54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • SchweepeS
    Hali , volna egy olyan problémám hogy a hang recseg és nem tudok vele mit kezdeni, tettem fel új hangkártya drivert de nem segített :S ha valaki tud segíteni az pls írja már meg. Ja igen még 1 kérdés hogy lehet ablakban játszani a gammel? halottam olyat is h a readme ben levan irva de én nem találtam. Elöre is köszike
  • HUN BECSEHELY
    Srácok.Valaki segitsen nekem légyszi.Havertól megvettem a gamet,Ö beregelte,azzal betudok lépni a Clubba,csináltam egy LIVE-os fiókót,de azzal nem enged be Multiba.Tud erre valaki valamit?
  • Manbeast
    HA megnöveled a FOV-ot elég messzire el lehet vinni a kamerát, csak trükközni kell, amíg közeledik a kocsi folymatosan növelni kell a FOV-ot.
  • RedRiot
    Nekem egyedül az nem tetszik, hogy a kamerát nem lehet egy bizonyos távolságtól messzebb vinni a játékostól. Pl. így nem lehet megcsinálni, hogy a játékos messziről száguld autóval egy fix kamera felé, mert egy olyan 30 métertől távolabb nem tudom vinni a kamerát. Márpedig ha száguld az az autó, akkor néhány frame alatt eléri a kamerát, oda a drámai hatás.
  • Manbeast
    Szerintem próbálkozz free kamerákkal, lendületesebb a mozgás, ha álló , vagy aszinkron mozgó háttéren kapod el az akciót, meg érdemes a FOV-al játszani, mert atom jó effekusokat össze lehet hozzni.
  • n3whous3
    feljebb lehet jah
  • gepsys
    Hali!
    Na elkezdtem a játékot és nagyon tetszik. Mindössze annyi a problémám, hogy 320 megás a vga kártyám és sajnos kevés neki. Mikor a felbontás tolnám 1440x900-ba, akkor csak 1152xnem tom mennyibe engedi...
    Szerintetek 512-essel fellehet rakni full felbontásba?
    Ja, és a quality-t is csak low-ra engedi.
    Én egy 9600GT-be gondolkodok, csak nem tudom. hogy 512 vagy 1Gb.
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • RiCSi1234
    Jut eszembe, jó volt részemről ez a gamertag megosztó 5let.. :D(köszönöm a megvalósítást ldavid)
    Olyan jót multiztunk páran.. :D:D:D Remélem lesz még néhány ilyen este.. :D
  • sylas
    van vkinek logi chillstreamje?kérdésem a patch helyrerakja hogy autózás közben adagolni lehet a gázt nem csak fulllra megy meg fék?
  • Manbeast
    Ja csak az elején hangsúlyozni akartam az esős rossz napot, amúgy magas a traffic, csak esőben az emberek behúzódnak a kapualjakba, az eredeti felbontáson lehet látni a kapualjakban kucorgó embereket, ezt sajnos a jútúb eltüntette illetve barna kis kockákká mosta.
  • RedRiot
    Szerintem is vontatott egy kicsit. Lehet hogy érdemes lenne olyan helyen forgatnod, ahol több gyalogos van, nagyobb mozgás. Érdemes kicsit felnyomni a traffic densityt, hátha nem csak az autók, hanem a gyalogosok számát is megnöveli. Rohanni, járókelőknek nekimenni, mindezt érdekes szögekből felvenni - mozgalmasabb lenne. Elég jól kidolgozott a járókelők reakciója, érdemes ezt kihasználni. Persze ez csak az én véleményem, lehet hogy John Woo máshogy csinálná. :))))
  • bertino

nah ez a legelső, látszik is rajta
    a többit majd csak máskor töltöm fel, mert míg a 720p-es 130 megát feltolom 12k-val, addig meg is őszülök, de az már jobb egy fokkal.
  • Manbeast
    5 perc lenne és a felvezetés után tele lenne robbantással. Igyekeztem film hatásúra megcsinálni. Az első egy perc tisztelgés a játék mögött feszülő életszagú világnak, meg a brutálisan jó videó editornak. Talán este le tudom renderelni az egészet, és nem fagy szét fél óra számolás után ez a fos.
  • Carlos
    hosszú és uncsi.
  • Manbeast
    Na lásssuk:

Remélem jippijé
  • [OP]Freedom
    Köszi
  • BAk3R
    vegyél fel fekete nyakkendős öltönyt fekete smart cipővel.
  • Manbeast
    Ahhh mosmár végre megértettem miről beszélsz:D
    a watch-os az oldalra mutat, az embeddes meg maga a movie.
  • ldavid
    ezt másoltad: http://www.youtube.com/watch?v=VGj-xHHQWow
    a watch-os link az oldalra mutat
  • Manbeast
    Ja aztán rájöttem, most viszont ezt másoltam és sehun sámli.
  • [OP]Freedom
    Segítsetek már légyszi.
    Elakadtam ebben a tetves játékban és lehet hogy bug mert a feladatot megcsinálom "packie" küldetése átöltözni de akármit veszek fel nem indítja el a küldetést valaki aki már megcsinálta ira már le hogy mit hogyan csinált mert komolyan mondom röhej...
    Nem szoktam elakadni de már kétségbe vagyok esve .....
  • ldavid
    másolod az embed kódot
    <object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VGj-xHHQWow&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VGj-xHHQWow&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

és csak a kiemelt részt rakod a flash tagek közé
  • SötétBarom
    khtxbye
  • Manbeast

Na egy utolsó próba az embeddre aztán befejeztem
  • RYO21
    egyik se műxik
  • ldavid
    és? menjetek flémelni hozzájuk
  • gazgoblin
    hívjuk inkább húsbavágóan igaznak :D
  • Carlos
    Ez ötletes (PC-nek leáldozott topik banner):
  • Manbeast
    Köszi!
    Ma este, Ha kész az előző videó teljes renderje, elkészítem a folytatást is, ahol gránátos barátunk nagyszabású robbantásra adja a fejét...
  • [HUN]FaTaL
    Options->Graphics és rányomsz a benchmarkra, vagy a -benchmark paraméterrel indítod a játékot.
  • RYO21
    hogy kell elinditani benchmarkot????
  • ldavid
    az src=" utáni címet kell berakni (http://www.youtube.com/v/_qrBrdJT-UI)

• Manbeast
    na még 1x:
  • Manbeast
    Na még egy videó, ez volt az első render próbálkozásom, néhol, szé is esik a kép:

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_qrBrdJT-UI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_qrBrdJT-UI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>
  • drater
    Hali beírnátok a gamertag listába? Draterhun vagyok live on. Thx
  • [OP]Freedom
    Még mindig segítség kellene
    Elakadtam Packie küldetésénél mikor pegazusnál át kell öltözni.
    Átvettem cipőt zakót gatyát és nem engedi a küldetést elkezdeni....
  • Lacee86
    Hali! A Windowshoz az SP2-t vissza lehet tenni, ha már SP3-at feltelepítettem? (Természetesen Winfos újratelepítés nélkül értem.) Mert mióta ez a sz*r van fenn, üresjárásban 500, sőt ma pl. 650 mega ramot eszik (SP2-vel 300, max 350 volt.)
  • HUN BECSEHELY
    +Telefonba nincs a multinál a LIVE
  • HUN BECSEHELY
    Can't connect to LIVE.You may be using a Windows LIVE ID from a region that is not supported by LIVE
  • dr Kotász
    Mi a pontos hibaüzenet?