Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
Nem lehet ezt a kameramozgatást kikapcsolni,hogy ne az egérrel keljen az autó után forditanom az egeret?

Sakkoo.......Baszkiiii

Leszámítva az elején a sok sz@rakodást indul rendesen.

akinek textúra hiábaja van ( nekem még ráadásul ati-m 4870-es )
tegye fel netframe 3.5-öt, és egy 8.10-es catalystot.
nekem megoldotta a textúrahibákat, sok sikert mindenkinek <#wave>

Amugy meg ez nem a PC hibája. Szimplán ezek a fatökû portolók kurták el az egészet, de nagyon.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Banano
Akinek megvan pls lokjon egy Par kepet!:)p

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

NEOreg3
erõsen gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de így a rockstar tehet egy szívességet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ha valakit érdekel a miskolci MM-ben van egy rakat a GTA 4-böl...nagyon nem kapkodják
Oké. Van Live ID-m. Beírom ami kell, okézza, update van, mondom oké. Erre kiléptet és megint kéri az ID-met. És ez háromszor egymás után, aztán kilép asztalra.

Vissza fogom vinni 576-ba ezt a szart...

www.gamedroid.hu

Billentyûn az irányítást nem is lehet átállítani?

Valakinek voolt/van olyan problémája a GTA4-el, vagy akármiylen játékkal, hogy amikor kéri a telepítõ a második lemezt, lefagy és kezdheted újból? Egyszerûen nem lép tovább! Légyszi segítsen már valaki, legalább feltelepíteni tudjam, hamár optimizálatlan meg minden! Mi a megoldás? Valakinek tippje van? Eredetit használok.
HeadHunter86
Akik steam-en rendelték nekik hogy megy?
Rendesen indul?

Synit HUN
Jó de mit tehet az ember ha nem tetszik neki a konzol de játszani szeretne?
Ti se járnátok gumicsizmában csak mert azt egyszerûbb felvenni mint egy cipõfûzõt bekötni!
Bár ragnar valószínûleg abban megy ki lapátolni a szart két boxozás között...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ATI vga probléma
zzeN
a social clubbos bejelentkezést ki kell hagyni, még egy jó ideig biztos h nem fog kapcsolódni hozzá...a live-nak kell onlinenak lennie, akkor lesz mentés és kész

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Redbull756
Nálam is ez van ha online-ba mennék, de offline módban megy rendesen...ilyenkor mivan?

Scouser
Amíg a WOW-nak 12 millió elõfizetõje van addig biztos! Egyszerûen csak fel kell fogni, hogy a PC játékosoknak a torkán nem nyomható le minden szar.

You\'ll Never Walk Alone

Nos utánaolvastam egy kicsit a kontroller témának. A game csak és kizárólag a Xbox 360 padot támogatja:( Most valami nagyon csúnyát szeretnék írni, de nehogy már pc-n is a sz@r konzolos kontrollerrel lehessen kizárólag játszani...

Kb. Ilyen és még ennél is vadabb hibákat kapnak emberek eredeti játékkal PC-n. Ennyi. A Rockstar cigus munkát végzett ezzel a portolással, vagyis hogy pontositsak a Rockstar Toronto.

JAH! ÉS NÉÉZÉTEK MEG AZ OLDALUKAT! HÁT NEM GYÖNYÖR: http://www.rockstartoronto.com/

Komolyan modnom én még ilyet nem láttam.

Nem beszélve arról, hogy mig mindenhol agyonhypolták a grafikát de fõleg az AA-t, addig a játékban ilyen NINCS is! WTF!?!

Még jó hogy nem rendeltem meg...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

3Error
hmm... bár így olvasgatva, leszarom, hogy ilyen, akkor sem kell konzol... Le nem áldozott a PC-s game-eknek az meg biztos...
PONT.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3850-essel a kurva fõmenüig nem jutottam el. Szerintem mindenki várjd meg a peccseket, mert atomerõmûveken sem tudták még 40-50fpstõl gyorsabban futtatni ezt a szart.

Legalább egy buzi hibaüzenetet kiírna ez a fos, és akkor tudnám hogy mi a gond, mit kéne apdételni/letölteni/regisztrálni... De nem, kibasz deszktopra, szevasz.

