Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Sajnos igen.
Csináltunk ilyen védelmet mi is, hogy bizonyos idõnként ellenõrizte a dvd-t meg minden jóságot.
Aztán kipróbáltuk egy szûz gépen és csak az indulásnál lévõ ellenõrzést hagytuk benne, mert úgy megfogta a gépet, hogy csak gyõztük kapkodni a fejünket. A multi meghalt, a menü akadt, a játék játszhatatlan volt. Pörgött orrbaszájba a dvd.
Szóval lehetséges! Nagyon is!

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
nem tudom milyen gépen készültek, de így néz ki a GTA IV....illetve így kellene...ejj...R* Toronto...nagyon ELBASZTATOK valamit...😞...egy jó játékot...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rotator
Hát az alap, hogy amint kijön egy nodvd crack, az befigyel! 😊

Szevasztok!
Menteni tudtok már?
Én nem
na ennyit ért a hûûdenagy várakozás.....
én már tudtam hogy ez lesz vettem is xboxot ajánlom mindenkinek
Szerintem is tutira a másolásvédelemmel van a gond. És mi lesz itt, ha az egyik cracker csapat kiiktaja ezt a védelmet? Lehet hogy mindenki a cracketetk fogja töltögetni? 😛 Nagy LOL lenne belõle...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

rotator
Azt sajnos nem tudom, mert nem sikerült kipróbálni. Én nem tudok olyan játékról, ahol lehetne.

DöflingR
Akkor nem is olyan vészes. Egyébként akkor a pc és a boxosok nem tudnak együtt multizni igaz? Régen volt valami errõl.. :S

Versace21
8800 gts-t ki probált ki a gamehez??hogy ment neki vele<#help><#nemtudom>???

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

rotator
Nem biztos, hogy jó választás lesz az NVIDIA, Pepsi ex-kollégája szerint, aki könyékig benne van a témában, a boxra lefordított shadereket használja a játék, egy HD Radeon ezért hosszabb távon nyerõbb választás, mert annak az architektúrája olyan, mint a boxnak...

Morphin
nemnem...van egy ilyen kereskedelmi szabály, avagy törvény...hogy a vásárló 3napon belül indok nélkül visszavihet...persze, ha megvan minden cucca stb..én még szinte kise bontottam bazz
már vittünk vissza egyszer vmit, és ismerõseim is...namost ebben az esetben nemtudom mi lesz...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

bordy
karidból hány gigát lát a game? olvastam olyat hogy csak 1g-t lát a 2-bõl.

Proview
Az ötlet finomítva:
-Végleges állapotához közelítve megmutatják a játékot az újságíróknak, akik tényleg azt látták, amit leírtak tesztként
-Fejlesztõk érzik, hogy hûû most nagyot alkottunk, nagyon le kéne védeni a játékot
-Rákerül a védelem, ami nincs rendesen tesztelve, "kész" verzió sokszorosítva, bótba
Egy ilyen hibásan megírt védelem okozhat fagyásokat, olyan mértékû CPU-terhelést (folyamatos eredetilemezkérés-ellenõrzés), ami lehúzza az egész teljesítményt?<#wow3>

Ötlet2:
A konzolos verziót vettétek meg, a PC-s User interface rejti az emulátort<#lookaround><#levele>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Redbull756
Jah, nálam is ezt dobja ki...

lipovics
Szia!

Nem kötelesek semmit sem visszavenni, csak ha a hibás. A szoftver pedig nem hibás.
De azért szurkolok neked! (nem rosszindulatból mondom)
bakvarnyu
raksz be képet ezen hogy néz ki?

lipovics
windows love lol 😄
Szóval sikerült megcsinálom a soci részt, megpróbálom mindjárt a multit.
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Shadow: 16

A grafika így már töpörtyûvel elmegy, de kilépés után mindig elveszenk a beállítások.

A pc verzíóban is kilõ mindent a hinta az egekbe, próbáltam, bele is haltam 😊
http://www.youtube.com/watch?v=1S0YMlJuzTU&feature=related

Az új fiókom: DevLupius

REPS0L
nekem is xpm van :S

nekem nem kell a full, csak fusson el 1024x héthatvannyócba aztán kezit csókolom 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

AleXXXXX
jelentkezz ki a social clubb programban😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Morphin
sajna az sem lesz elég h rendesen menjen, tegyél le róla!!... tedd fel az xp-t ott van 20-25fps a konfigoddal...nekemis hasonló van mint neked...jobban megy sokkal ikszpén...

w77d
de ez nem átlag játék XD

rotator
Itt nem textúra popup van, hanem textúra fade-in, érdekes, nem olyan zavaró, mint a popup!

w77d
ezekszerint nektek is ez van???

