54919
-
#25349 a zene ami megy alatta az miaz?vagy melyik rádíóban szól..vagy miaz????
-
#25348 tudja valaki a zene címét ami alatta megy végig?? -
#25347 Patch Nélkül:
Statistics
Average FPS: 38.37
Duration: 36.85 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 100
Patch felrakva:
Statistics
Average FPS: 37.93
Duration: 37.78 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 82%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 100 -
#25346 eddigi legjobb, amit láttam (Y) -
#25345 180.84 beta 3
ez egy tegnapi verzió, szintén sok javítással, különös tekintettel a GTA IV-re. semmi buhera, hivatlos nvidia cucc, csak ugye beta
katt -
#25344 Ez nagyonállat!!!!!! -
#25343 köszi -
Santata #25342 Újraraktam az op rendszert, mentések megvannak, de mikor átmásolnám nem érzékeli, ha az új mentéseket meg felülírom akkor meg hibát érzékel és nem tudja betölteni és újat kezd. Van vkinek ötlete hogy kéne megcsinálni hogy működjenek? -
BAk3R #25341 hát beállításoknál alul mutatja a vramot, és ahogy állítgatod a minőséget alul írja h abból a ramból mennyi kell ahhoz, ha nem léped túl akkor nem fog épülni a terep. szóval egy autoconfig, azt kicsit kihegyezed és elvileg királyos lesz. -
#25340 Kimentettem TC-vel a mentéseket rejtett fájlok voltak ujraraktam a gépemet berakom a mentést de az elejétől kell folytatnom valaki tud valami megoldást?Minden fájlt kimentettem. -
ronaldo86 #25339 már a sp gond megoldodott..de most ha ramegyek a launchra kijon a nyalokas csajszi utana play..a tablaztba ok es semmi..ugyan ott van.....segitsetek pls..megkoszonném -
#25338 Taxis küldetések vannak, de azt csak Roman taxijával tudod véghez vinni. mentős, tűzoltós tudtommal nincs, rendőrös van. előhívod az adatbázist, majd kimazsolázod a legkeresettebb személyek részt, vagy mit. de akár éppen aktuális dolgokba is belecsöppenhetsz, rablás vagy valami ilyesmi, mikor nem egy fél bandát kell leölni.a körözött személyek húzósabbak. -
#25337 bazdmeg ő úgy gondolta, hogy ő a taxis nem utasként... -
Bagoly81 #25336 elnehidd. hogy nemlehet. én pl taxiztam a többit nemtudom megerösiteni. fütyülni kell a taxisnak kifogja irni melyik gombot kell menyomni hogy beszálj -
#25335 Komoly?! Hát kár, pedig ez már hozzátartozott a GTA-khoz. -
#25334 nem lehet... -
#25333 Hali! Hogy lehet taxizni, mentőzni stb.? Eddigi részekben ugye tab-ot kellett nyomni, de ebben nem ír ki semmit, ha beülök pl. egy taxiba. -
#25332 ezt hogy érted? -
BAk3R #25331 rájöttem. hogyha a beállításoknál nem lépjük túl azt a memóriakeretet amit lát akkor nem épül a környezet. -
#25330 kötőjel nemkell sehol, betűket meg a hozzá tartozó számmal kell -
#25329 LCPD Recruitment: "555-RECRUIT"
Kotojelet es a szoveget hogy lehet a mobilba irni? -
ldavid #25328 ezt elfelejtettem berakni xD
-
-
#25326 Ez csak az nvidiához jó? -
#25325 -
zsotee #25324 (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows-nál CSDVersion értékét módosítani kell 0x00000200-ról 0x00000300-ra. "Egy restart nem árt utánna..")
-
BAk3R #25323 végre egy igazi gta küldetés, csodálkoztam is, hogy tök könnyű az egész játék alig haltam meg párszor. most a peggorino megölésénél járok ott, hogy kettétöröm a monitort.. -
ronaldo86 #25322 hi.....beinstalaltam a gmaet és az irja h rmn40 hibakód néztem a hibakodok kozott....es a service pack 3as kell..lehuztam es nem instalalja be.....tudnatok segiteni? -
#25317 "sokkal nagyobb munka mint XBOX-ra vagy PS-re amit áláirok"
minden normális, értemles fejlesztő elmondta 1000x, hogy PS-re a legnehezebb, legösszetettebb, legkörülményesebb fejleszteni. elmehet a R* toronto a bús, taknyos picsállálállálááá -
#25316 amiket mondtak azokat valószínű kijavították. -
#25315 semmit nem érnél el ezzel, annyi szar játék van a világon hogy kb akkor mindenki perelhetné a kiadókat, fejleszőket, hogy milyen alapon adtok ki ilyen szart a kezetek közül pénzért. mindösszesen azért nincsenek azok nagy dobra verve, mert sok közülük noname játék. sajna a GTA esetében most a "megszoksz vagy megszöksz" elv működik, tehát akinek nem tetszik az keressen magának mást, aki meg bírja cérnával, pénzzel, géppel, az meg játszik. sajnos ez van, én sem örülök ennek. :\ -
xido #25314 keressen kifogást a Konami,ha MGS 4et akar portolni először pc-re,ne a R* a sokadik gta után...meg..pc-n írják ők is,valamin csak tesztelik a modelleket meg mindent,mielőtt átkonfigolják a scripteket konzolra... -
mikiking #25313 a Patch javit valamit ? mert nem akarok viszaolvasni 1000 hsz-t -
#25312 Én se veszem meg addig míg nem javítanak rajta valamit.Úgy vagyok vele ha veszek valamit akkor az működjön rendesen -
#25311 Dox Optimised 180.84
sokaknak 5-10 fps növekedést produkál, plusz nincsenek texture-pop-upok. egy próbát mindenképpen megér -
#25310 Össze kéne fogni azoknag akik mevették és jól megszorongatni öket ,mert 1 szar munkát adtak ki a kezükböl. -
#25309 Olvastam a forumba mikor védték öket ,hogy milyen nehéz megcsinálni PC-re sokkal nagyobb munka mint XBOX-ra vagy PS-re amit áláirok ,de hát ez a munkájuk ha én ilyen munkát adnék ki a kezemböl akkor engem ugy picsán rugnak,vagy beperelnek hogy annak a rendje. -
#25308 ezt mondja mindenki, de rockstar csak tagad ezzel a kevés embernél előfordulo dumával, de minek ?! -
#25307 Telepítsd a patch-et ! -
CUCLI #25306 nálam is javított a pecs. sokkal stabilabb a játék. a pecs elött volt 15-20fps, most átlag 25-30.
e6400,2Gb, 3850 512mb. egész élvezhető mostmár. még pár pecs + egy ati hotfix és egész jó lesz :)