Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Én anno ennyiért vettem konzolra, még mindíg azt mondom,hogy jó vétel volt.. De ez a PC port, undorító..

w77d
NEEEEEEEEEEEEEEM

w77d
mostmeg RESC10 hibaüzenettel doboot ki 😞(

Shiwo
visszaolvasva kommenteket, meg elolvasva más apróságokat asszem a megvételét elhalasztom bizonytalan idõre 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

megéri a game a 12ezret? csak mert már megrendeltem😞
soma62
EGY SZÓ MINT SZÁZ NVIDIA ATI CSINÁL DRIVER-t MEGKÉNE VÁRNI hátha A rocstar is kiad egy patcet és fasza lesz ha nem nem most nemkell több magyarázat ide MIndenki akinek megy irja le hogy és mellé a gépét kiváncsian mindannyian ezt várjuk!

www.flickr.com/photos/soma62sco

DöflingR
A loller képeden bal oldalra pont ott a játszótér (bugos, gondolom már hallottál róla😄 eldob vagy 200 m-re ha nekimész a hintának) próbáld ki😄

REPS0L
social club-ból log outolsz, de ne zárd be, aztán utánna play 😉

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Én imádtam a GTA sorozatot, egészen addig, míg a SA-vel nem kezdetm el játszani. Az elõzõkhöz képest egy sz*r konzol átirat volt. Rossz volt az irányítása, a menüje használhatatlan, stb.
Ebben bíztam, de valahol féltem, hogy ugyanaz lesz. Ezek szerint ugyanaz a f*s konzol átirat lett ez is. Kár érte, ebben a sorozatban tübb lehetõség van/volt.

VRSDM
aki várt a törésre jöjjön a piros W betûs topikba. úgynézki alakulunk.

u dont have to listen anybody else but me

Hunter of Deer
nah most akkor hogy is van ez az MMA10 dolog?
ha lehuzom a netet akkor megy a jatek de nemtok menteni. valakinek sikerult mar megoldani hogy menteni is tudjon meg jaccani is?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

MerlinW
Rövid leszek.
1. Adott egy termék. Rá van írva az ajánlott konfig. 11 ezer forintot adtam érte.
2. Adott a termék. Nem fut a gépemen tisztességesen (szakmabeli vagyok, biztos nem az OS a hibás). pedig majdnem 2x jobb az ajánlottnál. 11ezer forintot kértem érte.

Szivasson a piac mást. Játszom Fallouttal...😊

[merlinw.org]

HeadHunter86
Igen is meg van az okunk sírni. Mivel az elõzetes ajánlott configok alapján simán kellene futni. De úgy tûnik hogy 1.5gigás VGA ram kell ahhoz hogy high-ba futassuk, normál felbontáson, és akkor még ott a very high is.
Átbasztak minket rendesen. Optimalizálatlan, ennek a grafikának nem kellene ekkora gépigény.
Az meg már nevetséges hogy a védelem, miatt sokaknak nem indul el, csak trükközések árán.
Nem beszélve a driverekrõl. Csak a legújabb béta ATI-val megy normálisan.
Ki kérem magamnak, ezt elqrták, igenis a R* hibája hogy engedték kiadni így. ÉS miért, mert karácsony, lesz. Karácsony után nem vették volna ennyien.

kulabácsi
milyen gépen nyomod 1680x1050ben?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jó, de konkrétan leszarjuk a konzolt, mert nekünk a pc-s porttal van problémánk. Olyan mintha visual basicben írták volna az egészet, direkt elkúrva. Érdekes hogy mindegyik másik játékot meg tudták írni rendesen, a fossztárnak ez miért nem sikerült?

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Smuge
Olvass már vissza könyörgöm röhej ami itt megy.

Desiderata
esetleg a jpeget tömöríthetnéd jobb minõségre, pont a részletek mosódnak el
Elkúrták a SC-t most a GTA-t, kíváncsi vagyok melyik kedvenc játéksorozatom fog még tönkremenni a közeljövõben...

Carlos
DE!
Ez a securom!

Þór vígi þessi rúnar

ez a grafika már egész szép ha lekonvertálom a felbontást 640*480ra 😄

Shiwo
kérdés: ha megveszem eredetiben, a védelmének nem fog bekavarni telepítéskor a virtuális meghajtó jelenléte ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shortstop
igen az ilyen hsz-ekre semmi szükség nincs

Dehogynem, különben a hardver eladások is lecsökkennek, hiszen ki venne videokártyát meg miegymást ha nincs amivel kihasználja? Akkor csak a 60k-s eee pc-k fogynának, ami a hw gyártóknak tuti nem tetszene.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

The Protector
Õszintén.Ti erre számítottatok h ezt kapjuk?H ekkora szar átiratot bugosan stb?H így leszarnak minket?Pedig imádtam a rockstart mert mindíg a minõséget jelentette.Ugyanúgy elásta magát mint az EA games az utóbbi 2 éves játékfelhozatallal a szememben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

red bull
ez pontosan mien beállítás is , mert igy kurvaszép a játék, ilyen szép ingame képet eskü utoljára xbox360 on láttam

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Smuge
Ne izguljatok már ennyire , még csak ma jelent meg a játék. Ha valóban így van ahogyan írjátok pár napon belül reagálnia kell az illetékeseknek és várni a tapaszt. Meg ne a játékot szidjátok , mert az teljesen rendben van konzolokon. Ha végképp nem fut jól a játék ezek után sem , akkor meg vegyetek 70 ezer forintért vga-t amin menni fog. Be lehet fejezni a sírást , ti választottátok ezt.

