54919
-
sickb #24644 Statistics
Average FPS: 27.41
Duration: 37.18 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 97%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Basic
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GX2
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB Audigy)
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz
Ez így normális?
Egyébként a procim 3440 en megy cpu-z program szerint.
-
#24643 Sry' -
#24642 GTA IV. - 512MB-768MB-1GB kártya látótávolság teszt
<object width="360" height="290" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0"><param name="movie" value="http://tv.gamestar.hu/player/1073"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://tv.gamestar.hu/player/1073" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="360" height="290"></embed></object> -
bucsher #24638 bemész beszélsz a csajjal utána odamész bármelyik géphez és E -
deicide #24636 24603... erre van valakinek valami ötlete...? -
#24633 más is lop, nemcsak te
:-()))) -
vilmos1988 #24629 Bakker a 3.szigeti parkolóból eltűnnek az autók.Oda parkoltam az ajándék lamborghini-vel és eltűnt és nem ez volt az első eset,és ráadásul ebből nincs is több a játékban,eddig legalábbis még nem láttam egyet sem. -
Pokerface86 #24623 és ez azt erdményezi hogy kifagy az egész és sípol?
Eddig semyelyik játéknál nem volt ilyen gondom csak ennél, meg a fallout3nál!
Még a Crysis-t is végignyomtam fullon! -
#24620 a 450 viszont kevés a 4870 nek!!! -
bucsher #24617 nem jó a link! nincs esetleg másik? :) -
#24612 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. A Revenger's tragedy pályán vagyok, amikor Dimitrit kell lelőni. A motorcsónakból mikor felvesz Little Jakob a helikopterre és én lógok, akkor azt írja, hogy nyomkodjam a SPACE billentyűt a beszálláshoz, de bármit teszek a SPACE billentyűvel, nem történik semmi, csak lógok a helikopteren. Előre is kösz a segítséget. -
Passy #24611 Hali!
Havernál tegnap este ps3-on összeakadtunk az eggyikkel, haver leszedte és kapott is érte 1 accsívmentet. :) -
#24610 F@szom kivan má, ottvan a postán kedd óta az a szar, és nem tudok elmenni érte :@@@ Má nyomnám a multit.. Utálom ezt a kib@szott decembert :C
Szerverek amúgy vannak dögivel? -
deicide #24609 mi köze van a megvételhez meg a nem megvételhez...??
az eredeti is bugos.. mivel arra gondoltam. -
n3whous3 #24608 A játék kódja nincs 50 mega sem jó esetben, nem a patch méretéből kellene kiindulni. -
n3whous3 #24607 új stílust teremtettem, ennyi #Ð -
#24606 Tök mindegy hogy valaki megveszi vagy letölti szerintem mert ekkor sza..t régen láttam van haverom aki megvette és neki is bugos! -
Jobboka #24605 vedd meg és nem lesz bugos -
Kimi23 #24604 Bár konkrétan nem láttam a patch méretét, de abból kiindulva, hogy pillanatok alatt letöltötte és telepítette nem lehet nagy. Szóval egy ekkora játékhoz kis patch az annyit jelent, legfeljebb kis módosítások kiigazítások vannak, nem valami húdenagy optimalizáció. -
deicide #24603 Üdv..
nem tudom eldönteni bugrol van e szó vagy sem:(
aküldetést ha jól emléxem Francis adja a feladat hogy el kell menni egy net kávézóba @ meg is van ahová kell menni, de furcsa modon nem lehet a sz.gépbe belépni hiába nyomogatom az "E" betüt!
Innentöl kezdve bajos lesz a továbiak:(
Pedig elötte már volt olyan feladat ahol kellett már a net cafe!
mi itt a gond vagy csak 1xüen BUGOS...? -
#24602 Fenébe, azt hittem legalább optimalizálják kicsit :S -
Kimi23 #24601 Nálam annyit változtatott, hogy kicsit átvariálta a kontroller gombkiosztását. Fps növekedésre ne számítson senki, a többi probléma szerencsére eddig elkerült engem -
#24600 joreggelt^^..kijött a patch és nemjavít semmin + a kontroller miatt megbolondul..sztem jegelem pár hónapra..automatikusan letöltődik a Live-on keresztül...akinek "financiális" okokból esetleg nem töltődne le itt a link....winrarral kicsomagol...Grat R* nemcsalódtam^^ -
#24599 ezt most néztem meg a team fortress 2-es topikba tm2-es verzióban. :) -
PunkZoli #24598 milyen rendszerű a mentése a játéknak, ha online live profilom van mindig???
akkor feltölti a live rendszerén keresztül a netre, vagy csak a gépen tárolódik minden? ill. ha letörlöm, wintrakok, live ba belépek , lehúzza a mentéseimet?
vki próbálta már? -
#24597 10en kéne, mindenki beál egy buszmegállóba, jön a busz és felszállni, aztán jön az ellenőr, és lelövi mindenki egyszerre -
#24596 jó hosszú felvezetés után rövid akció :D -
sylas #24595 aha
nálam 258/232 de warning van
azt nem értem hogy 8600gtnél miért nem lehet a textura legalább medium mert így is csak 1024ben tom nyomni és lowon enged -
n3whous3 #24594 Első videó coldi és akyyy segítségével
Kicsit bugos a megjelenés, majd feltöltöm megint, ha lesz gyógyír ::)
(még lehet egy ideig nem megy a videó, mert most konvertálja át a youtube flashbe) -
n3whous3 #24593 A GTA-tól, az gondolja ki, hogy mennyit akar használni :S Mindenesetre a video memory beállításával (van valamilyen kapcsoló) meg tudnál neki annyit adni, hogy kb 100%-ot használjon (vigyázat, nem MB-ban kell mögé írni) -
sylas #24592 resource usage mitől függ? -
n3whous3 #24591 az a baj, hogy a memory leaket nem írták, hogy kijavítják a játékban + faszunk se tudja már tényleg mikor lesz a patch _:S -
n3whous3 #24590 pár sorral lejjebb linkeltem, htx -
xido #24589 nem tudom,2x kapott már el a zuhi éjjel -
sylas #24588 chillstreamnél nem lehet gázt adagolni ilyet -
#24587 Nálam még egyszer sem volt eső
Lehet, hogy valamelyik beállítás nem lehet low-on ? -
#24586 Amig nincs patch addig marad a sufnizás.
(Magad uram ha szógád nincs) -
xido #24585 hát döbbenek én is meg,mennyire ott van a hangulat a toppon...az egy dolog,hogy a taxizást,a vonatozást tátott szájjal bámulom...de az AI...hogy koccannak az úton,kiszállnak,anyáznak,bunyóznak...ha esik,ernyőt hordanak,
a hangok,tocsog a cipőm...ha ütök valamit ütővel,mindennek saját hangja van,megmarad a nyoma,borul..durván jó lett a fizika...a vezetés meg nekem ugyanolyan álom,mint korábbiakban.. -
#24584 Nekem egyszeru mert nalam gond nelkul megy...viszont a haverok mar kezdik tepni a hajukat lassan, hogy masfel hete "lathatatlan" utakon hajtanak es patch meg sehol sincs. -
#24583 nem ide tartozik de megkérdem 64bites Vistára is van NodSS a 4es bétán kivül?