Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem adok ki 12e-t egy játékért, amivel szopni kell, hogy elindítsam...
Meg Ati kártyám van, szal...
Nagyonfelháborító ez az egész...
Mert megérteném, ha warezzal kellene szopni, aztmondom jó, nemvettem meg, megértem, deha egyszer kiadtam érte azt a nemiskevés lóvét, ami garantálom más országokban nincs ennyi, bár ez nemidetartozik megint, csak megemlítettem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A VGA-iparban valóban a professzionális felhasználásból profitálnak a legtöbbet - ATI fõképp a hadi- és repülõgépiparnak dolgozik be
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WoW-ot akkor mér nem adták még ki rá?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
ha azok lennének akkor közösen megegyeznének, és emelnék az áraikat arányosan
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Az aranytojást tojó tyúk nyakát nem fogja kitekerni a Blizzard...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha a PC-t egysegesitenek, akkor elveszitene az egesz lenyeget, hogy konfiguralhasd.
En ugy tudom, hogy a videokartya gyartas az szinte nyereseg nelkuli a ket nagy gyartonak
A HalfLife 2-vel beköszöntõ STEAM sem volt ennyire felkavaró...!
remélem patch lesz ehhez, addig egy garast nem adok érte...
na meg az aktiválást is jó lenne ismerni h megy net nélkül
600x ujratoltam meg ujramoddoltam.
Oo
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tehát ha valakinek RMN40 hibakóddal leáll a játék,az azt jelenti,hogy nincs fent a gépén az SP3!
17h-kor kezdem el telepíteni remélhetõleg...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Szomorú vagyok, mert ebben az évben ettõl a játéktól is sok órányi játékot reméltem...
Fasza. 3850-esem van. Most hozta a futár a játékot, lehet hogy holnap megy vissza a CD Galaxisba. 3Ghz-es procival, meg azért egy jó átlag videokártyával elvárnám hogy alacsony (1280x1024) felbontással, medium detailban menjen 30fpst. Ehhez képest valszeg fagyni is fog. Szép kilátások.
S mivel nem vagyok irrealista, nem is írom rögvest azt: akkor mi a francnak adnak ki játékokat PC-re...?
Helyette ezt: Amennyiben ennyire - s biztos vagyok benne, vagyunk már/még vagy 1-2 milliárdan, akik ugyanígy látjuk a dolgot - tisztán látható a helyzet, miért nem EGYSÉGESÍTIK a PC és a konzol szabványokat?
A válasz egyszerû: mert miközben mindkét fél
A konvol vs. PC témába nem akarok belefolyni - tudjuk, ismerjük az elõnyeit mindkettõnek -, tudjuk, hogy próbálkoznak átjárhatóságot biztosítani közöttük, de csak a közös játékteret illetõen. Hardvereket tekintve nem - abban élenjárnak a PC-k.
Ellenére, mindig okádék minõségû konzolátiratok fognak a jövõben számítógépre kerülni...(?!)
Konzolt nem warezol senki egyebkent, mert 1. ps3ra nincs warez 2.xboxra van de ott ha megcsinalod ugrott a gari
vannak jo atiratok jah, pl pont most nemreg NBA 2K9..de ritka
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nemis értem hogy adhat ki iet egy rockstar, én eddíg mindíg megvoltam elégedve a GTA-kkal, még nemigen volt rajta kívül olyan játék, amivel teljesen megvoltam elégedve, de ezeket olvasgatva, már kicsit kiábrándultam az egészbõl, nevetséges amit csinálnak...
Ígymár meggondolom a megvételt, lehet warez lesz csak majd, ha lesz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
akkor eladom a Pc-s GTA-t mittomén 8k-ért megveszi valaki ugyis sztem,mind1 ez még közelsem biztos, nézegetem melyik box mit tud...v ps3 (egy fasz 100ért adja 3játékkal,nekem annyit nem ér a ps3...) csak az a gáz h most minden game-t megvenni 10-15k-ért a konzolra nem olcsó mulatság ám...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
jah, nezek filmet egyebkent es az nem szaggat😊
gtaIVrol meg valaki irhatna, mert en azon gondolkozom hogy vagy ps3ra megveszem (viszont nem tudom eger nelkul milyen lenne iranyitani...eddig csak pc-n jatszottam vele), vagy gep erosites, de az meg nem olcso
Szóval ennyi. Minimum 40-60 FPS kell a normális sebességhez és kész...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Thrash \'Till Death