54919
-
RedRiot #25003 "Igaz többen megmondták, hogy a patch nem fog fps-t javítani, nos hát tényleg nem javított."
A helyzet az, hogy nálam rontott, nem is kicsit. :/ Igazából a f@szom sem várta el hogy javítsanak az fps-en, de legalább rakhattak volna néhány plusz opciót a grafikai részletesség menübe. A Shadow density kb. semmit nem csinál - miért nem lehet ténylegesen kikapcsolni őket? A bloom effekt sem hiányozna sok embernek, meg a füst / por / lövésnyomok hiányán is túltenné magát az ember, ha így összesen nyerne rajta 8-10 stabil +fpst.
Nem reális elvárni, hogy újraoptimalizálják az egész enginet, de miért nem lehet annyival megtisztelni a vásárlót, hogy nem nézzük hülyének,és megengedjük neki hogy részletesen beállítsa magának az opciókat???
Most megnézem mit lehet csinálni ezzel a fosadék peccsel, van-e más a full reinstallon kívül... -
#25002 ja szntem 512mb vrammal is jo....engem nemfog zavarni:) -
#25001 csak felvilagositok mindenkit a helyzetrol aki meg nem hallotta volna...xD -
BAk3R #25000 komoly.. -
#24999 ezt hányszor tervezed még elmondani hogy: "ha meglesz az új vga"? :D -
#24998 nincs csak ez a 3, nézz szét a felhozatalban, az van amit találsz a boltokban. -
BAk3R #24997 erre valaki? -
BetonK #24996 bocs,h 2x
-
BetonK #24995 szval akkor a mentésekkel senkinek se volt baja? -
#24994 mostmar aero:)...xd -
#24993 nem tud érdekelni most per pillanat, hogy reklám-e a GS TV vagy nem, akkor is tanulságos videó
GTA IV 512MB / 768MB / 1GB VGA teszt -
#24991 ROFL basic felületen használod a vistat? -
Na en megoldottam!!!..nem akad a game,nincs benne semmilyen hiba!!!Uninstall!!!:P....majd ha meglesz az uj VGA akkor jovok...csaoo all!!!!ja es R* FUCK YOU!!!!!!!!!!!! -
#24988 első videóm -
#24983 most akkor működik a mentés vissza tevése offline profilnál vagy nem? csak mert új op.rendszert tennék fel a napokban. -
BetonK #24982 Sziasztok!
Az mi miatt van,h a missiok helye megvan, odamegyek, ott a sárga nyíl, h ideállj, de ha rámegyek nem indul el a miisiot felvezető video, nincs missiom sehol?!köszi -
#24981 Nálam most minden fasza nincs semmi idegeskedés meg semmi egy a jó megoldás uninstal:D:D:D -
#24980 Nincs változás, megy. -
BAk3R #24979 nincs változás, nálam megy. -
#24978 na akkor tisztázzuk:
a patch felrakása után mindenkinél működik a commandline.txt-s megoldás? mert itt írta valaki, hogy neki nem megy. máshol meg azt olvasom, hogy ebben nincs változás -
#24975 van arra megoldas,hogy a savegamet elbsztam...csinaltam masik windows live profilt multi miatt es most meg aztirja a save,h nemlehet betolteni es ellenorizzem a HDD-t:S...otlet? -
#24973 xD...eloszor enis neztem,h mi a fene...nemis irtam ilyet..xd -
#24972 Lol tényleg. én meg már azt hittem magaddal beszélgetsz :D -
#24969 torda5!!elloptad az ati logomat:@...jelentem:) -
#24965 imagecross.com... -
Torda5 #24964 Hogy birok ide kepet feltolteni???
-
BAk3R #24962 egyébként nincs más bolt csak ez a perseus, modo meg a gagyi orosz bolt? ennyi? se napszemüveget se valami faszább öltönyt nem lehet venni? -
#24961 És? GTA rész volt vagy nem volt az? xD -
Jobboka #24960 srácok az mér van hogy eredeti gamebe kifagy a küldi? (payback és az assassionation küldik 3. része)
pm be irjatok ha lehet -
BAk3R #24959 próbáltál már 2x kattintani az patch mappájában setup.exe-re? -
#24958 eddigi visszajelzések alapján nem... -
#24957 Érdemes leszedni a Patch-et???? -
#24956 Alapvetően nem hülyeség amit írsz de a GTA4-nél másról van szó. Nekem a Mercenaries2 is bejött (hasonló style játék, mint ez csak katonai vonalon) pedig annak sokan fikázták a grafikáját.
Semmi bajom nem lenne a grafikával, sőt még tetszene is HA
1. Az összes árnyék nem ugrálna és nem nézne ki tök hülyén. (nem lehet teljesen kikapcsolni az árnyékokat??)
2. Nem jönnének elő texturabugok random időközönként (eltűnik az utca textura, vagy éppen mintha tejben sétálnál stb.)
3. Futna normális sebességgel.
Igaz többen megmondták, hogy a patch nem fog fps-t javítani, nos hát tényleg nem javított.. Ott vagyok, hogy a második nagy szigetre is átmentem már ott elég gyakran 15-20fps a játék és amíg a 25 körüli még elmenne ez már zavaró tud lenni. Ráadásul ez a patch nem, hogy fps-t nem javított de konkrétan semmit sem. Ugyanolyan grafikai bugos meg lassú maradt a játék mint előtte volt. Azt már nem is mondom, hogy majdnem minden eddigi játék high beállításokkal nagyobb felbontásban, mint ez simán 30-40+fps stabilan.
A Rockstars bekaphatja.
Még a saját zenéket sem tudom berakni az Independence FM alá mivel hiába másolom be, hiába nyomogatok bármit az Audio menüben csak nem akar szólni. -
PunkZoli #24955
ki akar megérinteni? -
#24954 akarok multizni...de hogyan kell hasznalni a hamachit???????? -
xido #24953 -
#24952 Grand Theft Auto Advance - 2004
az csak Game boy-ra jött ki -
XeroX #24951 -
Spice1 #24950 hogyapicsáa lehet felrakni a patchet?a faszommkivan hogy nemtok multiznii -
#24949 Én hiába töltöm vissza abba a mappába a mentést, közli hogy error during loading, check your hard disk status. Igaz ez offline mentés, de akkoris érdekes...