54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    Értitek is amit olvastok?
    Nem a védelem a gondom, hanem a módja! Ezer féleképp meg lehetett volna oldani. Ez speciel gennyes egy módszer.
    Ott a sacred2. Nyugodtan, szabadon tölthető, játszhatsz vele. 5-ös szintig, aztán használhatatlanná válik, vedd meg. Más kérdés, hogy az meg is van csinálva....
    Ezt a játékot előrendeltem, jött a telefon, hogy mikor szállítsák. Hála az égnek, pont nem volt itthon pénzem, és péntekre kértem. Csütörtök este így vissza tudtam vonni a rendelést. És nem a védelem miatt vontam vissza....
    Mindegy legyetek büszkék rá, hogy megvettétek ezt a szert....
    Én majd akkor adok érte pénzt, ha normális játékká válik a GTAIV. Mert így, ebben a formában egy kalap szart sem ér....
  • tenkenorman
    Hali.
    Leszedtem a drivert, felraktam. Semmi különbség nem történt, és az OC, sem működött. 8800GTS gyárilag húzható vga-m van. a commandline.txt-m így néz ki.
    -availablevidmem 704
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -novblank

Textúrák maxon, render maxon, látóhatár, árnyékok sűrűsége 1-en. autók sűrűsége 100on. a látóhatárt felszeretném rakni 50re. de úgy már 24fpsem van és néha lemegy mégkissebre. Szóval, mit lehetne levenni?
    lényeg hogy azért csúnya ne legyen a játék.
    u.i. ha van rá mód a blur-t lelehet valahogy csökkenteni hogy fele erős legyen?
  • Kukipapa
    Textúra eltűnést legvalószínűbben driver gond okozza.

Próbáld ki: driver törlés -> safe módban driver sweep -> legújabb felrakása.
  • sylas
    köszi
    most próbálom
  • rage
    Egy 35 megás patch nem fogja lecserélni a játék alatt futó grafikus enginet
    Amúgy beteszem ide is, amit a másik fórumba írtam :

Most mintha sokkal gyorsabban betöltené a tájat. Mikor új helyszínre érek, nem azt látom, hogy a távolni házak sorban megjelennek, hanem már eleve ott vannak. Viszont ettől a nagyon részletes helyeken kicsit rosszabbul fut a játék. Ami pozitívum, hogy megjegyezte végre a beállításaimat. Hang rendben, amúgy maga a látványvilág (árnyékok, stb) nem változtak.
  • Kukipapa
    Én le lettem ugatva, amikor csendben felhívtam a figyelmet, hogy kár Messiásként várni a patch-et.

Egyébként valószínűleg lettek javítva dolgok, ld. release notes.

Pl. sokkal szebben fogja a játék renderelni a videót. :)
  • AmadeusHU
    a hivatalos gta4 forumon sem jobb a légkör. Ott meg a fuckozás megy mindig. A rockstar meg hallgat!
  • Santata
    Felraktam az patchet, minimális FPS növekedés ugyan volt (3 fps kb.), de azóta pár perc játék után eltűnnek a textúrák, még több gond...
  • Kukipapa
    Ha nincs más eszközöd a gépen, és még mindig köröz, próbáld meg a konfigot resetelni.

FAQ -> Nem maradnak meg a beállításaim, mit tegyek? szerint.
  • xido
    ugye a faq-ban nem olvastad el azt a könyvtárba írt txt trükköt?
  • ronso
    nálam a joy is ugyanugy maradt mint eddig..
  • Kukipapa
    Azért elég vicces, ahogy hőbörögsz, mert a készítők nem szeretnék, ha ingyér másolnád a munkájukat.

Micsoda gennyládák.
  • ronso
    nálam az ég világon semmi baj nincs ugyanugy megy mint eddig..semmi változás..szerintem ezek nem csináltak semmit..
  • Barny
    valakinek otlete???
  • Barny
    dejoo neked...en kirantottam a JOY-t es tovabbra is koroz a kamera:@
  • sylas
    resorsce usageval ne mlehet csinálni vmit?
    és azon lepődök meg hogy 8600gt-n nem enged mediumra rakni a texturát csak low ha akarom akkor csak bevillana medium de visszaugrik
  • kingpython
    Nálam meg a hangok mentek el nincs auto hag nem csörög a telo csak látom nincs hangja a fegyvernek stb...
  • domy75
    Az igazság az gyerekek, hogy xartak a PC-s verzióra, jól megszették magukat a konzolos változatokkal mi meg mehetünk a picsába. Soha nem lesz tökéletes, mert eleve xarul portolták át.
  • Kukipapa
    Nekem körözött a kamera Niko körül, amíg ki nem rántottam a joy-t.

