54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Stefibaba
    Vki plz :(
  • AntiCamper
    Sziasztok!!

ZÚG a hang a játékban folyamatosan!! Valaki segítsen már Léccives!!!!! Itt vannak a folyamat, hátha valami miatt zúg,recseg, de nemtudom mi miatt PLS HELP!!! http://kep.indep.eu/kepup/regup/GwtDL0Jf1229262818.jpg

Előre is Köszi
  • heringer
    Az enyém Henry22HU
  • ldavid
    annyit végülis lehet csinálni, hogy összegyűjtjük a gamertageket
    írja be mindenki a sajátját (ha akarja) és kirakom
  • w77d
    szakmabeli XD
  • tenkenorman
    ja, de ugyan azokkal a mozdulatokkal mint amikor kocsit lopok:D
  • Endiman
    van valami bevált módszer arra amikor Elizabeth drog cuccát kell elhozni a lerobbant iskolából? egyesével leszedem a dílereket ez oké de amikor körbeveszik a zsaruk az épületet nem lehet megszökni
  • Stefibaba
    Ez a szar :@ Már 5xre csinálom azt a kurva helis küldit (LJ-vel lődd le a helit tudjátok) és amikor elindulok visszafele mindig kifagy azzal a szar REC10-es shittel :@ Valami ötlet hogy hogy csökkentsem a vram használatot? (640 az 1003-ból :( )
  • PLaci #25543
    A patch előtt nem fagyott, most igen...
    Bár eddig csak multiban...

1ébbként majdnem ugyanazzal az FPS-el megy 1024*768-ban és 1600*1200-ban... (kivéve szűk belső terekben)
  • Bagoly81
    szerencsejáték nincs a játékban?
  • EK1TEP
    Túl jólsikerült az AI :DD
    vagy....
    A Skynet öntudatra ébredt!!
  • w77d
    ez nem bug, ez az élet XD
  • tenkenorman
    Hali!
    Képzeljétek mekkora bug volt ma a játékban! LJ vel mentünk valahova, beparkoltunk, nem tudott kiszálni, erre orrbavágta niko-t kilökte a kocsiból, megállt. /kis hatásszünet/ majd illedelmesen elköszönt.
  • TottiZsolt
    Volt már valaki közületek, aki nem ölte meg sem Igort, sem Vladot? Mi volt a következménye a dolognak, már ha volt egyáltalán?
  • s4
    up plz
  • xido
    jut eszembe...aki már tart valahol benne előre....hol vannak ilyen videójáték automaták?..egyet a billiárdosnál találtam még a legelején..állítólag sztip klubban is van még...és még valahol?:)
  • xido
    az nagyon szép lenne,de oda már 2 rétegű blue ray lenne a minimum,minden belső modellt kiépíteni
  • gabo91
    Bernie-vel mikor kimegyünk a central parkba... pofázik, hogy kövessem...
    ha futok azért áll meg és game over... ha gyaloglom az a baja... ha fellököm véletlenül/szándékosan az a baja...
    támadó még sehol sincs... akkor miért bukom mindig el a küldit?
  • MerlinW
    Live nélkül nem ér semmit a mentés. A Live-omat meg nem tudom elküldeni, mert vannak benne online hivatalos accountok is.
  • torok6
    Neked GTA4 hogy megy vistán? Hány FPS meg full-on megy.
  • rotator
    Év játéka, ennél jobbat elképzelni sem tudtam.
    Jó játék, de valami hiányzik belőle...

Valahol a kettő között, éppenséggel nem az év játéka (már csak az optimalizáltsági foka miatt is, meg végülis ugyanaz, mint a régi GTA-k, csak nagyobb, szebb stb.), de különösebb hiányérzetem sincs (amíg pl. nem jutnak el odáig, hogy az összes épületbe be lehessen menni, addig mindig lesz hely a bővítéseknek).
  • ChuckyHUN
    Nekem is plz, köcsög vírus lenyírta a winem és nem tudtam mentést csinálni:(
  • MerlinW
    Merlin vagyok, nem Maxtreme:)
  • xido
    vagy felhívod Romant és a cab service-t választod és akkor küld érted egyet bárhol vagy
  • Spice1
    Hali!

Nemtudja vki miértnem lehet belépni online módba a GFWL-ba?Pénteken még automatikusan online-ba jelentkezett,mostmár csak offlineba,ha játék közben rámegyek,hogy igen frissiteni akarom,tölt vmit,kidob asztalra,felpakolom a patch-t,visszalép a játékba és ugynúgy offline,vki tud rá vmi megoldást?
  • EK1TEP
    Kösz mind2tőtöknek :)
  • vsly
    E gombbal fütyül,aztán ha megáll,akkor Fet nyomni...
  • kulabácsi
    talán f gombbal, fütyűl egy gecinagyot és megáll a taxi :)
  • EK1TEP
    Taxit hogy lehet hívni vagy "fogni" ??
  • xido
    vagy hívjon mentőt,pengesse ki a kamuriasztás büntetését és üljön be a kocsiba
  • Tatyla
    valaki aki csak ehhez használja live-ot azaz csak offline accja van az küldjön pls egy live könyvtárral együtt mentést,mert Maxtrem másra is használlja és igy neki tele van acc-okkal.
  • PeterGee
    Miért szerinted mi a drift?

A drift lényege, hogy egyenesben sem szabad a kocsi hátuljának megtapadni. Ergo egyenesben ide-oda teszik a kocsi seggét.
  • DJ Skyline
    ott van a warez topik, ami egyben off topik is
  • vsly
    Ments egyet a házban,az felviszi az életerőt....
    Vagy menj taxival,extra lóvéért nem kell megvárni az utazást...
  • [HUN]FaTaL
    ÁÁ pár nappal előbb írod, én is gondoltam a liveos cuccot kimenteni csak nem tudtam hol van, de mostmár tudom, thx :)
  • ZPapp23
    rámegyek a startra és csak az figurákat mutatja, egy idő után a zene is elhallgat, és csak mennek a képek, nincsen véletlenül ötletetek?
  • RiCSi1234
    ldavid, nem lehetne egy topic féleséget nyitni a LIVE-osoknak?? Csak legalább megtudhatnánk egymás LIVE-os neveit!? És végre több magyarral játszanánk, ha esetleg feltévedünk multizni..
  • DJ Skyline
    csinálhatunk, csak találjátok ki hogy mik legyenek a szavazásban, többit privátban vagy a gta off topikban. :)
  • norbi56
    Az nekem is jól jönne megköszönném én az Xlive-ot nem mentettem ki nem tudtam h ki kell 20 és 25% között tartottam tudnál nekem is küldeni?
  • Prince23
    Aki csinálta a szavazást , tudna egyet készíteni a Prince of Persia topikba valami hasonlót? Hogy tetszik az új PoP?
    On