Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-norestrictions
így nem korlátozza a beállításokat
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
púúúúú
Segítsetek pls.
Vmi fatal error miatt nem tudom indítani a gamet.
social klubon regisztráltam, de nem tudok bejelentezni.
Live-on is regeltem elvileg, meg vmit le is töltöttem.
köszi a segítséget
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
persze lehet az is bántja a szemem, hogy csak 1024-be hajlandó elindulni (nem is engedi feljebb tenni vazze lol), meg low textúrákkal (azt se engedi feljebb tenni, pedig 8600GTS-em van amir nem olyan rossz azért),
szóval naon csúnya:(
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
Kibaxott jó faxom
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Elég nehéz WHÁÁ!!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha P-betût megnyomjátok mmosttasabb lesz a grafika, na úgy szvsz állati fílinges, én meg vagyok vele elégedve.
Õszintén sajnálom az ATI-sokat, én is nagyon csalódott lennék.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nézzük elõbb a jó oldalát.
kaptunk igényes csomagolást és kézikönyvet és egyebeket hozzá.
<#idiota>#idiota>
a többit, majd ha elindítottam...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
a játékot el tudom egyáltalán menteni???
beregeltem a windows live-ba, meg mindent, amit kért, de azért, mert magyarföldrõl jáccom, nem engedi, hogy mentsek
ilyenkor mivan?
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem hiszem el, hogy így elcseszték. na már a második lemez van a meghajtóban, nekem nem tûnik lassúnak a telepítés. remélem a játék is gyors lesz :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az árnyék a játékban is ilyen, vagy a képeket jpegbe mentettétek le és azért lett ilyen? én ps3on nem tapasztaltam ezeket :P

The Only One!
valaki mutassa már meg azt az elképesztõen részletes nagy felbontású grafikát. :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ebben a faluban SEMMI sincs szinte. Mivel kevesen lakjuk, ezért a vezetékes telefon behúzása <így az 1-2-8-10-20 MBites net>így az 1-2-8-10-20 MBites net> kiesik. A wireless net
Így érthetõ okokból csak keveseknek - egy kezemen meg tudom számolni - van netje.
Vihar, esõ, áramszünet, hó, fagyás: nincs net.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller