54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • kingpython
    Már bocsi de ugy gondolom hogy jó gépem van az átlaghoz képest az igaz is hogy van 36-37 fps-em de én ilyen ronda grafikával nem kivánok játszani 2008 ban.
  • Barny
    • A startképernyő utáni fagyás eliminálva
    • Fejlesztések a videószerkesztőben
    • A bowling minijáték javítva (egyes egerek túl érzékenynek bizonyultak)
    • ATI 1900-as kártyák hibás árnyékolása megoldva
    • Mentési problémák felszámolva
    • Jobb tükröződés és részecskeeffektek
    • Megmaradnak a multiplayer karakter beállításai
    • DirectInput kontrollerek támogatása
    • Egyes hang-effektek javítása
    Ennyi
  • DJ Skyline
    igazából nem lett mondva egy szóval sem, hogy a patch megoldás lesz a különböző grafikai dolgokra, meg új optimalizálást fogunk kapni.
  • Rainbow15
    És az kb. hol van? Nem tudom, hogy csináltam e már. (36%)
  • sylas
    asszem a jamaican heat küldi után lehet de nem biztos
  • ldavid
    P billentyű
  • EK1TEP
    Én nemtom mit nyavajogtok...akinek jógépe van az tud vele játszani rendesen!Gép kell hozzá ezt be kell látni, el kell fogadni! Nekem nincs csúcsgépem naggyából beállítgattam fut 20-25FPS-t ígyjátszok vele ennyi!
    Hangulata 5öst érdemel kiváló game lett szvsz!
    Crysis-t is kb 20FPS-el vittem végig XD
  • ldavid
    nem, de talán segít
  • Balumann
    Jah nagyon úgytűnik. Felraktam én is, ugyan olyan szar maradt a kép, csak az FPS csökkent... -.-'
  • Spin88
    Hogy lehet beállítani h legyen elmosódás a játékba, mert egyszer elindítottam a játékot és volt benne olyami grafikája volt mint a Race Driver GRID-nek és úgy sokkal szebben futott.. Hogyan lehetne ezt beállítani?
  • Barny
    ennek a jateknak mind a 15GB-ja hibas szar!!!!....ezen PATCH nemfog segiteni!
  • Rainbow15
    Hogyan lehet pénzt szerezni? Taxizás

Polgárőrség, gyilkosság, drogárusítás, exotic, exports, taxizás, autóversenyzés. Ezeket találtam egy oldalon.
    Pl. az export érdekelne, ezt hol lehet csinálni?
  • sylas
    patch?nem raktam fel patchet
    miért patch rontja el?
  • Barny
    thx:)
  • ldavid
  • DJ Skyline
    összefoglaló gyanánt mit lehet mondani a patchról, mert megint 20 féle véleményt lehet olvasni, hogy miért rossz és miért jó, nem változott semmi, stb
  • Barny
    hol kell torolnom???XD
  • ldavid
    patchet leszedted?
  • Kit--Kat
    Ha megvetted eredetibe nem mindegy???
    Ha meg nem vetted meg, akkor meg pont ezért van, hogy elmenjen a kedved is tőle, hogy a másolttal jársz.

A magad nevében beszélj, nekem gyönyörűen fut bugok nélkül és nem low felbontásban.
  • sylas
    a másik amire kiv volnék hogy logitech chillstream gamepadon hogyhogy nem lehet adagolni a gázt féket mert több játékban lehet itt csak az eredeti xbox joyal lehet vagy pcn nem is lehet?
  • EK1TEP
    XP vagy Vista?

• Barny
    megprobalom torolni...
  • Bartn73
    Nekem is megjavult a kamera a config törlés után mán nem viszi lefele a kamerát De viszont mostmeg nincs hang a játékba:)a rádió szól azt hallom de mást nem minden néma+a multiba is Erre valaki tud megoldást?
  • Barny
    aa inkabb bekenhagyom:S......majd eloveszem a gamet jovoheten mikor lesz uj VGA
  • Kukipapa
    Ez egyénfüggő, hogy mi éri meg.

