54919
-
tyybyy #26371 Találkozott már valaki hasonló problémával?
Sikerült fasza live accot csinálni angol cimmel meg itrányitószámmal meg minden ahogy a FAQ-ban van, social clubbhoz is hozzárendeltem semmi gond. Beloggolok, telefont előkapom, LIVE, Costum Game stb de mikor keresem a szervereket nem hoz be semmit. Ilyeneket ir hogy talált akárhány játékot de egyet sem jelenit meg belőle ott jobb oldalon és join-olni sem tudok.
Egyszer behozott kettőt a 24 talált gameből probáltam belépni de kidobott.
Valaki valami ötlet? -
#26370 Sziasztok!Először is megadnám a gamertag-em:Balaka96
És azt szeretném kérdezni hogy most vettem meg a játékot és felrakom,social club felmegy ,aktiválom regelek a social clubra de az nem enged be pedig elfogadtam az aktivációs emailt,aztán pedig a live-ra regelek az jó meg is frissitette magátol a játékot .Azt szeretném kérdezni hogy miért nem enged be a social clubra? -
#26369 Én megyek, mi a gamer taged? -
#26368 hát akkor sehogy, mert nem lesz -
BetonK #26367 Én tudok menni filmezni, de hogy találok rátok?:) -
#26366 látom még az idézőjeles dolgokat sem olvastad el, na nem baj. valaki előítéletes (csak azért mert nem egy fórumos vélemény, hanem egy cikk), valaki nem. ennyi -
n3whous3 #26365 most nem -
#26364 nem jösz filmet csinálni? meg kéne pár ember, szóval velem együtt 4:D
ugyanaz mint tegnap, mert tegnap este nem sikerült privát szervert csinálni és mindig bejött egy rakat külföldi lelőni mindenkit -
#26363 Nekem ez a néger világ nem igazán jött be, meg egy idő után elegem lett a sok F*CKolásból és az idióta mellékküldikből (fújkájlak tageket meg foglaljak területeket, biciklizzek, ússzak, kondizzak, zabáljak és egyéb faszságok) -
#26362 pont azért nem olvasom el, mert csak fényezik, van itt egy jó forum, elolvasol pár hozzászólást, és kész, igazi kritika -
lpmarci #26361 valaki tudna segíteni ? Hogy tudom az egyik windows felhasználóból átvinni a mentést a másikba ha offline felhasználom van, mert a dokumentumokban nem találtam save filet? -
Tir Na Nog #26360 Szerintem direkt hagyták ki, hogy legyen mit megcsinálni a GTA5-ben. -
#26359 Én a maxra, azt hittem hogy 1680x1050... Utána beugrott hogy lehet nemtud a monitorod olyat, vagy valami.. Inkább kussolok xD -
#26358 ja -
#26357 hehe, nekem is! legnagyobb arc. meg Badman is egy álladék :D -
n3whous3 #26356 jaja -
Hardstyl3r #26355 Little Jacob jamaikai akcentusa nagyon állat:) kedvenc karakterem -
HUN BECSEHELY #26354 látom tetszett -
HUN BECSEHELY #26353 Sikerült.Én basztam el.És bocs mindenkitöl. -
#26352 személy szerint örülök hogy nincsenek távirányítású helikopteres küldetések, mindig utálattal gondolok vissza azokra, meg elég debil volt sztem nem illett a gta-ba, kicsit komolyabbra életszerűbbre vették az egészet -
#26351 ja, GTA IV-ben szerintem is kevesebb az ötletes, egyedi küldetés, mint a San Andreasban. nem sok küldetést tudok mondani, ami most így megmaradt a fejemben. ott volt az mikor a feka csaj elküldött egy kis porért valami lepukkant épületbe, a bankrablás, Brucie-val a verseny, amit végig üvöltözött (:D), felszedni a selyemfiút a társkeresőn, és megölni, meg még van pár. lehet azért monotonabb, mert az esetek nagy részében 2 háztömb között kell akciózni, viszont a San Andreasban a változatos környezetnek köszönhetően valahol minden küldetés kicsit más volt. -
#26350 POMPA -
#26349 probaspoiler :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz meg patch a gtahoz?
