54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    küldtem
  • Neoncsoves
    az szerintem nem drift hogy jobbra-balra tolja a kocsi seggét -.-
  • Endiman
    nem tudjátok 800x600-ban miért szaggat ugyanúgy a game mint 1024-ben? egy kicsit se meg jobban
  • EK1TEP
    Nag még1x

• Tatyla
    mivel én nem tudtam kimenteni semmit mert a c elszállt ezért nem küldene valaki egy 25% körüli mentést?
  • EK1TEP
    Nagyon dúrva benne a köd kajak átjön hogy hidegvan!
    Feelinges naggyon!!

• DJ Skyline
    Drift Handling Mod

videó
  • RiCSi1234
    Presser69 a LIVE-os nevem, aki szokott néha mutizni, az vegyen már fel plz.. :)
  • RiCSi1234
  • atila4
    Hol található az a hinta ami eldob? vki plíz jelölje be a térképen :)
  • s4
    Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a benchmark az összes hw helyére ?-et tesz? Azaz semmilyen alkatrészt nem ismer fel a játék a gépből :(
    5000+ x2, 2x1gb ram, 9600gt 512 rammal és 1024ben csak low-on hajlandó lefutni a bechmark, minden más esetben resc10 hibát dob! Updateltem a wint, directxet, nvidia béta driver fennt van, patcheltem a játékos és semmi... nem is lenne gond ha csak low/meddel menne de így pár perc után megfagy a játék és csak géprestart segít rajta
  • ldavid
    kösz! később frissítem
  • norbi56
    Na ezt tegnap kellett volna :/ a Live-ot nem mentettem ki :'(
  • MerlinW
    Kiegészítem a visszaállítást:

- az Xlive mappát felülírod,
    - játékot elindítod,
    - új játékot kezdesz, bejelentkezel abba a Live-os accountba amit használtál régen,
    - első mentési lehetőségnél mentesz annyi slotra amennyi mentett állásod van/volt,
    - kilépsz,
    - felülírod a ...Application Data\Rockstar Games\savegame mappában létrejött krikszkraksz könyvtárban az új állásokat a régiekkel.

Ezután már jó lesz.
  • Rainbow15
    Én csak ezt mentettem ki: "C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games"
    És ezt meg ott hagytam, nem töröltem: "C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Rockstar Games"
  • MerlinW
    FAQ téma:

Rájöttem, hogy lehet elmenteni és visszacuccolni a mentett állásokat:

Az alább két könyvtárat kell elmenteni/visszamásolni/átmásolni ha meg akarjuk tartani az állásokat:

"C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive"
    "C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games"
  • DJ Skyline
    Carmageddon?
  • Freddycom
    Egy- két szösszenet:

• peti71
    Ez állat.
  • Lacee86
    Hali! Feltettem ezt a memturbot, de kell/érdemes rajt vmit állítani?
  • Tatyla
    na az van hogy megdöglött az xp-m váratlanul,igy a mentéseim a c-n maradtak úgy hogy nem tudtam hozzáférni valaki tudna egy mentést küldeni 25% körül?
    vagy ha beloggolok az offline accountommal vajon betölti?
  • Ley Roland
    atim van xD
  • RedRiot
    Heheheeee, de jó ez a video editor! Első alkotásom:

öltönyös zúzás Bohanban

Olyan amilyen, de lesznek még jobbak is! :)
  • DJ Skyline
    tök egyszerű, figyelmen kívül hagyod. ha nem akarsz, nem szavazol. nem mindegy hogy ott van egy szavazó felület vagy nincs? másféllel többet kell görgetni hogy tudjál kommentet írni, vagy miért zavar? :) teljesen jó képet lehet kapni egy ilyen szavazás során a vélemények eloszlásáról, milyen véleménnyel van a közösség az adot dolgokról. mindjárt berakom csökkenő sorrendbe, és mégjobban átlehet látni, hogy melyik lehetőség a nyerő
  • akyyy
    akkor keltem fel sorry-.-
  • w77d
    csalódtam, remélem javulni fog...
  • SötétBarom
    A frame-rate? :DD
  • wesker24
    Jó játék, de valami hiányzik belőle
  • Endiman
    talán nem számít wareznak: van már hozzá trainer?
  • Szabi1991
    180.84-es driver..
  • Szabi1991
    Is-is, eléggé vegyesek az érzelmek...

qva jó játék, de kevés a gépem neki :-/
  • Rainbow15
    Miért köröznek ha bemegyek kocsival vagy valamivel a reptérre? Automatikusan 4 csillag...
  • Ley Roland
    nekem nem tölti be a textúrákat :S néha ilyen szar az út látszik de csak egy ilyen csík :S erre nincs valami megoldás hogy betöltse ?
  • dennis88
    hello
    az mitől van h amikor elindul a játék előugrik a realtek és kiírja h egy jack csatlakozót csatlakoztattak, közben hozzá sem nyúltam a hangszóróhoz, és utána amikor visszateszem a játékot a tálcáról kifagy az egész?
    köszi
  • Rainbow15
    Utánam akartak jönni
  • MerlinW
    -windowed paraméter a launchernek.
  • DJ Skyline
    nem soká új szavazás
  • zorrobomber
    köszi hogy megosztottad, kipróbálom.
  • Kicsikiraly

hsz-ek idejét tessék megnézni, 2003ból megjósolták :D (aki nem hiszi, járjon utána, GTA-SA topik :D)
  • tomi kft
    thx