Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy miért csak kriksz-krakszot látok autorannál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg hogy mennyi FPS.
Köszi.
Bocsi hogy ilyen kérdésekkel zaklatlak titeket, de addig nem szeretném megvenni a játékot amig nem tudom rá a választ.
Szal az érdekelne hogy véleményetek szerint egy p4 3ghz -s proci ami felvan huzva 3.6-ra azzal elvánszorog egy minimum szinten? Nem celeron! Azért kérdezem mert a minimum gépigényhez is dupla magos procit irnak. Az már az én magán véleményem hogy a minimumhoz irt proci nem feltétlenül sokkal jobb az enyémnél.
Kérlek válaszoljatok, mert égne a pfoámrol a bör vissza vinni majd a játékot hogy bocsi nem megy a gépemen. :S
Nálunk körülbelül a 70-es éveken állt meg a fejlettségi szint - buszok száma egy kezemen megszámolható, utak gyatrák, telefon, gáz, szennyvíz, internet nincs.
A falu-ellehetetlenítés klasszikus példája vagyunk. A közelünkben van Magyaroszág legkisebb faluja is a maga 18 lakosával.
A mi falunkban 340-en laknak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Úgy elérhetõ a többi rejtett beállítás a grafika opciónál!!!
Apropó repsol szép rend van az asztalodon 😄
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
amúgy mi a lényege az elmúlt 300 hsznek? 😄 jól veszem ki, hogy az AMD-Ati párost nem csípi a játék?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nálunk a mikrohullámú net amúgy nagyjából 3-4k-tól van... elSZABott egy helyen élsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Pacal17 tudom hogy 1 grafikai beállítás létezik és azt nem itt kell megvitatni, vagy én tévedtem el?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
gondolom neked nem szaggat ZZEN!!!??!?!?
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
A déli határvidéken - tudod, Horvátország közelében, Baranya Magyarország Aranya - például rengeteg kisfaluban nincs vezetéskes telefon, van ahol közmû sincs.
Én a határtól 150 m-nyire, egy kis faluban élek, városból kellett visszaköltözzek, és bizony itt az egyetlen internet-forrás a wireless 512-es net, horror áron. Anyagilag meg nem engedhetem meg a beköttetését és a havi 8000 Ft-os árat egy 64 kbit/s-es netre...
Ezért hát, a helyi könyvtárból netezek, amikor tudok - Celeron 700A / 256 MB / S3 Trio 3D.
Most már tiszta?
Ha nincs interneten a gép akkor nem lehet menteni ? <#wow1>#wow1>
Hogy lehet a felbontást felvenni ? csak mediumon engedi, én minimum highre gondoltam nem csak 30% -os teljesítményen.
Egyébként elsõre ment a játék, socialclubba nem regeltem, live akkot nem csináltan és nem is tudtam menteni az állást.
A garfika azzal a beállításal amit õ adott és nem engedett módósítani egy rakás sz****r volt😞
Még próbálok vga drivert frissíteni. Ja és mindez vista 32bit sp1 el. a gép alant látható.
Nekem megvan xbox360 on is, elsõ benyomásra pc-n nagyon gagyi ahoz képest 😞
Az új fiókom: DevLupius
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Rájöttem... te a múlból érkeztél.
Akinek otthon nincs nete az NEM IS JÁTSZHAT? Fuxxx
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Ugy latszik tenyleg csak marketing duma volt a nagy PC-s grafikai foleny. Kar, mert azert kivancsi lettem volna ra. 😞
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia