54919
-
#24780 Már bocsi de ugy gondolom hogy jó gépem van az átlaghoz képest az igaz is hogy van 36-37 fps-em de én ilyen ronda grafikával nem kivánok játszani 2008 ban. -
#24779 • A startképernyő utáni fagyás eliminálva
• Fejlesztések a videószerkesztőben
• A bowling minijáték javítva (egyes egerek túl érzékenynek bizonyultak)
• ATI 1900-as kártyák hibás árnyékolása megoldva
• Mentési problémák felszámolva
• Jobb tükröződés és részecskeeffektek
• Megmaradnak a multiplayer karakter beállításai
• DirectInput kontrollerek támogatása
• Egyes hang-effektek javítása
Ennyi -
#24778 igazából nem lett mondva egy szóval sem, hogy a patch megoldás lesz a különböző grafikai dolgokra, meg új optimalizálást fogunk kapni. -
Rainbow15 #24777 És az kb. hol van? Nem tudom, hogy csináltam e már. (36%) -
sylas #24776 asszem a jamaican heat küldi után lehet de nem biztos -
ldavid #24775 P billentyű -
EK1TEP #24774 Én nemtom mit nyavajogtok...akinek jógépe van az tud vele játszani rendesen!Gép kell hozzá ezt be kell látni, el kell fogadni! Nekem nincs csúcsgépem naggyából beállítgattam fut 20-25FPS-t ígyjátszok vele ennyi!
Hangulata 5öst érdemel kiváló game lett szvsz!
Crysis-t is kb 20FPS-el vittem végig XD -
ldavid #24773 nem, de talán segít -
#24772 Jah nagyon úgytűnik. Felraktam én is, ugyan olyan szar maradt a kép, csak az FPS csökkent... -.-'
-
Spin88 #24771 Hogy lehet beállítani h legyen elmosódás a játékba, mert egyszer elindítottam a játékot és volt benne olyami grafikája volt mint a Race Driver GRID-nek és úgy sokkal szebben futott.. Hogyan lehetne ezt beállítani? -
#24770 ennek a jateknak mind a 15GB-ja hibas szar!!!!....ezen PATCH nemfog segiteni! -
Rainbow15 #24769 Hogyan lehet pénzt szerezni? Taxizás
Polgárőrség, gyilkosság, drogárusítás, exotic, exports, taxizás, autóversenyzés. Ezeket találtam egy oldalon.
Pl. az export érdekelne, ezt hol lehet csinálni? -
sylas #24768 patch?nem raktam fel patchet
miért patch rontja el? -
#24767 thx:) -
ldavid #24766 #24732 -
#24765 összefoglaló gyanánt mit lehet mondani a patchról, mert megint 20 féle véleményt lehet olvasni, hogy miért rossz és miért jó, nem változott semmi, stb -
#24764 hol kell torolnom???XD -
ldavid #24763 patchet leszedted? -
#24762 Ha megvetted eredetibe nem mindegy???
Ha meg nem vetted meg, akkor meg pont ezért van, hogy elmenjen a kedved is tőle, hogy a másolttal jársz.
A magad nevében beszélj, nekem gyönyörűen fut bugok nélkül és nem low felbontásban.
-
sylas #24761 a másik amire kiv volnék hogy logitech chillstream gamepadon hogyhogy nem lehet adagolni a gázt féket mert több játékban lehet itt csak az eredeti xbox joyal lehet vagy pcn nem is lehet? -
EK1TEP #24760 XP vagy Vista?
-
#24759 megprobalom torolni... -
#24758 Nekem is megjavult a kamera a config törlés után mán nem viszi lefele a kamerát De viszont mostmeg nincs hang a játékba:)a rádió szól azt hallom de mást nem minden néma+a multiba is Erre valaki tud megoldást? -
#24757 aa inkabb bekenhagyom:S......majd eloveszem a gamet jovoheten mikor lesz uj VGA -
Kukipapa #24756 Ez egyénfüggő, hogy mi éri meg.
