54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • davech
    hi! Felraktam a pecst. Ha úgy nézzük nem olyan nyögvenyelős mint előtte a gém. Sőt még lehet feljebbtolni a részletességet. (hd-4870).
    De a hiba még mindig megvan, ha pl megfordulok a kocsi mögött kamerával, csak úgy pakolja össze a házakat, textúrákat.... Szal talán egy fokkal jobban megy a gém, de a textúra összerakással még mindig gond van.

Mikor jön a köv. pecs? remélem az már lesz 1gb és ér valamit. :D
  • Newfronter
    A patch-el együtt 1-2 parancs is hozzáadásra került:

==== [ Global ] ====
    -stereo: Set game to support stereo rendering mode

==== [AUDIO] ====
    -fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
    -minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint

==== [GLOBAL] ====
    -benchmark: Determines if we run the benchmark immediately
    -safemode: Sets graphics setting to lowest setting

==== [GRAPHICS] ====
    -forcer2vb: force r2vb
    -frameLimit: number of frames to limit game to
    -framelockinwindow: Force framelock to work even in a window (works best with
    60Hz monitor refresh)
    -fullscreen: Force fullscreen mode
    -height: Set height of main render window (default is 480)
    -norestrictions: Do not limit graphics settings
    -novblank: Disable wait for vblank
    -refreshrate: Set refresh rate of main render window
    -width: Set width of main render window (default is 640)
    -windowed: Force windowed mode

==== [MEMORY] ====
    -availablevidmem: Percentage of available video memory
    -memrestrict: Set the restriction the amount of available memory for managed
    resources
    -nomemrestrict: Do not restrict the amount of available memory for managed
    resources
    -noprecache: Do not precache resources
    -percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
    -reserve: Amount of memory to set aside for other applications

==== [QUALITY SETTINGS] ====
    -detailquality: Set detail distance (0-99)
    -renderquality: Set anisotropic filtering (0-4)
    -shadowdensity: Set the number of lights that cast shadows
    -texturequality: Set texture quality (0-2)
    -viewdistance: Set LOD view distance (0-99)
  • Szasza20
    Nálam jobb lett +5-7 fps-t adott hozzá, mostmár így 25-27 körül van és így játszható!
  • tenkenorman
    [flipv]MA KIVISZEM![/flipw]
  • tenkenorman
    Nah, szal én nem mentést kértem, hanem hogy van-e egyáltalán! Elég feltünő hogy még sehol sincs. Aztmondtátok valahogy hozzárendeli... tudomásul vettem. Amúgy nemtom hány küldi van de már 20at biztos kivittem. Nemrég kerültem az új pecóba, onnan talán 3-4 küldit ha kivittem.
    Mennyi van még:D?
  • RatBaG #25829
    multis race-en másnak is jóval szarabb az fps-e, mint singleben?
  • eightmiles
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja és ugye Playboy lakásán ott a GTA3-as szerkó ;)
  • eightmiles
    Nem. Playboy, miután vége a küldetéseinek, ad pénzt és szól, hogy többé ne keresd. Érdemesebb tehát őt kinyirni és Dwayne-t életben hagyni, igy kapsz egy jó kis kecót, és ha baráti szinten vagy Dwayne-nel, akkor ugye felhivod és küldi a haverokat. Dwayne megölésénél csak a pénz jár.
  • BIZ0906
    Mi ez Knight Rider David Hasselhoff-al az uccsó részek fele mikor az esküvője van vagy mi xD ?
  • BAk3R
    playboy egyébként haverod? lehet vele menni ide-oda?
  • Evoluti0N
    Felraktam a patchet és nem sok változást vettem észre azon kívül, h kénytelen voltam kihúzni a gamepad-ot, mert ha be van dugva, akkor folyamatosan forog a kamera.
  • 5c0rp330n
    sry, elsősorban nem is ide ment volna.
  • 5c0rp330n
    pc-s gta kalandjaim után megnéztem a ps3 változatot. oké, játszhatónak játszható, fps szempontjából nagyjából rendben van. lehetne folyamatosabb, de élvezhető, oké. viszont ez a felbontás+recézés ugyanannyira jelen volt ott, mint pc-n, szerintem egy nagy lcd tv-n ugyanúgy szarul nézne ki ez is :S pc-ről, egy monitoron annyira még nem jön ki, de egy szép kis tv-n nagyon ronda volt. fullhd-ba nem is engedi állítani, mert úgy ítéli meg -gondolom én- hogy úgy már abszolút nem bírná a gép, ami mondjuk igaz is lehet, de azért hadd állítsam már be és nézhessem meg, hogy milyen lenne, ha kiváncsi vagyok rá.. komolyan mondom, azon gondolkozok, hogy gépet bővítsek, hogy fullhd-ba játszhassam a cuccot, ha már az AA egy álom is marad.. szánalom. faszért nem bírt a sony/nvidia egy rendes videókártyát beletuszkolni abba ps3-ba.
  • eightmiles
    Én végigjátszottam másodszor is :/
  • DJ RX7
    hát én dwayne-t öltem meg. nem tudtam, hogy megkapom a házát playboy-nak. már mind. az utsó missziónál el fogom menteni és mind a 2 féle képen megcsinálom.
  • BAk3R
    akkor jól gondoltam, hogy tökre nem változik semmi, csak más a bejátszás, mer ugyanilyen temetés volt csak francisnek, de ugyanezt kellett csinálni. akkor érdemleges változás csak a playboy háza meg a végén h ki haljon meg. köszi.
  • Rage47
    köszi
  • Newfronter
    ATisoknak! Nekem ez jobban élvezhetőbbé tette a játékot, mint a különböző RAM tweak programok!
    Ezt ajánlom használni Expert beállításokkal!
  • DJ RX7
    én derrick-et öltem meg. temetésre kellett menni, ott megtámadtak valaki, azokat kinyírtam majd a koporsót el kellett szállítani a temetőbe.
  • DJ Skyline
    itt mindent megtudsz mi van akkor ha ezt, és mi van akkor ha azt választod bizonyos esetekben.
  • BAk3R
    azért ez így konkrét újrajátszást nem követel meg, amúgy se tudom kinek lenne kedve újra végigtolni azt a 500 küldetést, mer tulajdonképpen a játék során akárhogy döntesz nem változik sok minden, kivétel playboy kinyírása mer lesz egy jó kérónk, meg itt a vége, hogy melyiket akarod élve látni. ja meg azt nem tudom, hogy mikor lehet választani francis és derrick között, mi van ha derrick-et ölöd meg? történik valami változás?
  • Hellsing47
    ezek szerint csak elrontottad a régiót a regisztrálásnál
  • eightmiles
    Igazából két vége van, egyik, amikor Kate-et ölik meg, a másik, amikor ______-t. Ez ha jól tudom, akkor dől el, amikor megtalálod azt, akit kerestél az egész játék során. Ha megölöd, meghal az egyik, ha futni hagyod, a másik hal meg. Csak azért nem irtam le, ki a másik személy, hogy legyen ok újra végigjátszani :D Már ha nem keresel rá neten...

Remélem sikerült a spoiler tag :|
  • hamedyyyy
    Ha dual-cor 4800+, akkor is?
  • bertino
    ahhoz a vga-hoz az a proci elég kevés.
  • vsly
    Ez volt a baj,Köszi! ;)
    Controller volt bedugva,de érdekes,hogy kihúztam játék közben,s akkor is maradt a helyzet...
    Szal ez zavart be,elvileg nem kaphatná a jelet...
    reboot segített...még jó hogy nem controllerrel akarom tolni :)
  • Szabi020
    kihagyom most vettem ezt a kormány és egy állat gépet!
  • hamedyyyy
    Hali!

Nekem a patch és az új driver lassítja a játékot.

Másoknak is volt már ilyen?

AMD 4800+
    9800GTX+ 512 mb
    4gb ram
  • DJ Skyline
    mondom, vegyél gamepadot, nem egy nagy beruházás, és finoman lehet kezelni az autót.
  • Szabi020
    Az egy dolog de ha már végignyomom meg miközbe autóba vok akkor még lehet menniOl:mafiaba is lehet mi egy nagy szar de attol még is lehet pedig az mikori játék és már akkor is gondoltak rá és ott se az egészet az autóba töltöd!
  • red bull
    Can't connect to LIVE. You many be using a Windows Live ID from a region that is not supported LIVE
  • DJ Skyline
    de alapvetően a GTA nem autós játék, mint ahogy nem is hajós, nem is helikopteres, de még csak nem is motoros
  • xido
    arra van nfs,lfs,grid,dirt...sokminden...itt mégse az egész játékottöltöd autóban
  • Szabi020
    Jó bazz tudjátok szivesebben megyek a G 25 racing wheel-em e mint aszájba b..ot billenytyüvel!
  • ldavid
    itt már kaptál választ
  • xido
    hogyne lenne....
    mióta van pc-n gta,bill-el nyomom és mint az álom úgy megy..szokni kell
  • bertino
    hallod bazdmeg, megfájdult tőled a fejem...
  • akyyy
    wejj, lehet forgatni a kamerát jobb gombal a helikopterbe:D
  • Hellsing47
    mért nem enged be? mit ir ki?
  • DJ Skyline
    mivan mivan mivan? :D tehát, egy kormány, ami:
    - egy egész + egy negyed fordulat
    - fék / kuplung / gáz pedál
    - 6 fokozatú sebváltó + rükverc'

minek? ez nem Live for Speed. kuplung? nincs kuplung támogatás a játékban, sem manuális váltás. sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha veszel a játékhoz egy X360 controllert, vagy bármi más gamepadot. ugyanúgy lehet finoman adagolni a gázt, féket, finoman kormányozni mint kormánnyal.