54919
-
Manbeast #25888 Videó -
Manbeast #25887 Itt egy videó, sajnos a zúzdánál tegnap éjjel elszállt a render, de talán mire hazaérek meglesz a teljes 5 perces videó is.
-
HUN BECSEHELY #25886 Srácok valaki erre?Beregeltem a Cluba,de amikor kéri a nevet,és a jelszót,a játékon bellül,akkor nem fogadja el. -
TottiZsolt #25885 Melyik szerveren szoktatok multizni? Majd megyek én is ha időm lesz -
#25884 eltelt kemény 7 perc n3whous3 és a kommented között, valószínű nem 24/7-ben ül itt ldavid hogy lesse ki mikor írja be a gamertagját. :| -
#25883 Még mindig segítség kellene
Elakadtam Packie küldetésénél mikor pegazusnál át kell öltözni.
Átvettem cipőt zakót gatyát és nem engedi a küldetést elkezdeni....
PLS HELPPPP -
n3whous3 #25882 biztos nem vette észre még ldavid, hogy írtam -
#25881 mér nincs berakva newhouse a gamertagok közé????????? -
bucsher #25878 oda procc kell -
n3whous3 #25877 ja nem Kandurnak ment volna, csak akartam még arra is reagálni, na mind1 :) -
n3whous3 #25876 Megint írnék akkor, hogy
n3whous3 vagyok liveon. És vegyetek fel akkor már a listába :)
erre valaki megoldást? -
bucsher #25875 így is az év játéka :) -
RedRiot #25874 6000+ / 3850 512M / 2GB RAM - 28-32fps mediumban, 1280x1024. Négymagosokon jobban fut, de a 4 magbó csak 3-at hajt meg, így lehet hogy egy hárommagos AMD-vel is ugyanazt a sebességet éred el! -
RedRiot #25873 Azért összességében véve hiába fikáztam én is a játékot, az elmúlt héten semmi mással nem játszottam. Vhogy sikerült olyan beállításokat találnom, hogy viszonylag jól fut a gépemen, így már a grafikai problémákon is túltettem magam.
A sztori, az apró részletek, és a video editor kárpótolják a gyatra konverziót. Ilyen élethű város PC-s játékban eddig még nem létezett. A mobiltelefon kivitelezése, hogy azon keresztül kapjuk a küldetéseket, tartjuk a kapcsolatot az NPC-kel, azon keresztül érjük el a játék menüjét óriási ötlet. A komplett metrórendszer, a taxik is feldobják az egészet.
A fizikai modell, animációk ugyancsak nagyon magas színvonalúak, és a hangeffektek is sokban hozzájárulnak az élethűséghez. A GTA:SA idején rengeteg GTA paródia került a jútúbra, amik elsősorban a darabos, néha idióta animációk kifigurázására épültek. A GTAIV animjaiba már nehezebb lesz belekötni. A filmszerkesztő mód pedig csak hab a tortán. Itt csak azt sajnálom, hogy saját zenéket nem enged betenni a filmekbe, gondolom copyright okok miatt.
Két óriási hibája van a játéknak: a WinLive-os, roksztár klubos faszoskodás, és a grafikai motor trehány átportolása. Ha ezek nem lennének, egyértelműen az év játéka lenne a GTAIV.
-
#25872 nem tudom mennyivel menne neked, de gyorsabb lenne, mivel a procid gyenge ehhez a videókarihoz -
hamedyyyy #25871 Hali
Nekem a patch és az új driver lassítja a játékot.
Másoknak is volt már ilyen?
Jelenlegi gonfigom:
AMD 4800+
9800GTX+ 512 mb
4gb ram
Ha a procit kicserélrm AMD phenom x3 38450 2.1 GHz akkor a 35 fps.nél több lesz és jól elmegy a játék max beállításnál is mint a vaj? Mert akkor még ma megveszem!
Help!
Zoli -
#25870 Érdekes, nekem 8600 GT-m van, és semmi baj sincs a kirajzolással.. Pont ugyan olyan gyorsan rajzol ki mindent, mint a videóban említett 4870-es 1 gigás vidkarival.. Igaz, az fps biztos nem lesz ugyan annyi(8600Gt VS 4870), de "látvány" ugyan az.. Még ha kell videót is csinálok róla.. -
#25869 a játék most nekem megy 20 fps-el kb. szerintetek mi kéne neki, egy jobb proci (6000+ vagy egy phenom) vagy elég neki plussz 1-2 GB RAM? sztem a videókari elég bőven, mert felbontás állítás nem javít -
#25868 heló, a clipeket hol tom megnézni? -
RYO21 #25867 nálam nincs ott semmi csak az auto configure -
#25866 Graphics settings és közömbös arc. -
RYO21 #25865 hogy kell elindítani a becnhmarkot??? -
#25864 Hát igen. Szerintem januárban megjelenik ez a cím az év csalódásai között. Lehet, hogy nem első lesz (bár szerintem igen) de előkelő helyen végez.
A végén a "két szál" szánalom. Majnem tök ugyanaz a kettő...Akik megcsinálták mindkettőt vágják.
És az, hogy semmi reward nincs a végén szintén szánalmas. -
#25863 rengetegen árnyékra vetődtünk vele sajnos, még a konzolos megjelenés után 1 héttel már az egész társaság bánta, hogy megvette...és mi biza fejenként majd 17 ezret fizettünk a játékért szánalom,
...A 4900,- Ft Kings Bounty szarrá aprítja játék élmény szinten... -
#25862 viszont a videó szerkesztő jó dolog, csak nekem nem hajlando feltöltenni a cuccaimat, folyton azt mondja, hogy fail, de nagyon jol meg lehet szerkeszteni a visszajátszásokat. -
JaNeK2007 #25861 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ekkore szar játékot régen láttam, méghogy év játéka -
#25860 !!!!!!!!!!!!!!SPOILER WARNING!!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Namost akkor ennyi? Kinyirtam a pöcs Pegerino-t vagykit és kész, credits és annyi? Semmi megkaptad a házát tele fegyókkal, mint az eddigi részekben? Ez igy elég satnya!!!!! Ott állok 1 millió pénzzel és egy szaros ótvar lukba kellene élnem? (igaz megvan Playboy kérója, de azt akár el is bukhattam volna) Ez nagyon szar igy! -
#25859 már töltöm is lefele HDban :> -
#25855 Halleluja, megúsztam a gépfejlesztést. :) GTA4-et is csak a video-szerkesztő mód maitt vettem volna meg pc-re is, de szerintem a vasamon meg se nyikkanna. Így jártam. -
#25854 Ilyennek lenni lol mégha ingame is lenne benne,de szerintem nem sok van! -
#25851 azért azt meg nem kéne XD -
hamedyyyy #25843 Sziasztok!
Nekem a patch és az új driver lassítja a játékot.
Másoknak is volt már ilyen?
Jelenlegi gonfigom:
AMD 4800+
9800GTX+ 512 mb
4gb ram
Ha a procit kicserélrm AMD phenom x3 38450 2.1 GHz akkor a 35 fps.nél több lesz és jól elmegy a játék max beállításnál is mint a vaj? Mert akkor még ma megveszem!
Help!
Zoli -
#25842 Én is erre hajlok már mert ha még csak nem is a GTA miatt, de a több memória mindig jót tesz.
A rendszert is felbővítem 3-4 gigára. A processzorom gyenge még, de most csak alaplap csere fér bele a dologba proci szere nem azért remélem el fog döcögni vele a játék. Amit elvileg a Jézuska fog hozni. :) -
HUN BECSEHELY #25841 Segittene nekem valaki?PM-be adok msn-t.
Lassan ott tartok hogy elégetem ezt a gamet is -
RedRiot #25840 bloom állítgatás
Itt próbálkoznak páran a bloom effekt kapcsolgatásával, vkinek állítólag kicsit gyorsabb lett a game, vkinek beszart és nem indul. Óvatosan... -
davech #25839 4870 512 esem van játékban 450 mb re van beállítva és így türhető. -
davech #25838 én az 1GB-os karit ajánlom, pár ezer forintal drágább de ha gta-zni akarsz akkor csak az. -
#25837 Mennyi videó memóriád van? Mert a gamestar online-on van egy videó ami azt mutatja a memória tükrében hogy változik az épületek kirajzolása.
Pont ezen okok miatt most nem tudom eldönteni, hogy 512-vel vagy 1 gigával vegyem az új kártyám. -
Newfronter #25836 Sajna nem tudok róla. Talán itt is megfordul sok Intel guru és tud neked segítséget adni! -
davech #25835 Figyu nincs valami Inteles konfigra való progid? amivel jobban fut a gta? (HD4870)
Mert ez atis igaz ,de amd-s konfighoz.