Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
http://goo.gl/gd6Zi5
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ja elnéztem, "csak" 100 ropi:
ASUS EN8800GTX/HTDP/768M
Geforce 8800GTX, 768 MB RAM, PCI-E - 96.844 Ft
de a jobbak 130 ropi:
Gainward BP 8800GTX 768 DD (8262)
Gainward BP 8800GTX 768 DD (8262) 132.000 Ft
http://depo.hu
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Valaki súgja a fülembe hogy, hogy lehet a Texture Quality: Medium -ot High -ra átrakni mert kezdek kicsit ideges lenni.
Thx <#duma>#duma>
Az új fiókom: DevLupius
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sry ha már volt 😊
Charade GTti
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
nemtok ki tolta már itt konzolon(X360), de mi a vélemény róla? nem akad abszolut? kompatibilis mindennel egy konzol, értem ezalatt h szépen hiba nélkül fut rajta minden??
késõbb sztem írottal is játszanék, de gondolom ezt a témát már ne itt feszegessem...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Sakkoo.......Baszkiiii
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Kíváncsi vagyok hányan viszik vissza az üzletekbe világszerte<#mf2>#mf2>)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Nagyon nagyokat írtok gyerekek! Nekem még nincs meg a játék, de minden komment olvasása után kapok egy pofont. Ennyire fos lenne a port?
Úgy néz ki, tényleg szar került a palacsintába.
no egen, csak õk olyan gépen nyomják, ami kb. 500e forint (8800GTX van nekik, ami 130e forintos videókártya😊
és még igy is elég recés nekik. Átlagembernek azért nem ilyen gépe van.
Next PC upgrade: 2022
Kivesznek belõle olyan dolgokat amiket mi megkapunk. (többekközt másolásvédelem).
Þór vígi þessi rúnar
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha úgy inditom, hogy social clubba nemvok bejelentkezve akkor full jól müxik, ha bejelentkezek akkor fatál error..
Erre monnyon valaki valamit.
Amúgy ték 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
én leszedek akár mennyi gigát, csak menjen rendesen <#rolleyes>#rolleyes>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.