Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
és ez a progi hol van..tudnál linket adni mert én dll file-ket találtam csak

Sakkoo.......Baszkiiii

reménytelen
Szerintem is egy idõ után rendezõdik minden. Mostanra a Community patchel például a Gothic 3 is teljesen faja játék lett, pedig az is optimalizálatlan bughalmazként indult, de sokan (köztük én is) akkor is tudták élvezni.
Snexi
vedd ki és rakd be újra a dvd-t

Versace21
Nah megvettem a game-et,felteliptettem,indit,és a tálcán egy 3mp ig ott van,hogy inditottam,azt semmi,mintha nem inditottam volna,Mi lehet a baj,kérlek segitsen aki tud<#falbav><#help>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

nene..nem kell bemásolni semmit...az xpadder program csinál egy mappát magának,beállítod a kívánt billentyûkre a kívánt gombokat,elmented a profilt..aztán ezt a programot mindig elindítod és leteszed tálcára,mielõtt a játékot indítanád
Macccy
Keress vissza, én is beírtam ma délután, szép nagy betûkkel, észre fogod venni ... !

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Na errõl beszéltem ... az ilyennek örülök testvér <#eljen> ... Én is így voltam vele, csak nekem szerencsémre ez a vívódás a fél órás telepítés / regisztrálás és az utána következõ 1-2 órás állítgatás, ismerkedés alatt le is lett tudva. 2 napja boldogan indítom el a PC-t ... ez kúrvára bejön ...
Sokan lesznek még így ezzel, akik most még morognak, csak kell 1-2 patch és némi türelem a beállításra.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

ronso
játszik valaki joy-al? letöltöttem azt a valamit pár oldallal elöbbröl a joy-hoz bemásoltam a C:windows/sistem 32 be ott felülirt valamit de a joyt még mindig nem lehet konfigolni a gaméban..

Sakkoo.......Baszkiiii

Hadd rendelje. 15 fps helyett lesz 17.<#hehe>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

a hivalatos soundtracken nincs rajta?
Fido4life
szal senki ok, kösz -fav

vista home premium Sp1-el van
Colton
Hello! remélem hogy ez nem warez lesz amit kérdezni fogok!

mondtátok régen hogy valamit a Parancsikon CÉL-ba kell valamit irni! szóval mi volt az?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

bertino
nah tegyetek fel legujabb directx-et, az valamelyest nálam segített.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

és hogyan lehet feltölkteni videot azt mondja meg nekem valaki pls!
upload failed, v mit ír nekem😞
HöfEE
Akkor is oda menti ( nekem sincs eredetim, hoppá lebuktam)

MazeZee
erlég érdekes hogy nekem még igy sem megy a grafika limit feloldása.

HeadHunter86
És ha nem eredeti? 😄
(Tudom akkor másik topic)
De akkor mégis hova menti? 😄

HöfEE
A windows live accountodon.

Hunter of Deer
ha eredeti van es livera menti a cuccot, akkor sztem nem a gepen vannak 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

sp3 a winfosod?
HeadHunter86
Ennyi eszed van, erre nem tok mást mondani.

Gondolkodom hogy rendelek egy másik 9600GT-t is és SLI-ra kapcsolom õket. Hátha javít valamit a beállíthatóságokon (AMD x2 6000, 4GB ram, GF9600GT 512M😎
lehet törölni ien live accountot?

HeadHunter86
Megy itt orba szájba az OFF, de ha valaki kérdez valamit a játékkal kapcsolatban azt 3x kell feltenni, SG-n ez úgy látom mindennapos.

Szóval: HOL VANNAK A JÁTÉK MENTÉSEI?

solo
Nemtudom, még csak free modoztam, mert ott vannak a beteg állatok XD 3 nan robogóztunk, elõrementem, elejtettem egy granyót, és pukk XDDDDDDDDDDDD köv krbe rakétavetõvel támadtak rám.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sõt, ha csendes helyen állsz meg, és leállítod a motort is, akkor lehet hallani a pattogást, ami IRL is hallatszik ahogy elkezd hûlni a meleg motor. Ezen ledöbbentem, hogy ilyesmikre is odafigyelnek.

Ma megvettem eredetibe feltelepítettem ahogy a kiskönyv is írta még a Social Clubba is regisztráltam és GTA4.exe hibát ír ki indításnál:S A konfigom alapján simán mennie kellene ha elindulna:S valakinek akinek volt valamilyen hasonló problémája légyszi segítsen:-)
DJ Skyline
konzolon hosszan kell nyomni a ki / be szállás gombot miután megálltál, és akkor rendesen leáll a motor, kézifék meg minden. gondolom itt is hosszan kell nyomni a ki / be szállás gombot 😄

Sziasztok! Végre, hosszas vírusírtás, winfos újratelepítés után elindult a játék
Viszont a rockstar social clubba még mindig nem sikerült reggelnem, amikor kéri hogy aktiváljam a linken, akkor a böngészõ hibát ír ki, hogy nem tudja megjeleníteni az oldalt. Nálatok is ez van?
Amúgy a játék sztem istencsászár, a 8800GTS 640MB, 2GB Ram, Core 2Duo E6700, Asus Commando alaplapommal elég jól elfutkározik. 30-40 fps átlagosan 1280*1024-en. A grafikával meg vagyok elégedve, de lesz ez majd jobb is szerintem, peccs megoljda . Remélem Addig is itt egy kép.
http://kepfeltolto.hu/i/?305567

Na jó hogy ahány pc annyi féle alkatrész,de azért hogy mediumon akadozzon a játék nálam átlag 11 fps-t produkálva,ha minden leveszek minimumra akkor is 18-19 fps legyen.
Szemtelenség netovábbja amit csinálnak az emberrel ,lehúztak 12 ezer forinttal és gyakorlatilag nemtudok játtszani vele.
Ha az elsõ patch nem hoz javulást kivágom a francba az egészet.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Shep
Azt mondja meg nekem valaki, hogyan tudom a kamerát a kocsi mögé fixálni, mert nálam az egérrel kell folyamatosan bûvészkedni menet közben, ami azért elég érdekes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gumikacsa
Na, most már rendbe vannak a dolgok, tudok menteni, meg minden, és azt kell modnjam, hogy megint meg tudták csinálni a készítõk, amit eddig is, hogy ez a rész jobb lett, mint eddigiek.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Fido4life
Üdv. Valakitõl akinek megy a game szeretnék kérni egy hatalmas szívességet. Ugye ha lepauzoljátok a játékot és bejön a térkép akkor viszonylag halkan a fõcím zene összemixelve jön be. (legalábbis konzolnál így van) Ha ezt valaki Sound Forge-al vagy valami más programmal felvenné nekem (mondjuk úgy 10 percet belõle) és feltöltené valahova azt nagyon megköszönném.

Carlos
Élmény:
Kelek át az úton, elüt egy terepjáró. Fékez meg minden kiszáll a csávó megáll az autó mellett. Rácsapom a gyerekre az ajtót, az összeesik. Átmegyek a fején a hátsó kerékkel. Rendõr ezt pont látja, rámvillog, hogy leszekszives kiszálni feltartott kézzel...hát így kezdõdött bíró úr...

Þór vígi þessi rúnar

Macccy
? <#merges2>
Azt hogyan ?

Macccy
Hát ezaz, hogy nálam sem. 1280 -ban simán teker, folyamatos, igaz a textúrát nem bántottam, maradt a Low, viszont nem is erõs a gép, a játék meg így is nagyon szép szerintem ...

Apropó szép, eddig nem szerettem a Chrysler 300C -t, de mióta Nico egy bordót használ "megjelenõ" autónak az éjszakába <#hawaii> azóta kifejezetten csorog a nyálam egy olyanért

Hunter of Deer
azert az apro reszletekre odafigyeltek. pl ki lehet szallni siman a kocsibol illetve ugyis hogy leallitja a motort , meg hallani is ahogy behuzza a kezit 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

böröczk
3DStudio maxra, mayára, cinema4d-re, valamint photoshopra, coreldrawra, esetleg filmkészítõ, zeneszerkesztõ progikra tökéletesen alkalmas. Amikre használtam. De mint írtam, ha játszani akar, akkor arra tényleg nem a megfelelõ kari, de önmagában szerintem jó vga, és nagy elõnye, hogy silent. Néha észre sem vettem, hogy be van kapcsolva a gépem. : ) De azért a szar kicsit erõs jelzõ volt szerintem.
Ha gtazni szeretne, vegyen hd4850-et, úgy van. : )
Mondjuk én még bõségesen elvagyok a HD3870-emmel, elméletileg nem is játékra raktam össze a gépemet anno. : D GTA 4 meg meglepõ módon médium beállításokkal, 1680x1050-en nem kifejezetten dolgoztatja meg a gépemet.
Azért ettõl még igyekezhetnének valami peccsel.

Kumiho #2179

Macccy
Na én meg ezt a csápolás dolgot nem tudtam .... de bebaszni nagyon állat, kegyetlenül eltalálták a készítõk <#nevetes1> Néha teljesen magamra ismerek, deja 'vu ... Mert amikor bebaszok haverokkal a kocsmában néha már én is kívülrõl látom magam ... GTA motherfucker !!!

Arra azért figyeltek, hogy a gyengébbek kedvéért Nico, miután metál részegen beül a verdába, két öklendezés közt elmorogja, hogy "Drivin' like this, hic ... Not a good idea." <#hehe>

davidka003
"Nem tudom, mi alapján szarozod le más kártyáját, egyébként is az egy nagyon jó kari, csak nem az überjátékokra találták ki. "

Ezt úgy mondod mintha személyeskedtem volna. Nem kötözködés miatt írtam. 8500GT mióta jó? Ha már valaki olcsó kártyát akar venni akkor HD 3650. A 8500GT egy gyenge kártya ez tény. Nem kell csodálkozni, hogy low-on megy nála a játék. A gépe többi része tényleg nagyon jó. 4850-el menne minden játék normális sebességgel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hogy a szegényeknek is legyen pc-je 😄 Ám ps3-on is van op. rendszer.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carloska
ez jó én mindig ráfyütültem shift + e vel megált csak mindig elloptam jah meg részegen shift+ e vel lehet csápolni az utcán

Macccy
Szerintem se olcsó ez a játék, de úgy fogom fel, minél több ilyet veszek meg (évente 1-2) annál nagyobb lesz az esélye, hogy a fejlesztõk látnak még fantáziát (piacot) a PC -ben, akkor talán kevesebb utólagos port és több korrekt nagy cím fog megjelenni. <#shakehead>
Aki viszont nem látja így és nem akarja megvenni, esetleg kizárólag le-warezolta: IDE SÍRJON !!

Jah amúgy rájöttem, akinek esetleg hozzám hasonlóan gondot okozott, hogy a taxi fogás helyett, leütötte, kirángatta a sofõrt : hosszan kell lenyomni az F gombot ha utasként akar valaki beszállni ... Trükkös, és a taxisnak is kényelmesebb <#nyes>

Carloska
Jah csak nemtom mit kell nyomni hogy beszáljon mert hiába dudálsz rá nem szál be XDXD

valaki megtudja mondani, hogy mi van akkor, ha elindítom a játékot és a dos ablalk után feljön a social ablak hogy jelentkezzek be? hogy tudom megcsinálni hogy menjen is a játék?
regelek arra a socialos akármire de nem enged akkor se fel és nem megy a játék e miatt

jana4
Indenpence FM a te rádiód! (Jobban mondva,mienk 😄)
Itt találod meg: Dokumentumok/GTA IV/User Music

akyyy
ha kocsival megálok egy eldugott részen akkor akcióznak a kocsiban?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Carloska
Kurvákat hogy szedem fel melyik gombot kell nyomni mikor oda állok melléjük? 😄

Macccy
Én a fórumra lennék "ráizgulva", mivel folyton melóban vagyok, de nem látok semmi mást itt csak azt, hogy mindenki síír. Ezerrel. Nagyon nagyon. Több láda zsepi kellene nektek nem patch. Viszont abban igazad van, hogy ez PC, én is szeretem szépre konfigurálni. Csináljuk együtt? Segítsek? Mert már többször le lett írva, de mégmindíg itt tartunk. De komolyan segítek. ... Csak sajnos azt látom, hogy itt a panaszkodók nagy része nem is akarja, hogy jó legyen neki, nem akar magán segíteni. Akkor viszont nem tudom õk mit keresnek ebben a topicban ... tényleg nem. Ez PC. Annyi sok, akár feltört játék van, sokkal optimalizáltabbak, egyszerûbbek. Miért nem azoknak a topicjába mennek ezek az értékes hozzászólások?

Dante, te értelmes embernek tûnsz a hozzászólásodból ítélve. Döntsd el, hogy érdekel e akkor ez a játék.