54919
-
#25674 Gázolni jó! -
#25673 Can't connect to LIVE. You many be using a Windows Live ID from a region that is not supported LIVE
Ezt irja ki mit csináljak?..... PLS SEGíTSETEK -
#25672 szerintem felraktad a patchot:)...azert csinalja!!!.tevedek? -
pendulo #25671 nekem ez segített:
start menü -> futtatás
oda beírni: ncpa.cpl, aztán enter.
a felugró ablakban (hálózati kapcsolatok) a "speciális" menüben a speciális beállításokat megkeresni, ott pedig az "adapter és kötések" sorrendjét állítottam át. -
#25670 végre sikerült kipróbálnom a multiját. hát hatalmas a multija ennek, lehet beruházok rá így is.
még alszok rá párat azért. -
#25669 szerintem patch kell neked -
ronaldo86 #25668 25657-re valaki? me -
#25667 hol jelentsem ha ellopjak a logo-mat??:)..ugy mint pl Torda5!!! -
peppino3 #25666 oda mentem kocsival duda aztán ki írta hogy e-t nyomjak aztán jötis
-
Torda5 #25665 Hogy lehet kefelni a ku..vakat benne mit kel csinalni??? -
peppino3 #25664 valaki help mé csak ritkán lépbe a netre talán niko nemis szereti a netet ? -
Curesz #25663 gamertag: BogaPaPa -
#25662 játékban Playboy X-el tudunk jönni menni? darts, ivás, ilyenekre gondolok. erre nem emlékszem most így -
#25661 joyt/kormányt húzd ki, nekem is forgatja -
BetonK #25660 gamertag: BetonK -
BAk3R #25659 na végigtoltam a főküldetéseket, az utolsó kicsit nehéz volt, de összeségében állat volt. most jöhet a többi küldetés.
giczinger: nézd meg az emaileket. -
Gascan #25658 Lehet játszani rendőrként valahogy? Van tel szám a rendőri toborzóhoz de az nem műxik... tud valaki megoldást? -
ronaldo86 #25657 hello...nekem az a baj h ha elinditom a játékot hang helyett.....zúúúúúúg...mi lehet a baj?segitsetek pls
-
giczinger #25656 egy kis segítséget kérnék
a küldetés amit csinálok épp
egy házhoz kellett mennem
egy laptop van az asztalon
azt írja nézzek bele infóért
hát én sasolom de semmi
esetleg valakinek ötlete?? -
#25655 Hmm, köszi, de nekem most csak egy problémám van.
2. megoldás menetét nem értem..Oké, eljutok a human devices akármihez, de ott mit kell csinálni?o.O
Egyesével töröljek onnan ki mindent? Mert a megoldár aszonnya hogy törölj..de azt, hogy mit rról szó se esik...-.-"
ÉS AKKOR MOST A KURVAANNYÁT A GTA4 NEK.!!!
Most már el se indul-.-" Buzi másolásvédelem:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
-
#25654 kismillió másikkal egyetemben -
#25653 ez a hiba patch-al jon elo:D -
#25652 #25641 -
#25651 nekemis ezvolt abaj....huzd ki a JOY-t ha bevan szurva... -
#25650 Én is most raktam fel a ptch-t,s hasonló a gondom... :/
A kamera állandóan elmozdul,mintha lefelé húznám az egeret.....
Vki pls,HELP!... -
#25649 A net nekem is ilyen:D -
Gibor #25648 A patch óta minden megjavult nálam egy dolgot kivéve:
Tude valaki bármiféle megoldást rá?
-
#25647 biztos nem arra, amit kérdezett^^ -
#25645 Sziasztok!
Fel szeretnék iratokzni a gamertag listára::lAleXXXXX
Köszi. -
Gascan #25644 Van lehetőség rendőrnek jelentkezni? Van egy tel. szám ami LCPD recruitment 555-Recruitment ... de ez nem műxik.. ??? -
#25643 vki tudja hogy kell taxit hívni?
Szeretnék felkerülni a listára:AATT -
heringer #25642 Vagyis ez mire jó? -
#25641 KATT -
Torda5 #25640 Hogy birok a kurvakal ketyinteni?? -
#25639 nonna pina's
-
#25638 XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game -
somogyitomi #25637 Hello bocsi nekkem olyan bajom lenen hogy feltelepítettem a GTA 4 et és crackeltem és oan hibát ir ki hogy GTA FATAL ERROR WS10 hogy lehetne ezt megioldani???
GÉP:XP sp3, 2gb ram 8600Gefforce -
#25636 nah hi all!
Ittvagyok az egyik haveromnál aki megvette eredetiben a játékot és az a lényeg hogy sehogyse tudunk játszani multiba. Regisztráltunk igen hamis irányítószámmal meg minden de mindig kiirja hogy csinálj profilt. Egyszerűen nem enged be pedig ittvan eredetibe a játék és még most se tudunk játszani vele multiba. PLS help... fontos lenne, köszi -
#25635 szerintem valami kormány vagy joy be van dugva és az baszakszik -
#25634 nem tudom ki a kurva anyja, más kérdést nem látok. :))