54919
-
#24863 Nem ezt kérdeztem de mind1. Amúgy már kezdett egész tűrhető lenni, de most felraktam a patcht, aztán rosszabb lett. -
#24862 a 2gb-os 4870x2-t 1 gigásnak látja... -
xido #24861 vegyél le mindent borzasztóan low-ra,ha tudsz ,akkor futni is fog meg is kapod a sokkal szebb SA-varázst -
#24860 a procid gyenge de nagyon...a vga-d is...nemfog sehogyse menni rendesen ha most is szaggat -
#24859 Ja hát persze ha ezzel nem lennének bajok persze hogy tetszene de gondolom akkor mindenkinek tetszene:) csak hát sajna vannak bajok nem is aprok. -
#24858 Nekem is felrakta a patch-et, semmi szembetűnő változás. A játék összességében szerintem teljesen jó, ami egyedül (néha) zavar, az az élsimítás hiánya és az itt-ott villogó textúrák. Viszont mikor belemerülök a történetbe, nem zavar egyik sem, szóval ez ilyen és ezen rövid időn belül úgysem fog segíteni semmi. -
#24857 Én is ezt hittem. Tedd fel az SA-t és nézd meg, nagyon meg fogsz lepődni :D -
EK1TEP #24856 Hangulat mindent visz!
Grafika mellékes... -
#24855 Hali! Vmi bütyköléssel le lehet venni a felbontást 640x480-ra? -
xido #24854 na ez az,amiben szerintem nincs igazad...ha ezzel nem lennének bajok,csak a szokásos gta-s bugok,és minden flottul futna,akkor tetszene,erre mérget vennék -
#24853 coldi videója, csak ő ki van tiltva :DDDD -
#24852 Igaz de szerintem a SA is szebb mint ez:) -
#24851 üdv felraktam a javítást az árnyékok tényleg javítva lettek, végre jó benne a kocsik törése ! viszont a rádiómat [email protected] dobjanak javítást vagy kettétöröm a lemezt! -
xido #24850 annak idején a San Andreas mellett már azt hiszem volt Far cry 1..akkor is azt mondtuk a gta-ra,hogy moslék,2006ban ilyet hogy mernek kiadni? -
#24849 Az igaz hogy a hangulat meg maga a játék jó de 2008 ban azért ne hogy már Amiga garfikában élvezze az ember a játékot:( -
#24848 hát ja nekem most a grafika is jó :D minden:D
most a mellékküldetéseket viszem -
xido #24847 na végre valaki,aki nem felejti el,hogy gta-ban a hangulat a lényeg,nem a hightech demo látvány -
#24846 Láttad te hogy hogyan kellene kinéznie a grafikának mert ha nem nézd meg és utána mond ezt! -
EK1TEP #24845 Sztem ez GTA-hoz teljesen jó grafika!! -
#24844 nah, kész az uninstall :) -
Pitti #24843 Hát ez a patch csúcs... eddig nem voltak testúrahibáim most már vannak :(
Lehet valahogy uninstallálni a patchet, vagy az egész játék mehet a fenbe? :( -
#24842 San Andreasban a hol van hol nincs hang problémára ez volt a megoldás, próbáljátok ki, hátha:
start -> futtatás -> dxdiag -> hang fül -> directx szolgáltatásoknál a hadrveres gyorsítás lejjebb vétele -
vasziszdasz #24841 Nyilván 2x512, merthát 2 kártyás. -
XeroX #24840 Úgynézki igazad van. Megszívtam a púpot a GTA4 el és a videókarival is, ja és az új patch óta a hangok hol vannak hol nincsenek és már egyszer ki si dobott a játék szabálytalan művelet miett -
#24839 A játék maga semmivel nem gyorsabb, a rendszer valamivel gyorsabb, de instabil. -
sylas #24838 hogy is lehet a gépre menteni? -
#24837 ja...en mondtam,hogy HD4870-nel tobbre mentel volna!!!!!:D -
#24836 Ugye az érthető, hogy nem azt mondja a játék, hogy nyomd meg a SPACE –t, hanem azt, hogy nyomkodjad nagyon gyorsan? -
Cat 02 #24835 Ez a game nagyon keci o.O
Rázoomolok emberre és egyből elfut, pedig 100-200 méterre vok :S -
ldavid #24834 akkor töltsd le innen -
XeroX #24833 Ha jól értem akkor az 1 Gb -os 9800gx2 -es kártyát csak 512Mb osnak látja a rendsezr ?
Ez így rendben van akkor ?
Thx
-
#24832 látom csodás peccset kaptunk
szerintem mehet a banner alá, hogy ne rakja fel az, aki nem akar sebességcsökkenést :\
a spoiler-es dolgot külön köszönöm ldavid! :) -
BAk3R #24831 nem hagyja figyelmen kívül. -
xido #24830 gyorsan le is léptem a kötelező bowlingból meg billiárdból,hazavittem a dleikvenseket,aztán visszamentem és a mini videójátékban beraktam egy rekordot -
RedRiot #24829 Semmi, azon kívül, hogy bizonyos gépeken (enyémen is) néha félméteres egérmozgatást vett 5 centinek, ha egyáltalán reagált vmit. Tök randomszerűen ment, billiárd valamivel jobban, de az is hasonlóan. Mouse sensitivity maxra állítása esetén is. -
ZFD #24828 Nem gurította el a golyót :D -
xido #24827 R*Toronto monnyonle!! -
Farbiter #24826 Hi!kinek van baja Windows live-el??nekem nem jelentkezik be..amúgy a patch kijött!?? -
#24825 csakhogy en nem hszanalok most parametereket....es azelott mindehogy jobban ment:S -
BAk3R #24824 a bowlingnak mi baja volt?