Nem jó ez az év így... Elszúrják az NFS:UC-t és most ezt... Remélem azért a Maffia2 és a Prince of Persia új része nem lesz így elszúrva...:S

Prince of Máté
Azért a HD3870 egy felsõközép-kategóriás kártya, eddig minden játékkal legalább highon játszottam...

w77d
ehhez a játékhoz??? 20ezerért?? 2db GTX280 nem vinné fullon XD

Morphin
de átlehet...csak nem a config szóval 😄 a Controls fül-nél van 2 blokk (azért mondom igy mert nemtudom a neveket fejbõl) és az elsõ blokk legutolsó opciójával lehet megváltoztatni....

REPS0L
nah kiszophatják...

X2 Dual Core 4000+ 2.10, geforce 8600GT, 2gb ram

10 és 20 fps között ugrál, 800x600on, és lowon, hát ilyet...

Milyen videókártyát ajánlotok? kb 20eFt körül, és nvidia ha lehet :|

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

akkora a gépigény ááááááá.................

rotator
MMA10 = a Rockstar szerverei behaltak (tiltsd le a netet, akkor elindul)

Kandurex
"Egyes probléma - Fatal Error MMA10 üzenet, mikor menteni szeretnénk.
Lehetséges megoldás #1: Kijelentkezünk a Rockstar Social Club-ból és a játék kezdetén kihagyjuk a bejelentkezést. Ezzel a megoldással elindíthatjuk játékot, ha rendelkezünk internetkapcsolattal, akkor a program felszólít, hogy jelentkezzünk be Game For Windows Live (GFWL) azonosítónkkal. Ha belépünk probléma nélkül menthetünk bármikor. Amennyiben nem rendelkezünk internetkapcsolattal a GFWL kliens offline módban fut, ha szeretnénk elmenteni állásunkat felkínálja a bejelentkezés lehetõségét. A felugró ablakban klatty az IGEN gombocskára. Úgy tûnhet, mintha néhány másodpercre kifagyna a játék, elõször üssük le a Tab, majd az Alt billentyût, így visszakerülünk az Asztalra. A felkínált lehetõségek közül válasszuk ki a GFWL Offline módot és újra nyomjuk le az Alt+Tab billentyûket. Ezzel a módszerrel lehetõségünk lesz menteni, azonban megeshet, hogy elõröl kezdhetjük a játékot."

(3206 új üzenet)

lol
1 hétig nem voltam mert mûtöttek XD!

DöflingR
A multi része veszettjó.. bár pc-n még nem próbáltam 😊 Konzolon is voltak a texturákkal néha popup-ok..

w77d
találkozott valaki ezzel az MMA10-el???

Morphin
boxon van multi?? mmint meglehet csinálni az accot mint pcre?? v elõfizetni sem lehet v hogy-e van ez-e??

a tököm tele van máááááááár, mit írjak át h ne szóljon be h oan helyen élek, ami nem tetszik neki Live-on?

Carlos
Csak info céljából:
darkcOder megcsinálta a paul.dll-t amivel kikerülhetõ az aktiválás.
Mostmár csak a nocd kell és elméletileg (!!!) okés lesz a warez.

Þór vígi þessi rúnar

Billentyût át sem lehet állítani tetszõlegesre? Ez mimámámi?

Sordoran
proxy miatt nincs torrent, ezért nem tudnék multizni, meg aktiválni se ha eredeti lenne

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

rotator
Jó lett ez nagyon. Nem fut rosszabbul, mint anno a GTA 3 futott nálam. A város kidolgozottsága csodás. Itt-ott vannak textúra bugok, de nem vészes. A autók irányítása elsõre kicsit fura volt, meg az a himbálózás, de meg lehet szokni, bár a kamera elég komótosan tud fordulni az ember után. High textúrákat nekem se engedi (HD3870 512M😎, de sebaj, legalább a fél év múlva esedékes gépbõvítés elsõ komoly érve már megvan. 😄 A Rockstar szerverei meghaltak vajon? Nem tudott csatlakozni, multit nem tudtam kipróbálni. 😞((

Kandurex
nem

fekete0012
A crysis ennél jobban megy egy picit mind a kettõ a sima és a warhed is<#mf1><#nevetes1>

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

w77d
aztakurva!!!! nem tudok visszamenni a játékban mert MMA10 Fatal Error-t ír ki!!!! Mi a halál???

PsyPeti
egyetértek

ez egyszerûen nem lett teljeskörûen tesztelve! gyûlölöm mikor ez van.
évezred csalódása ez, pedíg már annyira vártam. simán futnia kéne a gépemen erre 20cm a látótávolság, néha bekásásodik stb. botrány, játszhatatlan

sajna újra fél évet várhatunk mire lesz ebbõl valami a patcheknek köszönhetõen

Morphin
leis tudod tölteni, minek megvenni, már kinnt van a clonedvd rég...

DarkSector
Vsync a monitor Hz-ére korlátoz.
30 nem lehet limit, csak 60 minimum... ha 30-nál kiakad, akkor bug.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fekete0012
enyire elkurni egy játékot SZAR fos ijet kiadni sem lehetett volna <#violent><#violent><#gun><#gun><#levele><#mf2><#gunyos1>

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

n3whous3
-.- ja

púúúúú