Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Most jöttem rá hogy nekem nem is az SP3 van fent a gépen hanem csak az SP2. Vajon ezért kapom a fatal error hibaüzenetet?
Toshiba L300-2C5
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
púúúúú
#18081 másik fejlesztõcsapat portolta.
Itt az új crysis, csak ez még ronda is <#banplz>#banplz>
http://goo.gl/gd6Zi5
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Next PC upgrade: 2022
Ezt a játékot ezzel a jelzõvel illetném : ronda, de legalább lassú 😊
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Kellene egy GTA4 dühöngõ topic!!!!!!!!!!!!
Kérjük a fõnököt legyenszíves, egy dühöngõ topic-ot!!!
pls!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem viszont a CD Galaxisba kell visszavinnem. Talán szerencsém hogy még aktiválni sem tudtam....
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Nem tudom hogy szoftverre van 3 nap "garancia".
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dettó 😊
De végül csak ráböktünk a jó gombra...
Én még a sociallal szenvedek, most van 62% updaten, fél órája megy 😊)).
Live-ra csináltam egy accot, de még nem sikerült megetetnem a Rockstart Steamjével (mennyivel is jobb a Steam, CS forever).
Ma nincs idõm játszani, remélem el fog futni:
Xp, C2D E4500, 2 Ram, 9600 GT
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
szal várhatjátok, ezekre nemigazán lesz peccs
púúúúú
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ez a kulcs dolog meg, hát a play disc-et vissza adod ergó,te már nemtudsz vele játszani...a kulcs-al meg aktiválhatsz akárhányszor...ma kétszer is aktiváltam vele,mer ujra raktam az ikszpét ugye...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Na szóval... megvettem, hazavittem, és ezt kaptam:
Berakom a lemezt, és egy autorun fogad, enyhén furcsa gombokkal.
Elkezdem a telepítést. Elég sokáig szarozott vele, nem csoda: 14 gigát installált fel.
Utána legalább 1 órát szenvedtem ezzel a szar live/social klubbal, mert sehogy sem tudtam õket közös nevezõre hozni.
Reggeltem egy új Windows live ID-t, kreáltam vele egy Live accot, Sociálnál azt adtam meg emailnek, és baszik megjönni az aktiváló link -.-
Hát multizni nem tudok, de legalább a single megy, úgy ahogy...
Optionsban, azon belül is a graphic settingsnél alul ír egy memória számlálót, ami éppen elfogyóban van.
Nem értem hogyan talált 480~ mb-t, mikor fél giga vramom van.
Nem sokat szaroztam vele, be is állítottam ilyenre:
1280x1024,
Textúra medium ( high-hoz nem elég 512mb vram)
Rendering high
Látóhatár 25
Detail distance 37
Shadows 8
Így elég siralmasan : 15-25 fps között fut a játék... -> kb játszhatatlan, de azért elökörködtem vele jó néhány órát 😊
Szerencsére a mentés is szuperál:
Remélem lesz valami patch, mert csúnya és lassú.
azért hozzáteszem, hogy 1680x1050-ben játszom, mert ez a monitor natívja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
btw: szerintem a vista a ludas...! említették páran, hogy XP alatt úgy 80% gyorsabb a játék
hát nem látják hogy ronda recés az egész és szaggat??? vakok ezek?
http://goo.gl/gd6Zi5
Nocsak ezek szerint elindul 7900as karin? 😊
viszont az autóknak kegyetlen jó fizikájuk van! van lehetõség ebbena járékban, csak optimalizálni kell! No meg AA!!!!
Gamestarról. Hát akkor még optimistán tekintettek a játékra.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.