54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • berlinboy6329
    Nálam

Basta-Mama
    (nem tom az előadót hirtelen)-Liberty city:the invasion
    Hector el Father-Maldades
  • ronaldo86
    ismertek olyan nevu progit h Riva Tuner?
  • GPx8
    Tűs DVD-olvasód van? :D
  • n3whous3
    n3whous3 nevet vegyétek fel a listába, htx :)
  • ronaldo86
    tévedsz..mert nem raktam fel
  • Ley Roland
    újra akarom rakni a C meghajtót
    és el akarom menteni a mentéseket :D át akarom rakni a D be
    mit másoljak át ? mert megvan hova menti de abba 2 üres mappa van egy user music meg videos
    most akkor mit másoljak hogy miután újratettem tudjam folytatni ?
  • HUN BECSEHELY
    +van.bocsi
  • xido
    picit feljebb fejléc
  • HUN BECSEHELY
    Kérhetnék egy linket?a Patch-letöltéséhez
  • xido
    szerintem ez inkább multizásnál lenne rizikós vagy fel se engedne serverre,de amíg single-ben nyomod,nem lehet baj,mint ahogy ilyen warezre jellemző imbolygás se jön elő,ha nocd-vel nyomod az eredetit....nálam eddig nem volt gáz,live-ra is beenged a mentéseimhez...
  • Kamaty Zokniban
    lol ez előbb még nem volt itt, na mind1
  • Kamaty Zokniban
    no-dc krekk használatára rájöhet a R* és jól beszopom ha letiltják a cd kulcsom?
    vagy használhatom nyugodtan?
  • Kamaty Zokniban
    Helló!
    Nekem megvan eredeti a game, de féltem a dvd-t hogy állandóan használni kell ha játszani akarok, összekarcolódik stb, fél év múlva be se olvassa majd a meghajtó, nos ha én berakom a no dvd krekket a gta mappába és ezzel használom a játékot akkor a R* valamilyen módon megtudhatja ezt és letitlthatják a cd kulcsomat?
  • akyyy
    gamerlistába írjátok bele hogy
    akyyyc

köszi:)
  • bruna #25700
    Valaki el tudná feltenni, el küldeni a mentését ha lehet 100%-os vagy legalább meg legyen az egész pálya ,mert kíváncsi vagyok rá! Tudom nem szép dolog de ha lehetne légyszi, előre is köszi!
  • akyyy
    208 üzenet, mi történt?
  • Kimi23
    Nitzer Ebb: Let Your Body Learn:) Behaltam mikor meghallottam.
  • w77d
    nna én visszavonnom hogy csúnya a játék.... 1920x1200-ban átment szépbe a grafika :D
  • bruna #25696
    Multy-zni!
  • bruna #25695
    Sziasztok! Hogyan lehet Muly-zni?
  • pcmadrid
    Szia! ezzel a géppel neked hogy fut a GTA IV?Remélhetőleg nekem is ilyen lesz.
  • bodesz
    updatevel feljebbment a minimális gépigény?
    oldschool 7600 gt vel eddig legalább elindult bát textúrahibák végig(2fajta is.1szer nohud no térkép no menu 1szer meg a város textúrái offossak...felbontásfüggő :o).na mind1.patchel már else indul csak az 1.kép van amikor game előtt kiír dolgokat aztán kidob hibával h diretx v vga drivert rakjak fel újabbat :S
    na mind1 remélem 3870en jobblesz bár...eh :S
  • MrXL
    Nálam Glukoza - Schweine a nyerő!
  • MrXL
    Ezt a részét már megoldottam, sokkal nagyobb gondom van a helikopter irányításával. A toronyházak között még csak elszlalomozok, de mire vennék egy éles fodulót ami gyakorlatilag lehetetlen, addig mindig meglép.
  • Passy
    Hali!