Én pl. mással is játszom, ami nincs konzolra (pl. TF2), sőt a gépet játékon kívül másra is használom.

Nekem csak pluszkiadás egy konzol. De van, akinek biztos jobban megéri.
  • Kukipapa
    Valószínűleg ez javítva is lett, próbáld ki a config-törlést, ha gamepad fontos.
  • sylas
    gondolom 35-40 alatt nem érdemes vidkari amin egész jól megy akkor annak az árából meg lehet venni xboxot durva
    43-45ért +hozzáraksz mert akkor már érdemes eredetiben venni
  • Barny
    jaja...mar kezdtem orulni,hogy fogok gamepadon meg kormannyal jatszani mert a PATCH majd javitja....hat tenyleg megy,felismeri....de az a szar allandoan lefele viszi a kamerat:S
  • Kukipapa
    Úgy látom, készülhet az 1.0.2.0-ás patch, itt az első új bug. :)
  • Newyorker
    érdemes feltenni a patchet?
  • sylas
    nah most jó lett igazhogy jobb a graf csak így megy elég lassan jön be néha egy egy objektum pl épület :)vagy van olyan hogy távolban betölti de ami közelebb van nem :)
    melyik vidkarikkal futna jól a game?
  • Kukipapa
    Kár ezen lovagolni.

A játék szvsz jó, megérte a pénzét, persze én is örülnék, ha jobban lenne optimalizálva. Nekem a kezdetektől többnyire bugmentesen, azonnal futott, a maradékot meg remélhetőleg kijavítják.

A védelem módján kiakadni egyszerűen gyerekes és értelmetlen dolog.
  • kingpython
    Nekem is simán elindult a patch után
  • Kukipapa
    Hátha valakinek segít:

E8400 @ 3,6 GHz, 4GB RAM, Asus ATI 4850 gépen, legújabb driverrel, az alábbi beállításokkal még sűrű action közben, éjszaka sem csökken 15-20 fps alá, a legtöbbször pedig 30-35 fps-es folyamatos kép (benchmark average: 43): 1440x900, Medium, Highest, View: 20, Detail: 100, Traffic: 30, Shadow 16.

• rage
    Mivel a patch a gtaiv.exe-t lecseréli, innentől a Razor-féle törés nem sokra lesz jó, hiszen az még az. 1.0-ás GTAIV.exe-re épül. Így azt visszamásolni értelmetlen. Aki nem szeretné a lemezt állandóan berakosgatni, használja a fed0r-félét, mert az csak a launchert írja felül, amit a patch nem bántott.
  • domy75
    Húú az anyját, most nézem én is a hivatalos GTA fórumot. Ennyi FUCK-ot életembe nem láttam :)
  • kovee
    Hozzá sem nyúlok az egérhez/billentyűzethez és magától balra megy az emberke. Sajnos most már tényleg nem lehet vele játszani :( de kiba****tt gáz! összecsapták ezt is mint a szart, ahány ember, annyi hiba jön elő, hogy lehet kiadni ilyen szar munkát?!?!
  • xido
    nekem eredeti lemezről van felrakva..de a razor crack-el futtatom...gondolom az imbolygás nem a törésben,hanem magában a file-okban van trükkösen építve...mint Altairnál a Jeruzsálem blokkolása...nagy bugot se láttam még,árnyék olyan amilyen,ha nagyon részletes háttér van,akkor késleltetett kirajzolódása van,de nem olyan brutális hiányosság,ha nem a távolt nézegetem,csak a környéket
  • Barny
    na megvan...:)....a kormany miatt is korozott:(...xD...mar jo:P
  • ronso
    ezt pont nekem irod..én soha 1 betüt sem irtam arrol,hogy szar az fps em meg hogy gagyi a grafika meg,hogy várom a patch-et...én szeretem a GTA összes részét igy elfogadom ugy ahogy van és játszom vele..