54919
-
davech #25834 hi! Felraktam a pecst. Ha úgy nézzük nem olyan nyögvenyelős mint előtte a gém. Sőt még lehet feljebbtolni a részletességet. (hd-4870).
De a hiba még mindig megvan, ha pl megfordulok a kocsi mögött kamerával, csak úgy pakolja össze a házakat, textúrákat.... Szal talán egy fokkal jobban megy a gém, de a textúra összerakással még mindig gond van.
Mikor jön a köv. pecs? remélem az már lesz 1gb és ér valamit. :D -
Newfronter #25833 A patch-el együtt 1-2 parancs is hozzáadásra került:
==== [ Global ] ====
-stereo: Set game to support stereo rendering mode
==== [AUDIO] ====
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint
==== [GLOBAL] ====
-benchmark: Determines if we run the benchmark immediately
-safemode: Sets graphics setting to lowest setting
==== [GRAPHICS] ====
-forcer2vb: force r2vb
-frameLimit: number of frames to limit game to
-framelockinwindow: Force framelock to work even in a window (works best with
60Hz monitor refresh)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-height: Set height of main render window (default is 480)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-novblank: Disable wait for vblank
-refreshrate: Set refresh rate of main render window
-width: Set width of main render window (default is 640)
-windowed: Force windowed mode
==== [MEMORY] ====
-availablevidmem: Percentage of available video memory
-memrestrict: Set the restriction the amount of available memory for managed
resources
-nomemrestrict: Do not restrict the amount of available memory for managed
resources
-noprecache: Do not precache resources
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA
-reserve: Amount of memory to set aside for other applications
==== [QUALITY SETTINGS] ====
-detailquality: Set detail distance (0-99)
-renderquality: Set anisotropic filtering (0-4)
-shadowdensity: Set the number of lights that cast shadows
-texturequality: Set texture quality (0-2)
-viewdistance: Set LOD view distance (0-99) -
#25832 Nálam jobb lett +5-7 fps-t adott hozzá, mostmár így 25-27 körül van és így játszható! -
#25831 [flipv]MA KIVISZEM![/flipw]
-
#25830 Nah, szal én nem mentést kértem, hanem hogy van-e egyáltalán! Elég feltünő hogy még sehol sincs. Aztmondtátok valahogy hozzárendeli... tudomásul vettem. Amúgy nemtom hány küldi van de már 20at biztos kivittem. Nemrég kerültem az új pecóba, onnan talán 3-4 küldit ha kivittem.
Mennyi van még:D? -
#25829 multis race-en másnak is jóval szarabb az fps-e, mint singleben? -
#25828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja és ugye Playboy lakásán ott a GTA3-as szerkó ;) -
#25827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Playboy, miután vége a küldetéseinek, ad pénzt és szól, hogy többé ne keresd. Érdemesebb tehát őt kinyirni és Dwayne-t életben hagyni, igy kapsz egy jó kis kecót, és ha baráti szinten vagy Dwayne-nel, akkor ugye felhivod és küldi a haverokat. Dwayne megölésénél csak a pénz jár. -
BIZ0906 #25826 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi ez Knight Rider David Hasselhoff-al az uccsó részek fele mikor az esküvője van vagy mi xD ? -
BAk3R #25825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!playboy egyébként haverod? lehet vele menni ide-oda? -
Evoluti0N #25824 Felraktam a patchet és nem sok változást vettem észre azon kívül, h kénytelen voltam kihúzni a gamepad-ot, mert ha be van dugva, akkor folyamatosan forog a kamera. -
#25823 sry, elsősorban nem is ide ment volna. -
#25822 pc-s gta kalandjaim után megnéztem a ps3 változatot. oké, játszhatónak játszható, fps szempontjából nagyjából rendben van. lehetne folyamatosabb, de élvezhető, oké. viszont ez a felbontás+recézés ugyanannyira jelen volt ott, mint pc-n, szerintem egy nagy lcd tv-n ugyanúgy szarul nézne ki ez is :S pc-ről, egy monitoron annyira még nem jön ki, de egy szép kis tv-n nagyon ronda volt. fullhd-ba nem is engedi állítani, mert úgy ítéli meg -gondolom én- hogy úgy már abszolút nem bírná a gép, ami mondjuk igaz is lehet, de azért hadd állítsam már be és nézhessem meg, hogy milyen lenne, ha kiváncsi vagyok rá.. komolyan mondom, azon gondolkozok, hogy gépet bővítsek, hogy fullhd-ba játszhassam a cuccot, ha már az AA egy álom is marad.. szánalom. faszért nem bírt a sony/nvidia egy rendes videókártyát beletuszkolni abba ps3-ba. -
#25821 Én végigjátszottam másodszor is :/ -
#25820 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát én dwayne-t öltem meg. nem tudtam, hogy megkapom a házát playboy-nak. már mind. az utsó missziónál el fogom menteni és mind a 2 féle képen megcsinálom. -
BAk3R #25819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor jól gondoltam, hogy tökre nem változik semmi, csak más a bejátszás, mer ugyanilyen temetés volt csak francisnek, de ugyanezt kellett csinálni. akkor érdemleges változás csak a playboy háza meg a végén h ki haljon meg. köszi. -
#25818 köszi -
Newfronter #25817 ATisoknak! Nekem ez jobban élvezhetőbbé tette a játékot, mint a különböző RAM tweak programok!
Ezt ajánlom használni Expert beállításokkal! -
#25816 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én derrick-et öltem meg. temetésre kellett menni, ott megtámadtak valaki, azokat kinyírtam majd a koporsót el kellett szállítani a temetőbe. -
#25815 itt mindent megtudsz mi van akkor ha ezt, és mi van akkor ha azt választod bizonyos esetekben. -
BAk3R #25814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért ez így konkrét újrajátszást nem követel meg, amúgy se tudom kinek lenne kedve újra végigtolni azt a 500 küldetést, mer tulajdonképpen a játék során akárhogy döntesz nem változik sok minden, kivétel playboy kinyírása mer lesz egy jó kérónk, meg itt a vége, hogy melyiket akarod élve látni. ja meg azt nem tudom, hogy mikor lehet választani francis és derrick között, mi van ha derrick-et ölöd meg? történik valami változás? -
Hellsing47 #25813 ezek szerint csak elrontottad a régiót a regisztrálásnál -
#25812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából két vége van, egyik, amikor Kate-et ölik meg, a másik, amikor ______-t. Ez ha jól tudom, akkor dől el, amikor megtalálod azt, akit kerestél az egész játék során. Ha megölöd, meghal az egyik, ha futni hagyod, a másik hal meg. Csak azért nem irtam le, ki a másik személy, hogy legyen ok újra végigjátszani :D Már ha nem keresel rá neten...
Remélem sikerült a spoiler tag :| -
hamedyyyy #25811 Ha dual-cor 4800+, akkor is? -
#25810 ahhoz a vga-hoz az a proci elég kevés. -
#25809 Ez volt a baj,Köszi! ;)
Controller volt bedugva,de érdekes,hogy kihúztam játék közben,s akkor is maradt a helyzet...
Szal ez zavart be,elvileg nem kaphatná a jelet...
reboot segített...még jó hogy nem controllerrel akarom tolni :) -
Szabi020 #25808 kihagyom most vettem ezt a kormány és egy állat gépet! -
hamedyyyy #25807 Hali!
Nekem a patch és az új driver lassítja a játékot.
Másoknak is volt már ilyen?
AMD 4800+
9800GTX+ 512 mb
4gb ram -
#25806 mondom, vegyél gamepadot, nem egy nagy beruházás, és finoman lehet kezelni az autót. -
Szabi020 #25805 Az egy dolog de ha már végignyomom meg miközbe autóba vok akkor még lehet menniOl:mafiaba is lehet mi egy nagy szar de attol még is lehet pedig az mikori játék és már akkor is gondoltak rá és ott se az egészet az autóba töltöd! -
#25804 Can't connect to LIVE. You many be using a Windows Live ID from a region that is not supported LIVE -
#25803 de alapvetően a GTA nem autós játék, mint ahogy nem is hajós, nem is helikopteres, de még csak nem is motoros -
xido #25802 arra van nfs,lfs,grid,dirt...sokminden...itt mégse az egész játékottöltöd autóban -
Szabi020 #25801 Jó bazz tudjátok szivesebben megyek a G 25 racing wheel-em e mint aszájba b..ot billenytyüvel! -
ldavid #25800 itt már kaptál választ -
xido #25799 hogyne lenne....
mióta van pc-n gta,bill-el nyomom és mint az álom úgy megy..szokni kell -
#25798 hallod bazdmeg, megfájdult tőled a fejem... -
#25797 wejj, lehet forgatni a kamerát jobb gombal a helikopterbe:D -
Hellsing47 #25796 mért nem enged be? mit ir ki? -
#25795 mivan mivan mivan? :D tehát, egy kormány, ami:
- egy egész + egy negyed fordulat
- fék / kuplung / gáz pedál
- 6 fokozatú sebváltó + rükverc'
minek? ez nem Live for Speed. kuplung? nincs kuplung támogatás a játékban, sem manuális váltás. sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha veszel a játékhoz egy X360 controllert, vagy bármi más gamepadot. ugyanúgy lehet finoman adagolni a gázt, féket, finoman kormányozni mint kormánnyal.