Gamertag: Passyhun
  • ProGabe #25689
    akkor keress, mert nem tudjuk hogy melyikőtök ír
  • peppino3
    na de szerintetek meik a legjob szám a játékban ?
  • DJ Skyline
    miért nem rakod át mondjuk bal kontrolra a lövést addig? bal kézzel teljesen elérhető, kisujjal pl.
  • MrXL
    100% elérése

Főküldetések - a történet küldetései (86 küldetés, 60%)

Orgyilkos küldetések - 9 küldetés (2%)

Little Jacob küldetései - 10 drogkézbesítés (2%)

Véletlen karakterek küldetései - 10 küldetés (5%)

"Rejtett csomagok" - 200 galamb elpusztítása (2,5%)

Különleges ugratások - 50 ugratás (2,5%)

Utcai autóversenyek - 9 verseny (2%)

Brucie emailben küldött autólopásos küldetései - 10 autó (2%)

Stevie SMS-ben kért kocsii - 30 autó (2%)

Most Wanted - 3x10 legüldözöttebb személy meggyilkolása (2,5%)

Bűnüldöző küldetések - 20 "aktuális" bűneset lerendezése (2,5%)

Szabadidős tevékenységek teljesítése barátainkkal - Little Jacob (6), Brucie (7), Packie McReary (6) (5%)

Egyéni szabadidős tevékenységek - billiárd, bowling, darts, QUB3D játékgép (5%)

• MrXL
    Én az utolsó küldit már 1 napja nem tudom megcsinálni. Miből gondolták azt a rocksz@rosok, hogy három kezem van? Megyek a helikopterrel, bal kezem a W és S billeken ugyebár fel-le. Jobb kezem a NUM 8-4-6 billeken előre, balra, jobbra. Majd egyszer csak írja, hogy lőjek a bal egérgombbal. Vaze nem vagyok mutáns csak két kezem van. Persze behívhatom nagymuttert lődözni vagy leragaszthatom valamelyik bill-t. Hát ezt az irányítást nagyon nem PC-re szabták. Na de szükség törvényt bont, ezt is megoldom, viszont mire 180 fokot fordul ez a fos helikopter, addigra mindig lemaradok az üldözésben és kezdhetem elölről a küldit. Ha valakinek van tippje a megoldásra akkor írjon bátran.
  • CamelX
    Van itt valaki aki próbálta már a CacheBoostert is és a Memory Boost-ot vagy mijarákaz? Hasznos lenne 1 kis összehasonlítás a 2 progi között. Én csak CacheBoostert teszteltem, ami egész jó is... 1 darabig... pár óra játék után halál van, mondjuk azt is megoldja 10 perc leforgása alatt
  • peppino3
    szerintetek meik a játékban a legjob szám és mia címe ?
  • DJ Skyline
    mi kell a 100%-hoz, vicces hogy 200 szaros galamb csak 2.5%-ot nyom a lattba. :D
  • red bull
    De hogy??
  • Torda5
    Nem lopok csak tetszik a logo de ha zavar masikat keresek!!
  • janika15
    csáó mindenkinek! pár perccel ezelőtt átéltem eddigi legdurcább élményemet a gta4-ben! nah szóval! a játékban, miközben a brooklyn hídon üldöztem 1 formát produkált hat azaz 6 kőkemény izomszagú fpst! mostmindenki gondolhatná h biztos felhúztam mindent maxra és ezért volt ennyi fpsem de sajnos nem, a legelképesztőbb hogy ezt a 6 fpst a lehető legalacsonyabb beállításokban érte el a gépem: mind2 lowon volt( a felső 2 texturás vmi :D ) a view distance 1-en volt, a detail distance is 1-en volt, a forgalom sűrűsége volt egyedül 10-esen az árnyékok is 1-es beállításon voltak! ez a pofátlanság teteje! azért nincsen oylan rossz gépem h ilyen kevés (ultra kevés) fps-t fingjon ki! és erre adtam ki pénzt !!! gyáááááá (patch nincs fennt)
  • blinty
    üdv emberek ! a gta iv támogatja a Dx 10-et?
  • w77d
    nna megvan az új monitor T240HD 24"... Mehet a menet 1920x1200-ban XD
  • dr Kotász
    Regisztrálj kamu címmel.
  • zorrobomber
    Igen, nekem patch felrakás után elment a hang úgy ahogy van.