Hi, Még meg se néztem a játékot de már le is szarom :D
Ha ekkora pöcs a Rockstar akkor bekaphatja az összes faszom(bocs, de ez rímelt).
Egyébként meg tényleg röhejes, hogy ekkora szarok, hogy egy ilyen csúnya grafikával ellátott fost nem tudtak normálisan optimizálni konzervdobozt meg nem veszek 100ért hogy játsszak ezzel a szarral, van millió más is, majd ha kiadnak hozzá patchet meg feltörik normálisan talán, mert hogy ilyen fosért 1 fillért se fizetek az biztos
Valami nem stimmel. Egyszerüen nem tudok online menni a RGSC-vel és a játékon belül a Live-val sem. Mindig kiírja, hogy "Could not connect to Rockstar Games Social Club. Please check your network connection.

Ez nélkül pedig nem tudok menteni. Azért ez kezd felháborítani. 12k-ért megveszek egy játékot, ami nem megy rendesen, a telepítése szó szerint 45 perc volt, ötmillió procedúrán át kell esni, aztán serébe nem tudok live játszani. Szopjanak már le.

Nincs erre a network baromságra valami megoldás? 20/3-as netem van és amint látható, rohadtul van network...

www.gamedroid.hu

Balumann
Sajnos nem tudtam folyamatosan olvasni a forumot (400 új hsz...). Próbálta már valaki Ati x1*** -es széria bármelyikével a játékot? Egyáltalán elfut leggyengébb beállításokkal?

Synit HUN
Azért aki tudja jegelje a játék megvásárlását legalább a javítócsomag(ok)ig.
Már ha lesz egyáltalán...
Köcsög kanadai gyökerek...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Carlos
HC MÓD!

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
valami nekem nagyon nem áll össze

rengeteg helyen bemutatták a játékot, brutális felbontásban, minden effekttel. namármost, ha a legvadállatabb gépen is szarul megy úgy, akkor itt valami nagyon nincs rendben. plusz ott vannak a tesztek

nem lennék meglepõdve ha
- egy patchel csodát mûvelnének, mert kiderülne, hogy a bemutató-verzió/tesztverzió és a végeleges között az egyetlen igazán nagy különbség a védelem
- a fenti miatt egy crack lenne a megváltás :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ronso
tök jó,hogy nem lehet menteni..

Sakkoo.......Baszkiiii

Najó, egy végigmelózott nap után már vártam hogy kipróbálom a GTA IV-et, erre:

1. Jó félóra alatt feltelepítettem. (autorunból elsõre vmi katyvasz karakterekbõl álló menü indult, azt lelõttem, és "kézzel" indítottam a setup.exet totalcmndrbõl. Elég félcigány megoldás, de mind1, lényeg hogy sikerült.)
2. Online aktiválás
3. Indítanám: ju níd Roksztar Szosöl Klab
4. Jó regelek arra a szarra
5. Indítanám: ju níd Rokszta Szosöl - miafasz? Ja, hogy telepíteném kell vmi retket még a dvdrõl. Legyen. Felrakom.
6. Roksztár Szosöl Shit elindít: junídtu apdét Windows Live! anyámkínnya. Updatelem.
8. Roksztár Szosöl Shit indít. Play GTA IV.
9. Kopirájt szövegek, majd átléphetetlen logók. Na végre játszok mindjárt...
10. Azt én csak hiszem! Üres fekete képernyõ, kb. két perc bátortalan töltögetés, alig pislogó HDD-led
11. Visszabasz desktopra egy gramm hibaüzenet nélkül.
12. Boldog vagyok.

BMJQA Rockstar!

Ja, konfig: Athlon X2 6000+ / 2G RAM / Ati3850 Ultimate 512M

JaSoN HuNTeR
CSicskaság ez a portolás. Mindig valami honajszar szül ki belõle :D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tommyg
nekem is megy, de még inkább a singlebe vetem bele magam

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Attelee
Lehet igazad van!Maradtak a recék!<#shakehead>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Gyerekek. Nekem nincs meg a gém, de amint beleolvastam jópár topicba a hivatalos fórumon és más helyeken, a PC port retekszarra sikeredett. Sajnos. Még két darab 9800GTX SLI-ben is csak low beállitások mellett szaggatva megy, akkor én egy darab 8800GTS 512MB-vel mi a pics.t csináljak? Olyan procik mellett is szaggat, amirõl én csak állmodni merek! Emellett egy Xbox360 512 rammal simán viszi. Nameg a textúrabetöltés bug, stb. de ezekrõl ITT olvashattok többet.

