Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hát ez...ez....ak*rvaéletbe D:

amúgy miért csak kriksz-krakszot látok autorannál?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

w77d
amúgy ezzel a játékkal az eladási statisztikák az égbe szöknek.. a MM-ban elõttem és utánam is szinte mindenkinél volt egy példány 😄

milk41
1magos procing fagy

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

REPS0L
köszönöm, az egész életem ilyen rendezett <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt vita kerekedne: a pereme alatt azt értem, hogy nem annyira fejletlen kistérségi szempontból, mint Baranya, ahol a kisfalvakat szószerint elnyomják... De ez már regionális politika.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bordy
nem tudom, olyan furák az árnyékok is.

guruzone
doboz, lemezek, "kézikönyv", térkép (saját fotók) : LINK

AleXXXXX
még 3 kép..😊

Ezek már nappal készültek, az elõzõek oylan napfelkelte vége körül.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Pepsi Twist
TÕCSD LE

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tinman
Vista vagy XP?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HeadHunter86
Késõbbiekben majd ha raktok képet configgal írjátok már oda hogy milyen Oprendszeretek van.
Meg hogy mennyi FPS.
Köszi.

Hali.

Bocsi hogy ilyen kérdésekkel zaklatlak titeket, de addig nem szeretném megvenni a játékot amig nem tudom rá a választ.
Szal az érdekelne hogy véleményetek szerint egy p4 3ghz -s proci ami felvan huzva 3.6-ra azzal elvánszorog egy minimum szinten? Nem celeron! Azért kérdezem mert a minimum gépigényhez is dupla magos procit irnak. Az már az én magán véleményem hogy a minimumhoz irt proci nem feltétlenül sokkal jobb az enyémnél.
Kérlek válaszoljatok, mert égne a pfoámrol a bör vissza vinni majd a játékot hogy bocsi nem megy a gépemen. :S

IMYke2.0.0.0
Mint ahogy írtam: délvidéken lakom. Zala-megye meg ugye nem pereme Magyarországnak.
Nálunk körülbelül a 70-es éveken állt meg a fejlettségi szint - buszok száma egy kezemen megszámolható, utak gyatrák, telefon, gáz, szennyvíz, internet nincs.
A falu-ellehetetlenítés klasszikus példája vagyunk. A közelünkben van Magyaroszág legkisebb faluja is a maga 18 lakosával.
A mi falunkban 340-en laknak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
hát egyáltalán nem megy folyamatosan...vmit télleg elkúrtak a srácok...de hangulata eddig fasza😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Pepsi Twist
az én gépemen is csak 40FPSel megy jó esetbe... mikor akció van max 35FPS

Emberek!! Akiknek 512MB-os VGA-ja van az próbálja már ki a parancsikonhoz adva a "-norestrictions" parancsot!!!
Úgy elérhetõ a többi rejtett beállítás a grafika opciónál!!!
Stefibaba
"copied from GTA IV Warez topic"

Apropó repsol szép rend van az asztalodon 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Egyik párost sem csípi,mivel egy gagyi konzolról átportolt ganéjról van szó.
elmehetnek az édesapjuk f**ára! Azért vegyen az ember csúcsgépet mert nem képesek normálisan optimalizálni? Már régen gyanús volt a képekbõl hogy ez a játék elfutna egy 3 éves konfigon is, ha normálisan lenne megírva pc-re. Kapják be!
ProGabe
települ

amúgy mi a lényege az elmúlt 300 hsznek? 😄 jól veszem ki, hogy az AMD-Ati párost nem csípi a játék?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tinman
Baz, egy zalai kisfaluban élek (150 lélekszám alatt!!!) 8 Megabites netem van 7k/hó ... én is nagyvárosból költöztem vissza vidékre.
Nálunk a mikrohullámú net amúgy nagyjából 3-4k-tól van... elSZABott egy helyen élsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

REPS0L
végre hazaértem.... pedig már 12kor a kezeim közt volt a drága 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bordy
pff, micsoda patka meg villanyoszlop. ebbõl csúnyán kimaradt az aa télleg.

Morfi
Most melyik operációs rendszer tud használni 2 magnál többet 100%-on? Jövõre jön ki a windows 7 ami majd tudja a 4 magot is használni. Addig míg most XP-t használok ami a 2 magot sem használja ki teljesen nem adok ki az új dolgokért legalább 60000Ft-ot. Mert ugyebár az fölösleges, lehet jobban menne tõle, de minek mikor így is elmegy és én már ezt is élvezem. Különben ha addig nem jön ki jobb akkor 9850-es lesz.

Pacal17 tudom hogy 1 grafikai beállítás létezik és azt nem itt kell megvitatni, vagy én tévedtem el?

