Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Csak az aktiválásához.
de arra gondoltam, hogy #16851
na én megyek, este meg meglesem a dobozomat 😊) Úgyis csak holnap este tudok legkorábban a játékba kukkantani, nincs még minden alkatrész itthon a géphez.
púúúúú
Amúgy a Games for Windows vagy mi a fene a lényeg, az kell ahhoz, hogy legyen mentésed,
de ilyesmi már volt a Gears of War esetében is. Be kell jelentkezni és kész, független a játéktól ilyen szempontból.
Egyébként baj alatt olyat értenék, ami aktiválással kapcsolatos leginkább. Mert a többi úgymond "átlagos".
púúúúú
Inditsd ujra steamet és így próbáld inditani.
nincs megXYD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
púúúúú
C2D 3.22, 2GB RAM, HD4870. Kíváncsi vagyok.
Thrash \'Till Death
Jah, és a GTA IV hibát észlelt, ezért leállt, szeretnél hibajelentést küldeni?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
meg MM-es utalványból fizeten, és igy nem kerül csak 2000-be😄
fotográfik kolomp edisön :D
Thrash \'Till Death
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
óóó, olyan szopás😞(
Mielõtt jön a gls futár telefonál?
Gondolom ehez az opcióhoz nem árt az 1-nél több mag.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ennyire lelassítja? Azthitttem csak skripteket rögzit
a videókarim jó,ram-om is van elég,de a procim gagyi.egy intel celerond 3.2.na ezzel tudnám futtatni a játékot?elõre is thx
Battlelog: Purga5