Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Nem igaz, mekkora egy batár nagy gém... XD

Sztem zárásra elindítható lesz a munkahelyemen 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Gamestaron :

NYERJ!
Gainward HD 4870 1024MB GDDR5 Golden Sample grafikus grafikus kártyát, amelyhez a GTA IV PC-s verzióját adjuk ajándékba

Funny 😄

IMYke2.0.0.0
A TV és DVD/film esetében akkor még nem beszéltünk az interlacing-rõl sem... ami a játékok esetében a képen nem látszó objektumok ki-nem-számolásával hasonlítható össze hatékonyságát tekintve - mert mindkettõ az emberi szem-agy átverésérõl és a hardver/erõforrás/anyag kímélésérõl szól.
Ezért hiszi el a szemünk 24 képkockás film esetében, hogy folyékony eseménysort lát - holott jóval 25 felett tûnik annak egy valódi állóképekbõl álló filmnél és ezért hiszi sok játékos azt, hogy 60 FPS-nél könnyebben ugrik fel egy hordóra, mint 25-nél...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Reménykedtem, hogy a Logitech Rumblepad 2-met felismeri. Hát nem... Amúgy nem fut túl jól, X2 5200+ 8800GTS 640Mb 2 giga Ram ajánlott beállításokkal 20-30 fps között ingadozik külsõ terepen.

Nem igaz! Másik fórumon (hwsw) kapásból elindult és relatív egész normális FPS számokat kapott. Igaz, elég kis felbontásban (1360x768).

Synit HUN
Ez ám a felsorolás <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

hi
lenne 1 kérdésem, ha megveszem a játékot akkor
1. igaz-e az a hir, hogy 4870-en nem indul a játék?
IMYke2.0.0.0
Hagyd szerintem. Hiába adnánk neki információkat, nem olvasná el egyszerûen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

n3whous3
Õh, kis trükkel történik ez, hogy mégis folyamatos a 24 FPS, de kb igazad van... A monitor/kijelzõ/TV képfrissítése számít, hogy ne lásd a villogást. Moziban meg 24 FPS trükkel van "megduplázva", mert ott meg ugye csak a képkockák mennek, ott egy az egyben az a képfrissítés.

púúúúú

Most próbálja ki egy srác, mindjárt ír hogy megy-e neki.
Pepsi Twist
😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sokáig én is azt mondtam, hogy elég a 30FPS, de pár éve rájöttem hogy igazából min. 60FPS kell az igazán stresszmentes játékhoz. (Bár én többnyire inkább autószimeket nyüstölök.) Lehet hogy szemre elég a 30FPS is, de az irányítás sokkal precizebb 60-nál vagy többnél. Mondjuk a GTA-ban megdobja a 200-al száguldó kocsit egy bukkanó: 30fps-nél eldobod, felborulsz, 60fps-nél tudsz olyan finoman korrigálni, hogy nem kell újratölteni a savegamet.

Próbálta már valaki HD4850-nel? Tényleg el se indul?

n3whous3
OFF:

Érdekes dolgokat hallottam IDC-rõl, Galaxy - XFX kombós videokártya meg hasonlók :AS😄ASD:ASD:ASD:ASD

púúúúú

Kandurex
mostanába nix CS, úgy felbaszta az agyam 😊...elég volt belõle egy darabig

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lobsterman
Lol filmeknél kevés a 24 FPS? Édes istenem. Egyszer majd nézz utána hány FPS-el adnak filmeket mindenhol.

IMYke2.0.0.0
Nem vagy vitaképes, ezért csak annyit: te pedig szemellenzõs, ha nem látod be más véleményének / írásának helytállóságát... csak a sajátod szûrjén keresztül. S ez nagy baj. Nagyobb, mint az, hogy én hiszem: multiplayer játék esetében a 18-as ping jobb , mint a 120-as FPS mondjuk 28-35 ellenében...

Pepsi Twist
na kérek 1 kis beszámolót milyen gépeken hogy szuperál 😊

BiG G
úgy látszik én kapom meg utolsóként az országban aki mára rendelte 😞

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pepsi Twist
na mi a nagy harci helyzet? 😄

Ebédidõben elszaladtam 576-ba és megvettem a játékot. Rohadt igényes kiadás, kábé ilyennek kéne lennie az összes cuccnak, de hát álmodik a nyomor ugye... Kajak térkép, kézikönyv, fasza a tok is, szóval atomjó lett.

Most meg itt kattogok a munkahelyi gép elõtt, mert olvasom a rémtörténeteket akadásról, SC-csatlakozás lehetetlenségérõl meg egyéb nyalánkságokról. Kábé két óra múlva kerülök haza, hát remélem, nem leszek torkosborz. Nvidia karim van meg DC procim, de ahogy olvasom, ez sem garancia semmire.

Egyébként ha nem baró, 3 napon belül visszaviszem és levásárlom. Szerintem mindnekinek ezt kéne tennie, ha tényleg gáz a dolog.

www.gamedroid.hu

AleXXXXX
nna töltöm a videót jútúbra..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

grizzly21
az mondjuk a te bajod, a gta vice city minden szempontbol odabaszott, az egyik legjobb jatek ami valaha keszult

Törölt felhasználó
Hivatlos fórumon nem panaszkodnak? Miket olvasni ott?

