54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • red bull
    nah még 1 szer hátha tud valaki segíteni.
    tehát a socila club-ba regisztrálva vagyok. a windows live ba is regisztrálva vagyok hamis címmel telefonszámmal stb. És amikor jelentkeznék be a home gombal a windows live ba akkor nem enged be. MI lehet a gond? A FAQ-t olvastam de mindent ugy csináltam és mégse enged be...
  • REPS0L
    rajmí? :D
  • Szabi020
    Mert billintyüvel nem a legtutibb!
  • w77d
    hehh??
  • Szabi020
    Sziasztók! AKI tud vagy ismer valakit aki tud az nem csinálna egy ojat a játékba ,hogy kormánnyal lehessen menni ami 1 egész meg még 1 negyedszer fordul ugy minnt a játékba az 2 és fél ami 900 fokos fordulat egy fék kuplung gáz os pedált! és egy 6 fokozatu seb váltot és egy hátra menetet!!!!! ELÖRE IS KÖSZI!!!!!!!!!!!
  • BiG G
    gamertag gregbacsi

:)
  • leviking
    akkor árúldd el.ahjj na mind1
    ha valki ebből rájön mi lesza vége gratulálok eghajolok (Y)
  • w77d
    akkor jó :)
  • DJ Skyline
    nem az lesz a vége.
  • w77d
    nah jah, de elindítottál egy hullámot, aztán most már tudom mi lesz a vége....
  • w77d
    tuti hogy lesz még, nagyon az elején járunk...
  • ldavid
    én sem értem mi a gond. tényleg nem írta, konkrétan kit lőnek le
  • leviking
    te meg ne marházz most mit tudtál meg így?? kit nem lőnek le ebbe gameba, most tudod mi lesz? vagy mi hmmm? semmit nem árúltem a játékból szval nem kell indokolatlanul beszólni.
  • DJ Skyline
    jelen pillanatban nem, mivel nincs bejelentve következő. de lehet majd később lesz, nem tudjuk
  • w77d
    lesz
  • JaSoN HuNTeR #25779
    lesz még patch?
  • leviking
    kösz a választ.utána észrevettem.

ti meg csak beszólni tudtok?erre minek kellett volna spoiler direkt azért se tettem. most aztán nagyon lelőttem nektek a poént. inkább psssztt
  • DJ Skyline
    igazából nem mondott el semmi érdekeset, lelőnek egy nőt? kit, mikor, hol? semmi konkrét. :D és a játék nem úgy zárul hogy lelőnek egy nőt, szóval no para

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen, lelövik Kate-t, Roman esküvőjén, Niko-t akarták lelőni, de balul sült el, ezután jön az uccsó küldetés, szóval a nő halálával még nincs vége a dolognak
  • w77d
    de egy marha vagy barátom....
  • tommyg
    kössz, BAN PLS
  • kuci06
    BAZZZ

SPOILERT HASZNÁLHATNÁL!

ÁHHH
  • elite
    És milyen beállításokkal?
  • leviking
    valaki majd írjon nekem választ mert idegesít
  • Nwis86
    valaki beírná hogy, miket kell beírnom abba a txt- fájlba, hogy bármilyen grafikai beállítást engedélyezzen és ne tiltson le. olvastam faq-t meg is csináltam amit ót írnak. valamit tovább is enged állítani de nem mindent, előre is kösz
  • eddie
    Köszi!Így jó lett.
  • leviking
    hogy lelőtetk egy csajt:D ezt csak az érti aki kijátszotta ne nevettes már
  • akyyy
    Az előttem hozzászóló a játék végét írja le, nem jelölt SPOILERezéssel, csak az olvassa el aki tudni akarja a végét!!!!!!!!!
  • leviking
    hy. ha valaki kijátszotta az mondja már meg pls. hogy neki is annyi a vége hogy lelövik a nőt és nem áll bosszút?
  • tommyg
    úgy csinálom :S
  • akyyy
    numerikus billentyüzeten irányisd a helit, mint a Vice City-be, egéren csak szenvedés
  • n3whous3
    Én se tudok már vagy 1,5 órája, de ez ilyen ma esti móka.
  • Zeller01
    ja, a patch is fenn van...
  • n3whous3
    nem, csak indítsd a játékot újra

elvileg akkor ok lesz
  • 6milan6
    Mit lehet tudni erről az új SC-os frissítésről? Mióta frissített, nem tudok bejelentkezni.:S
  • Zeller01
    egy gyors vélemény ha valakit érdekel
    Vista volt a gépemen. A kép elment, nem volt út, hányásfos volt az egész, akadozott 3ból 2x kilépett, multira azt írta ki, hogy nem elég gyors a gépem és barátai.
    Eleve untam a Vistát mondom kipróbálom felteszek egy Xp Sp3-t. Mindent felraktam már az Xp-re divxcodec-től Google Earth-ig. próbát megér felteszem a Gta4-et is.
    Óóó, te jó ég!
    Full minden fut. nincs semmi .txt buhera minden high, csak a látóteret nem lehet (tudjátok). Van út egyátalán nem akadozik multi nagyon szórakoztató... semmi hibája a játéknak. valami ilyesmit láthatnak a R*-nál ,hogy nem ismerik el hogy egy fos a játék. 4órája nyomom a multit, de nagyon élvezetes. már kiesik a szemem!
    gép: 3.2Ghz Core2, 2Gb Geil Ultra, Gtx260.
  • eddie
    Köszi a választ!Újra kell raknom?
  • Prézli
    Vége fele inkább Kill Bill, de az eleje egyértelműen GTA IV.
    Emlékszem mikor még anno megláttam a neten a Schweine klippjét (alapvetően maga a zene is üt) szinte minden nap megnéztem.
  • tommyg
    nembírom megcsinálni ezt a rohadt helikopteres küldetést megy össze vissza az a szar :@@@@@@@
  • nan76
    enyhén koppintás:):)lol:)
  • hollófernyiges

Erősen GTA-feelinges Glukoza klip