54919
-
#25061 Sziasztok!Érdemes a 8800 GTS-emet erősebbre lecserélni h Highon ne szaggason a game vagy a 2 magos procim a gyenge?
Jah és XP vagy Vistát érdemesebb használni?? -
BAk3R #25060 amúgy lehet h placebo tényleg :D
már begolyózok -
#25059 vagy csak azt hiszed... abszolút nincs AA -
#25058 képt! -
BAk3R #25057 hm, ATT-ban fogtam és az élsimítást meg anizotrópikus szűrést manuálisan feltettem maxra (nem alkamazásvezérelt) , és lám a játákban sokkal élesebb minden, sokat dobott rajta. -
#25056 ok kirántom a kormányt, egerem usb-s. kösz, megpróbálom, de a fő gondom a gyér fps -
#25055 Nem akarlak elkeseríteni de esélytelen. -
#25054 húzzál ki minden plusz kontrollert a gépből ha van. az egered rádiós? -
KAZJ #25053 Köszönöm! -
#25052 Eredeti könyrgöm!!!!! -
heringer #25051 Nvidia driver béta érdemes feldobni,vagy várjak teljesre.? -
#25050 Vedd meg :) -
#25049 Jah tudom h gyenge a gépem ehhez. De igazából nem lennének nagy elvárásaim, örülnék neki, ha 800x600 full minimumon egy stabil 24-25 FPS-t kaphatnék. -
#25048 Aki tud megoldást a kamera körbeforgásra az pls írjon! (ha hozzáérek az egérhez abbahagyja, de amint elengedem forog körbe magától, valamint a menünben a jobb alsó sarokban a billentyűzet és xbox controller settingek vibrálnak felváltva)
Aki találkozott már a jelenséggel kérem írjon! Köszönöm!!
Ja és 1 GB-os Ati radeon hd 4850-em van és 15 fps-el megy csak akármire állítom a grafikát!! :S, pedíg c2d procim és 2gb ramom van :S
Aki tud vmi megolást, hasonló karija van, esetleg ati/gta4 problémákkal kapcsolatos fórumot látott vhol kérem SEGÍTSEN! KÖSZÖNÖM!!! Már jó lenne játszani vele (végre) ! -
xido #25047 előző részek óta úgy csinálom,hogy WS-Space az előre fék kézifék...kurzornyilak a kanyarodás és mint az álom,úgy suhanok bármivel.. -
#25045 REC10-et én is szoktam kapni 2 Gigával.... -
#25043 Ez jó: van 1 GB-os Geforce GTX 280-as vidikarim, a játék szerint 1003MB ja van, és ebből 624 (vagy ennél 1-2vel nagyobb) MB-ot használ. Elkezdek játszani, és pár percen belül, kapom a REC10-es játékhibát... Valami megoldás (a gép újraindítás szart se ér) -
xido #25042 szóval pont mint a korábbi részekben:) -
#25041 csak úgy lehet külső nézetben... -
KAZJ #25040 Sziasztok Skacok! Valaki modja meg nekm légyszi, hogy lehet ugy vezetni a kocsikat, hogy ne kelljen az egérrel irányba fordulni. -
#25038 Én csak felkapom az xboxkontrolt, és csodásan megy. Motorozáshoz használom még :) -
#25037 annyi a titka a helikopter irányításának, hogy elengeded az egeret, és csak a WASD-dal mész és a numerikus gomboknál 4/6-al kormányzol, így tökéletesen lehet kezelni. -
#25036 nem érdemes feltenni a javítást? -
#25034 Szerintem teljesen jó a heli irányítás. Csak nem egér+wasd-vel kell tolni hanem numerikus+wasd, és nagyon jól megy a dolog. -
BetonK #25033 Miért nem válaszoltok? -
#25031 helikopter irányítása nagyon szar -
#25028 fújj de szar ez a helikopteres küldetés. Ellopásnál még csak csak elvezettem. Lil wayne (little jacob) -al kéne mennünk helikopterel üldözni egy másikat... de hát.... elég lassu meg nehezen fordulok vele stb. a másik meg lazán manőverezik a felhőkarcolok közt...
nincs valakinek egy ezt követő mentése esetleg....? -
BetonK #25024 Srácok!
Mi a frac van a mentéseimmel, miért van az,h a missiokat nem tudom megcsinálni, és az miért van, h ha új gamet kezdek minden ok. Gondolom,h a patch,d e akor mi tévő legyek,h a régi is menjen?!
Kérek szépen valakit, válaszoljon!
köszönöm! -
BAk3R #25020 independence fm -
rockopapa #25019 Hi all!
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor beszállok a kocsiba hogyan tudom bekapcsolni a saját zenét amit már bemásoltam meg be scenneltem meg ilyesmi.!?
Előre is köszi! -
#25015 70 körül -
heringer #25013 FAQ -
#25012 Ha visszaolvasnál 1-2 oldalt,le van írva... -
#25011 Valaki leírná hogy hol vannak a mentések?? -
#25009 Hát nekem se javított rajta, sőt rontott! Mielőtt letöltöttem volna, kb 4 óránkét (v több :D) fagyott ki a REC10 (vidimemoria fail (1GB van de tök8)) problemoval, mostmár 10 percenként... Szal most újrarakom, de nem rakom fel a pecset... -
#25008 Hali!
Nem teljesen ide tartozik, de itt megkérdeznék egy dolgot.
Akarnám használni a http://www.systemrequirementslab.com/ című oldalt, hogy megnézzem futna-e a GTA 4 de nem tudom, mert nem jelenik meg az h töltsem le az ActiveX nevezetű valamit , mert tudom h az kell hozzá, de nem jelenik meg, és nem tudom honnal lehetne letölteni, mert csak ilyen hülyeségeket találok, amik nem azok.
Megtudná nekem valaki mondani , hogy honnan lehetne azt letölteni?
Előre is köszi!
-
zsotesz #25007 kabaréba volt már valaki? A bűvész csóka nagyon komoly. -
RedRiot #25006 Remélem megoldja vmelyik okosgyerek. A gtaforumson vki állítja hogy csinál egy normális tweakert a játékhoz, de eddig csak azokat az opciókat tudja manipulálni, amik paraméterből is állíthatók. Kicsit kamuszagú, de állítja hogy előbb-utóbb a shadows/bloom dolgokat is tudni fogja baszkurálni. Úgy legyen. -
#25005 Intel Core2 6400@2,2GHz; 8800 GTX 768MB -> Low, Low látótávolság levéve, benchmark: átlag 25fps, játszhatatlan, felrakom beta drivert :S -
#25004 biztos kilehet ezeket kapcsolni, gonodlom valamelyik dat vagy ide file tartalmazza.