54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • killecske
    Helló

Eddig XP-n játszottam és 497MB videó memóriát írt feltettem a Visát és már csak 210-et!
    Mitől van ez?
  • ronaldo86
    mit nemfog tole?
  • Bagoly81
    nem fog töle
  • Neoncsoves
    llloooooooollll
  • ronaldo86
    a cache boost nevu progi mit segit a jateknal?
  • n3whous3
    ASD:DSADS:DAS:ADS:ADSDASADS:AA:Sd.ASasd
  • n3whous3
    -.-
  • rage
    Nyomd meg a Home gombot, csinálj egy offline profilt a játék alatt.
  • MrXL
    Sehogy!
  • masssza
    Hali! Nekem nagyon bejött a játék grafika is jó! Egy gondom lenne hogyan lehet menteni ha a gépen nincsen net??
  • n3whous3
    A benchmarkot tuti lefuttattad és azért. Sajnos a buzera R* azt művelte, hogy mikor azt lefuttatod, utána ez lesz :S
  • eddie
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni?Amióta felraktam a pachet, nincsen hang, csak zene.
    Mit lehetne tenni?
    Előre is köszi!
  • n3whous3
    Nos valaki azóta tud megoldást arra, hogy a -nomemrestrict miért bassza el a játékot? Mert jobban megy tőle + nincs közeli pop up, de 1-2 perc játék után NÁLAM elkezd baszottul szaggatni és nem csak úgy, vannak helyek, ahol tuti elkezdi. Másoknál meg ilyen nincs. Akinek minden faszán működik XP 32 bit alatt ezzel a kapcsolóval, az írjon már rám kérem egy pm-et, elbeszélgetnék a rendszert illetően.
  • zolo
    Ez a kedvenc :) :
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=ppheypsHCgA]Oleg Kvasha - "Zelenoglazoe Taksi [Club Remix]"[/URL]
  • nan76
    én nem tudom de aki mentésért könyörög ,az tuti nem gta fan csak 1.vagy dicsekedni akar valakinek 2.csipkebokorvessző..akkor mi a rákért vette meg egyáltalán a gamét????..jó kussolok
  • logfree
    ide:
    C:\Documents and Settings\ neved \Local Settings\Application Data\
  • RedRiot
    A mentéseket vhogy hozzárendeli a játékos-profilokhoz, ezért nem valószínű hogy mások mentéseit használni tudnád. Nem vagyok nagy játékos, de a második szigetre könnyen eljutottam. Ha az ordibáló latin csajszival találkozol onnan már nem sokáig tart.
  • tommyg
    FAQ-BA!
  • ronaldo86
    hova rakja a mentéseket?
  • logfree
    2 napja? miről beszélsz öreg? első hsz-em ebben a fórumban: ma 20:57
  • rotator
    Én főleg a Vibe-ot szoktam hallgatni, egész jó Vice City hangulat lesz tőle. :P
  • Snexi
    kb 20-30%-nál elérhető lesz a zösszes városrész,inkább told el addig vagy google-zz
  • logfree
    tudna valaki válaszolni ?
  • [HUN]FaTaL
    Nem értem mit rinyálsz, úgysem tudod a mentést betenni. Másrészt ennyi idő alatt mert már vagy 2 napja sírsz, át lehet jutni a második szigetre.
  • rage
    A vonatra legelőször merre lehet felszállni ? Még nem akadtam rá a pályaudvarra.
  • logfree
    nem értem miért kell könyörögni egy mentésért ,hogy valaki feltegye ...... ennyire nagy munka lenne valahova feltölteni becsomagolva?
  • berlinboy6329
    Én kizárólag azt hallgatom.Néha a San űJuan soundsra áttekerek a Mealdades miatt.Olyan cigányos zene,de b@ssza meg vmiért tetszik. :)
  • MrXL
    Nikolai "Niko" Bellic nem is halgathat mást mint a Vladivostok FM -t. Tudjátok ilyen a honvágy.
  • tenkenorman
    Télleg! Most akkor nincs mentés a pc játékhoz? Csak PS3-ra láttam! Biztos kérdezték már 1000-szer. Valaki feldobhatná, faq-ban elolvastam hova kell!
  • kuci06
    "Basta - Mama" a vlagyiszlovok efemről :)

"Nas - War is necessary"
    "Busta Rhymes - Where My Money"

ezek sem rosszak
  • logfree
    valaki dobjon mér fel egy mentést meg szeretném nézni a többi városrészt is ....előre is köszi...

Pl ide: http://www.zshare.net/
  • berlinboy6329
    Figyweeljetek már!

A gruppa krovinak megvan vhol az uj változata?

Ez

Valahogy máshogy remélem létezik,mert az eredeti hang 10000X jobb mint ez a mély női.
  • akyyy
    nekem is meg az egész rádió adó, tök jó számok mennek rajta:D
  • RedRiot
    "na de szerintetek meik a legjob szám a játékban ?"

A LCHC-n jó kis zúzós hardcore muzsika van, nehezebb küldik alatt azt hallgatom, megadja a szükséges adrenalinlöketet. De nagyon bejön egy ruszki rap szám, Serjoga - King Ring vagy vmi ilyesmi, nagyon megy a játék hangulatához.

Második videóm, egy kis Cadillac-action, keresztül egy lakótelepen, majd csattanós végződés. (Érdekes, hogy a gettólakók olyan szinten vannak belefeszülve az életbe, hogy egy kéttonnás cirkáló is elrepülhet a fejük felett, akkor sem mozdulnak. :)))

Fleetwood Nic - videó
  • logfree
    valaki dobjon mér fel egy mentést meg szeretném nézni a többi városrészt is ....előre is köszi...
  • MrXL
    Glukoza - Schweine ( Vladivostok FM ) - a kedvencem.
  • GPx8
    És akkor mi van? Nekem a SA is eredeti, semmi baja.
  • Kamaty Zokniban
    nem csak azért ha naponta órákat használja az ember nem úgy fog kinézni mintha akkor vete volna ki a dobozból
  • gabo91
    Nekem 7600Gt-vel egész játszható. 1024*768-on lowon persze... amd X2 3800+ , 3gb ram.
    18-20fps
    cacheboost-nak köszönhetően...
  • zolo
    Nemtom néztétek-e már a játék Soundtrackjét (wiki-n fennvan az egész), ez a szám/klip elég beteges :D