54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • RedRiot
    "Igaz többen megmondták, hogy a patch nem fog fps-t javítani, nos hát tényleg nem javított."

A helyzet az, hogy nálam rontott, nem is kicsit. :/ Igazából a f@szom sem várta el hogy javítsanak az fps-en, de legalább rakhattak volna néhány plusz opciót a grafikai részletesség menübe. A Shadow density kb. semmit nem csinál - miért nem lehet ténylegesen kikapcsolni őket? A bloom effekt sem hiányozna sok embernek, meg a füst / por / lövésnyomok hiányán is túltenné magát az ember, ha így összesen nyerne rajta 8-10 stabil +fpst.

Nem reális elvárni, hogy újraoptimalizálják az egész enginet, de miért nem lehet annyival megtisztelni a vásárlót, hogy nem nézzük hülyének,és megengedjük neki hogy részletesen beállítsa magának az opciókat???

Most megnézem mit lehet csinálni ezzel a fosadék peccsel, van-e más a full reinstallon kívül...
  • Barny
    ja szntem 512mb vrammal is jo....engem nemfog zavarni:)
  • Barny
    csak felvilagositok mindenkit a helyzetrol aki meg nem hallotta volna...xD
  • BAk3R
    komoly..
  • tommyg
    ezt hányszor tervezed még elmondani hogy: "ha meglesz az új vga"? :D
  • DJ Skyline
    nincs csak ez a 3, nézz szét a felhozatalban, az van amit találsz a boltokban.
  • BAk3R
    erre valaki?
  • BetonK
    bocs,h 2x
  • BetonK
    szval akkor a mentésekkel senkinek se volt baja?
  • Barny
    mostmar aero:)...xd
  • DJ Skyline
    nem tud érdekelni most per pillanat, hogy reklám-e a GS TV vagy nem, akkor is tanulságos videó
    GTA IV 512MB / 768MB / 1GB VGA teszt
  • [HUN]FaTaL
    ROFL basic felületen használod a vistat?
  • Barny

Na en megoldottam!!!..nem akad a game,nincs benne semmilyen hiba!!!Uninstall!!!:P....majd ha meglesz az uj VGA akkor jovok...csaoo all!!!!ja es R* FUCK YOU!!!!!!!!!!!!
  • tommyg
    első videóm
  • bordy
    most akkor működik a mentés vissza tevése offline profilnál vagy nem? csak mert új op.rendszert tennék fel a napokban.
  • BetonK
    Sziasztok!
    Az mi miatt van,h a missiok helye megvan, odamegyek, ott a sárga nyíl, h ideállj, de ha rámegyek nem indul el a miisiot felvezető video, nincs missiom sehol?!köszi
  • kingpython
    Nálam most minden fasza nincs semmi idegeskedés meg semmi egy a jó megoldás uninstal:D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Nincs változás, megy.
  • BAk3R
    nincs változás, nálam megy.
  • ProGabe #24978
    na akkor tisztázzuk:

a patch felrakása után mindenkinél működik a commandline.txt-s megoldás? mert itt írta valaki, hogy neki nem megy. máshol meg azt olvasom, hogy ebben nincs változás
  • Barny
    van arra megoldas,hogy a savegamet elbsztam...csinaltam masik windows live profilt multi miatt es most meg aztirja a save,h nemlehet betolteni es ellenorizzem a HDD-t:S...otlet?
  • Barny
    xD...eloszor enis neztem,h mi a fene...nemis irtam ilyet..xd
  • Lobsterman
    Lol tényleg. én meg már azt hittem magaddal beszélgetsz :D
  • Barny
    torda5!!elloptad az ati logomat:@...jelentem:)
  • Barny
    imagecross.com...
  • Torda5
    Hogy birok ide kepet feltolteni???
  • BAk3R
    egyébként nincs más bolt csak ez a perseus, modo meg a gagyi orosz bolt? ennyi? se napszemüveget se valami faszább öltönyt nem lehet venni?
  • Lobsterman
    És? GTA rész volt vagy nem volt az? xD
  • Jobboka
    srácok az mér van hogy eredeti gamebe kifagy a küldi? (payback és az assassionation küldik 3. része)
    pm be irjatok ha lehet
  • BAk3R
    próbáltál már 2x kattintani az patch mappájában setup.exe-re?
  • w77d
    eddigi visszajelzések alapján nem...
  • kispalko
    Érdemes leszedni a Patch-et????
  • BaLeeX
    Alapvetően nem hülyeség amit írsz de a GTA4-nél másról van szó. Nekem a Mercenaries2 is bejött (hasonló style játék, mint ez csak katonai vonalon) pedig annak sokan fikázták a grafikáját.
    Semmi bajom nem lenne a grafikával, sőt még tetszene is HA
    1. Az összes árnyék nem ugrálna és nem nézne ki tök hülyén. (nem lehet teljesen kikapcsolni az árnyékokat??)
    2. Nem jönnének elő texturabugok random időközönként (eltűnik az utca textura, vagy éppen mintha tejben sétálnál stb.)
    3. Futna normális sebességgel.

Igaz többen megmondták, hogy a patch nem fog fps-t javítani, nos hát tényleg nem javított.. Ott vagyok, hogy a második nagy szigetre is átmentem már ott elég gyakran 15-20fps a játék és amíg a 25 körüli még elmenne ez már zavaró tud lenni. Ráadásul ez a patch nem, hogy fps-t nem javított de konkrétan semmit sem. Ugyanolyan grafikai bugos meg lassú maradt a játék mint előtte volt. Azt már nem is mondom, hogy majdnem minden eddigi játék high beállításokkal nagyobb felbontásban, mint ez simán 30-40+fps stabilan.
    A Rockstars bekaphatja.

Még a saját zenéket sem tudom berakni az Independence FM alá mivel hiába másolom be, hiába nyomogatok bármit az Audio menüben csak nem akar szólni.
  • PunkZoli

ki akar megérinteni?
  • Barny
    akarok multizni...de hogyan kell hasznalni a hamachit????????
  • xido
  • John Cena
    Grand Theft Auto Advance - 2004

az csak Game boy-ra jött ki
  • XeroX
  • Spice1
    hogyapicsáa lehet felrakni a patchet?a faszommkivan hogy nemtok multiznii
  • [HUN]FaTaL
    Én hiába töltöm vissza abba a mappába a mentést, közli hogy error during loading, check your hard disk status. Igaz ez offline mentés, de akkoris érdekes...