Versace21
ssorry😄D

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

w77d
nno most értem haza, kezemben egy ieredeti példánnyal... lets go..

gondolom neked nem szaggat ZZEN!!!??!?!?
Versace21
Config?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én is ugyanígy vagy 😞 Holnapután megyek is haza, és parázok, hogy tudok-e játszani net nélkül 😞

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

Tomsteel
az jóó !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

IMYke2.0.0.0
Látom, csak egy-két fórumot olvasgatsz - ezért felvilágosítalak: Magyarországon NEM MINDENHOL van szélessávú internet-hozzáférés, sõt, nem mindenhol van vezetékes telefon sem...
A déli határvidéken - tudod, Horvátország közelében, Baranya Magyarország Aranya - például rengeteg kisfaluban nincs vezetéskes telefon, van ahol közmû sincs.
Én a határtól 150 m-nyire, egy kis faluban élek, városból kellett visszaköltözzek, és bizony itt az egyetlen internet-forrás a wireless 512-es net, horror áron. Anyagilag meg nem engedhetem meg a beköttetését és a havi 8000 Ft-os árat egy 64 kbit/s-es netre...
Ezért hát, a helyi könyvtárból netezek, amikor tudok - Celeron 700A / 256 MB / S3 Trio 3D.
Most már tiszta?

Pepsi Twist
ja mostmá megy 40FPSel csak én kúrtam el mert ATI tool-al levolt húzva a VGA fekije 😄 de most húztam is rajta és mostmár 40FPS juppi 😄

Itt csak online mentés van (szerveren van tárolva) ?
Ha nincs interneten a gép akkor nem lehet menteni ? <#wow1>

Hogy lehet a felbontást felvenni ? csak mediumon engedi, én minimum highre gondoltam nem csak 30% -os teljesítményen.

Egyébként elsõre ment a játék, socialclubba nem regeltem, live akkot nem csináltan és nem is tudtam menteni az állást.
A garfika azzal a beállításal amit õ adott és nem engedett módósítani egy rakás sz****r volt😞
Még próbálok vga drivert frissíteni. Ja és mindez vista 32bit sp1 el. a gép alant látható.
Nekem megvan xbox360 on is, elsõ benyomásra pc-n nagyon gagyi ahoz képest 😞

Az új fiókom: DevLupius

Tinman
A HL2 anno egy 30 ezres kártyán 2004-ben remekül szaladt, majdnem minden maxon. Tudom, mert elsõk között vettem meg és egy offline újságban pár oldalas tesztünk le is ment.

VRSDM
köszönjök -_-

u dont have to listen anybody else but me

Pepsi Twist
basszátok meg nálam sem megy maxon 😄 illetve megy 1600x1200-ba maxon de 30FPSel o.O

guruzone
1-es dvd-t bepakoltam, waze bejön egy ablak két választható gombbal, semmi értelmes szöveg csak kockák. Na szép. Utána manuálisan inditottam a social club telepitõt. most épp a game maga kuszik fel.

PLaci
X2 4600+ lecseréléséhez az x2 6000+ helyett inkább x3 8750 vagy x4 9750-et néznék!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hasonló a konfigom, és medium körül elfut tûrhetõen, szal nyugi 😊

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

VRSDM
azokat amik alapján a tube keresõ rátalál. :]

u dont have to listen anybody else but me

Tinman
2008 van... egy 33.6-os modemed, meg telefonvonalad csak van.
Rájöttem... te a múlból érkeztél.

IMYke2.0.0.0
Valakit kiütöttem? Miért ment kettõ?

tomi890125
<#hehe>
de gonosz 😄

The Only One!

IMYke2.0.0.0
Na akkor várjunk csak!
Akinek otthon nincs nete az NEM IS JÁTSZHAT? Fuxxx

Attelee
Valaki segitene h mit irjak a Yutubon a TAGS -hoz video feltöltésnél?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Pacal17
Hát tudod, errefele csak egy grafikai beállítás létezik... Ha érted mire gondolok 😊

Rincewind
Hat ez se valami szep... :/

Ugy latszik tenyleg csak marketing duma volt a nagy PC-s grafikai foleny. Kar, mert azert kivancsi lettem volna ra. 😞
HeadHunter86
Nekem az alant található configgal fusson 1280-ba elfogadható sebességgel, medium körül, akkor nem szólok semmit se. De ahogy olvasom itt a cikkeket. a Rockstar North melléfogott azzal hogy kiadta kezei közül az átírást.

Hát igen, elég nagy vicc az, hogy egyesek szerint az OpRendszer tehet arról, ha sz*rul van át/megírva egy játék.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia