Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltunk ilyen védelmet mi is, hogy bizonyos idõnként ellenõrizte a dvd-t meg minden jóságot.
Aztán kipróbáltuk egy szûz gépen és csak az indulásnál lévõ ellenõrzést hagytuk benne, mert úgy megfogta a gépet, hogy csak gyõztük kapkodni a fejünket. A multi meghalt, a menü akadt, a játék játszhatatlan volt. Pörgött orrbaszájba a dvd.
Szóval lehetséges! Nagyon is!
Þór vígi þessi rúnar

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Menteni tudtok már?
Én nem
én már tudtam hogy ez lesz vettem is xboxot ajánlom mindenkinek
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
már vittünk vissza egyszer vmit, és ismerõseim is...namost ebben az esetben nemtudom mi lesz...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
-Végleges állapotához közelítve megmutatják a játékot az újságíróknak, akik tényleg azt látták, amit leírtak tesztként
-Fejlesztõk érzik, hogy hûû most nagyot alkottunk, nagyon le kéne védeni a játékot
-Rákerül a védelem, ami nincs rendesen tesztelve, "kész" verzió sokszorosítva, bótba
Egy ilyen hibásan megírt védelem okozhat fagyásokat, olyan mértékû CPU-terhelést (folyamatos eredetilemezkérés-ellenõrzés), ami lehúzza az egész teljesítményt?<#wow3>#wow3>
Ötlet2:
A konzolos verziót vettétek meg, a PC-s User interface rejti az emulátort<#lookaround>#lookaround><#levele>#levele>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Nem kötelesek semmit sem visszavenni, csak ha a hibás. A szoftver pedig nem hibás.
De azért szurkolok neked! (nem rosszindulatból mondom)
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Shadow: 16
A grafika így már töpörtyûvel elmegy, de kilépés után mindig elveszenk a beállítások.
A pc verzíóban is kilõ mindent a hinta az egekbe, próbáltam, bele is haltam 😊
http://www.youtube.com/watch?v=1S0YMlJuzTU&feature=related
Az új fiókom: DevLupius
nekem nem kell a full, csak fusson el 1024x héthatvannyócba aztán kezit csókolom 😞
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
X2 Dual Core 4000+ 2.10, geforce 8600GT, 2gb ram
10 és 20 fps között ugrál, 800x600on, és lowon, hát ilyet...
Milyen videókártyát ajánlotok? kb 20eFt körül, és nvidia ha lehet :|
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Lehetséges megoldás #1: Kijelentkezünk a Rockstar Social Club-ból és a játék kezdetén kihagyjuk a bejelentkezést. Ezzel a megoldással elindíthatjuk játékot, ha rendelkezünk internetkapcsolattal, akkor a program felszólít, hogy jelentkezzünk be Game For Windows Live (GFWL) azonosítónkkal. Ha belépünk probléma nélkül menthetünk bármikor. Amennyiben nem rendelkezünk internetkapcsolattal a GFWL kliens offline módban fut, ha szeretnénk elmenteni állásunkat felkínálja a bejelentkezés lehetõségét. A felugró ablakban klatty az IGEN gombocskára. Úgy tûnhet, mintha néhány másodpercre kifagyna a játék, elõször üssük le a Tab, majd az Alt billentyût, így visszakerülünk az Asztalra. A felkínált lehetõségek közül válasszuk ki a GFWL Offline módot és újra nyomjuk le az Alt+Tab billentyûket. Ezzel a módszerrel lehetõségünk lesz menteni, azonban megeshet, hogy elõröl kezdhetjük a játékot."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lol
1 hétig nem voltam mert mûtöttek XD!
darkcOder megcsinálta a paul.dll-t amivel kikerülhetõ az aktiválás.
Mostmár csak a nocd kell és elméletileg (!!!) okés lesz a warez.
Þór vígi þessi rúnar
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
ez egyszerûen nem lett teljeskörûen tesztelve! gyûlölöm mikor ez van.
évezred csalódása ez, pedíg már annyira vártam. simán futnia kéne a gépemen erre 20cm a látótávolság, néha bekásásodik stb. botrány, játszhatatlan
sajna újra fél évet várhatunk mire lesz ebbõl valami a patcheknek köszönhetõen
30 nem lehet limit, csak 60 minimum... ha 30-nál kiakad, akkor bug.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,