54919
-
#25754 Helló
Eddig XP-n játszottam és 497MB videó memóriát írt feltettem a Visát és már csak 210-et!
Mitől van ez? -
ronaldo86 #25753 mit nemfog tole? -
Bagoly81 #25752 nem fog töle -
Neoncsoves #25751 llloooooooollll -
ronaldo86 #25750 a cache boost nevu progi mit segit a jateknal? -
n3whous3 #25749 ASD:DSADS:DAS:ADS:ADSDASADS:AA:Sd.ASasd -
n3whous3 #25748 -.- -
#25747 Nyomd meg a Home gombot, csinálj egy offline profilt a játék alatt. -
#25746 Sehogy! -
masssza #25745 Hali! Nekem nagyon bejött a játék grafika is jó! Egy gondom lenne hogyan lehet menteni ha a gépen nincsen net?? -
n3whous3 #25744 A benchmarkot tuti lefuttattad és azért. Sajnos a buzera R* azt művelte, hogy mikor azt lefuttatod, utána ez lesz :S -
eddie #25743 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Amióta felraktam a pachet, nincsen hang, csak zene.
Mit lehetne tenni?
Előre is köszi! -
n3whous3 #25742 Nos valaki azóta tud megoldást arra, hogy a -nomemrestrict miért bassza el a játékot? Mert jobban megy tőle + nincs közeli pop up, de 1-2 perc játék után NÁLAM elkezd baszottul szaggatni és nem csak úgy, vannak helyek, ahol tuti elkezdi. Másoknál meg ilyen nincs. Akinek minden faszán működik XP 32 bit alatt ezzel a kapcsolóval, az írjon már rám kérem egy pm-et, elbeszélgetnék a rendszert illetően. -
#25741 Ez a kedvenc :) :
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=ppheypsHCgA]Oleg Kvasha - "Zelenoglazoe Taksi [Club Remix]"[/URL] -
#25740 én nem tudom de aki mentésért könyörög ,az tuti nem gta fan csak 1.vagy dicsekedni akar valakinek 2.csipkebokorvessző..akkor mi a rákért vette meg egyáltalán a gamét????..jó kussolok -
#25739 ide:
C:\Documents and Settings\ neved \Local Settings\Application Data\ -
RedRiot #25738 A mentéseket vhogy hozzárendeli a játékos-profilokhoz, ezért nem valószínű hogy mások mentéseit használni tudnád. Nem vagyok nagy játékos, de a második szigetre könnyen eljutottam. Ha az ordibáló latin csajszival találkozol onnan már nem sokáig tart. -
#25737 FAQ-BA! -
ronaldo86 #25736 hova rakja a mentéseket? -
#25735 2 napja? miről beszélsz öreg? első hsz-em ebben a fórumban: ma 20:57 -
#25734 Én főleg a Vibe-ot szoktam hallgatni, egész jó Vice City hangulat lesz tőle. :P -
#25733 kb 20-30%-nál elérhető lesz a zösszes városrész,inkább told el addig vagy google-zz -
#25732 tudna valaki válaszolni ? -
#25731 Nem értem mit rinyálsz, úgysem tudod a mentést betenni. Másrészt ennyi idő alatt mert már vagy 2 napja sírsz, át lehet jutni a második szigetre. -
#25730 A vonatra legelőször merre lehet felszállni ? Még nem akadtam rá a pályaudvarra. -
#25729 nem értem miért kell könyörögni egy mentésért ,hogy valaki feltegye ...... ennyire nagy munka lenne valahova feltölteni becsomagolva? -
#25728 Én kizárólag azt hallgatom.Néha a San űJuan soundsra áttekerek a Mealdades miatt.Olyan cigányos zene,de b@ssza meg vmiért tetszik. :) -
#25727 Nikolai "Niko" Bellic nem is halgathat mást mint a Vladivostok FM -t. Tudjátok ilyen a honvágy. -
#25726 Télleg! Most akkor nincs mentés a pc játékhoz? Csak PS3-ra láttam! Biztos kérdezték már 1000-szer. Valaki feldobhatná, faq-ban elolvastam hova kell! -
#25725 "Basta - Mama" a vlagyiszlovok efemről :)
"Nas - War is necessary"
"Busta Rhymes - Where My Money"
ezek sem rosszak
-
#25724 valaki dobjon mér fel egy mentést meg szeretném nézni a többi városrészt is ....előre is köszi...
Pl ide: http://www.zshare.net/ -
#25723 Figyweeljetek már!
A gruppa krovinak megvan vhol az uj változata?
Ez
Valahogy máshogy remélem létezik,mert az eredeti hang 10000X jobb mint ez a mély női. -
#25722 nekem is meg az egész rádió adó, tök jó számok mennek rajta:D -
RedRiot #25721 "na de szerintetek meik a legjob szám a játékban ?"
A LCHC-n jó kis zúzós hardcore muzsika van, nehezebb küldik alatt azt hallgatom, megadja a szükséges adrenalinlöketet. De nagyon bejön egy ruszki rap szám, Serjoga - King Ring vagy vmi ilyesmi, nagyon megy a játék hangulatához.
Második videóm, egy kis Cadillac-action, keresztül egy lakótelepen, majd csattanós végződés. (Érdekes, hogy a gettólakók olyan szinten vannak belefeszülve az életbe, hogy egy kéttonnás cirkáló is elrepülhet a fejük felett, akkor sem mozdulnak. :)))
Fleetwood Nic - videó -
#25720 valaki dobjon mér fel egy mentést meg szeretném nézni a többi városrészt is ....előre is köszi... -
#25719 Glukoza - Schweine ( Vladivostok FM ) - a kedvencem. -
GPx8 #25718 És akkor mi van? Nekem a SA is eredeti, semmi baja. -
#25717 nem csak azért ha naponta órákat használja az ember nem úgy fog kinézni mintha akkor vete volna ki a dobozból -
#25716 Nekem 7600Gt-vel egész játszható. 1024*768-on lowon persze... amd X2 3800+ , 3gb ram.
18-20fps
cacheboost-nak köszönhetően... -
#25715 Nemtom néztétek-e már a játék Soundtrackjét (wiki-n fennvan az egész), ez a szám/klip elég beteges :D