Shortstop
pedig sokat szokott dobni minden játék teljesítményén ha ki van kapcsolva. most szép legyen van játszhatóan fusson inkább? szerintem inkább az utóbbi

Ez pedig ösztönzõen hat majd a fasz kiadót arra hogy verje ki a készítõkbõl a patchet. Ha nem veszik meg bugosan, akkor kénytelenek lesznek kijavítani, csak akkor hagyják ennyiben a dolgot ha így is bejön a lovetta.

Carloska
p gomb a király 😄DDDD

eksü télleg jobban néz ki a játék elmosodás efektel itt egy képem 😄

Carlos
már igy sem fog...

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Mindent ki kell kapcsolni, vagy levenni minimumra, akkor folyik. Bár akkor meg procilimites.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Minek költsenek rá többet amikor nem lesz belõle pénz?
Mondjuk azért mert pont ebbõl lesz. Az 1 nap látatlanba megvette x ezer ember, de a nagyja még csak ezután következne - ha nem riasztanák el az egyhangúan lehúzó beszámolók. Így a leendõ vásárlóknak lekonyul a szája és nem nyílik ki a pénztárcája.

bertino
árnyék nélkül nem lehet csodaszép 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mindent levenni lowra? Vagy mely beállítások szopatják nagyon a gfx-et és melyeket lehet fennhagyni?

bertino
valami kurva nagy bug van a programban, mert gyakorlatilag 25 FPS fölé nagyon ritkán ment, az állandó 20.

vagy lehet azt hiszik, hogy megeszem, hogy csúcs gép kell hozzá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lipovics
Futtattam még egy benchet, kikapcsoltam mindent és 31,88 fps.
Medium és kapcsoljátok ki az árnyékot.
Nálam játszható és csodaszép.
Firerock
ezek milyen beállításon készültek?és milyen gépen?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Én is megvettem ma a játékot. Nálam egész szépen megy, igaz én csak 1024x768-as felbontásban próbáltam.
Sir Quno Jedi
kicsinyt tweakelni kell, ez a szokásos, semmi extra

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GregSB
"vmi leányvállalatnak adták ki a feladatot v nemtudom...bõdületesen nagy hiba volt..."

Vagy költséglefaragás. Így olcsóbban megúszták a PC portot, ami mint tudható alapból sokkal kevesebbet hoz be mint a konzol portok. Minek költsenek rá többet amikor nem lesz belõle pénz?

Szerintem kezdjetek hozzászokni ehhez a mentalitáshoz, fõleg mivel a gazdasági világválság jövõre még durvábban ki fog hatni az IT szektorra. Nem fognak dollár-milliókat feleslegesen beleölni egy olyan platformba a cégek ami a töredét hozza a konzol-eladásoknak...

Eladom én is Jász-Nagykun Szolnok területén bontatlan csomagolással a játékot...
Ha valakinek kell szóljon...
Kezdem azt hinni, hogy ez nem is igazi GTA, ez csak valami GTA-nak álcázott fos. 😊 Sõt. Ez az is. 😄

HeadHunter86
XP-vel úgy látom SOKKAL DE SOKKAL jobban fut a gép. VISTA alatt ennél erõsebb gépek alatt SOKKAL DE SOKKAL gyengébben teljesített.
Nem hiába mondom mindig. VISTA SUCK.

grebber
Rockstar kiváncsi vagyok mit reagál majd most hirtelen erre a rohamra.
Szerintem 1millió db tuti elfogyott már a pc-s verzióból világszerte.Nekik már meérte ez a fos port innentõl kezdve akár le is szarhatnák az arcunkat.Remélem nem ez lesz.

Next PC upgrade: 2022

Majdnem elhiszem... Q6600, 8 gb ram, 4870x2 és szaggat. Igaz haveromnak ez már folyamatos kép, de nekem nem az ha az egér fél seccel késõbb reagál csak a mozdulatokra. Igaz hogy 1920-ban tolom, de mint látom tökmindegy a felbontás, 1024-ben is ugyanúgy tré. Hagytam minden beállítást úgy ahogy a prg berakta. Az 1920-at is alapból ajánlotta fel, gondolom tudja mit csinál.

lipovics
Morphin
epic fail...egy világ dõlt össze bennem, de az vigasztal már csak...hogy lesz boxom, azt tolom majd azon.
nagyobb volt a füstje mint a lángja.de errõl vmilyen szinten nemcsak a RG tehet. elvileg ezt ne ma megszokott emberek csinálták hanem vmi leányvállalatnak adták ki a feladatot v nemtudom...bõdületesen nagy hiba volt...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

lipovics
Firerock
tudnál adni linket is hozzá?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"