Én pl. mással is játszom, ami nincs konzolra (pl. TF2), sőt a gépet játékon kívül másra is használom.
Nekem csak pluszkiadás egy konzol. De van, akinek biztos jobban megéri. -
Kukipapa #24755 Valószínűleg ez javítva is lett, próbáld ki a config-törlést, ha gamepad fontos. -
sylas #24754 gondolom 35-40 alatt nem érdemes vidkari amin egész jól megy akkor annak az árából meg lehet venni xboxot durva
43-45ért +hozzáraksz mert akkor már érdemes eredetiben venni -
#24753 jaja...mar kezdtem orulni,hogy fogok gamepadon meg kormannyal jatszani mert a PATCH majd javitja....hat tenyleg megy,felismeri....de az a szar allandoan lefele viszi a kamerat:S -
Kukipapa #24752 Úgy látom, készülhet az 1.0.2.0-ás patch, itt az első új bug. :) -
#24751 érdemes feltenni a patchet? -
sylas #24750 nah most jó lett igazhogy jobb a graf csak így megy elég lassan jön be néha egy egy objektum pl épület :)vagy van olyan hogy távolban betölti de ami közelebb van nem :)
melyik vidkarikkal futna jól a game? -
Kukipapa #24749 Kár ezen lovagolni.
A játék szvsz jó, megérte a pénzét, persze én is örülnék, ha jobban lenne optimalizálva. Nekem a kezdetektől többnyire bugmentesen, azonnal futott, a maradékot meg remélhetőleg kijavítják.
A védelem módján kiakadni egyszerűen gyerekes és értelmetlen dolog. -
#24748 Nekem is simán elindult a patch után -
Kukipapa #24747 Hátha valakinek segít:
E8400 @ 3,6 GHz, 4GB RAM, Asus ATI 4850 gépen, legújabb driverrel, az alábbi beállításokkal még sűrű action közben, éjszaka sem csökken 15-20 fps alá, a legtöbbször pedig 30-35 fps-es folyamatos kép (benchmark average: 43): 1440x900, Medium, Highest, View: 20, Detail: 100, Traffic: 30, Shadow 16.
-
#24746 Mivel a patch a gtaiv.exe-t lecseréli, innentől a Razor-féle törés nem sokra lesz jó, hiszen az még az. 1.0-ás GTAIV.exe-re épül. Így azt visszamásolni értelmetlen. Aki nem szeretné a lemezt állandóan berakosgatni, használja a fed0r-félét, mert az csak a launchert írja felül, amit a patch nem bántott. -
domy75 #24745 Húú az anyját, most nézem én is a hivatalos GTA fórumot. Ennyi FUCK-ot életembe nem láttam :) -
#24744 Hozzá sem nyúlok az egérhez/billentyűzethez és magától balra megy az emberke. Sajnos most már tényleg nem lehet vele játszani :( de kiba****tt gáz! összecsapták ezt is mint a szart, ahány ember, annyi hiba jön elő, hogy lehet kiadni ilyen szar munkát?!?! -
xido #24743 nekem eredeti lemezről van felrakva..de a razor crack-el futtatom...gondolom az imbolygás nem a törésben,hanem magában a file-okban van trükkösen építve...mint Altairnál a Jeruzsálem blokkolása...nagy bugot se láttam még,árnyék olyan amilyen,ha nagyon részletes háttér van,akkor késleltetett kirajzolódása van,de nem olyan brutális hiányosság,ha nem a távolt nézegetem,csak a környéket -
#24742 na megvan...:)....a kormany miatt is korozott:(...xD...mar jo:P -
#24741 ezt pont nekem irod..én soha 1 betüt sem irtam arrol,hogy szar az fps em meg hogy gagyi a grafika meg,hogy várom a patch-et...én szeretem a GTA összes részét igy elfogadom ugy ahogy van és játszom vele..