beszaggatni :((((((( Szerintetek ez javítva lesz? Mert egyébként meg olyan szinten közel rajzol ki néha dolgokat, meg megfordulás után ugyancsak kirajzol közeli dolgokat, hogy az is kurva idegesítő...
  • Borg
    Nekem akkor ilyen, ha felrakom nagyobb felbontásba mint amit bír... (tehát nálam 800x600-nál nagyobba :D)
    1280-on már nekem is olyan, hogy megmozdítom az egeret, gondolkodik, és csak utána csinálja... mintha lassított felvétel lenne.
  • bertino
    sokmindenkinek megy, nálad mi a probléma ? nem tudsz bejelentkezni live-ra vagy hol akad el a dolog ?
  • davech
    Kinek van meg eredetiben a játék és tudja tolni multiban? Nekem sehogy sem akar összejönni a multis dolog, pedig már mindenhova regisztráltam ahogy kell. írjon feltétlen akinek megy a multi!!!! köszi!
  • titty
    hi nem tudná valaki, fel tenni a magyar kézikönyvet, jó lenne biztos sokan örülnének neki a másik forumon
  • Lazarus
    Meglököm az egeret és csak 1 másodperc múlva reagál a játék, más is tapasztalt már ilyet?
  • elite
    Mellesleg éjszakat nálam továbbra is jelentősen visszaesik a framerate. Megnéztem a prociterhelést, és közel sem hajtja a magokat még olyankor sem 100%-on, amikor visszaesik 17 frame-re.
    Fos egy engine-je van ennek. (Főleg ha még a reflektort is bekapcsolom...)