Ezidáig a GTA IV-re vártam, hogy minõségileg összehasonlitsam a Fallout3-mal, hogy melyik lesz az év játéka. De mostmár azthiszem több mint egyértelmû a nyertes. Mig a GTA IV bukás, addig a Fallout 3 kicsiszett jó lett. MINDEZT A PCre ÉRTEM.

Hogy egy külföldi fórumozó szavával éljek: A Stalker: Clear Sky ehez a GTA IV-eshez képest egy tökéletesen optimalizált bugmentes játék...

Snexi
hogy lehet highra rakni?nem engedi mediumról

akyyy
nekem megy. mi a neved? hogy kell itt felvenni baeátnak vagymitomén:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tolok egy lemeztöredezettség-mentesítõt, és utána én is mondok tapasztalatokat:)

rage
Érdekes, ezt az incompatible dolgot akkor írja ki, ha Vistad van, s nincs rajta fent az SP1
Pedig ugye, azt írod, fent van...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

>>Catalystban ha adsz egy kis élsimitást szebb lesz,mivel a játékban nincsc ilyen opció!

hiába adod rá, egyszerûen felülírja az engine, és nem lesz élsimítás, adhatsz rá amit akarsz.
Megmondom õszintén...ha annyit lett volna csak,hogy az eddigi motorra tesznek új történetet,helyszínt és minden tök ugyanolyan maradt volna,mint VC vagy SA..az se nagyon zavart volna,mert ezt a történet és a hangulat el tudja adni..tehát ha low/medium azt a szintet hozza,akkor sebaj:)
grebber
Graf elég jó? És mutatod a képeidet.Sajnos akkor neked a jó grafika kimaradt az életedbõl ha neked ez jó.Ez a fos!

Next PC upgrade: 2022

DöflingR
konzolon van, az biztos :)

ProGabe
hát, hát, hát

bizony ezen a gépen (e8200, gef8800gt, 2 giga ram) sokkal szebben és sokkal stabilabban kéne futnia. valami elkúrtak a srácok. remélem kapunk majd javítást és spéci drivert. telepítés gyors volt, egybõl átment az autorizáción :). elindítom, 5 perc után megszakítja a netet :O utána 20 percig jó volt, megint eljátszotta, érdekes

na de ennyit kontra, mert proból több van! jó a hangulat, szerintem szép, rengeteg féle jármû, már most látszik mennyi a lehetõség. igaz, még nem "lubickolok", nem tudnék semmi normális dolgot összehozni, egyelõre ismerkedünk :)

multit nem próbáltam, gondolom összehugyozták magukat a szerverek

remélem pár napon patchek, driverek, rendes multi, miegymás lesz. egyszerûen nem engedheti meg magának a R*, hogy ezt ennyiben hagyja. legalább nyilatkozzanak egy értelmeset! :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csak 948 új üzenet? <#idiota>
solo
NADIKK! Jó a szósa klább: P

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Akkor kérlek olvass tovább :P

A Social Club feltelepült, és mikor a gta iv könyvtárból indítom a setup.exe-t, akkor azt mondja, hogy:
Your system is incompatible with %P.

A rendszerem a következõ: 5200+os X2 64bites proci, 4 gb ddr2 ram, 8600 gts videókártya és SP1es windows vista 64.

Est Sularus Oth Mithas

norbi56
MIVVAN SP2 már nem is jó neki?:O

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Attelee
<#worship><#worship>
Köszi h irtad ezt!Asszem maradok akkor a VISTA-nál,mivel arra számitottam ha Xp-re váltok engedi a Texture
beállitást :HIGH-ra rakni,de mivel szinte egyforma a gépünk,és nálad sem engedi igy nem szenvedek vele!
Marad a MEDIUM,és az az igazság h engem sem érdekel annyira,mert még LOW-on is kijátszanám ha
ugy alakulna!Sztem is Megérte Megvennni!!!
Catalystban ha adsz egy kis élsimitást szebb lesz,mivel a játékban nincsc ilyen opció!<#kacsint>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

norbi56
Tényleg vannak ATI problámák vagy szépen fut nálatok Atisok?BIG G?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

rage
A képek jók, de a képeken látható látványvilág messze nem indokolna ilyen hardware-igényt szerintem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

igen..megnyomod az egyiket...ha semmit nem csinál,akkor megnyomod a másikat..nagyon melléfogni ebben azért még nem lehet...
BiG G
jaja, közel sem olyan rossz mint amire számítottam a mai hozzászólás-tenger alapján. a multit még egyelõre hanyagolom, most még csak felfedezem a várost meg repkedek kicsit annihilatorral :D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux