54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • vasziszdasz
    A mostani hozzáállásukat elnézve nem valószínű, illetve ha jön is, az is csak lényegtelen apróságokkal fog foglalkozni. Úgy vannak vele hogy majd csak lesz egyszer olyan hardver ami izomból elhúúza ezt az optimalizálatlan fost is, addig me le vannak szarva a vásárlók.
  • DJ Skyline
    miért? szóval nem mondták hogy itt most gigantikus optimalizálások lesznek. :D
  • vasziszdasz
    Sztem már ott is vannak, azért nem csinálnak semmit. :)
  • DJ Skyline
    nem tudjuk, nincs bejelentve következő patch
  • Shevchenko
    Menjenek akkor a picsába,már bocs
  • Balaka
    Hát a grafikai bugok? valami jobb patch jön ki hozzá majd?
  • vasziszdasz
    Nem javít semmit. Csak és kizárólag teljesen lényegtelen dolgokat.
  • Shevchenko
    A patch már javítja 1 kicsit a rossz optimalizálást,vagy még mindig izom gép kell hozzá?
  • tommyg
    kipróbálom őket, kössz
  • bertino
    melyik bug-ra gondolsz a meglévő 2 millió közül ? :)
  • MerlinW
    Milyen bugra gondolsz? Fel volt sorolva az elejétől fogva az a 7-8 dolog amit javítanak az első patch-ben. Azok javítva is lettek.
  • Carlos
    Nem próbáltam őket:

Dail one of the following numbers on Niko's cell phone to call the indicated business or person:

Businesses

Bean Machine Coffee: 555-0110
    Emergency Services: Dial "911" to summon the police, fire department, or an ambulance.
    Express Car Service: 555-2222
    Express Car Service: 555-3333
    Fire Proof Doors: 555-5700
    Hero Shop: 555-8575
    LCPD Recruitment: 555-RECRUIT
    Liberty Construction: 555-1274-73
    No Problemo Bail Bonds: 555-945-733-92
    Storage: 555-221-3877
    Superb Deli: 555-4674
    The Serrated Edge: 1-800-555-5555
    Used Auto Parts: 555-7300
    Vinewood Laundromat: 555-5123
    Zit Song Identifier: Dial "948-555-0100" if you hear a song you like on the radio, dial this number to get a text message with the name and artist of the song.

People

Blackmailer from "Call And Collect" mission: 843-555-0124
    Drug dealer from "Lure" mission: 545-555-1022
    Roman Bellic: 718-926-7215
  • Balaka
    Most a patchel nem aztmondák h a bug ki lesz javitja?
  • tommyg
    senkibe se kötöttem bele
  • MerlinW
    Attól még valaki máshol lefordíthatta nem? Francért kell belekötni minden sz@rba. Aztán sírtok, hogy flame van...
  • tommyg
    én azt nemtom mire jók a játékban lévő telefonszámok jó ha 10-ből 1 felhívható a többi foglaltat jelez
  • Carlos
    Lehet. Amúgy tökmind1.
    SZóval akkor nem velem van a baj, hogy nem tudom elkölteni semmire azt a rengeteg pénzt? Autót venni sem lehet, már próbáltam felhivni a hirdetésből, de nem vették fel.
    Mire jó ez a rengeteg pénz? (Lehet hogy jön a Bulis Cuccok és Villák kieg vagy valami)
  • ldavid
    az oldal szerkesztője is fordíthatta
  • tommyg
    FAIL
  • Carlos
    Eredeti:

# Easy money

Go to an ATM, then cause a traffic jam to the area. Wait for someone to take money from the ATM, then kill him or her. Make sure to block any nearby roads so the ambulance cannot get to the murdered victim. Take the money they dropped on the ground. Then, run a short distance away, and go back. The money should have respawned on the ground. You can repeat this as many times as desired. You can also kill more people taking their money from the ATM to increase the amount of money that respawns. -From: Khairol161
  • FZoleee
    Nem fordítottam, egyik oldalról másoltam be (ctrl+c, ctrl+v) :D
    Csak gondoltam beírom, hátha valakinek szüksége lesz rá :) Amúgy tényleg nem sok értelme van neki, mert elég sok felesleges pénzt kapsz a küldik folyamán.
  • Cat 02 #25284
    Nekem így is sok van. Ha lehetne házat venni vagy valami, talán lenne értelme a pénznek :)
  • DJ Skyline
    haverom nem tudom mit csinált akkor, de mikor játszottam boxon akkor volt 150 ezre, most van 50 :D mondjuk vettem egy konténer RPG-t, arra el is ment 50k. 15k az RPG, és egy rakéta bele meg 5k
  • Carlos
    Jól tudsz fordítani. :)

Amúgy csak a küldikből van több mint fél millióm amit nem tudok elkölteni. Szóval, minek is?
  • leviking
    hy. amit fotózok az f2-vel képet azt hol tudom megnézni?
  • Cat 02 #25280
    Van sg mirror is patch-re :P
    http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5462
  • FZoleee
    PÉNZSZERZÉSI LEHETŐSÉG:
    Menj egy bankautómatához (ATM), várj amíg valaki jön pénzt felvenni, majd öld meg.

Előtte érdemes kis dugót okozni, vagy lezárni az utat, hogy ne tudjanak odamenni a mentősök.

Vedd fel a pénzt amit a holttest mellett találsz,
    majd fuss el egy rövidebb távolságnyira a helyszíntől,
    majd menj vissza: a pénz újra ott lesz ahol az előbb felvetted.

Ezt annyiszor ismételheted, amennyi pénzre van szükséged
    Hajrá :D
  • Gascan #25278
    Sziasztok... azt szeretném kérdezni, hogy ha csak a központi témát játszom végig akkor a játék végével 100%-os lesz? Mert már 11 órája játszok vele és most tartok 30%-nál.. de egy csomó encountert kihagytam..
  • adios
    Hali!
    Egy furcsa dolog miatt írok ide.Nem textúrahiba,mert az szerencsére nem gond,s nem is szaggatás.Az a problémám,hogy amikor ki akarok lépni a játékból rákattintok a quit-ra és fekete képernyő,csak a zenét hallom. Vártam már 10 percet is de semmi.Mi lehet a gond?
    Előre is köszi!
  • tommyg
    jaa bocs, félre értettem :)
  • Kashim5 #25274
    Patch előtt is volt köd. Amúgy az időjárás effektek leginkább blur-os módban látszanak (ugyebár P gomb), pl.: pont a ködösnél, teljesen elhomályosodik a pálya, a ködben átderengenek az autók fényszórói, alig látni valamit, tiszta feelinges. blur nélkül meg csak fehér köd és kész. Viszont patch után jobban látszik a vizes aszfalt effekt, néhány törés is látványosabb, pl. üvegszilánkok stb. Egy-két helyen nálam érezhetően gyorsabb is, eddig átlag 27-32fps-el játszottam most nagyon sok helyen stabil 35. Bár én egy 180.84-es xtreme g-drivert használok. Viszont sajnos a memória miatti beszabások nem tűntek el. Néha beröccen mikor gyorsan megyek vagy hirtelen fordulok és nagyobb területet kell berajzolnia. De ez betudható a 320-as gts-emnek is. Továbbá patch után nálam hang se ment el. Akinek nem tűnt volna még fel, vagy nem akar visszaolvasni, vram mellett a másik legfontosabb tényező a processzor ennél a játéknál. Gondolom a szar portolás miatt lehet. De videókártya kb. dísznek van. Már pár száz mhz tuning a processzornál is elég súlyos fps növekedéseket produkál...
  • 12bence21
    csá! Azt h lehet +csinálni hogy ne a semmibe menjek + betöltse az utakat, kocsikat, emberek?
  • ProGabe #25272
    viszont valamit nem: GPS. ahhoz, hogy beszéljen is (zsír, hogy több hang van) ki kell lépnem a menübe és be kell állítanom. vagy ON, vagy selected cars. amíg ezt nem teszem meg, kussol a rohattja
  •  Evil
    Nemazért de már alapba úgy ír hogy irritálja az embert..
    "A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem"

Más:
    Most akkor van bármi értelme felrakni a patch et, vagy összességében semmi, és csak egy rizikózás az egész?
  • gabo91
    Írtam: ha esc-et nyomsz (magyarán a menünek nevezett valamit hozod elő ahol a térkép is található) allúl írja a pénz menyiséget...
    de rengeteg van belőle (ok realisztika) ahol van az első rejtekhelyünk megyünk a klub felé (f***in -t ott öltük meg) a két utca kereszteződésénél pl mindegyik oldalon van egy-egy automata... ....
  • reaper4
    igaz ezt is javították. :)
  • MerlinW
    ESC menüben is látszik mindig. Alul, az óra mellett.

Bankautomata csak dísz.
  • ProGabe #25267
    ha T-t nyomsz, akkor mindent kiír (feltéve ha nem bugzik a driver miatt^^)
  • vasziszdasz
    Megtörtént. Meg a válasz is,
  • tommyg
    nem mindig látod, csak ha kapsz pénzt vagy elvesznek tőled
    szal ez az értelme hogy megmutatja mennyid van