54919
-
XeroX #24947 Én újratelepítettem a winfost és játékot, mikor bejelentkeztem LIVE -ra írta hogy letölti a profilt.
Úgy gondoltam hogy a mentéseket is visszatölti, de NEM! Csak új játékot indíthattam.
Gondoltam Ba***k meg a k***** a****t! Szerncsére nem formáztam a merevlemezt így megvolt az régi user mappája. Fogtam átmásoltam a mentéseket az új helyre. Inditom, majd megint látom hogy nincsenek mentések . Gondoltam mostmár tényleg sz*******ba ba******k magukat.
A megoldás: Új játékot indítottam, csináltam a házban egy mentést, megkerestem a mappát amibe mentett és felülirattam a régi mentésekkel.
De kérdem én ?? Mi a bü**********s ku*****a a****k van a LIVE ha a tárolt mentéseket nem tölti vissza ?
Ujratelepítés után bekérte a serial számot, de azt szerencsére elfogadta.
-
#24945 Hát akkor örülj neki, h azon ritka emberek közé tartozol, akiknek segített. -
Gibor #24943 Nemtom mi a gondotok a patchel nekem csak javított, +10fps +textura hibák eltüntek, meg minden jobb lett és még a hangok is szebbek nálam. -
GPoWeR #24942 Egy kérdés: ha újra akarom telepíteni a játékot, és nem akarom, hogy elvesszem a savegame, akkor csak sima reinstall és ugyanazzal a Live azonosítóval loggolok be?
A válaszokat előre is köszi! -
#24941 8. mert londonból 2 volt a wiki szerint.
De mivel az a kérdés h hány GTA jelent meg és nem az hogy hány jelent meg PC-n, a válasz 11. :)
Grand Theft Auto - 1997
Grand Theft Auto: London, 1969 - 1999
Grand Theft Auto: London, 1961 - 1999
Grand Theft Auto 2 - 1999
Grand Theft Auto III - 2001
Grand Theft Auto: Vice City - 2002
Grand Theft Auto Advance - 2004
Grand Theft Auto: San Andreas - 2004
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - 2005
Grand Theft Auto: Vice City Stories - 2006
Grand Theft Auto IV - 2008 -
#24940 Te vágod a proci/ram tuning dolgot? -
#24939 gta-t innentől csakis konzolon... -
#24937 Ez a 7., PC-n.
(GTA1, London, GTA2, GTA3, GTAVC, GTASA, GTA4) -
XeroX #24936 Hogy lehet uninstalálni a patcet ?
Mióta felraktam:
- -10fps
- sfx hangok eltüntek
- 5 percenkét megdöglik a játék
Nyugodt ember vagyok, de a bal szemembem az ideg már ugrál .
-
#24934 És ha nem lenne elég, hogy eleve szarul megy a gém, a +2 giga ram sem megy csak 800-on 1066 helyett. Kicseréltettem, de ezek sem mennek. B8 szériás Kingmax, hulladékok. Óvatosak legyetek vele... -
#24933 hihetetlen nem találom a mentéseket... -
#24932 Nincs, ezekre figyelek h kinyomjam, Viszont azt vettem észre, h mióta SP3-at feltettem, 300 mega helyett 450-500-at zabál ha csak windows, net megy. -
xido #24931 meg mit futnak a háttérben?..nincs memzabáló letöltő kliens pl? -
#24930 Ja GTAIII megjelenésekor Athlon 1800+ volt nekem geforce2mx440-el. Vettem egy Geforce 4200ti-t, és úgy kurva jól futott. -
#24929 De még akkor se szólnék semmit, ha stabilan menne 22-23 fps-sel. De hol lemegy 15 ig, vagy még lejjjebb, hol meg 30-ig felmegy... Mondjuk ez nem mindig, attól függ milyen kedve van a gépemnek. Meg eddig ha gyalog mentem, akkor nem nagyon akadt, most már úgy is. Vajon ha tiszta vinyóra, új winfos az segítene kicsit? -
xido #24928 akkor nem nyerem meg..brühühüüü:D -
#24927 hidd el az sem fogja megváltani a világot... ez a játék ilyen marad és kész... -
#24926 nem sokat javított az a patch sem, nélküle is teljesen jó volt:
- Issue fixed on machines where the OS has been updated (one OS installed over top of another) and has 2 registry keys that point to the users "My Documents" folder (we incorrectly used to assume the Win2000 folder, now correctly uses the last installed OS folder) - users know this as "user account period bug".
- Crash when entering advanced display options with only 32 meg of video ram (32 meg of video ram is not supported and will only allow use of 640*480 in 16 and 32 bit. At this resolution it is likely you will see the "Black Roads" LOD problem). We do NOT however disallow machines with 32 meg of video ram from running GRAND THEFT AUTO: San Andreas.
- Crash when entering advanced display options on a dual monitor machine after :- starting game on primary monitor in maximum resolution, exiting, starting again in maximum resolution on secondary monitor. Secondary monitor maximum resolution had to be greater than maximum resolution of primary monitor.
- Destroyed cars now are correct colour.
- Dirty cars now able to get clean.
- Numpad 5 key is now mappable when re-defining controls.
- Issue on all machines where certain collisions caused parts of the audio system to crash (sound effects, cutscene audio - only radio keeps going) - users know this as "Rain / Thunderstorm bug".
- Improvements to DVD streaming.
- Audio problems in interior / exterior transitions and getting in / out of cars fixed.
- Some fixes to ensure reverb is not present at certain save points.
- Improvements to dance game timings.
- Crash occuring when using "user radio files" while the frame limiter is disabled.
igazából egy burkolt anti hot-coffee patch volt ez, mert kiszedték belőle, és a patch után már nem lehetett használni ha jól tudom. -
#24925 rábasztál :) -
#24924 dehát ez valami 1.0.0.1-es patch, nem?:D liveba nem irta de bannerba valami ilyesmi neve van a fájlnak:S
a főbb változásokat igérő patch már 1.1-es lenne szerintem. -
xido #24923 akkor már hátuk mögött volt egy szintén elsőre hibátlan vice city és a központ csinálta,nem egy kanadai kirendeltség -
xido #24922 pedig azért az oldalazós michael jackson mozgás jópofa volt:D -
#24921 nekem anno inkább videokártyával volt bajom emlékszem, de úgy is mekkora volt már, leesett az ember álla az új gta-tól :D -
#24920 mert a SA hibátlanul jött ki... -
xido #24919 jaja...talán 1.-6 celeronom lehetett max és az elején rabszállító robbanásnál vagy 1 percet vártam,mire befordul rám a kamera és beszállhatok gyökkettővel a kocsiba:D -
ldavid #24918 az előző részekhez csak egy volt igen -
#24917 Hát ez nem túl bíztató. :( -
#24916 Én ugy emlékszem hogy a SA hoz is csak egy patch volt legalábbis nekem csak egy van hozzá
-
#24915 kb így. :D emlékszem mikor megjelent a játék, akkor volt egy kőkemény 400Mhz-es proci a gépben (a többire nem emlékszem), és csak felülnézetben tudtam használhatóan játszani autózás közben. :D -
#24914 ehez nem tudok mit mondani..van benne igazság,Haveromnak ps3van azon is nyomtam egy kicsit..ott is voltak olyan bugok amik igencsak dúrvák voltak.De érdekes azokon senki nem akadt fenn.Csak a pc-s változatnál..mindegy szerintem jól sikerűlt rész lett ez ,kissebb-nagyobb hibákkal ugyían de élvezhető..számomra legalábbis
-
xido #24913 figyeld meg,mire mindenkinek i7 procija lesz a minimum,meg windows 7 meg directx11-es 32nm-es vga,ddr4 ram....akkor már szépen fog futni:) -
xido #24912 annál úgy volt,hogy teltek az évek,mindenkinek jobb gépe lett és suhanni kezdett:D -
#24911 várjá előkapom a gömböt és megnézem mit látok... -
#24910 De azért még néhány patch, meg pár hónap, és azért csak helyrerázzák, ugye???!! A GTA3-nál hogy volt? -
ldavid #24909 a San Andreas alatt egy feltupírozott Renderware dolgozik -
mike01010101 #24908 Szerintem ez a patch nem sok mindent javit. De nem is vartam tole tul sokat, amit 7-8 honap alatt nem tudtak megcsinalni nem hittem hogy 2 het alatt megoldanak. A gond a gyokereknel lehet. De legalabb most mar a beallitasokat eltarolja. Egy 100 millio dollaros (akorul volt a 3 top platformra a sok eves fejlesztesi koltseg) projektnel miert az elso patch orvosolja a beallitasok elfelejtese problemat??? Kicsit hulyenek vagyunk nezve, kenytelen vagyok az M$-t okolni ezert, mert a GTA-akra nem volt jellemzo a bughalom.
-
#24907 én föl se teszem... -
#24906 várható volt hogy ekkora elbaszást nem tudnak egyetlen patch segítségével orvosolni... -
#24905 Az SA is ugyanezt a RAGE motort használta, csak azóta tovább van fejlesztve... -
ruleyB #24904 Ez a patch egy kalap.... Nem ér semmit én 5 perc után máris találkoztam buggal. Grat R*