(Angolból nem vagyok jó)
ty! de ebbõl szerintem xbox 360 lesz :S ...kb 3-4 tok venni abból amenyit nekem most a gépre kellene költeni...hogy oan szinten menjen..meg van egy 22" monitorom majd azon tolom igy tvse kell

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Empty
Ez van! Majd e GTA V jobb lesz! A Rockstar a GTA IV-el megalkotta az "NFS Pro Streetet" saját köntösében! Még jó, hogy engem nem fogott meg egy GTA sem igazán!

Firerock
megoldódott?nekem is így kezõdik😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Igaza van a srácnak! Szerintem ma fog meghalni az idegességtõl GTA4 telepítés közben: 😊 RIP
De egyébként tényleg szívembõl szólt: ha van kifizeted a pénzt egy kurva játékért, akkor is el kéne indulnia, ha két optikai meghajtó van a gépben, és akkor is, ha telepítve van a Daemon tools. F@sz közük van ahhoz, hogy milyen meghajtók vannak a PC-dben, és hogy milyen más programok vannak telepítve? Az õ programjukat kifizetted, jogod van használni, nem?

CalebJoe
Õ nem szõrös mint mi.<#idiota>
PLaci
Ha AGP, akkor nem csodálom... innen le tudod szedni a 8.10-est AGP-s HD sorozatú kártyához (AGP hotfix néven fut)

http://www.sapphiretech.com/hy/support/drivers.php

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Kandurex
ideges?? sztem már kitépte a nem létezõ haját miatta xD

alma2
ehh, mint a jatekoknal, ugy a filmeknel is edeskeves a 24 fps, ha ezt nem latod, addig csak vak vagy, ha az ellenkezojet szajkozod akkor meg buta is...

szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd írja már le az a gyerek a konfigját nekem privátba akinek kvajól fut a gém mert akkor úgy tuningolom fel a gépemet 😄

HeadHunter86
Ahogy olvasom a Vistások megint szopnak. Ennyit a Vistáról. XP-n sokkal jobban fut, mint minden más esetében is.
VISTA SUCKS. De azért használjátok csak, mert az jó. Na persze....

Herold
Ez most komoly, hogy GF 7900 alatt el se indul? Meg XP alatt? Nem tudom elhinni.

DöflingR
Sok sikert!

Nekem még most sem hozták.. pedig reggel azt mondták hogy 13:00 körül már a kezemben lesz...
HeadHunter86
Jaja, igaz. Ezért vegyen az ember eredeti játékot. Mikor a tört jobban fut.
Én is ideges lennék a helyében. Gondolom a GTA4-et is megvette, azt is szidja rendesen akkor 😄

Attelee

Megérkezett!Majd irok ha sikerült,vagy nem a configommal elinditani!<#rolleyes>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Kandurex
bassz...sajnos korrekt :/

stevenson1988
Mert a PrtScr gombbal mi a probléma? 😊

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

HöfEE
sima Fraps al tudsz screenshotot csinálni, vagy nyomogasd a printscreent 😄

agp

Shep
Hát igen az még kevésbé, mint a dobozos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AleXXXXX
Nemsokára közlök képeket, csak kéne egy jó kis képernyõfelvevõ progi..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

IMYke2.0.0.0
Az a sajnálatos, hogy eddig már két olyan játékról olvasgatok, amely esetében semmi másról nem szólhat a beszélgetés, minthogy mekkora gány lett - míg a NFS:UC megérdemli, a GTA4-rõl ezt nem hittem volna.
Ahelyett, hogy már a rendkívüli élményekrõl írhatna valaki, aki volt olyan bölcs / smucig / gazdag / ügyes / spórolós, hogy megvette a játékot!
Ez a szánalmas - ez mélyebb kritika a Rockstar-nak, mint a warez miatt csappanó bevétel-mutató.
Amúgy meg, még így is kismilliárdan fogják megvenni.

PLaci
AGP vagy PCIe?

Dante73
Ja, csak 100-ból 110 konzolos jön ócsósággal, 5 rendel külföldrõl.... Hagyjuk, már az egyéni okosságokat! Lehet 30%-al olcsóbban hardware-t is venni, pl a PH bazárokban.. Mégsem mondja senki, hogy nem igaz a 200+ os HC PC.... Mert az az átlag...
TV jó másra is..... Ja. Vagy öcsém jön át az én TV-mre a box-ával, vagy a bnõje TV-zni, mikor melyik erõsebb éppen.... Magyarán, vagy erre, vagy arra használod, ugyanis egy képernyõje van..... (Természetesen egy adott pillanatról beszélek. Ha 2-nél többen vannak a családban, már nem akkor használod, mikor akarod....)
Na OFF vége. Be egy PC-s fórumon, nehogymá konzolosé legyen az utolsó szó....

http://www.freetvmaci.info/

DarkSector
odabasz.háát nem szegény a srác, ennyi editionnal a háta mögött.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ehhh telepíteném a 8,11es catalystet de amikor eékezdi palolni kkirja hogy a hardwer nem található :S 😞
Sapphire ati hd 2600xt 512<#help><#help>