54919
-
RedRiot #24823 Nálam is lassabb. Ha Te is paraméterekkel indítottad, akkor gyanús hogy a peccs letiltja / figyelmen kívülhagyja a paramétereket. -
BAk3R #24822 :DD ott a pont. -
ZFD #24821 Sziasztok!
Azt szeretném mondani, hogy azt tapasztaltam, hogy a patch után megjavult a bowling szóval akinek ilyen problémája volt .... :D -
bucsher #24820 ne erőlködj, 512es a kártyád magonként. nem fog tudni 1 gigásként viselkedni. -
RedRiot #24819 Na jó, azt nem vártam hogy egy 35megás peccsben új grafikai motor lesz, de ez a szarfos JOBBAN AKAD PECCS UTÁN mint előtte. Talán valamelyik indítási paramétert letiltották "a hozzá nem értő felhasználók hardvereinek épsége megőrzése érdekében".
OK, hogy nem lett gyorsabb a patchtól, de hogy szarabb legyen... Kezdem nagyon megunni ezt a szart. Nem emlékszem más játékra az elmúlt 20 évből amivel ennyi b@szás lett volna mint ezzel foshalmazzal. Patch nélkül paraméterezve éppenhogy játszható sebességgel futott, most szar lett. Uninstall az egész, és rakjam újra patch nélkül? Az agyam eldobom, tényleg. Nem lennék meglepve hogy
1. nem menne simán az uninstall, hanem előttem meg kéne adnom az anyám leánykori nevét + DNS mintát küldeni a Microsoftnak
2. Uninstall menne, de re-installnál vmi eddig ismeretlen 0X0000D()=/ZGJHFK errorral kibaszna desktopra.
Kedves R*, nem kellett volna cigányokkal csináltatni a portot. -
BAk3R #24818 lol -
#24817 Razor-hoz is az eredeti exe volt mellékelve, csak a Launcher és a razor dll csinálja a trükköt. Biztonságosan lehet használni eredetivel is. -
#24816 nalam csinalt valamit....kevesebb FPS-et:))):@ -
BAk3R #24815 na, bárki akinél csinált valamit a várva várt patch? mer szerintem szarra se jó, mármint single-ben biztos. -
BAk3R #24814 jahogy béta. ok ;) -
#24813 ja:) -
#24812 majd:) -
#24811 ha ez a vége, akkor megérdemelnél pár felkiáltójelet:@ -
GPx8 #24810 Örülj neki!
Nekem ez jó most így is, majd fejlesztem a gépem, de ezért most nem fogom. Különben ezen kívül csak szimulátorokkal foglalkozom, ott meg ez a gép még elég. -
#24809 mér nem aktiválod? -
#24808 60% A főküldiknek itt van vége! Bocs, hogy a spojler kimaradt. -
xido #24807 pedig valahol leírták,hogy az E-vel is lehet próbálkozni -
#24805 Nem tudom de rohadjon meg beleolvastam.. -
sickb #24804 Szia !
Nekem ilyen kártyám van, patcheltem ,semmit nem segített ugyanúgy 10-20fps körül volt a game, meguntam a baszkodást, uninstall.... -
#24803 Nikoval be lehet rúgni úgy,hogy nem viszek el senkit sehova inni,hanem magam megyek egyedül? -
#24802 spoilert? hány százalék, ez 95%? -
hori19 #24801 XFX? :D -
BAk3R #24800 vista sp2 mióta van?
zoliii: a és d-vel tudsz balra jobbra helyezkedni, eldobni pedig az egér előre és hátra gyors ide-oda mozgatásával tudod. -
#24799 en mondtam,h ne vegyel Dual-os kartyat...xD -
XeroX #24798 Help!!!
9800GX2 1GB kártya, a játék csak 512 MB osnak látja, a videókártya beállításánal is 512 MB ot ir.
Újratelepítettem a játékot, nemsegített, újratelepítettem a windowst és a játékot, nemsegített, 5 különböző drivert próbáltam, az sem segített.
Ha Valakinek van ilyan kártyája mondja el hogy nekei hány megásnak látja a windows és a játék.
Feloldottam a játékban a korlátozásokat, felvettem 968/488 Mb ig a beállításokat, és a szemem elött töltötte be textúrákat, minden villogott, pont mint a 8800GT 512 es kártyámon.
Thx
-
xido #24797 akkor most tedd vissza sa-t vagy vice city-t -
#24796 Sziasztok!
Ha van aki eljutott a Revenger's Tragedy pályáig amikor Dimitrit kell lelőni, az írja már meg, hogy hogyan tudott a helikopter talpán lógva felkapaszkodni a helikopterre, mert a SPACE-re amit ír nem történik semmi. Persze így elöbb-utóbb leesek és megmurdálok.Tököm tele van, hogy pont a játék végét nem tudom befejezni egy sz@ros bug miatt. Visszaolvasva láttam, hogy nem egyedi probléma, de válasz még senkinek sem érkezett.Előre is kösz a segítséget. -
#24795 azert nekem biztos jobban megy:)...keves az a VRAM meg a RAM..XD -
#24794 Zalman cooler van rajta de most nincs huzva mert semmi értelme nincs -
xido #24793 érdekesek ezek a grafikai igények....példa rá,többségük olvadozik az Argonauts-tól,én személy szerint meg 3 éve ps2-n találkoztam utoljára ilyen ocsmány és béna grafikával,mint ami annak van
ahhoz képest nekem gta4 isten...sőt..a mai napig élvezem a san andreast,pedig annak gta4hez képest a grafikája igencsak elmarad... -
#24792 Sziasztok! Melyik billentyűvel lehet bowlingozni? Még mindig az elején tartok :D Nem tesztek fel mentést? -
#24791 na frissiettem az alairasomban ottvan a gepem...HD4830 jovoheten esedekes:P -
GPx8 #24790 Nekem a GTA IV is jól fut, ne aggódj! Mondjuk a rendszerem is jó... -
hori19 #24789 milyen hütövel huztad fel quadot? mennyi fesz, és biosban minek mennyit adtál?? pls :D -
#24788 -
BAk3R #24787 most őszintén. feltettem a patch-t, az égvilágon semmi nem változott. van bárki akinél jobb lett az árnyék, nincsenek textúrahibák vagy ilyesmi? ez a patch kb szarnak a pofon. -
#24786 Hát nálam pl. így.
(természetesen patch után, legújabb catalyst, proci kicsit húzva). Sztem nála is hasonlóan néz ki... -
#24785 oké mindjárt
-
#24784 Nekem szarik patchelni! Várok egy órát, aztán kilép a játékból.... -
#24781 egyéni ízlés kérdése kinek milyen a grafikai elvárása. :) esetleg egy képet lökhetnél hogy hogyan néz ki nálad az a ronda grafika