54919
-
#25794 nah még 1 szer hátha tud valaki segíteni.
tehát a socila club-ba regisztrálva vagyok. a windows live ba is regisztrálva vagyok hamis címmel telefonszámmal stb. És amikor jelentkeznék be a home gombal a windows live ba akkor nem enged be. MI lehet a gond? A FAQ-t olvastam de mindent ugy csináltam és mégse enged be... -
#25793 rajmí? :D -
Szabi020 #25792 Mert billintyüvel nem a legtutibb! -
#25791 hehh?? -
Szabi020 #25790 Sziasztók! AKI tud vagy ismer valakit aki tud az nem csinálna egy ojat a játékba ,hogy kormánnyal lehessen menni ami 1 egész meg még 1 negyedszer fordul ugy minnt a játékba az 2 és fél ami 900 fokos fordulat egy fék kuplung gáz os pedált! és egy 6 fokozatu seb váltot és egy hátra menetet!!!!! ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!!!!!! -
#25789 gamertag gregbacsi
:) -
leviking #25788 akkor árúldd el.ahjj na mind1
ha valki ebből rájön mi lesza vége gratulálok eghajolok (Y) -
#25787 akkor jó :) -
#25786 nem az lesz a vége. -
#25785 nah jah, de elindítottál egy hullámot, aztán most már tudom mi lesz a vége.... -
#25784 tuti hogy lesz még, nagyon az elején járunk... -
ldavid #25783 én sem értem mi a gond. tényleg nem írta, konkrétan kit lőnek le -
leviking #25782 te meg ne marházz most mit tudtál meg így?? kit nem lőnek le ebbe gameba, most tudod mi lesz? vagy mi hmmm? semmit nem árúltem a játékból szval nem kell indokolatlanul beszólni. -
#25781 jelen pillanatban nem, mivel nincs bejelentve következő. de lehet majd később lesz, nem tudjuk -
#25780 lesz -
#25779 lesz még patch? -
leviking #25778 kösz a választ.utána észrevettem.
ti meg csak beszólni tudtok?erre minek kellett volna spoiler direkt azért se tettem. most aztán nagyon lelőttem nektek a poént. inkább psssztt -
#25777 igazából nem mondott el semmi érdekeset, lelőnek egy nőt? kit, mikor, hol? semmi konkrét. :D és a játék nem úgy zárul hogy lelőnek egy nőt, szóval no para
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, lelövik Kate-t, Roman esküvőjén, Niko-t akarták lelőni, de balul sült el, ezután jön az uccsó küldetés, szóval a nő halálával még nincs vége a dolognak -
#25776 de egy marha vagy barátom.... -
#25775 kössz, BAN PLS -
#25774 BAZZZ
SPOILERT HASZNÁLHATNÁL!
ÁHHH -
#25773 És milyen beállításokkal?
-
leviking #25772 valaki majd írjon nekem választ mert idegesít
-
Nwis86 #25771 valaki beírná hogy, miket kell beírnom abba a txt- fájlba, hogy bármilyen grafikai beállítást engedélyezzen és ne tiltson le. olvastam faq-t meg is csináltam amit ót írnak. valamit tovább is enged állítani de nem mindent, előre is kösz -
eddie #25770 Köszi!Így jó lett. -
leviking #25769 hogy lelőtetk egy csajt:D ezt csak az érti aki kijátszotta ne nevettes már -
#25768 Az előttem hozzászóló a játék végét írja le, nem jelölt SPOILERezéssel, csak az olvassa el aki tudni akarja a végét!!!!!!!!!
-
leviking #25767 hy. ha valaki kijátszotta az mondja már meg pls. hogy neki is annyi a vége hogy lelövik a nőt és nem áll bosszút? -
#25766 úgy csinálom :S -
#25765 numerikus billentyüzeten irányisd a helit, mint a Vice City-be, egéren csak szenvedés -
n3whous3 #25764 Én se tudok már vagy 1,5 órája, de ez ilyen ma esti móka. -
#25763 ja, a patch is fenn van... -
n3whous3 #25762 nem, csak indítsd a játékot újra
elvileg akkor ok lesz -
#25761 Mit lehet tudni erről az új SC-os frissítésről? Mióta frissített, nem tudok bejelentkezni.:S -
#25760 egy gyors vélemény ha valakit érdekel
Vista volt a gépemen. A kép elment, nem volt út, hányásfos volt az egész, akadozott 3ból 2x kilépett, multira azt írta ki, hogy nem elég gyors a gépem és barátai.
Eleve untam a Vistát mondom kipróbálom felteszek egy Xp Sp3-t. Mindent felraktam már az Xp-re divxcodec-től Google Earth-ig. próbát megér felteszem a Gta4-et is.
Óóó, te jó ég!
Full minden fut. nincs semmi .txt buhera minden high, csak a látóteret nem lehet (tudjátok). Van út egyátalán nem akadozik multi nagyon szórakoztató... semmi hibája a játéknak. valami ilyesmit láthatnak a R*-nál ,hogy nem ismerik el hogy egy fos a játék. 4órája nyomom a multit, de nagyon élvezetes. már kiesik a szemem!
gép: 3.2Ghz Core2, 2Gb Geil Ultra, Gtx260. -
eddie #25759 Köszi a választ!Újra kell raknom? -
#25758 Vége fele inkább Kill Bill, de az eleje egyértelműen GTA IV.
Emlékszem mikor még anno megláttam a neten a Schweine klippjét (alapvetően maga a zene is üt) szinte minden nap megnéztem. -
#25757 nembírom megcsinálni ezt a rohadt helikopteres küldetést megy össze vissza az a szar :@@@@@@@ -
#25756 enyhén koppintás:):)lol:) -
hollófernyiges #25755
Erősen GTA-feelinges Glukoza klip