egyebkent nemsoksemmit valtoztatott a patch, talan amit elsore kiszurtam hogy most nem kell minden inditasnal ujra beallitanom a felbontast meg egyebeket :D -
#26348 Minden játékkal így van, mindenhol egyszerűsödik a játék. Idén elég sok példa volt erre: Prince of Persia, Far Cry 2, tavalyról Assassin's Creed. Mondjuk GTA esetében ekkora egyszerűsödés hál' Istennek nincsen. -
n3whous3 #26347 amúgy meg brutál néha -
n3whous3 #26346 Nálam azzal nincs pop up, eskü. -
#26345 nekem hiányoznak az őrült küldetések, pl amikor egy faszit a motorháztetőn kellett utaztatni, hogy köpjön, meg amikor távirányítású helikopterekkel kellett felrobbantani egy épületet. Mondjuk ez vice city volt, de ide sem ártana.
A bankrablós mission is kicsit lapos, ugyanilyen az előző részben sokkal több részletből állt, összegyűjteni a bandát, ilyenek.
Úgy általában kevesebb a részlet, hova lettek a tuningolható kocsik, a vásárolható safehousok garázzsal és helipaddal, amik szintén vice cityben is megvoltak. Ott volt az a feeling, hogy építgeted a gengszter birodalmadat, itt lófasz sincs.
Vagy pl a védelmi pénzes missionok, és még sorolhatnám. Az egyetlen dolog, ami jobb, mint az előző gtakban, az a város, minden mást leegyszerüsítettek.
Bár a harmadik sziget nekem még le van zárva, ezért még reménykedek, hogy ott lesznek az igazán izgalmas missionok. -
hori19 #26344 -nomemrestrict -el nemtünnek el a házak? ez hülyeség :D nem szaggat 40 fps high highest és eltünnek a házak meg stb -
#26343 szerintem marha jó volt a San Andreas, többször is végig vittem. története is rendben volt. jó persze, volt egy két érdekes kanyar, katanázzuk le egy tankhajón a vén yakuzát, meg ilyenek. :D GTA IV története unalmas, legalábbis az elején. elkezdtem vele játszani, és vártam mikor jön már egy változatosabb küldetés. szerencsére aztán beindul a story a GTA IV-ben is, de az eleje szerintem eléggé gyengus lett. -
#26342 Nem értetted amit írtam.
Le vannak írva a negatívumok.
Sőt szerintem még le is lett húzva a játékmenete. -
#26341 nemmindig....xD -
#26340 N nem sikerült működésre bírnod a játékot? Ha eladod nekem írj PM-et elsőként :D -
n3whous3 #26339 -nomemrestrict megoldja a problémát, kivéve, ha nálad is azt műveli, hogy elkezd kibaszottul szaggatni 1-2 percen belül. -
n3whous3 #26338 Ki beszélt itt felhasználókról he? Cikkírókról van szó, akik miatt megveszik esetleg az emberek a játékot és jóhogy elfogadnák a zsíros lettát, ha arról van szó. Mi pedig szidjuk őket majd, mint a bokrot, mert "szarul megy, de végülis jól sikerült". -
HUN BECSEHELY #26337 EMBEREK.NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK HOGY SEGITETT.IGÉREM A JÖVÖBEN ELÖBB EGY KICSIT KÖRÜLNÉZEK A GÉPEMEN,ÉS MEG GONDOLOM HOGY MIT RAKOK FEL. -
hori19 #26336 gondolom a házak minden fordulásnál ujjáépülnek :DDDD -
#26335 Akinél megy rendesen annál 10/10.
Akinél meg szaggat, bugos azt meg 30milliós cikkel sem lehet meggyőzni. -
#26334 dettó 3 óra játék után uninstall volt az SA de ez,király! -
n3whous3 #26333 El volt annak kúrva a története nem kicsit a második felétől. Hangulat meg minden már nem az volt, mint az elején és nem lenne baj, de elég gyökér volt sztem. Pedig az is egy favorit game még mindig. -
#26332 Liberty City sokkal hangulatosabb szvsz, meg nekem az SA nem jött be