54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    A terület nagyságával nem tudom mit baszakodnak, sokkal kidolgozottabb, mint az SA, tömény királyság, SA meg olyan szedett vetett volt néhol.
  • n3whous3
    ENNEK a GTA 4-nek nagyon is szüksége van erre...
  • DJ Skyline
    mit? elolvastad? teljesen azt írta le ami a nép véleménye. az hogy marha jó a játék, viszont mocskosul optimalizálatlan. meg hogy itt ott unalmas, ugyanezeket lehet itt is olvasni nap mint nap. csak pár kiemelt rész:
    "Dögunalom már csupán azért is, mert bár Liberty City korántsem akkora, mint a grandiózusra hízott San Andreas teljes bejárható területe"

"Azt azonban már kevéssé vártuk, hogy gépünket megegye reggelire szőröstől-bőröstől, és utána kedélyesen büfizzen egyet. A GTA IV ugyanis optimalizálatlan. Nem kicsit, nagyon. A látványvilág kétségkívül impresszív, az azonban már sokkal kevésbé, hogy a játékosok házi sufnituning módszerekkel próbálnak nagy keservesen újabb framerate pontocskákat kihúzni a játékból."

"Szintén problémák vannak az MI-vel is. Ellenfeleink esetében mindez kevésbé feltűnő, mint társainknál, akik néha egészen hajmeresztő mutatványokra képesek, mint például minden előzmény nélkül fejbe lövik a hotdog-árust."

"A PC-s kiadás nem csupán egy olyan játékot kínál, amelynek a Halálcsillag generátorai sem elegendőek, hanem egy olyat, amelyben beépített videófelvevő, -vágó és -szerkesztő kapott helyet. Hú. Az átlagos, avagy akár a jónak mondható gépek tulajai legalább vigasztalódhatnak azzal, hogy a GTA IV legalább videón nem szaggat, ez is valami."

azért ilyeneket nem olvasol egy Gamestarban szerintem. :)
  • [HUN]FaTaL
    És? Nekem sincs, maxon tolom :D Csak a látótávolság van levéve 30ra, meg -noprecache kapcsoló.
  • Kit--Kat
    Nem hiszem, hogy a GTA IV szüksége lenne erre.
  • Balaka
    Sziasztok!Megvettem a játékot és telepiteném fel és ilyen hülye kinai irás jön fel.
  • akyyy
    ha lenne számítógépes ujságod, majd jön a forgalmazó, és azt monjda, te figyu adok 10 millát, csak irjatok jó kritikát játékunkór, te is ezt csináltad volna.
  • akyyy
    kihúztad emár hangszórót és próbld ugy elinditani:D
  • DJ Skyline
    PC Dome-tól megkapta a 9 pontot a 10-ből, de azért:
    Negatívumok

