Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Hol irják,hogy jön a patch?😮
Hát nem kellene piálni játék elõtt... Ronda és szarul fut de imbolyogni nem szokott.

Why so serious?

Csuhai G
Köszönöm a poénos hozzászólást, igazán sokat segítettél.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

gduck
És érdemes megvenni? Milyen a multi?

UI: nem semmi ami az OFF topicba megy 😄 Sajnos úgy látom a fejlesztõk elõszeretettel alkalmazzák mostanában a KOZOL->PC "egy kattintásra" módszert <#falbav> NFSUC,GTAIV...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

full jeruzsálem? akár még lehetne is, de elvileg erre való itt a láthatóság csökkentése

SötétBarom
😄! E!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Gyári verzában nem csak imbolyogni szokott, hanem rázkódik is le-fel, meg jobbra-balra és néha átmegy full rózsaszínbe. Jah, meg direkt feje tetejére áll néha a kép, vagy jobbról-balra tükrözik. Ez direkt van, gondolom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grizzly21
de kisebb a palya..szerintem

ez szépen is hangzana, ha egy pillanatra kilépve a játékból át nem ruccanhatnék Jeruzsálembe "present" gépemmel (Assassins Creed), ahol max. felbontás és highest értékek mellett a legmagasabb torony tetejérõl nézegetném a tömeget alant, miközben a fejem fölött büszke sasok köröznek.
mindezt teljesen akadásmentesen...

PLaci
A korábbi verziókban a hajamat tudtam tépni, ha egy kocsi ajtaja zárva volt....

Zárt ajtó (avi)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Carlos
Rockszar Toronto követte el ezt a rettenetet.
Ha nem lenne Terence és Philip akkor már rég atomot dobtak volna rájuk tegnap.

Þór vígi þessi rúnar

😊

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

grizzly21
szerintem csak nem eroltettek meg magukat. meg ugy tudom nem a rockstart north csinalta a portot mint eddig. azert sokmagra megirt jatekot nem hiszem hogy egyszeru atirni..de akkor meg faszert kell kiadni?

grizzly21
ki mondta hogy nem letezik?

"Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently WIDELY available."

tehat a NASA-nal lehet hogy high-on tudnak vele jatszani

Jó kérdés! Itt jöhet akármilyen patch a késõbbiekben, de itt gyökeres változásra nem hinném, hogy számíthatunk. Ugyanilyen vicc volt annak idején a TDU! Tök mind1 milyen géped volt, úgyis laggolt meg szaggatott onlineban (is)!!
Aztán vártuk a patchet fél évig, majd megérkezett. Tartalmazott 2 autót azt csókolom!! DE a tényleges hibákat abszolut nem javította ki. Csakhogy az egy, a csõd szélén álló cég volt (ATARI testvéreink), nem pedig egy Rockstar! Iszonyatos bevételók lehetett csak a tegnapi napon. És akkor az csak 1 nap... vicc

Carlos
De mennyivel korrektebb lenne:
"We fucked up the port, sorry, we're working on the patch."

Þór vígi þessi rúnar

wander01
ez nagy tévedés. én csak a multi miatt vettem meg. ha offline akarnék szorakozni csak vele, leszedem oszt csokolom 😊 amiket eddig játékokat megvettem az mind a multi miatt volt... 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Carlos
Akkor nc.
Ennyit a PC-rõl...

Þór vígi þessi rúnar

Basszus, remélem ki jön a gaméhoz valami patch,vagy optimalizálás mert 800x600 minden lowon 20-25fps :/

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

bertino
ez csak mellébeszélés.
mondjuk ez a reakcio, simán arra enged köbvetkeztetni, hogy õk is tudják, hogy valamit elbasztak.

majd az idõ megoldja... aha.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
azok a képek a boxos verzióból vannak...ezzel csak ráakarok mutatni, sületlenséget beszél a Rockstar: Toronto, egyszerûen készítettek egy hitvány portot és most mossák a kezüket....nem túl sikeresen...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vicc...vicc ez az egész!! Még jó, hogy tegnap nem vettem meg! Az EA meg az R* részemrõl bekaphatja!!! banplz

Carlos
Feltennék egy költõi kérdést.
Hogyha a R* aszongya, hogy a játékot majd a 2010-ben megjelenõ vasakra csinálták, akkor õk hogy a mákba tudják olyan beállításokkal futtatni olyan részletességgel, olyan minõségben ami még nem is létezik?
(Lásd kandurex képei)

Þór vígi þessi rúnar

Nabazz, kb. ezt írtam reggel, hogy ezt fogják mondani <#levele>
Idézet a R* oldalán lévõ readmebõl:

"Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available."

Magyarul a jelenleg, 2008 decemberében használt hardverek többségéhez a medium grafikai beállításokat javasolják. A jobb beállítások a jövõben megjelenõ erõsebb, új generációs PC-k számára kerültek a játékba, nem pedig a jelenleg széles körben elterjedt gépekhez. Magyarul szerintük azzal nincs semmi gond, hogy egy quad-core / 8800 GTX kombón is médiumon megy a cuccos. Fasza.

Valóban nem de ha már kifizettem érte egy kis vagyont akkor már kihasználom. Egyébként meg jó móka. 😊

Why so serious?

szvsz senkise multiért vette 😊

Viktorr
Hú a multi is kurva jó!!!

Hát a social club-ot mindenképp fel kell tenni de regelni szerintem nem muszáj oda se. Csak hát offline profil esetén multizás az gyanítom, hogy nem fog menni.

Why so serious?

és akkor nemkell sehova se regisztrálni?

Kandurex
te kit érdekel, hogy mennyire szarakodsz a warez verzióval, amikor a legális is tele van problémákkal?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Thx.

Nem kell. Lehet offline profilt is csinálni. Játékban lenyomod a home-ot aztán create new profile-nál offline-t csinálsz. Aztán kész.

Why so serious?

Viktorr
Köszi!!

Viktorr
Nagyon jó a játék,de hogy lehet multizni vele?

Tényleg, minden fikázás és rosszindulat nélkül kérdezem: mi a véres g*ciért kell Windows Live-ra regisztrálni azért, hogy a single-player játékállást el tudjam menteni? Van Securom, online-aktiválás, Rockstar Social Club, de a Windows Live milyen okból került a képbe? (A grafikát már sikeresen bevédték néhányan, kíváncsi vagyok ki az aki szeret WInfos Lájvra regisztrálni 😛)

Van egy halvány sejtésem, hogy a program képes és a saját gép helyett egy Mircosoft szerverre menti a játékállásokat...

Játékban elõkapod a mobilodat és ott lehet kiválasztani.

Why so serious?

akinek eredetije van annak live on tárolja a mentését nem csak a gépen?, ergo, ha felteszem majd újra akkor onnan tudom folytatni ahol mentettem?
Blekk Síp
Az árnyékokat nem lehet TELJESEN kikapcsolni vhogy?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Itt is megkérdem...hátha segít valaki...jó lenne.
Szóval. Be volt itt lejjebb linkelve ez http://www.thesource.hu/index.php?md=faqs&id=2

Nos, vannak ezek a grafikai parancsok...vagy mik. Van olyan ami javít a játék sebbeségén? Amitõl gyorsabban futna?

errõl van szó ehh!!
wander01
q6600 @3.2ghz for prezident 😄 meg gtx a fullhd-hez, csók.... kár hogy 1 giga 667-es memom van mert elszálltak amik voltak... gari után beszámittatom a kecibe és szerzek 4 giga 1000+-t. a lol hogy a farcry2 fullon 1920-ban is faszán megy csak néha swappel valami miatt 😛PPP

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Chees Az isten áldjon meg, a szívembõl szóltál! Hihetetlen feelingje van a játknak és bakancsal választom szét annak a gólyóit aki leoltja grafikailag holmi sutyógettónéger sún ándreasszal. A GTA 4 igen is pazar géjm! X-Boxra is az , és PCre is ugyanaz csak itt az õberfelgbontású monitort bámulod nem a low-end-es TVdet <#eplus2> <#violent>
w77d
nálam out of memoryt írt ki tegnap vazze....

Mi az, hogy nem fogok? Ott van az a csóri 4 GB rendszermemória, DDR2 létére felpumpálva 1066Mhzre...tessék azt használni a textúráknak. Betöltés után így is még szabadon marad 1,5 GB <#boxer>
Lacee86
Hali! Eredeti játékkal próbálta vki 8500 GT-vel játszani?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

sok ratyi!
össze se lehet hasonlitani a crysis el! az egy fos! szép de tizedannyi dolgot nem kell feldolgozni mint ebben, ráadásul sokkal hangulatosabb is! a krizisben mozognak a levelek de minden ugyanolyan egy retek ne hasonlitsd ehez!
aki meg azt mondja hogy a san andreas szebb meg ratyi meg minden az kapjon az eszéhez, NÉZD MÁR MEG EMBER milyen hangulatos és csodálatos...közelében nincs egy mai játék sem, az egy dolog hogy horror az igénye...ez van.
"ez a GTA nagyon emlékeztet az új NFS-re.... ugyanaz a szar árnyék, szar textúrák és a kegyetlen gépigény is stimm... ezek összeantidolgoztak??? XD"

Banyek, még az is lehet! 😊 Rockstar Toronto csinálta a GTA4-t és az NFS meg EA Canada... Hmmm... Atombombát Kanadára!

Viktorr
Srácok,hogy a fenébe tudom elindítani a Multiplayert? 😊

Rage47
kb. ilyen a gameplay grafja is, szal lehetséges
Végül is a Rockstar egy dologban világelsõt alkotott. Letaszította a trónról a Crysist a "semelyik gépen sem fut maxon 60fps-sel" versenyben. <#nezze><#idiota>