Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha az xbox live-ról bannolva vagyok, akkor attól még azzal az accounttal tudok majd menni GTA IV multizni?
Vagy csináljak újat?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ha megveszed eredetiben még mindig crack-elheted... mint ahogy írtam is, sokszor megkönnyíti a játék indítását (fõleg azt ami telepítési limites.).
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
1,) Install the game, use xxxx-xxxx-xxxx-xxxx serial.
2,) Copy the cracked pauld.dll and gta4.exe to the main directory
3,) Enjoy :-)
Már nem azért a 20 fillérért de ez mennyivel egyszerûbb nem? (nem csoda hogy akiknek meg lesz eredetiben és nem akarnak multizni azok is ezt fogják használni.) <#kacsint>#kacsint>
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
nem kevés órát fognak ezzel szarakodni nem kevesen, ahelyett hogy élveznék a játékot ...
Forza.
Lehet volt már.
Megceszem a gamét,hol kell regelni hogy majd a multival tudjam kenni.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Thrash \'Till Death
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Egyébként tényleg írja is a dvd tok hátulján:
Aminek még örülök:
Istenem mennyit szenvedtem a San Andreas-al mire belöttem a Gamepadom!
Itt hál istennek kivillan a Chillstream-en a zöld középsö gomb és minden a helyén lesz!<#finom>#finom>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Itt is kamu országot stb.. kell megadni,vagy lehetek magyar?És h kell összehozni a kettöt?<#help>#help>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Thrash \'Till Death
a magyar piacos doboz is ilyen szép kihajtható papírfeknis lesz?😊..2 dvd-n meglepõdtem,eddig nem soknál láttam ilyen terjedelmet...2nél talán...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?