54919
-
#25551 Vki plz :( -
#25550 Sziasztok!!
ZÚG a hang a játékban folyamatosan!! Valaki segítsen már Léccives!!!!! Itt vannak a folyamat, hátha valami miatt zúg,recseg, de nemtudom mi miatt PLS HELP!!! http://kep.indep.eu/kepup/regup/GwtDL0Jf1229262818.jpg
Előre is Köszi -
heringer #25549 Az enyém Henry22HU -
ldavid #25548 annyit végülis lehet csinálni, hogy összegyűjtjük a gamertageket
írja be mindenki a sajátját (ha akarja) és kirakom -
#25547 szakmabeli XD -
#25546 ja, de ugyan azokkal a mozdulatokkal mint amikor kocsit lopok:D
-
#25545 van valami bevált módszer arra amikor Elizabeth drog cuccát kell elhozni a lerobbant iskolából? egyesével leszedem a dílereket ez oké de amikor körbeveszik a zsaruk az épületet nem lehet megszökni -
#25544 Ez a szar :@ Már 5xre csinálom azt a kurva helis küldit (LJ-vel lődd le a helit tudjátok) és amikor elindulok visszafele mindig kifagy azzal a szar REC10-es shittel :@ Valami ötlet hogy hogy csökkentsem a vram használatot? (640 az 1003-ból :( ) -
#25543 A patch előtt nem fagyott, most igen...
Bár eddig csak multiban...
1ébbként majdnem ugyanazzal az FPS-el megy 1024*768-ban és 1600*1200-ban... (kivéve szűk belső terekben) -
Bagoly81 #25542 szerencsejáték nincs a játékban? -
EK1TEP #25541 Túl jólsikerült az AI :DD
vagy....
A Skynet öntudatra ébredt!! -
#25540 ez nem bug, ez az élet XD -
#25539 Hali!
Képzeljétek mekkora bug volt ma a játékban! LJ vel mentünk valahova, beparkoltunk, nem tudott kiszálni, erre orrbavágta niko-t kilökte a kocsiból, megállt. /kis hatásszünet/ majd illedelmesen elköszönt. -
TottiZsolt #25538 Volt már valaki közületek, aki nem ölte meg sem Igort, sem Vladot? Mi volt a következménye a dolognak, már ha volt egyáltalán? -
s4 #25537 up plz -
xido #25536 jut eszembe...aki már tart valahol benne előre....hol vannak ilyen videójáték automaták?..egyet a billiárdosnál találtam még a legelején..állítólag sztip klubban is van még...és még valahol?:) -
xido #25535 az nagyon szép lenne,de oda már 2 rétegű blue ray lenne a minimum,minden belső modellt kiépíteni -
#25534 Bernie-vel mikor kimegyünk a central parkba... pofázik, hogy kövessem...
ha futok azért áll meg és game over... ha gyaloglom az a baja... ha fellököm véletlenül/szándékosan az a baja...
támadó még sehol sincs... akkor miért bukom mindig el a küldit? -
#25533 Live nélkül nem ér semmit a mentés. A Live-omat meg nem tudom elküldeni, mert vannak benne online hivatalos accountok is. -
torok6 #25532 Neked GTA4 hogy megy vistán? Hány FPS meg full-on megy. -
#25531 Év játéka, ennél jobbat elképzelni sem tudtam.
Jó játék, de valami hiányzik belőle...
Valahol a kettő között, éppenséggel nem az év játéka (már csak az optimalizáltsági foka miatt is, meg végülis ugyanaz, mint a régi GTA-k, csak nagyobb, szebb stb.), de különösebb hiányérzetem sincs (amíg pl. nem jutnak el odáig, hogy az összes épületbe be lehessen menni, addig mindig lesz hely a bővítéseknek). -
#25530 Nekem is plz, köcsög vírus lenyírta a winem és nem tudtam mentést csinálni:( -
#25529 Merlin vagyok, nem Maxtreme:) -
xido #25528 vagy felhívod Romant és a cab service-t választod és akkor küld érted egyet bárhol vagy -
Spice1 #25527 Hali!
Nemtudja vki miértnem lehet belépni online módba a GFWL-ba?Pénteken még automatikusan online-ba jelentkezett,mostmár csak offlineba,ha játék közben rámegyek,hogy igen frissiteni akarom,tölt vmit,kidob asztalra,felpakolom a patch-t,visszalép a játékba és ugynúgy offline,vki tud rá vmi megoldást? -
EK1TEP #25526 Kösz mind2tőtöknek :) -
#25525 E gombbal fütyül,aztán ha megáll,akkor Fet nyomni... -
#25524 talán f gombbal, fütyűl egy gecinagyot és megáll a taxi :) -
EK1TEP #25523 Taxit hogy lehet hívni vagy "fogni" ?? -
xido #25522 vagy hívjon mentőt,pengesse ki a kamuriasztás büntetését és üljön be a kocsiba -
#25521 valaki aki csak ehhez használja live-ot azaz csak offline accja van az küldjön pls egy live könyvtárral együtt mentést,mert Maxtrem másra is használlja és igy neki tele van acc-okkal. -
PeterGee #25520 Miért szerinted mi a drift?
A drift lényege, hogy egyenesben sem szabad a kocsi hátuljának megtapadni. Ergo egyenesben ide-oda teszik a kocsi seggét. -
#25519 ott van a warez topik, ami egyben off topik is -
#25518 Ments egyet a házban,az felviszi az életerőt....
Vagy menj taxival,extra lóvéért nem kell megvárni az utazást... -
#25517 ÁÁ pár nappal előbb írod, én is gondoltam a liveos cuccot kimenteni csak nem tudtam hol van, de mostmár tudom, thx :) -
ZPapp23 #25516 rámegyek a startra és csak az figurákat mutatja, egy idő után a zene is elhallgat, és csak mennek a képek, nincsen véletlenül ötletetek? -
#25515 ldavid, nem lehetne egy topic féleséget nyitni a LIVE-osoknak?? Csak legalább megtudhatnánk egymás LIVE-os neveit!? És végre több magyarral játszanánk, ha esetleg feltévedünk multizni.. -
#25514 csinálhatunk, csak találjátok ki hogy mik legyenek a szavazásban, többit privátban vagy a gta off topikban. :) -
#25513 Az nekem is jól jönne megköszönném én az Xlive-ot nem mentettem ki nem tudtam h ki kell 20 és 25% között tartottam tudnál nekem is küldeni? -
#25512 Aki csinálta a szavazást , tudna egyet készíteni a Prince of Persia topikba valami hasonlót? Hogy tetszik az új PoP?
On