54919
-
n3whous3 #26331 A terület nagyságával nem tudom mit baszakodnak, sokkal kidolgozottabb, mint az SA, tömény királyság, SA meg olyan szedett vetett volt néhol. -
n3whous3 #26330 ENNEK a GTA 4-nek nagyon is szüksége van erre... -
#26329 mit? elolvastad? teljesen azt írta le ami a nép véleménye. az hogy marha jó a játék, viszont mocskosul optimalizálatlan. meg hogy itt ott unalmas, ugyanezeket lehet itt is olvasni nap mint nap. csak pár kiemelt rész:
"Dögunalom már csupán azért is, mert bár Liberty City korántsem akkora, mint a grandiózusra hízott San Andreas teljes bejárható területe"
"Azt azonban már kevéssé vártuk, hogy gépünket megegye reggelire szőröstől-bőröstől, és utána kedélyesen büfizzen egyet. A GTA IV ugyanis optimalizálatlan. Nem kicsit, nagyon. A látványvilág kétségkívül impresszív, az azonban már sokkal kevésbé, hogy a játékosok házi sufnituning módszerekkel próbálnak nagy keservesen újabb framerate pontocskákat kihúzni a játékból."
"Szintén problémák vannak az MI-vel is. Ellenfeleink esetében mindez kevésbé feltűnő, mint társainknál, akik néha egészen hajmeresztő mutatványokra képesek, mint például minden előzmény nélkül fejbe lövik a hotdog-árust."
"A PC-s kiadás nem csupán egy olyan játékot kínál, amelynek a Halálcsillag generátorai sem elegendőek, hanem egy olyat, amelyben beépített videófelvevő, -vágó és -szerkesztő kapott helyet. Hú. Az átlagos, avagy akár a jónak mondható gépek tulajai legalább vigasztalódhatnak azzal, hogy a GTA IV legalább videón nem szaggat, ez is valami."
azért ilyeneket nem olvasol egy Gamestarban szerintem. :) -
#26328 És? Nekem sincs, maxon tolom :D Csak a látótávolság van levéve 30ra, meg -noprecache kapcsoló. -
#26327 Nem hiszem, hogy a GTA IV szüksége lenne erre. -
#26326 Sziasztok!Megvettem a játékot és telepiteném fel és ilyen hülye kinai irás jön fel. -
#26325 ha lenne számítógépes ujságod, majd jön a forgalmazó, és azt monjda, te figyu adok 10 millát, csak irjatok jó kritikát játékunkór, te is ezt csináltad volna. -
#26324 kihúztad emár hangszórót és próbld ugy elinditani:D -
#26323 PC Dome-tól megkapta a 9 pontot a 10-ből, de azért:
Negatívumok
Óriási gépigény: tökéletesen optimalizálatlan
Számos bug maradt benne
Apróbb grafikus problémák -
dennis88 #26322 Hello
Az mitől van h amikor elindul a játék előugrik a realtek és kiírja h egy jack csatlakozót csatlakoztattak, közben hozzá sem nyúltam a hangszóróhoz, és utána amikor visszateszem a játékot a tálcáról kifagy az egész?
Köszi ! -
#26321 na ne okorkodjunk:)....commandline.txt-be az a valami....aztan allithatom a grafikat akarmennyire:)
1280x1024...HIGH,HIGHEST Distance 50.....jatek alatt 20-30 FPS...CCC 8.12 -
#26320 Azt kétlem, mert nincs 2 gigás videókártyád... -
#26319 mirol beszeltek???...en gepemmel siman megy maxon!:) -
#26318 Két év mulva majd veszel egy közép kategóriás kártyát, és az majd szépen fogja vinni a GTA IV-et maxon :) -
#26317 tehát egy GTX 260-as kéne (kb 70k így utánna nézve), hogy használhatóan fusson. :| értem -
#26316 -
#26315 jól össze van szedve -
#26314 Azt csinálom -
#26313 De engem érdekel mert kéne az a pár mega is.
Aki tud segítsen PLS -
#26312 szarakodni kell vele ez ilyen játék -
#26311 Nekem is 496-ot lát, de nem érdekel, megy a játék és kész xD -
#26310 de először még ment, aztám most nem jó, pedig a legfrisebb a driver -
#26309 Már csak a shadereket kéne valakinek újrafordítani, és akkor mennek jól a játék... -
#26308 Ki kérdezett hülyeséget?
-
n3whous3 #26307 Miért árasztják el a topikot idiótábbnál idiótább kérdésekkel? -
#26306 Sziasztok
256mb karim van és a gta optionsba grapicsnál csak 209 van.
De valamikor van 235 meg 248 meg 256 meg 225 még sorolhatnám.
Ez Miért Van????????? -
#26305 lehet:D -
#26304 1680x1050-be játszok, mindent 11-re raktam, az árnyékot pedig kikapcsoltam mert ígyis-úgyis szar. Így EZZEL a géppel nekem átlagosan van 37 fps-em bechmark szerint, szóval az ő gépén kéne hogy menjen szépen... -
blinty #26303 ez a teszt igaz is?:o mert akkor Jó h. HD-t veszek...be tudsz linkelni még 1 -et? -
#26302 Hi! A Games 4 winfos profilomat hogy menthetem át 1ik felhasználóból a másikba? A válasz előre is kösz. -
HUN BECSEHELY #26301 Éna FAQ-ban lévöen csináltam mindent.Ma nem voltam annyira ideges,és még a kézikönyvet is elolvastam:D
Mennnyi idö kell a Jenkiknek ahoz hogy elinduljon?mármint a regelés elfogadásához -
SchweepeS #26300 Nem nem próbáltam meg mind2 karit csak a hd4850-et mivel nekem az van. de a 9800gtnél az biztos hogy jobb kari. én is azért döntöttem a hd mellett. Több tesztet is végig néztem be is linkelek egyet : HD4850 vs 9800GT -> Tesztek -
#26299 F2 -vel elmentettem egy jó kis ugratást, gondoltam szerkesztem és megy jutubra, de a videószerkesztőben nincs semmi! pedig kiírta hogy saving clip, no log off bla bla bla. . . Hol nézzem meg? Lehet le se mentette? Vagy csak én vagyok lámi, és nem találom :) -
#26298 egy igazán részletes ELEMZÉS
tesztelték különböző felbontásokban, képekkel illusztrálják a kül. beállításokat, stbstb -
#26297 tesómat is szivatta, mert átirányította a magyar x-box live-ra regeléskor, és ott hiába adott meg amcsi címet, nem fogadta el az accot a játék
csak akkor lesz jó, ha teljesen újat csinálsz! a FAQ-ban lévő linken (https://live.xbox.com/en-US/signup/AccountCreate.aspx) a figurák alatti mezőbe írd az e-mail címet és figyeld, hogy angol legyen az oldal, majd amikor a másik linkhez érsz (https://live.xbox.com/en-US/accounts/ContactInformation.aspx) akkor kell csinálni a fake generatorral címet, tel. számot, stb -
#26296 ..egyebkent nincsmeg hozza a geped:)!!!...max a minimum-kozepeshez -
#26295 Nekem is. -
#26294 hazucc -
#26293 Folyamatosan olyan kérdésekkel álnak elő ami le van írv a FAQ-ban!
Olvassátok már el könyörgöm!!!
-Hibakódok
-Nem támogatja live magyarországot
stb... -
n3whous3 #26292 ja igen, hát azzal a vga-val érdekes lesz... gtaforumson is szidták, mint a bokrot