Óriási gépigény: tökéletesen optimalizálatlan
    Számos bug maradt benne
    Apróbb grafikus problémák
  • dennis88
    Hello
    Az mitől van h amikor elindul a játék előugrik a realtek és kiírja h egy jack csatlakozót csatlakoztattak, közben hozzá sem nyúltam a hangszóróhoz, és utána amikor visszateszem a játékot a tálcáról kifagy az egész?
    Köszi !
  • Barny
    na ne okorkodjunk:)....commandline.txt-be az a valami....aztan allithatom a grafikat akarmennyire:)
    1280x1024...HIGH,HIGHEST Distance 50.....jatek alatt 20-30 FPS...CCC 8.12
  • somdav95
    Azt kétlem, mert nincs 2 gigás videókártyád...
  • Barny
    mirol beszeltek???...en gepemmel siman megy maxon!:)
  • somdav95
    Két év mulva majd veszel egy közép kategóriás kártyát, és az majd szépen fogja vinni a GTA IV-et maxon :)
  • DJ Skyline
    tehát egy GTX 260-as kéne (kb 70k így utánna nézve), hogy használhatóan fusson. :| értem
  • nan76
  • DJ Skyline
    jól össze van szedve
  • Netgear
    Azt csinálom
  • bella11
    De engem érdekel mert kéne az a pár mega is.
    Aki tud segítsen PLS
  • bella11
    szarakodni kell vele ez ilyen játék
  • somdav95
    Nekem is 496-ot lát, de nem érdekel, megy a játék és kész xD
  • Netgear
    de először még ment, aztám most nem jó, pedig a legfrisebb a driver
  • elite
    Már csak a shadereket kéne valakinek újrafordítani, és akkor mennek jól a játék...
  • bella11
    Ki kérdezett hülyeséget?
  • n3whous3
    Miért árasztják el a topikot idiótábbnál idiótább kérdésekkel?
  • bella11
    Sziasztok
    256mb karim van és a gta optionsba grapicsnál csak 209 van.
    De valamikor van 235 meg 248 meg 256 meg 225 még sorolhatnám.
    Ez Miért Van?????????
  • Barny
    lehet:D
  • somdav95
    1680x1050-be játszok, mindent 11-re raktam, az árnyékot pedig kikapcsoltam mert ígyis-úgyis szar. Így EZZEL a géppel nekem átlagosan van 37 fps-em bechmark szerint, szóval az ő gépén kéne hogy menjen szépen...
  • blinty
    ez a teszt igaz is?:o mert akkor Jó h. HD-t veszek...be tudsz linkelni még 1 -et?
  • burjanmate
    Hi! A Games 4 winfos profilomat hogy menthetem át 1ik felhasználóból a másikba? A válasz előre is kösz.
  • HUN BECSEHELY
    Éna FAQ-ban lévöen csináltam mindent.Ma nem voltam annyira ideges,és még a kézikönyvet is elolvastam:D
    Mennnyi idö kell a Jenkiknek ahoz hogy elinduljon?mármint a regelés elfogadásához
  • SchweepeS
    Nem nem próbáltam meg mind2 karit csak a hd4850-et mivel nekem az van. de a 9800gtnél az biztos hogy jobb kari. én is azért döntöttem a hd mellett. Több tesztet is végig néztem be is linkelek egyet : HD4850 vs 9800GT -> Tesztek
  • doxadmin
    F2 -vel elmentettem egy jó kis ugratást, gondoltam szerkesztem és megy jutubra, de a videószerkesztőben nincs semmi! pedig kiírta hogy saving clip, no log off bla bla bla. . . Hol nézzem meg? Lehet le se mentette? Vagy csak én vagyok lámi, és nem találom :)
  • ProGabe #26298
    egy igazán részletes ELEMZÉS

tesztelték különböző felbontásokban, képekkel illusztrálják a kül. beállításokat, stbstb
  • ProGabe #26297
    tesómat is szivatta, mert átirányította a magyar x-box live-ra regeléskor, és ott hiába adott meg amcsi címet, nem fogadta el az accot a játék

csak akkor lesz jó, ha teljesen újat csinálsz! a FAQ-ban lévő linken (https://live.xbox.com/en-US/signup/AccountCreate.aspx) a figurák alatti mezőbe írd az e-mail címet és figyeld, hogy angol legyen az oldal, majd amikor a másik linkhez érsz (https://live.xbox.com/en-US/accounts/ContactInformation.aspx) akkor kell csinálni a fake generatorral címet, tel. számot, stb
  • Barny
    ..egyebkent nincsmeg hozza a geped:)!!!...max a minimum-kozepeshez
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is.
  • tommyg
    hazucc
  • tenkenorman
    Folyamatosan olyan kérdésekkel álnak elő ami le van írv a FAQ-ban!
    Olvassátok már el könyörgöm!!!
    -Hibakódok
    -Nem támogatja live magyarországot
    stb...
  • n3whous3
    ja igen, hát azzal a vga-val érdekes lesz... gtaforumson is szidták, mint a bokrot