Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Nekem megy otthon, de papírnehezéknek nem lenne jó a Steam-es online megvásárolt program 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Szolnokboy1
milyen igaz! remélem, az illetékesekhez is eljut.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Carloska
bazdmeg ebbõl továbbpaszolás lesz xp-n sokkal jobban fut a játék mint vistán de akkoris minden baj van vele ugyse lesz soha megcsinálva amig nagy hype addig paszolom majd tovább lehet majd kiderül....

Snexi
kikell lépni a social klubbol és akkor lehet játszani

Rincewind
Annyit meg hagy tegyek mar hozza, hogy konzolra nem 18k egy jatek! Itthon annyiert aruljak, de hulye az aki annyiert megveszi. En kulfoldrol rendelem a jatekaim, es atlag 6-7-8k-ra jonnek ki vadi ujan postakoltseggel egyutt. Az azert nem olyan rossz. TV-t meg nemcsak konzolozasra hasznalod, de sokan peldaul monitoron jatszanak a konzollal is (persze nem az az optimalis). Na jo tenyleg befejeztem, jo szenvedest! 😉
Stefibaba
Csak legyen igazad 😉

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Ez az online mizéria szvsz. átmeneti. Nem bírják a szerverek a terhelést.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lol, jó hozzáállás😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Shep
Azért az tök jópofa, hogy aki megveszi annak sem jó a cucc. Ráadásul még papírnehezéknek sem az igazi. Ügyesek ezek a R*-osok. Ennyi erõvel jobb lett volna ha ki sem adják PC-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DöflingR
Van itt elég sok szar már:p

Nekem 1024*768 -ban megy viszonylag normálisan (Ilyen a monitorom).
A forgalom CPU függõ, ez OK., az árnyékok és a látótávolság pedig videomemória-függõ. Ez nálunk kevés. Nem rossz egyébként így sem.

nem látok bele ebbe az optilmaizációba mert nem vagyok programozó, de nem azért van a dirctx hogy megkönnyítse a fejlesztõk dolgát? meg mások megbírják csinálni? mondjuk nem is olyan régen csalódtunk már abban a bizonyos ótós játékban is<#hehe>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Nekem nincs meg és nem is indul el .. LOL de nem is értem azokat akik futnak a boltba megvenni meg elõrendelik hát szarják õk a pénzt ? Tessék okulni.. Én majd megnézem ugy 2010 - ben addigra leselejtezitek az elavult félmillás gépeiteket 10.000ft-ért és in is tudok játszani az addigra kiforott bugmentes 999Ft-os gammel..
No Para ha neked nem indul ne aggodj nekem sem..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Stefibaba
Asszongyák asszem hogy a bal oldalira menj és folytatja 😊

CalebJoe
Ennyi bassza meg a securom<#idiota>
http://www.youtube.com/watch?v=j-uulRB1OmY
Ja és igaza van a csávónak!
Carlos
a kis optimista...

Þór vígi þessi rúnar

0Fritz0
A Konzol Vs PC pofázásra van külön topic, nem kell ide is önteni a szart.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Carlos
<#mf2>

Þór vígi þessi rúnar

Prince of Máté
Most értem haza a CD galaxyból, majd tolok képeket😛

autorun.exe
Ja. Az autorun az szar...

Szolnokboy1
eredeti GTA IV-et vennék 5000-ért!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

zeus89
nagyon hasonló gépünk van, azt szeretném kérdezni, hogy 1280*1024 antialiasing NÉLKÜL viszont a többit highra felrakva persze a forgalmakat meg hasonló densityket lejebb húzva, és talán medium árnyékkal élvezetesen fut?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

bordy
nagyszerû, akkor várjuk a normális képeket türelmetlenül.

IMYke2.0.0.0
If you experience the following error when trying to run Grand Theft Auto IV on the PC...
GTA IV PC Error ...then sign out of Rockstar Social Club to get rid of it. This means you won't have access to multiplayer or Social Club TV, but it will allow you to play single player until R* corrects the issue.
Social Club

Ez is mutatja: sokat a Rockstar, de nem bírta a farka... Azért a Blizzard-nak is 5 évébe telt, míg úgyahogy stabil szerverparkot rakott össze...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Stefibaba
Ja végülis ha összeadjuk: Box: 50e+FULLHD LCD TV az kb 260 (ha átlagot nézünk) meg mondjuk van 5 db játékod az 18e x 5 = az kerek 400 000 HUF tehát ebbõl bõven kijön egy High-end PC is de õk jobban tudják...
Egyébként tényleg ennyire rossz a játék? nincs is értelme megvenni?? :-(