Valami gebasz van a DirectInput kezelés körül, valószínűleg csak beállítás, de nem tököltem vele.

Ahogy várható volt, sok különbséget eddig nem hozott a patch, meglátjuk, hogy hosszabb távon az időszakos bugok megszűntek-e.
  • heringer
    Eredetim van nállam semmi imbolygás nincsen.
  • w77d
    wareznál semmi baj ha imbolyog a kamera, ez is egyfajta védelem. meg kell venni és kész..
  • Barny
    akkor ATI-val megy szarul ez a szar:@?
  • w77d
    a kamera imbolygás nem csak a warezzal van?? én eredetivel nyomát sem láttam...
  • Dante73
    Kijött a várva várt patch, látom, csak rosszabb lett tőle, jobb nem... Törlöm is a játékot, a sunyiba, de azért a képfájlokat elrakom; Megnézem pár hónap múlva, mikor kész a honosítás, és -remélhetőleg- kijött még egy két tapasz.
    Ebből az alkalomból egy rövid kis értékelés.
    Védelem; Az alapötlettel nincsen gondom, és a védelem ténye természetes. Viszont ez az imbolygó kamera EMBERTELENSÉG. Nem játszottam 20-30 percnél többet úgy, hogy imbolygott a kamera, mégis, 3 napig hányingerem volt, ha bekapcsoltam a játékot. Ezer féle képen meg lehetett volna oldani a védelmet, akár ebben a módszerben is lehetett volna gondolkodni, (fél óra játék után 6-os körözés, járókelők támadása, mentés lehetetlenné tétele) bármi.... Ez a módszer, azaz az imbolygó kamera, puszta gennyesség. Mondom, én tengeri beteg lettem tőle, és napokig elkapott a hányinger a GTA indításakor. Pedig kipróbálás előtt már megrendeltem, és nem a védelem megkerülése miatt maradt el a vásárlás...
    Történet, játékmenet; Profi! 28% körül vagyok, A történet jó, vannak csavarok, a küldetések, a játékmenet GTA-s, tehát jó, abszolút nincsen vele gond. Talán az egyetlen tényleg jó oldala a játéknak....
    A város él, a kidolgozása szintén profi munka, bár SA után kissé picike. Ugyan a 3. szigeten még nem jártam, viszont 8-10 perc öreguras tempóban is bőven elég a 2 sziget átlós átautózásához. Többet vártam, legalább 50%-al. Mondjuk olyan 20-25 percet a térkép egyik sarkától a másikig. Most, ha a harmadik sziget megnyílik sem lesz több 15 percnél. Messze vagyunk az ígéretektől....
    Hangok; Semmi különös, teljesen a helyén vannak, kis extra van benne, (akad egy két ötletes apróság) viszont a zenék nekem nem jönnek be, de ez már egyéni kérdés....
    Grafika....; A játék egyik igencsak gyenge pontja.....A textúrák mosottak, ha ugyan betöltődnek, (van hogy közel érve is a távoliak maradnak betöltődve) És bár rengeteg a várost élethűbbé tevő apróság akad, az összkép hagy némi kívánni valót maga után... Az árnyékok, az élek, annyira gány munkák, hogy az 2008-ban egyszerűen elképesztő.
    Optimalizáció; Egyetlen dolog jut eszembe; Szégyelljék magukat! Nincsen egy hatalmas gépem, de ehhez a látványhoz, ez a gépigény egyszerűen nevetséges! Láttunk már valóban nagy térképeket megmozgató, részletes játékokat sokkal emberibb gépigénnyel. Sacred2, TDU, hogy csak azokat említsem, amik jelenleg is a gépemen vannak, eredetiben.
    Sírhatnék itt hosszan, de nem teszem.
    Fércmunka sajnos, és mint ilyen, számomra pénzt nem ér. Mindenkinek azt tanácsolom, ezerrel menjen az anti-reklám! Tudom, akinek eredeti, az büszke a dologra, de legalább úgy van vele, hogy ha én meg vettem, vegye meg más is!
    De ez az a színvonal, amit már nem szabad. Hacsak nem akarjuk, hogy egyre másra a fejünkre szarjanak a kiadók. Bojkottálni kell a játékot. Ez az a szint, ami már felháborító! Egyetlen megoldás létezhetne, bár ez nem fog megtörténni; VISSZA KELL HÍVNI A JÁTÉKOT, és újra kiadni, mikor elkészül.
    Ez a mostani nem állapot. Felpakol az ember 2 felesleges cuccot telepítéskor. Live, SC. Majd hogy fusson, még fájlokat hoz létre a gyökérkönyvtárban, felpakol ilyen-olyan optimalizálókat, (CPU control, memória ürítő, stb) Ez komolyan mondom, nevetséges....
  • xido
    te is nvidiás
  • Barny
    ez egy nagy szar.....habar szarbol nemlehet varat csinalni:)
  • heringer
    Nállam semmi gond nincs kivéve az optimalizálás Medium High-on tolom ahogy a játék beállitotta magának.
    Az uj nvidia beta driveren gondolkodom még felrakjam-e vagy várjak a teljesre.
  • Bartn73
    Pontosan ez a hiba nekem is Még az egérhez hozzá se nyulok és magátol megy a kamera Asszem az volt az utolsó rockszar termék amit megvettem...
  • RiCSi1234
    igen, ez marha érdekes, nekem sincs semmi gondom.. 8600 GT-m van, és érzem azt, hogy jobban fut most.. erre csak azt olvasom, hogy még kevesebb is lett az fps.. :D ez faxa!
  • kingpython
    Nekem is szarabb lett mint volt ugy hogy erröl ennyit unistall.
  • xido
    figyelem a beírásokat..érdekes módon neked nvidiád van,többieknek ati...
  • heringer
    Nállam semmi gond nincsen patch felrakása után sem.
  • Barny
    nalam.....folyton lemegy magatol a kamera es alulrol kell neznem:@
  • Bartn73
    Hali Telepitettem az uj patch-ot(sajnos) és mostmeg a kamera autómatán beáll úgy hogy alulról látom az emberem és hiába mozgatom hogy elfogatható legyen ez a barom továbra is alulról akarja mutatni visszaáll magátol szal most jött el az a pont hogy játszhatatlan:( ha valakinek volt már ez a hiba(vagymi) vagy tudja a megoldást az szólhatna előre is köszi(eredetim van)
  • domy75
    Nekem is szarabb lett a javítás után! Mi a fasszopó kurva anyjukat csináltak ezek a Rockstar-os majmok? Nem igaz hogy egy 4870 1GB-os karival meg egy 8400 procival nem lehet normálisan játszani. Még mediumon is olyan kevés az FPS hogy az ember szeme kiesik egy idő után. Ja azt hozzáteszem, hogy 1280x1024-ben próbálnák játszani. A full HD TV-men el se mertem indítani!
  • vasziszdasz
    Miért lenne? Sztem meg az a hülyeség hogy van akinél eddig is tobb mint 25 fps-t produkált, mert nálam meg nem. ^^
  • vasziszdasz
    Max 20 fps-t. Mint nálam.
  • vasziszdasz
    Az már csak max a gta5-ön segít, ezen a fostalicskán már nem.
  • vasziszdasz
    Az hagyján, ha legalább ennyivel meg lehetne úszni. De nekem 4 magos proci + 8gb ram + 4870x2-vel is szaggat, na az a durva.
  • barmi
    aha. csak úgy meg elég csunya szegény... ezek a kurvákok kezdhetnének már valamit ezzel a rakat szarral mert qrvára bosszantó ez a "vegyé négymagos procit meg 2 db 4870 x2 1gb-ot és meg mellé 10 giga ramot aztán akkor már felrakhatod 1600X1200-ra és high beállításra " ..