Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkoo.......Baszkiiii
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Sokan lesznek még így ezzel, akik most még morognak, csak kell 1-2 patch és némi türelem a beállításra.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Sakkoo.......Baszkiiii
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
mondtátok régen hogy valamit a Parancsikon CÉL-ba kell valamit irni! szóval mi volt az?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
upload failed, v mit ír nekem😞
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szóval: HOL VANNAK A JÁTÉK MENTÉSEI?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Viszont a rockstar social clubba még mindig nem sikerült reggelnem, amikor kéri hogy aktiváljam a linken, akkor a böngészõ hibát ír ki, hogy nem tudja megjeleníteni az oldalt. Nálatok is ez van?
Amúgy a játék sztem istencsászár, a 8800GTS 640MB, 2GB Ram, Core 2Duo E6700, Asus Commando alaplapommal elég jól elfutkározik. 30-40 fps átlagosan 1280*1024-en. A grafikával meg vagyok elégedve, de lesz ez majd jobb is szerintem, peccs megoljda . Remélem Addig is itt egy kép.
http://kepfeltolto.hu/i/?305567
Szemtelenség netovábbja amit csinálnak az emberrel ,lehúztak 12 ezer forinttal és gyakorlatilag nemtudok játtszani vele.
Ha az elsõ patch nem hoz javulást kivágom a francba az egészet.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kelek át az úton, elüt egy terepjáró. Fékez meg minden kiszáll a csávó megáll az autó mellett. Rácsapom a gyerekre az ajtót, az összeesik. Átmegyek a fején a hátsó kerékkel. Rendõr ezt pont látja, rámvillog, hogy leszekszives kiszálni feltartott kézzel...hát így kezdõdött bíró úr...
Þór vígi þessi rúnar
Azt hogyan ?
Apropó szép, eddig nem szerettem a Chrysler 300C -t, de mióta Nico egy bordót használ "megjelenõ" autónak az éjszakába <#hawaii>#hawaii> azóta kifejezetten csorog a nyálam egy olyanért
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ha gtazni szeretne, vegyen hd4850-et, úgy van. : )
Mondjuk én még bõségesen elvagyok a HD3870-emmel, elméletileg nem is játékra raktam össze a gépemet anno. : D GTA 4 meg meglepõ módon médium beállításokkal, 1680x1050-en nem kifejezetten dolgoztatja meg a gépemet.
Azért ettõl még igyekezhetnének valami peccsel.
Kumiho #2179
Arra azért figyeltek, hogy a gyengébbek kedvéért Nico, miután metál részegen beül a verdába, két öklendezés közt elmorogja, hogy "Drivin' like this, hic ... Not a good idea." <#hehe>#hehe>
Ezt úgy mondod mintha személyeskedtem volna. Nem kötözködés miatt írtam. 8500GT mióta jó? Ha már valaki olcsó kártyát akar venni akkor HD 3650. A 8500GT egy gyenge kártya ez tény. Nem kell csodálkozni, hogy low-on megy nála a játék. A gépe többi része tényleg nagyon jó. 4850-el menne minden játék normális sebességgel.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aki viszont nem látja így és nem akarja megvenni, esetleg kizárólag le-warezolta: IDE SÍRJON !!
Jah amúgy rájöttem, akinek esetleg hozzám hasonlóan gondot okozott, hogy a taxi fogás helyett, leütötte, kirángatta a sofõrt : hosszan kell lenyomni az F gombot ha utasként akar valaki beszállni ... Trükkös, és a taxisnak is kényelmesebb <#nyes>#nyes>
regelek arra a socialos akármire de nem enged akkor se fel és nem megy a játék e miatt
Itt találod meg: Dokumentumok/GTA IV/User Music
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Dante, te értelmes embernek tûnsz a hozzászólásodból ítélve. Döntsd el, hogy érdekel e akkor ez a játék.