54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Lacee86
    Nem ezt kérdeztem de mind1. Amúgy már kezdett egész tűrhető lenni, de most felraktam a patcht, aztán rosszabb lett.
  • w77d
    a 2gb-os 4870x2-t 1 gigásnak látja...
  • xido
    vegyél le mindent borzasztóan low-ra,ha tudsz ,akkor futni is fog meg is kapod a sokkal szebb SA-varázst
  • Barny
    a procid gyenge de nagyon...a vga-d is...nemfog sehogyse menni rendesen ha most is szaggat
  • kingpython
    Ja hát persze ha ezzel nem lennének bajok persze hogy tetszene de gondolom akkor mindenkinek tetszene:) csak hát sajna vannak bajok nem is aprok.
  • 6milan6
    Nekem is felrakta a patch-et, semmi szembetűnő változás. A játék összességében szerintem teljesen jó, ami egyedül (néha) zavar, az az élsimítás hiánya és az itt-ott villogó textúrák. Viszont mikor belemerülök a történetbe, nem zavar egyik sem, szóval ez ilyen és ezen rövid időn belül úgysem fog segíteni semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Én is ezt hittem. Tedd fel az SA-t és nézd meg, nagyon meg fogsz lepődni :D
  • EK1TEP
    Hangulat mindent visz!
    Grafika mellékes...
  • Lacee86
    Hali! Vmi bütyköléssel le lehet venni a felbontást 640x480-ra?
  • xido
    na ez az,amiben szerintem nincs igazad...ha ezzel nem lennének bajok,csak a szokásos gta-s bugok,és minden flottul futna,akkor tetszene,erre mérget vennék
  • kulabácsi
    coldi videója, csak ő ki van tiltva :DDDD
  • kingpython
    Igaz de szerintem a SA is szebb mint ez:)
  • Bence94
    üdv felraktam a javítást az árnyékok tényleg javítva lettek, végre jó benne a kocsik törése ! viszont a rádiómat [email protected] dobjanak javítást vagy kettétöröm a lemezt!
  • xido
    annak idején a San Andreas mellett már azt hiszem volt Far cry 1..akkor is azt mondtuk a gta-ra,hogy moslék,2006ban ilyet hogy mernek kiadni?
  • kingpython
    Az igaz hogy a hangulat meg maga a játék jó de 2008 ban azért ne hogy már Amiga garfikában élvezze az ember a játékot:(
  • Ley Roland
    hát ja nekem most a grafika is jó :D minden:D
    most a mellékküldetéseket viszem
  • xido
    na végre valaki,aki nem felejti el,hogy gta-ban a hangulat a lényeg,nem a hightech demo látvány
  • kingpython
    Láttad te hogy hogyan kellene kinéznie a grafikának mert ha nem nézd meg és utána mond ezt!
  • EK1TEP
    Sztem ez GTA-hoz teljesen jó grafika!!
  • Zetorg
    nah, kész az uninstall :)
  • Pitti
    Hát ez a patch csúcs... eddig nem voltak testúrahibáim most már vannak :(
    Lehet valahogy uninstallálni a patchet, vagy az egész játék mehet a fenbe? :(
  • DJ Skyline
    San Andreasban a hol van hol nincs hang problémára ez volt a megoldás, próbáljátok ki, hátha:
    start -> futtatás -> dxdiag -> hang fül -> directx szolgáltatásoknál a hadrveres gyorsítás lejjebb vétele
  • vasziszdasz
    Nyilván 2x512, merthát 2 kártyás.
  • XeroX
    Úgynézki igazad van. Megszívtam a púpot a GTA4 el és a videókarival is, ja és az új patch óta a hangok hol vannak hol nincsenek és már egyszer ki si dobott a játék szabálytalan művelet miett
  • [HUN]FaTaL
    A játék maga semmivel nem gyorsabb, a rendszer valamivel gyorsabb, de instabil.
  • sylas
    hogy is lehet a gépre menteni?
  • Barny
    ja...en mondtam,hogy HD4870-nel tobbre mentel volna!!!!!:D
  • CS@
    Ugye az érthető, hogy nem azt mondja a játék, hogy nyomd meg a SPACE –t, hanem azt, hogy nyomkodjad nagyon gyorsan?
  • Cat 02 #24835
    Ez a game nagyon keci o.O

Rázoomolok emberre és egyből elfut, pedig 100-200 méterre vok :S
  • ldavid
    akkor töltsd le innen
  • XeroX
    Ha jól értem akkor az 1 Gb -os 9800gx2 -es kártyát csak 512Mb osnak látja a rendsezr ?

Ez így rendben van akkor ?

Thx
  • ProGabe #24832
    látom csodás peccset kaptunk

szerintem mehet a banner alá, hogy ne rakja fel az, aki nem akar sebességcsökkenést :\

a spoiler-es dolgot külön köszönöm ldavid! :)
  • BAk3R
    nem hagyja figyelmen kívül.
  • xido
    gyorsan le is léptem a kötelező bowlingból meg billiárdból,hazavittem a dleikvenseket,aztán visszamentem és a mini videójátékban beraktam egy rekordot
  • RedRiot
    Semmi, azon kívül, hogy bizonyos gépeken (enyémen is) néha félméteres egérmozgatást vett 5 centinek, ha egyáltalán reagált vmit. Tök randomszerűen ment, billiárd valamivel jobban, de az is hasonlóan. Mouse sensitivity maxra állítása esetén is.
  • ZFD
    Nem gurította el a golyót :D
  • xido
    R*Toronto monnyonle!!
  • Farbiter
    Hi!kinek van baja Windows live-el??nekem nem jelentkezik be..amúgy a patch kijött!??
  • Barny
    csakhogy en nem hszanalok most parametereket....es azelott mindehogy jobban ment:S
  • BAk3R
    a bowlingnak mi baja volt?