54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • HUN BECSEHELY
    Hali
    Felraktam a gamet,csináltam profilt,de mikor jön meg az E-mail?Napok,vagy órákra rá,hogy regeltem?
  • bertino
    ide lehet pakolni saját gémből alkotott "filmeket", ugye ?
    vagy reklámnak számít ?
    mert akkor pakolom a megfelelő topicba -.-
  • rotator
    Kezdetnek az is megtenné, ha minden boltnak látszódó létesítménybe be lehetne menni, kicsit fura, hogy az egész utcában csak az internetkávézó van nyitva. :P
  • torok6
    Ha fell rakom a GTA4-et vistára akkor meglesznek az elmentések? Előre is kösz.
  • Redbull756
    gamertag: Redbull756
  • DJ Skyline
    REPS0L megkért, hogy írjam be a gamertagját (kényszer pihenőn van jelenleg a fórumon): ColdF92
  • w77d
    hát hogy a sofőr szivatta meg, miatta fájdult meg a nyaka XD
  • Rainbow15
    Nálam is kitörik a kerék, de nem deformálódik. Csak baj van az X1900-al :)
    Patch gondolom javítja, de 15FPs-el nem játszom.
  • Gunner
    Csak h én is regéljek AI bug-ról...
    Van a sorompós fizetős rész az gyorsforgalmin két sziget közt, nem tudtam elég gyorsan lelassulni, ezért nekimentem az elöttem haladó járműnek, kiszállt az anyósülésről a jómunkásember, átfutott autó másik oldalára az autónak, kirángatta a sofőrt, agyonütötte, majd tovább ment... kérdés h mire gondolt...
  • w77d
    a hinta műveli a legcsodásabb dolgokat XD
  • Tatyla
    jaj bocsánat ne haragudj,eltévesztettem.
    amúgy elkezdtem előröl ez van...
  • BIZ0906
    Kamionnal a legjobb menni
  • RiCSi1234
    Jah, már látom :D
  • RiCSi1234
    gamertag:Presser69
  • w77d
    azé mondom hogy olyan mint az életben :D
  • fako
    Mielőtt elkezded a küldit feltankolsz ammoból. Miután bejöttek a zsaruk, én bekempeltem az egyik hátsó szóbát, ahogy jöttek be egyesével öltem őket. Egy idő után már nem jön be több. Akkor kiszaladsz, a kijárattal szemben beugrasz a vízbe, ahol ott áll egy motorcsónak, amivel hamar le tudod rázni őket.
  • BIZ0906
    Nekem nem hogy horpad hanem deformálódik és kitörik a kerék meg mittom én xD
  • ronaldo86
    hi....mikor ramegyek h play utana atablazatnal h ok akkor nincs semmi..ugyan ott van....tudnatok segitni???..megkoszonnem pls
  • w77d
    tapasztalat XD
  • Harry Seldon
  • Harry Seldon
    Miután megérkezik a yard, szépen kirongyolsz az épületből azon az úton, ahonnét jöttél, nem kezdesz semmiféle tűzharcba, mert esélytelen a győzelem, tehát bepattansz a terepjáróba és ráfordulsz a legközelebbi sugárútra. Ott meg szépen legyorsulod a fakabátokat, megszűnik a kőrözés. Nekem legalábbis így sikerült.

Én a első helikopteres küldinél anyáztam erősen, a reptérre kell kivinni a gépet, de amit odaérek, valami elmebeteg módon kezd el viselkedni a helikopter és mindig lezuhan vagy összetörik, vagy valami. Idegtépő, háromszor próbáltam, most már inkább hagyom a francba és más küldiket tolok.

Legutóbb pl. megvolt az első bankrablásom, király Szemtől Szemben c. film hangulat ezerrel.
  • TaRka0107
    Nekem is az volt Rainbow, hogy nem horpadt 1.0 ban a kocsi.. feltettem a patch -t és így most már törik rendesen
  • w77d
    nálam olyan a törés mint az életben...
  • LTomi
    Én a TV-t szoktam néha nézni, onnan ismertem meg a ZiT-et, meg hogy honnan tölthetek le csengőhangot a játékbeli mobilomra. :D
    Egyébként télleg jó benne az internet is. :D
  • Stefibaba
    Mé van az, hogy 1024MB Vram helyett csak 1003at lát?
  • Narrr
    Gamertag : Nareee
  • Skypack
    gamertag : SKypaCK003
  • bobcsapat
    Akit érdekel: Recsegő hangra a megoldás: Hardvergyorsítás visszavétele.
  • Prince23
    Feltettem a peccset és a readme szerint 1.0-ás még mindig. Akkor most mi van? :O
  • Rainbow15
    1.0-ban horpad a kocsi? Mert nálam nem, hiába esek le kocsival a hídról, semmi, max leesik a motorháztatő. Láttam képeket, h horpadt. X1950 miatt lehet?
  • BIZ0906
    Pl: Media Player Classic + az összes méda lejátszó progit állítsd le magyarúl csak a játék adjon hangot és hallj csodát megjavúl :)
  • ProGabe #25562
    ezt támogatom. jó lenne magyarokkal játszani

gamertag: progabe (mily' meglepő :)
  • sz4bee
    Olvasgattam a Patch-röl és néhány ember irta, hogy nem lett valami tökéletes a játékot lassitja meg stb...De olvastam olyat is, hogy gyorsabb lett kicsivel a játék, javult a grafika stb...Melyikböl van több?Tényleg szarul sikerült vagy csak páran mondják ezt?Ha elmegyek a boltba és megveszem a játékot telepités után érdemes még ezek után feltenni a patch-et?(Gondolom már tele a tökötök ezzel a témával de hol kérdezzem ha nem itt:) )
  • RatBaG #25560
    tegnap hajnalban értem a netcafe-s részhez, nézegettem a honlapokat, hát nagyon pihentek a R*-osok :DDD az európába utazóson pl kifeküdtem. de a "myspace"-ers profilok se semmik.

azért látszik, hogy szakemberek dolgoztak a játékon

TV-t szoktatok nézni? az az űrgárdistás rajzfilm nagyon komoly, kár hogy nem ugrik be a neve :P
  • DJ Skyline
    nincsen single-ben co-op
  • MaskimXul
    van valahol coop mód, hogy a single player küldetéseket lehessen haverokkal játszani? És ha van, hamachival megy?
  • Ragnar360
    Na vissza vitte már vki azóta a boltba h adják vissza a pénzét ?! :D
  • Spice1
    próbálgasd csak!nekem 3.szorra sikerült csak:az a lényeg,hogy egy gyors,jól irányitható kocsival menj már oda,amig kiérsz az épületből addig szedd le az összes "swat"ost a kinti rendörökkel már nenagyon foglalkozz,pattanj gyorsan be a kocsidba,és menekülj a legközelebbi átfestőbe,vagy csak menj ki a körvonalból...nekem az utóbbi vált be,bár eredetileg az átfestőbe indultam:D
  • gabo91
    Hát van ott egy parkoló lopj valami nagyobb terepjárót aztán azzal "gurulj oda" 7-8 elmert simán kilőhetsz a kocsiból, (jó fedezék) majd bent fedezékről fedezékre haladj... kifelé pedig szedegesd head shot-al a swat-osokat. Meny be a zsákutcás helységekbe. A terepjárót meg az ajtó előtt hagyod akkor most nagy segítség, csak bele kell ugrani aztán padló gáz...
  • gabo91
    Ha sikerül megcsinálnod nem dobnál meg a mentéssel?
    Igaz már jóval előrébb tartok, de ez a küldit elhagyom (nem veszem fel a telefont... ) ... :/