54919
-
HUN BECSEHELY #25593 Hali
Felraktam a gamet,csináltam profilt,de mikor jön meg az E-mail?Napok,vagy órákra rá,hogy regeltem? -
#25592 ide lehet pakolni saját gémből alkotott "filmeket", ugye ?
vagy reklámnak számít ?
mert akkor pakolom a megfelelő topicba -.- -
#25591 Kezdetnek az is megtenné, ha minden boltnak látszódó létesítménybe be lehetne menni, kicsit fura, hogy az egész utcában csak az internetkávézó van nyitva. :P -
torok6 #25590 Ha fell rakom a GTA4-et vistára akkor meglesznek az elmentések? Előre is kösz. -
#25589 gamertag: Redbull756 -
#25588 REPS0L megkért, hogy írjam be a gamertagját (kényszer pihenőn van jelenleg a fórumon): ColdF92 -
#25587 hát hogy a sofőr szivatta meg, miatta fájdult meg a nyaka XD -
Rainbow15 #25586 Nálam is kitörik a kerék, de nem deformálódik. Csak baj van az X1900-al :)
Patch gondolom javítja, de 15FPs-el nem játszom. -
#25585 Csak h én is regéljek AI bug-ról...
Van a sorompós fizetős rész az gyorsforgalmin két sziget közt, nem tudtam elég gyorsan lelassulni, ezért nekimentem az elöttem haladó járműnek, kiszállt az anyósülésről a jómunkásember, átfutott autó másik oldalára az autónak, kirángatta a sofőrt, agyonütötte, majd tovább ment... kérdés h mire gondolt... -
#25584 a hinta műveli a legcsodásabb dolgokat XD -
#25583 jaj bocsánat ne haragudj,eltévesztettem.
amúgy elkezdtem előröl ez van... -
BIZ0906 #25582 Kamionnal a legjobb menni -
#25581 Jah, már látom :D -
#25580 gamertag:Presser69 -
#25579 azé mondom hogy olyan mint az életben :D -
fako #25578 Mielőtt elkezded a küldit feltankolsz ammoból. Miután bejöttek a zsaruk, én bekempeltem az egyik hátsó szóbát, ahogy jöttek be egyesével öltem őket. Egy idő után már nem jön be több. Akkor kiszaladsz, a kijárattal szemben beugrasz a vízbe, ahol ott áll egy motorcsónak, amivel hamar le tudod rázni őket. -
BIZ0906 #25577 Nekem nem hogy horpad hanem deformálódik és kitörik a kerék meg mittom én xD -
ronaldo86 #25576 hi....mikor ramegyek h play utana atablazatnal h ok akkor nincs semmi..ugyan ott van....tudnatok segitni???..megkoszonnem pls -
#25575 tapasztalat XD -
Harry Seldon #25574 -
Harry Seldon #25573 Miután megérkezik a yard, szépen kirongyolsz az épületből azon az úton, ahonnét jöttél, nem kezdesz semmiféle tűzharcba, mert esélytelen a győzelem, tehát bepattansz a terepjáróba és ráfordulsz a legközelebbi sugárútra. Ott meg szépen legyorsulod a fakabátokat, megszűnik a kőrözés. Nekem legalábbis így sikerült.
Én a első helikopteres küldinél anyáztam erősen, a reptérre kell kivinni a gépet, de amit odaérek, valami elmebeteg módon kezd el viselkedni a helikopter és mindig lezuhan vagy összetörik, vagy valami. Idegtépő, háromszor próbáltam, most már inkább hagyom a francba és más küldiket tolok.
Legutóbb pl. megvolt az első bankrablásom, király Szemtől Szemben c. film hangulat ezerrel. -
#25572 Nekem is az volt Rainbow, hogy nem horpadt 1.0 ban a kocsi.. feltettem a patch -t és így most már törik rendesen -
#25571 nálam olyan a törés mint az életben... -
#25570 Én a TV-t szoktam néha nézni, onnan ismertem meg a ZiT-et, meg hogy honnan tölthetek le csengőhangot a játékbeli mobilomra. :D
Egyébként télleg jó benne az internet is. :D -
#25569 Mé van az, hogy 1024MB Vram helyett csak 1003at lát? -
Narrr #25568 Gamertag : Nareee -
#25567 gamertag : SKypaCK003 -
bobcsapat #25566 Akit érdekel: Recsegő hangra a megoldás: Hardvergyorsítás visszavétele. -
#25565 Feltettem a peccset és a readme szerint 1.0-ás még mindig. Akkor most mi van? :O -
Rainbow15 #25564 1.0-ban horpad a kocsi? Mert nálam nem, hiába esek le kocsival a hídról, semmi, max leesik a motorháztatő. Láttam képeket, h horpadt. X1950 miatt lehet? -
BIZ0906 #25563 Pl: Media Player Classic + az összes méda lejátszó progit állítsd le magyarúl csak a játék adjon hangot és hallj csodát megjavúl :) -
#25562 ezt támogatom. jó lenne magyarokkal játszani
gamertag: progabe (mily' meglepő :) -
sz4bee #25561 Olvasgattam a Patch-röl és néhány ember irta, hogy nem lett valami tökéletes a játékot lassitja meg stb...De olvastam olyat is, hogy gyorsabb lett kicsivel a játék, javult a grafika stb...Melyikböl van több?Tényleg szarul sikerült vagy csak páran mondják ezt?Ha elmegyek a boltba és megveszem a játékot telepités után érdemes még ezek után feltenni a patch-et?(Gondolom már tele a tökötök ezzel a témával de hol kérdezzem ha nem itt:) ) -
#25560 tegnap hajnalban értem a netcafe-s részhez, nézegettem a honlapokat, hát nagyon pihentek a R*-osok :DDD az európába utazóson pl kifeküdtem. de a "myspace"-ers profilok se semmik.
azért látszik, hogy szakemberek dolgoztak a játékon
TV-t szoktatok nézni? az az űrgárdistás rajzfilm nagyon komoly, kár hogy nem ugrik be a neve :P -
#25557 nincsen single-ben co-op -
#25556 van valahol coop mód, hogy a single player küldetéseket lehessen haverokkal játszani? És ha van, hamachival megy? -
Ragnar360 #25555 Na vissza vitte már vki azóta a boltba h adják vissza a pénzét ?! :D -
Spice1 #25554 próbálgasd csak!nekem 3.szorra sikerült csak:az a lényeg,hogy egy gyors,jól irányitható kocsival menj már oda,amig kiérsz az épületből addig szedd le az összes "swat"ost a kinti rendörökkel már nenagyon foglalkozz,pattanj gyorsan be a kocsidba,és menekülj a legközelebbi átfestőbe,vagy csak menj ki a körvonalból...nekem az utóbbi vált be,bár eredetileg az átfestőbe indultam:D -
#25553 Hát van ott egy parkoló lopj valami nagyobb terepjárót aztán azzal "gurulj oda" 7-8 elmert simán kilőhetsz a kocsiból, (jó fedezék) majd bent fedezékről fedezékre haladj... kifelé pedig szedegesd head shot-al a swat-osokat. Meny be a zsákutcás helységekbe. A terepjárót meg az ajtó előtt hagyod akkor most nagy segítség, csak bele kell ugrani aztán padló gáz... -
#25552 Ha sikerül megcsinálnod nem dobnál meg a mentéssel?
Igaz már jóval előrébb tartok, de ez a küldit elhagyom (nem veszem fel a telefont... ) ... :/