PLaci
Ha hibás, akkor cseréld a fa-tálat...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

DJ Skyline
ez szopó azért, R*-tól nem megszokott ez :\

Srácok itt vmi kaki regeltem social clubra és azt irja hogy nem vagyok nethez kapcsolódva
Ugyanmár, minden játéknál ezt mondják az emberek, vmiért mégis sikeres lesz közülük néhány.....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Carlos
Eddig egy embernél megy normálisan, a telepítés szar, a játék lassú szar. Nem megy egy csomó ATI kártyán, csak online lehet menteni (úgynézki), nincs crack. Nagyjából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Próbáld Internet kapcsolat nélkül indítani. Gyk.: húzd ki a kábelt a gépbõl...

MikX
de ígymeg nemlehet menteni, nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Mondjuk az lenne a furcsa, ha a Te gépeden se menne...

Na mi a vélemény a játékról és a telepítésérõl?😄
Nincs kedvem 622új üzenetet elolvasni 😄

"FATAL ERROR " amikor indítom mit csináljaK??

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

AleXXXXX
nekem tökéletesen megy😊 igaz nem nagyon tudok belépni social clubba a progibol, meg a windowslive is szaraxik, de maga a single megy tökéletesen😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Helpp feszült vagyok már 😄 11óta próbálom megcsinálni és sehogy se megy

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

PLaci
Arra még kiványcsi leszek, hogy hogy fut majd a munkahelyi gépemen... 😊

MB: ASRock 775i65G
CPU: S775 Pentium D 820 (2,8GHz, 2 mag, 800MHz FSB, 2*1MB L2)
RAM: 2*1GB DDR 400MHz
VGA: ATI RAdeon HD 2400Pro AGP

Carlos
Hááát...akkor talán tudni kéne használni az oprencer adta lehetõségeket!

Þór vígi þessi rúnar

Nem a Rockstar az, aki soha nem ad ki patch-et? 😊

Carlos
A logód egy pixel-lel el van csúszva felfelé amikor villant az autó!
Teljesen egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A GTAForumot olvasgatva: nVidia és ATI kártyákon is bug hegyek vannak - hiányzó textúrák, élsimítás hiánya stb... háááááááát

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bordy
az biztos. ráadásul enyhített vagy milyen. volt valami ilyen hír valahol hogy lazítanak a védelemén 😊

Rincewind
Igen ez valahogy feltunk mert senkinek nem fut a jatek! 😄DD
Olyan jó a védelem, hogy eredeti játékkal sem tudsz pillanatnyilag játszani rendesen... <#zavart1> <#falbav>

Dante73
Úgy látszik, a fiúk a védelemre gyúrtak... Ami eleve kilátástalan. Viszont sikerült jó pár embert eltántorítani a vásárlástól. Ez van, ha nem játékot, hanem pénzt akarnak csinálni. Õk is, mi is megszívtuk. Mi nem vesszük meg, cserébe szarul fut.... Gratulálok!
Aki meg emiatt box-on gondolkodik, annak az is való. Beteszem, oszt megy, (nekem 2 kattintás PC-n...) ócsó! (ja, játékokra meg a gatyád is rámegy, vagy flashelteted, ami vagy összejön, vagy nem, ha tönkremegy a géped, buktad, kell mellé PC, a warez miatt, Nem árt egy HD tv, NEM HD ready, mert az szart sem ér a box-hoz)
Menjenek a birkák, amerre terelik õket....

http://www.freetvmaci.info/

Carlos
<#hehe>

Þór vígi þessi rúnar

" mig PC-re a kismillio kulonbozo hardware a fejlesztok remalma."

Rémálom ide vagy oda, leszarom: nem lehetetlen PC-re normálisan optimalizálni egy játékot, már többeknek is sikerült. Ha meg nem sikerül 100%-ig teljesíteni a feladatot, ne kérjenek 100%-os árat a termékért.

Ott van a Fallout 3, elõször XBOXra jött ki, de tudtak csinálni belõle egy normális, szépen mûködõ PC-s verziót.

MikX
jahh, annyira fasza lett, hogy még eredetivel sem lehet játszani...<#eplus2><#idiota>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85